Stúdió apartman: gyönyörű belső belső kialakítása

Szovjet időkben khruscsov n. VAL VEL. Megpróbálta megoldani a lakhatási problémát a lakosság miatt a gyors és olcsó építés sokemeletes épületek. Az apartmanok kicsiek, apró szobákkal és konyhával. Napjainkban a költségvetés lakások stúdió acél. A stúdió apartman egy közös szoba határok és válaszfalak nélkül, alkalmas magányos embereknek vagy gyermek nélküli pároknak.

A stúdió úgy néz ki, mint egy füstszoba Khruscsovban, de nem kell elfelejtened, hogy egy térben itt a csarnok, konyha, hálószoba.

Sajátosságok

A stúdió apartmanok általában 25-30-40 négyzetméteres terület. Alakban négyszögletes, téglalap alakú és komplexumra osztható, akinek a geometriáját nehéz leírni. A stúdióknak fürdőszobával és egy szobával kombinálva konyhával kombinálva.

A divat egy ilyen elrendezéshez jött hozzánk nyugatról, ahol a diákok számára kis helyiségek épültek a diákok számára. Hazánkban a legrosszabb az ízléshez jött.

Ha egy ilyen szoba legalább 40 méter, tökéletes a vendégek és a pártok számára, vagy műhelyként a kreatív személyiség számára, amikor a hálószobát és a konyhát kombinálják a munkahelyen.

Tervezés

Indítsa el az életedet a stúdióban a javításból áll. Lélegzés Nos, létrehozhat egy lakást az álmaidból. Még a munka megkezdése előtt is elkészült a bútorrendezési terv, a kimenetek körvonalazódnak. A javítóanyagok esetében előnyös a természetes, környezetbarát, nem éghető, mert az egyetlen, bár tágas szobában kell maradniuk.

Néhányan úgy tűnik, hogy a belső tervet egy ilyen lakásban tervezik tervezni, de ez nem. Egy tágas szobában bármilyen ötletet valósíthat meg, és fantáziát adhat, hozza a leginkább bátor modern ötleteket.

A tervezésen dolgozik, bizonyos árnyalatokat kell figyelembe venni:

  • Megfeleljen az egyetlen tér harmóniájának, amelyben jobb, hogy ne tegyenek süket partíciókat.
  • Ne túlterhelje a lapos bútorokat a tér és a levegő megmentéséhez.
  • Használjon többfunkciós bútorokat, transzformátorokat.
  • Lakóhelyi helyiségek, amelyek kijelölt konyhával hozhatók létre egyetlen stílusban.

A stúdió apartman nem azonos alakú, formában, világításban, megvilágításban. Ezt figyelembe kell venni a szoba belsejének megteremtésével.

Kis szobában, például, 20 vagy 18 négyzetméter, a minimalizmus stílusához illeszkedik. A falak egy ilyen szobában szőke, válaszfalak – tükrözött, mennyezeti stretch fényes. Ha nem sajnálom, a fal egy részét sztereoszkópikus tapéták alatt adhatja meg. Mindez vizuálisan bővíti a helyet.

Egy kis stúdióban közvetlenül a bejáratból elkezdhet egy tárolórendszert építeni, több sor polcot, amely a nappaliba kerül, ahol a televízió a polcok közé ágyazódik, a munkaterület összecsukható pultja. Másrészt a fürdőszoba lehet a konyha, elválasztva a teremből egy bárral. Ez egy étkező is. A hangulatos sarokban elrendezhető egy összecsukható kanapé. A kis stúdióban jobb, ha többfunkciós transzformátor bútorokat használ.

Még egy kis helyiségben is van egy partíció, amely elválasztja a hálószobát a teremből vagy a konyhából a lakóházból. De egy tükörnek kell lennie, amely több részből áll, amelyek képesek egymástól, egymástól függetlenül.

Ami a tágas helyiségeket illeti, nincs szükség a bútorok folyamatos vonalaira. Harmonikusan kiemelheti a zónákat, és elképzelheti az ötletét egyetlen stílusra.

Zónázás

A Zoning segíti a családtagokat, akik naponta ugyanabban a szobában vannak, próbálja meg nem zavarni egymást. Ehhez gondolkodjunk, mint a háztartás a stúdióban található szállás során részt vesz. Lehetséges, hogy a konyha, az étkező, a nappali és a hálószobáknak szüksége lesz munkaterületre vagy játékra, ha vannak gyerekek. Mindenkinek meg kell találnia a javítást, Mivel a zónás nem csak egy partíció és kerítés bútor, hanem a pódiumok, a mennyezeti szintek, a falban, általában mindaz, ami a munkafolyamatban épült.

Válassza ki a gipszkarton partíciókkal, függönyökkel, függönyökkel, különböző színű falak festését.

Amikor a bútorok elrendezése, néhány Az objektumok a szobában is megoszthatók. Bar rack vagy könnyű állvány polcokkal nézett minden oldalon.

A helyet világíthatja, helyesen hullámzó csillárokat és lámpákat a szoba különböző részeiben. Figyelembe kell venni a természetes fényforrást.

Ha csak egy ablak van a helyiségben, akkor a funkcionális zónáknak az ablakot felére kell helyezni kell, például a jobb konyhában, a bal oldali nappaliban. Ez segít maximalizálni a természetes világítást.

Erkély és loggia kombinálható szobával és szervezhető például a munkaterületen.

A tágas stúdiókban a kisgyermekekkel találkozhatsz, kicsi, de hasznos és jelentős helyet. Miután kiemeli a zóna gyermek környezetével, figyelmet kell fordítani a háttérképre, amelyet a gyerekek szerethetnek. Semmi, amellyel Motley, és a falak többi részét egy hangon festik, az ilyen “Joy of Joy” -nek köszönhetően jó hangulatot fog támogatni az egész helyen. A gyermek bútoroknak alacsonynak kell lenniük, elérhetők, kerek sarkokkal, de az általános stílushoz való kötődés szükséges.

Különös figyelmet kell fordítani a gyermekek sarkára, különös figyelmet kell fordítani a környezetbarátságra, fontolja meg a jó világítást, és alvás közben szervez egy partíciót vagy egy kérelmet, amely elválasztja a gyermekzónát a többi térből.

Különböző stílusok

A stílus fontos szerepet játszik a kényelemért. Még a legkényelmesebb bútorok is körülvéve, a kényelem nem érezhető, ha különböző textúrák, méret, színek, és esetleg különböző korszakok bútora. A szoba zónásának, támogatnia kell az általános tervezési témát. A stílust az íz preferenciák alapján választják ki.

A modern stilisztika Rigor és tömör, tiszta formák bútora, fala elnémított színekben minimális mennyiségű dekorációval. Megengedheti magának a fényes ékezeteket. A modern stílus alkalmas egy kis területű stúdiókra, ahol az egyszerű belsőség jobban néz ki. A bútorok funkcionális és diszkrétek, amelyek megfelelnek az élet modern ritmusának.

A tetőtéri stílusot eredetileg ipari műhelyekhez használták. Amerikában, a nagy depresszió idején a lakossági szobák tettek. Ma ez a stílus beleszeretett a nagyvárosok lakóinak. Jó azoknak, akik szeretik az ipari dekoráció tárgyát.

Ehhez a stílushoz nagy mennyezetre van szükség, a második szint fel van szerelve. Például egy hálóhelyet fel lehet emelni egy rácsalap elhelyezésével, és a lépcsőházat fémre hozza. Ezt a stílust szinte mindig használja a kedvenc recepció – a téglafal falához.

Azok számára, akik szeretnek nyugodt hagyományos kényelmet a függönyökkel és a fodrákkal, a Provence stílusából származik Franciaország déli részéből. A csuklós bútorok, a minták, a vázák, a kötött takarók jellemzik. Provence túllépi a helyiség bútorokat: öltözők, éjjeliszekrények, Baffices – Minden alkalmas lesz. Ez a stílus jó a romantikus természethez.

High Tech – az egyik modern stílus, a Provence ellenkezője. Kifelé néz ki, elismeri a közvetlen bútorokat és az éles sarkokat. A partíciók műanyagból vagy üvegből készülhetnek. A fém és a fényesség előnyös. A belső tér hasonlít, inkább a rajz, mint a nappali.

Stúdióstílus kiválasztása, figyelembe kell venni az építészeti jellemzőit, az életmódot és az élő emberek számát. Ha mindent jól csinálsz, akkor jó lesz egy ilyen szobában élni, és mindig hazatérni akar.

A stúdió apartman kialakításának 10 gyakori hibáinak elkerülése érdekében lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: