Színes arany tölgy

Az ültetvények, a fa építészek házaiban olyan elemeket használnak, amelyek műanyagból festettek, festettek vagy fedettek egy speciális film színű arany tölgy. A fogyasztók az arany háttér alapján kiválasztják a helyiségek színét.

Színes arany tölgy

Sajátosságok

Műanyag, fa keretek az ablakokon, ajtók létrehozzák a fa textúrát. Az ilyen anyagokból származó konstrukciók nem félnek a hőmérsékletcseppektől, a magas páratartalmtól. Az ablakkereten egy személy nem veszi észre az ízületeket, mert az egész design szilárdan borított film, kifelé emlékeztető fa.

A laminátumot az egész keret alaposan lefedi, hogy a szín ne különbözhessen a főtől.

Színes arany tölgy

Színes arany tölgy

Van egy másik módja annak, hogy egy műanyag elemet külsőleg hasonlítson a fahoz. Ehhez a terméket több réteg akrilfesték színű arany vagy arany tölgy, leginkább a RAL-hoz hasonlóan. Az ilyen termékek figyelése drága, nemes, hangsúlyozzák a tulajdonosok kitűnő ízét. A Windows, a Golden Oaks műanyag ajtóit általában erkélyre, loggiákra, verandára telepítik. Tartós tartozékokkal vannak felszerelve az élet kiterjesztéséhez (1., 2. kép).

Színes arany tölgy

Színes arany tölgy

A loggia ablak üvegezésével az arany tölgyek színének színéből elegáns design opcióvá válik. Ugyanakkor az üvegezett loggia kissé növeli az aktív felhasználási területet. Ahol:

 • Ugyanakkor a legmagasabb szinten van egy megjelenés;
 • Meleg hő a szobában;
 • Védelem az utcai zaj ellen.

A színes arany tölgyek modern termékei lenyűgözőek egy tervezőfajokkal, hangsúlyozzák a szoba esztétikáját.

Színes arany tölgy

Színes arany tölgy

A formaterveket különböző formákban kínálják, hasonlóak a színhez és a textúrához a fából, a jobb közös fehérhez.

Harmonikus kombinációt hoznak létre a belső faanyag-elemekkel, miközben jelentősen alacsonyabb árakkal rendelkeznek.

Színes arany tölgy

Hogyan lehet kombinálni más árnyalatokat?

Az arany tölgy színének építési és dekoratív termékei tökéletesen kombinálhatók egy téglaépület kültéri kilátással, szomszédos ülésekkel. Nagy ablakok, loggia keretek egy fa alatt fehér fényes homlokzatokkal kombinálva. Az arany tölgy színe a természetes fából való legközelebb van, amikor a középkorú fák dolgoznak. A természetes tölgy könnyű árnyalatú szalmai. Ahhoz, hogy gazdag arany színt kapjon, és ugyanakkor tartsa meg a fa vágás látható textúráját, a termékeket átlátszó színekkel vagy lakkozott. A belső térben a természetes arany tölgy különböző árnyalatai nagyszerű kombinációt adnak:

 • Ocher meleg hangokkal;
 • szalma árnyalatok;
 • sárga okra;
 • piros hangok;
 • barna árnyalatok;
 • arany színű belső terekkel;
 • Csokoládé színelemek.

Színes arany tölgy

Színes arany tölgy

A természetes fából készült tárgyak és alkatrészek esetében különböző feldolgozási módszereket használnak, mivel az arany tölgy különböző árnyalatokat tartalmaz.

  Különleges fafeldolgozás A vágások természetes mintázatát erősíti, gyönyörű kombinációkat adhat más árnyalatokkal és hangokkal az alapvető kialakítás belső választékával.

  Színes arany tölgy

  Színes arany tölgy

  Hol használják a belső térben?

  Egy rendkívül érdekes választás megoldásában a modern belső tér a felvételét a design a lakás bútorok, dekoratív részleteket a szín, ami tökéletesen együtt az arany tölgy. Különösen azért, mert a Golden Oak maga is különböző árnyalatú, ahol a szoba belseje lehet megverteni. Az ilyen megoldások segítenek abban, hogy látványos helyzetet hozzanak létre, ahol kellemes pihenni, vizuálisan élvezni a konyhát, a szobákat. Kiválasztott egy színtartományban Plinths, ajtók, platávok. Írásos asztal, szekrény, öltöző vásárol. Még akkor is, ha a bútorok különböző helyiségekben állnak, a folyosón vagy a hálószobában, a belső tér integritását kombinálták a vékonyan kiválasztott tapétát vagy a falak festését, a helyzet egyéb elemeit.

  Színes arany tölgy

  Színes arany tölgy

  Színes arany tölgy

  Színes arany tölgy

  A nappaliban a belső tér különösen fontos, mert a vendégek megkapják a vendégeket, akik azonnal felvetik a tulajdonosok jó ízlésének benyomását, ha a belsőség az írástudó, és a helyzet minden részlete tökéletesen kombinálva van a színben.

  Fény tölgy arany árnyalatok lehetnek az LDSP-ből készült bútorok színei, a padlón lévő természetes fa parketta tökéletes hátteret teremt a teljes beállításhoz, beleértve a dekoratív részeket is. A természetes fából készült nemes színek, állványok történnek, a falak kárpitozása a lépcsőn, a kilépés a tetőtérbe.

  Színes arany tölgy

  Egy magánház udvarán egy természetes fából készült teraszos testületek, verandák, arigerek. A különleges módon kezelt fa nem fél a széltől, nedves, őszi esőzésektől és a téli fagytól. A tölgy arany árnyalatok választása – a gazdagság és a lakás tulajdonosok tökéletes íze, egy magánház.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása