Tegye az eredeti új év paneleket

Az új év előkészítése mindig néhány héttel kezdődik az ünnep előtt. És ez nem csak az újévi asztalra vásárol, hanem a ház dekorációjáról is. Ma a legnépszerűbb tájkép a panel. Ez a fajta kreativitás olyan sokoldalú, amely lehetővé teszi, hogy több kompozíciót hozzon létre a legismertebb mindennapi életből. De a leginkább figyelemre méltó, hogy a kisgyermekek vonzódhatnak egy újévi panel létrehozásához. Nagy örömmel vesznek részt egy ünnepi remekmű létrehozásában, amely a házat vagy az udvar területét újévi előestéjén díszíti.

Sajátosságok

Dekoratív panel – Ez a kép, amely lehetővé teszi, hogy díszítse a belsejét bármely szoba. Mérete lehet a legkülönbözőbb, a mini-tól és nagy méretekkel végződhet. A dekoratív design mint a szezonban releváns. A különleges érdeklődés azonban télen nyilvánul meg, amikor meg kell teremteni egy ünnepi belsejét az újév sértőjének.

A panel létrehozásához számos anyagot és eszközt használhat. Ugyanakkor nincs szükség a kreativitás boltjára, elegendő körülnézni. Egy másik dolog, ha a munka magasan képzett mester a személyes jövedelemért. Alighetetlen a speciális kiváló minőségű anyagok használata.

Érdemes megjegyezni, hogy egy dekoratív panel létrehozása rendkívül kreatív folyamat. Ez a munka nagyon nehézkes és technikailag összetett. Ha ragaszkodik a végrehajtási szabályzathoz, akkor lehetőség nyílik a legmegfelelőbb műalkotások létrehozására.

A New Year panelek témái számos képet használnak, a szokásos hópelyhektől kezdve vázlatként, és a mesés összetett összetett összetételével végződnek. Ez a dekoráció falakkal, mennyezetekkel, ablakkal, ajtóval és a ház bármely más részével díszíthető. A legfontosabb dolog az, hogy előkészítsük a méréseket, és döntsenek a festészeti anyagról.

Érdekes ötletek

Mindenki emlékszik arra, hogy az újév hangulat jelenik meg az ünnepi belső díszítések megteremtésének idején. biztos, Készen kész szállított tájat vásárolhatsz a boltban, de sokkal érdekesebbé teszik az ünnepi remekműveket saját kezével. Különösen szép, ha minden családtag, köztük a gyermekek részt vesznek a folyamatban. Különösen azért, mert a kompozíció kis elemeivel való együttműködés finom motor kialakítása.

Dekoratív panel létrehozásához bármilyen anyagot használhat. Például a karácsonyi golyókból képesek lesznek lenyűgöző koszorúkat készíteni egy keretben vagy egy elegáns karácsonyfa az emberi növekedésben. Modern Masters kínál egy ablakot egy panelablakhoz. A szemüveg tetején megteremtheti a legszokatlanabb kompozíciókat mesés témákban. Ön is nyújthatsz.

A szövet, csipke és gyöngyök használata, akkor kidolgozni fog egy panel létrehozására a hó leánykori képét. Ha a kép alapja nagyméretű, akkor lehetőség lesz egy új év összetétel összegyűjtésére, sok mesés karakterrel. Például az erdei állatok a karácsonyfa körül mozognak. Lehet, hogy egerek, mókusok, farkas, mackó, róka és sündisznó.

Elég szép falpanelek fogják megnézni a decoupage technikát. Képként ajánlatos díszített karácsonyfa. A konyha kiderül, hogy csak a falpanel díszíti az ünnepi vacsora összetételét. Dekoratív panelként egy gobelin vászon készíthet, csak az elején meg kell kezdeni, hogy az esés eleje óta szükséges legyen. Ideális kép ilyen kézműves lesz szarvas a hám és a Santa Claus Sanya.

A magánházak lakói különös figyelmet fordítanak az utca és az udvar dekorációjára. A Panno ebben az esetben ideális lehetőség. Nagyon szép és nagyon lenyűgöző lesz az utcai fényes repülőgépre, ahol a LED szalagokat használják. Az ilyen panelek nemcsak a telek díszítik, hanem a terület további megvilágításának szerepét is játszaniuk. Célszerű, hogy helyezze a panel a bejárati ajtó az alap lemez, amelyen, segítségével gyurma, különböző dekorációs elemek vannak rögzítve, alkotó szánt képet.

Fatra

Panel készült érezhető – tökéletes belsőépítészeti lehetőség az újévi előestéjén. Úgy érezte a leggyakoribb anyag, amely lehetővé teszi, hogy díszítőelemeket hozzon létre minden nyaraláshoz. Úgy érezhető, hogy könnyen kezelhető, széles választékkal különböztethető meg.

Ma a textilboltokban sokféle színt találsz. Az anyag termelése Oroszországban, Koreában, Olaszországban foglalkozik. Mindazonáltal minden egyes ország létrehozza ezt az anyagot, amely különbözik a kompozícióban és a minőségben.

A mai napig megkülönböztetik a 3 fajta magzati anyagot: szintetikus, gyapjú vagy félgyapot. A panelek gyártásához a leginkább az olasz termelés féleleméből érezhető. NÓ, mielőtt elkezdene a panel tervezését, ellenőrizni kell, hogy a mester allergiája van-e a gyapjúnak. Ha van egy gyapjú és félfalú érzés érzékenysége, akkor szöveteket kell használni a szintetikus szálakból. A megkülönböztető jellemzője erős, és a szélek vágásakor nem jelennek meg.

Úgy érezte, hogy valójában egy csodálatos anyag. Ezzel díszítheti a szobát mesés kompozíciókkal. A legfontosabb dolog a megfelelő elemek kiválasztása. Alapként előnyös a hab használata, a kétoldalas szalag alkalmas rögzítésre. Gombok, gyöngyök, gyöngyök, strasszok emelkednek, mint egy további dekoráció.

Sózott tésztából

Biztosan mindenki emlékszik arra, hogy az iskolában a munkaóránnyal, a sózott tésztából készült adatok. És aztán mindenkinek tűnt, hogy ez a tudomány nem lenne hasznos az életben. De ez a vélemény hibásnak bizonyult. Ma egy csodálatos karácsonyi panel sóból készült tésztát, ami örömet felnőttek és gyermekek egyaránt.

Ezt a fajta anyagot számos mester és kezdõ tűsó több okból választja ki. Először is, az előkészítés folyamata nem igényel különleges tudást. Másodszor, a kész panel térfogatú és még emlékezteti a fényképet.

A só tészta fontos előnyei képesek különböző dekoratív elemeket használni, és hosszú időt használni az érintettség megőrzésére.

Az újévi panelek szervesek, meg kell emlékezni több fontos ajánlást.

 • Lehetetlen dekoratív paneleket helyezni a hőforrás melletti vizsgálatból.
 • A sós teszt festéséhez a pasztell árnyalatokat kell választania, hogy az anyag természetes színével kombináljanak.
 • A panel keretének meg kell egyeznie a színes összetételhez.

Fonott

Ebben az esetben a patchwork technikájában lévő panel létrehozásának technikáról beszélünk, ahol szöveteket és szálakat használnak. A kezdőtáskák esetében, akiknek nincs varrási képessége, úgy tűnik, hogy ilyen tájkép úgy tűnik, nagyon nehéz. A szövés patchwork technikája lehetővé teszi, hogy olyan dekoratív képeket hozzon létre, amelyek kitöltik a szobát kényelmesen és melegséggel, ami nagyon fontos az újévi érkezéshez.

Ez a technika nagyon gyakori. A remekmű létrehozásához nincs szükség a bolti szerelvényekre. Az anyag bármely házban megtalálható, elegendő rendezni a ruhásszekrényt, és olyan ruhákat keres, amelyek nem kerülnek viselni. Tapasztalt Masters viszont, javasoljuk, hogy válasszon hasonló a szövet textúráján.

Papírból

A papírból származó kézművesek mindig nagy népszerűséget élveztek. A papír remekei nem igényelnek különleges ismereteket és készségeket. És a képviselt anyagból származó újévi panel még egy kisgyerek is.

Munka, minimális eszközkészletek és anyagok szükségesek: alap, karton, olló, ragasztó, fehér és színes papír. Az újév témájában ragaszthatsz. Például szarvas, hópehely, Santa Claus, Snow Maiden vagy hóember. És ez csak egy kis része a kézműveseknek a panelnek, amely a szokásos iskolai anyagból készülhet.

De egy papírpanel számára, nem csak irodai vagy színes papírt használhat. Még az újsághulladékból is, a csőbe hengerelt, az ömlesztett kompozíció, például egy pot. És az igazi karácsonyfa ága az ünnepi fa, amely a kapacitásból származik.

Szálakból és kis körmökből

Készítsen egy új évet a szálakról és a körmökről, egy felnőtt személy könnyű. A kisgyermekek is részt vehetnek a teremtésben. De csak úgy kell megoldani őket, hogy hozzon létre egy vázlatot, vagy hogy kiszabadítsa a szálakat a körmökön. A körmök eltömődésének folyamatához semmiképpen sem engedélyezhető a gyermekek számára, mivel megsérülhetnek.

A mai napig a szálak és a körmök paneljei a legnépszerűbbek és a leggyakoribb dekorációnak tekinthetők a szoba bármely nyaraláshoz való megtervezéséhez. Az új évre előnyösebb a mesés karakterek vagy a nyaralás főszereplői, nevezetesen Snow Maiden és Santa Claus.

A munkához minimális anyagkészleteket és eszközöket igényel: körmök, szálak kötéshez és azon alapul, amelyben felvehetsz körmöket.

Érdemes megjegyezni, hogy a szálak összetétele minden szobát házi melegítéssel és kényelmes, ami olyan fontos az újévi ünnepek számára.

A kúpokból

Készítsen egy panelet a karácsonyi kúpoktól – a feladat nagyon bonyolult. Különleges koncentráció és jelentős erőfeszítések. A legközségesebb kúpokból sok dekoratív díszítést tehetsz. Ugyanakkor hagyja a természetes színt vagy festék akrilfestékeket. Az újévi panel kialakításához azonban előnyös a hófehér festék kúpjainak tippjeinek kiegészítése, a hóhatás létrehozása.

A mai napig a kúpok újévi panelének összeállításának több elve ismert.

 • Minimalizmus. Ez lehetővé teszi, hogy a kép szabad helyét a kész kompozícióba fordítsa.
 • Kreativitás. Ebben az esetben a dekoratív elemekről beszélünk, amelyek kiegészíthetők egy kurva remekművel.
 • Egyszerűség összetétele. Érdemes egyértelműen gondolkodni egy panel kitöltésére, anélkül, hogy sok részletet túlterhelt volna.

Az ágakból

Ágak – természetes anyag, amely kiváló tervezési lehetőség a New Year stílusú dekoratív panelekhez. A leginkább figyelemre méltó dolog az, hogy egy remekmű összeállításakor nincs szükség arra, hogy még kis mennyiségű pénzt is befektetni kell, elegendő, hogy menjen kívül és összegyűjtse a régi száraz ágakat.

Nagyon fontos, hogy az ágak dekoratív panelének fő eleme hosszú ideig eredeti nézete volt. Ez az oka annak, hogy az ágak különleges képzésre kerülnek:

 • ellenőrizni a dents és repedések;
 • különböző szemétből, földből és szennyeződésből tisztítva;
 • Minden szabálytalanság polírozott;
 • Az ágat kell alapozni;
 • A festék a primer réteg tetején kerül alkalmazásra, és miután az ág lakkozással van borítva.

A gyöngyökből

A mai napig a szövés gyöngyök széles körben népszerűek, különösen karácsonyi panelek előkészítésében. Ami figyelemre méltó, karácsonyi játékokat készíthet a gyöngyökből, és az alapot díszíti. Más kézművesek előnyben részesítik a megfelelő témával rendelkező paneleket. Az újév képeinek kialakításához érdemes fehérneművel ellátott gyöngyöket használni egy ragyogó tartományban.

A mesterek azt állítják, hogy elsajátítják a szövés technikáját, nem minden személy. Csak azok, akik eltérnek a kemény munkában, a különleges türelem és a vágy, képesek lesznek megérteni a gyöngyös remekművek létrehozásának finomságait.

A munkaterület, ahol a panel létre a gyöngy jól kell világítani, mivel a személy lesz a szalag kis gyöngyök egy kis lyuk egy tűn keresztül egy szál.

LED kézművesség

A konstruktív tulajdonságok szerint a fényes paneleknek van egy acélház, amelyet a LED-koszorú megsebez. A LED-ek használatának köszönhetően maximális energiahatékonyság és kézművességbiztonság biztosított. Az ilyen terveket beltérbe helyezhetjük, és az udvar területén.

A ragyogó panelek modern lehetőségei kétféle módon készülnek.

 • Tolumetrikus kézművesség. A bútoroktól egy bizonyos távolságra vannak elhelyezve. Gyakran vannak képei mesés karakterek, állatok, Santa Claus és Snow Maiden. Nem létezik korlátozások az acélszerkezetek fejlesztésében. Mindez a mester képzeletétől függ.
 • Lapos kézművesség. Az ilyen panelek egyenes felületen vannak kialakítva. Ez egy épület homlokzata vagy külön alapja lehet, amelyen a fényes karácsonyi kép az ünnepi téma szerint történik.

Ma minden sarok díszített a házban. Tehát például a mennyezetet a hópelyhek, az újévi golyók, a jégcsapok formájában szuszpendálhatják. Az utcán ajánlott egy fényes fát helyezni, vagy telepítenie a Santa Claus designját szánkóval. Készíthet egy üdvözlőlapot.

A leginkább figyelemre méltó dolog az, hogy a könnyű karácsonyi panelek összeállítása sokkal olcsóbb, mint a kész megvásárolt tervek. Elég fémhuzal készítése, azzal, hogy egy keretet készítsen, vegye fel a szalagot nedvességvédelemmel és egy vezetékes struktúrával. Ezután a koszorú be van kapcsolva a kimeneten, és a számok fényes fényekkel változik.

Ajánlások

Mielőtt elkezdené egy dekoratív panel, amely díszíti az újév belső terét, meg kell dönteni néhány árnyalat.

 • Először is meg kell érteni ugyanazon a helyen, a falon vagy az ajtón, a jövőben a jövőben található. Ez teljesen függ a jövőbeli összetételének és bizonyos anyagok használatától függően.
 • Szükséges a jövőbeni összetétel pontos mérése. Ha hirtelen panelek nagyobbak lesznek, akkor nem illeszkedik a vízi járműhöz rendelt helyre. Szóval, meg kell keresnie a dekoráció alternatív elhelyezését.
 • A panel kialakításának megkezdése előtt meg kell választani a megfelelő anyagokat. És nem csak a textúra, hanem a színhatározásról is. Például elég tömören érezte magát a dudorokkal kombinálva.
 • A remekmű létrehozásának folyamatában semmiképpen sem siethet.

Kész munka

Minden új év teszi, hogy egy személy egy kisgyermekré válik. A vágyak ismét készülnek, az ajándékok várhatóak, és ami a legfontosabb, az ünnepi belső tér elkészül. Ma a dekoratív panelek hatalmas népszerűséget szereztek.

 • Itt például egy kis táj, amely a gyermekszobában lóghat. A panel fő része hullámpapírból készül, majd a hátrányt ki kell tölteni az Appliqué-val.

 • Extraly érdekes és lenyűgöző néz ki, mint egy hímzett szarvas, téli virágokkal és kúpokkal díszített. Ebben az esetben a kézművesség színsémája jól választott. Tökéletes egy klasszikus belső.

 • Ebben az opcióban a panelt minimalizmus stílus látja. Több egyenes ágak, karácsonyi játék, díszített alap – és itt kiderült egy bájos fát.

 • A volumetrikus panelek nagyon hatékonyan tűnnek, de fontos, hogy szabad hely legyen. De a kész kézművesek nagyon látványosok és a háztartások szeme.

 • Ideális szépség, melyet szálakkal és körmökkel hoztak létre. Így lehetséges, hogy összetett kézművesek, többrétegű. A legfontosabb dolog nem sietni.

 • LED lapos panelek, amelyek keretei acélhuzalból készülnek, bájosnak tűnnek. A pálya mentén a házba kerülhetnek, hogy a vendégeket a tornácra vezessék.

A következő videó bemutatja a mesterosztályt az újévi panel gyártásához.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: