USB ventilátor: Mi az, és hogyan lehet csinálni magad?

  A forró nyár nem ritka az ország legtöbb régiójához. Néha nem találja meg teljesen a hűvös üdvösséget a mindenütt jelenlévő hőtől. Mindannyian olyan dolgok, amelyekre el kell hagynod a házat, vagy a munkát, amelyen a legtöbb “forró” órát kell végeznie. Igen, és a natív falakon nem könnyebb. Nem mindenki megengedheti magának a légkondicionáló vagy egy erős ventilátor telepítését.

  Ebben a cikkben elmondjuk az USB-rajongókról, amelyeknek nincs szükség áramellátásra. Dolgoznak, ha számítógéphez vagy laptophoz csatlakoznak. Ennek köszönhetően egy ilyen tartozék nélkülözhetetlen társ lesz egy forró irodában.

  Ezt a Megváltót a legközelebbi elektronikai tárolóban lévő hőből vásárolhatja meg, vagy saját kezével. Megmagyarázzuk, hogyan kell összeállítani egy USB-ventilátort az egyetemi hallgatóktól, valamint fontolja meg a gyártók leghíresebb modelleit.

  Leírás

  A hordozható tartozék kis méretű adaptáció. Kis szóközök fújására jött létre, és egyszerre csak egy vagy két embert képes kiszolgálni. A különböző modellek azonban különböznek a méret és a teljesítmény.

  A megjelenés változatos lesz. Egyesek védőhálóval vannak felszerelve, és néhány – zárt ház lyukakkal a levegő átjáróhoz. Az ilyen rajongók egyáltalán nyitottak lehetnek. Egy másik hozzáadódik a szabványos beállítási beállításhoz – a biztonság.

  Egyébként az USB ventilátor nemcsak a számítógéphez, hanem a Power Bank erőegységéhez is csatlakoztatható, így a tartozék az úton lehet. Az alacsony energiafogyasztás miatt a ventilátor folyamatosan több órán keresztül képes dolgozni.

  Lényegében hagyományos kis rajongó. Csak a szabványos dugó helyett a tápellátóhálóhoz való csatlakozáshoz van egy speciális USB csatlakozóval ellátott kábel, amely a modern elektronikus eszközökkel való csatlakozáshoz készült.

  A fő elemek, amelyekből a készülék a következőkből áll:

  • Állórész – rögzített rész;
  • rotor – mozgó rész;
  • Réz tekercselés – több tekercs az állórészben, ahol az ételt szolgálják fel;
  • A rotorban található kerek mágnes.

  A munka elvének meglehetősen egyszerű. A villamos energia hatása alatt álló tekercselés elektromágneses mezőt hoz létre, és a forgórész, amely pengékkel rendelkezik, elkezd forgatni.

  Természetesen az USB-rajongók ereje alacsonyabb a standard asztali terveknél. Ez az alacsony energiafogyasztásnak köszönhető. A tartozék 5 V-os feszültségen működik.

  Érvek és ellenérvek

  Az ügyfelek véleményéhez fordultunk, összeállítottuk az előnyök és hátrányok listáját, amelyeket az USB rajongók rendelkeznek.

  Az előnyök sokkal többek.

  • Kis méretek – ennek köszönhetően a tartozék bárhol kísérhet. Házak, az irodában, rövid utazásokban.
  • Könnyű működés – csak csatlakoztassa a ventilátort az energiaforráshoz az USB-kábellel, és kattintson az “Be” gombra.
  • Alacsony ár – A tartozékok költsége 100-ról 1000-re változik. rubel, a modelltől függően.
  • Nagy választék – széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen követelmény alapján válasszon ventilátort.
  • Különböző design – lehet szigorú és eredeti. Kiválaszthatja a modellt, figyelembe véve a beállításokat.
  • További funkciók – Néhány rajongó további tervekkel rendelkezik. Például vannak olyan modellek, amelyek egy óra, megvilágítással, vagy így, és így, és egy másikval.

  Most egy kicsit többet a hiányosságokról, amelyek listája nem olyan széles.

  • Alacsony teljesítmény – ha összehasonlítjuk a hagyományos elektronikus rajongókat. Az USB tartozék célja az egyik személy arcának és nyakának fújó területei. Nem képes elegendő kényelmet biztosítani magas hőmérsékleten.
  • Nincs beállítás – Nem lehet beállítani a levegőáramlás irányát a mini rajongókból.
  • Átfogó munka – Ha a ventilátor több funkciót támogat, csak egyszerre működik. Például nem kapcsolhatja ki a lapátok forgását, így a munka háttérvilágítását.

  Különben érdemes a biztonságos használatról beszélni, valamint arról, hogy elhagyja az eszközt, amely különleges figyelmet igényel. Mínusz, vagy sem, döntsd magad.

  Ne kapcsolja be a ventilátort, ha nem rögzíti a felületen! Ellenkező esetben károsíthatja mind a mechanizmust, mind a saját egészségét. Nem ajánlott, hogy hagyja felügyelet nélkül a rajongók, amelyek nincsenek felszerelve a védelmet a lapátok, különösen, ha gyerekek vagy háziállatok. Születhetnek. A felnőtt ember a gondatlanság miatt megsérülhet. Ezek a szabályok nagyobb asztali rajongókhoz kapcsolódnak. A mini-modellek nem képes komoly károkat okozni.

  Szigorúan tilos a munka ventilátorral borítani egy ruhával. A mechanizmus éghet vagy lóghat gyújtást. Tilos bekapcsolni az eszközt, ha a kábel sérült a tápellátáshoz. Ha folyadék van a ventilátoron, akkor azonnal letiltani kell, és ne kapcsolja be, amíg nem sikerül.

  A bontások során a szakadékok független javítására irányuló kísérletek nem szívesen láthatók. A készüléket időről időre meg kell tisztítani a porból. Ehhez kapcsolja ki a ventilátort a tápegységről, és törölje le a felületet puha és enyhén nedves ruhával. Követnie kell, hogy a nedvesség ne essen be.

  Modellek

  A speciális üzletek polcain számos modell megtalálható a gyártóktól. A szem ilyen rengetege diszpergálhat. Melyiket választja, hogy hűen és az igazságnak legalább egy forró nyáron szolgálhat? Számos kritérium van, amelyre szükség van az USB rajongók kiválasztására.

  1. A fújás irigységének lapátok méretétől. Ha szüksége van egy olyan ventilátorra, amely kifejezetten felrobbant, és nem egész munkahelyet, válasszon ki egy kis átmérőjű kúpokkal ellátott eszközt.
  2. A zaj száma. A hatalomtól függően a rajongók különböző zajszintet hozhatnak létre. A maximális, általában nem haladja meg a 30 decibelt. Az ilyen hangok elvonhatják Önt a munkából, és zavarhatják a fókuszálást.
  3. Biztonsági szint. Már elmondottuk a lehetséges következményeket.

  Ajánlatos egy modellt választani egy rácskal. Ha otthon vannak gyerekek vagy háziállatok – egy sekély rácsos modell.

  És természetesen az ár. Válasszon egy ventilátort a pénzügyi képességei alapján. Elmondjuk a modellekről, hogy az ügyfelek véleménye szerint a legjobb jelenlegi nyár lett.

  Ambelly – egy jó asztali rajongó példája. A méter kábellel bármely eszközhöz csatlakoztatható USB bejegyzéssel. Felszerelt állvány és testreszabott fej, így te magad is beállíthatja a légáramlást. A modell egyik fő jellemzője – beépített akkumulátor. Így a ventilátor képes lesz egy ideig dolgozni, anélkül, hogy összekapcsolná. Gyakorlatilag nem tesz zajt is.

  Tacson – Rugalmas mini ventilátor, Érdekes megjelenés. Azt mondhatjuk, hogy beépített óra van, bár egyidejűleg és. Az a tény, hogy zöld és piros LED-ek vannak a pengéken, amelyek forgási tárcsa alatt vannak kialakítva. By the way, lágy anyagokból készülnek, és nem tudnak kárt okozni véletlenszerű érintéssel.

  Prettycare – a meglévő rajongók leginkább hallgatása. Az olajmentes tengelyirányú motor és a rezgésellenes párnák miatt biztosítják. A modell pluszesei is magukban foglalják a fém rozsdamentes rács jelenlétét, amely biztosítja a biztonságot működés közben. A légáramlás az akaratban konfigurálható.

  Iegrow – a leginkább nagyra értékelt vásárlók tartozék. Nemcsak a levegő lehűlésére szolgál, hanem hidratálja azt is. Számos üzemmód van. Ugyanaz a modell fel van szerelve egy akkumulátor munka nélkül hálózati csatlakozás. A ventilátor nemcsak egy helyen áll. Abban az esetben van egy kényelmes hordozó fogantyú. A modell szinte csendes.

  Hogyan lehet magad

  Opcionálisan költhet pénzt költséges modellekre, ha jó kezek vannak, bármilyen felesleges anyagok összeszerelhetők. Tekintsünk két kézművességet az USB ventilátor összeállításához.

  Az összeszerelés során szükséges fő elemek:

  • szigetelő szalag;
  • kompatibilis kés;
  • Normál USB kábel.

  Több töredékre van szükség a kiválasztott módszertől függően, most megmondjuk.

  Hűvösebb

  Ez a módszer lehetséges egy régi hűtő jelenlétében egy számítógépes rendszeregységből. A ventilátor forgó részeként szolgál.

  Vágjon egy USB-vezetéket. A többszínű kapcsolatokat találja meg. A zöld és a fehér feleslegesnek tűnik. Piros és fekete kell tisztítani. A hűtőnek kettője ugyanaz a kábelezés, amely szintén körülbelül 10 milliméterrel kell tisztítani.

  Csatlakoztassa az érintkezőket a színük szerint. Csomagoljon be egy közös helyet egy szalaggal és ventilátorral. Csak a forgó mechanizmus állványát kell készítenie. Ehhez az öltönyhez, például egy sűrű kartonpapír.

  Motor

  Egy összetettebb módon, mivel ebben az esetben szüksége lesz egy pengére. Lehet, hogy felesleges digitális lemezből. Egyenletesen húzza 4-8 részre, és lovagoljon a központba, de nem a végéig. Ezután melegítsük fel a lemezt úgy, hogy az anyag rugalmassá váljon, távolítsa el a vágott részeket úgy, hogy a pengékké váljon.

  A lemez közepén be kell illeszteni egy dugót, amely a motorhoz csatlakozik, és elforgatja a műanyag pengéket. Most csak egy ventilátor állványt kell építeni, és csatlakoztatni kell az USB vezetéket a motorhoz, ugyanúgy, mint az előző módszerhez.

  Amint láthatod, elegendő mennyiségű időt és a szükséges készségeket kaphatsz, szinte költség nélkül kaphatsz egy USB0 tartozékot. Ellenkező esetben mindig kiválaszthat egy modellt a legközelebbi elektronikai áruházban. A ventilátor a hűséges társa lesz a forró időben.

  Arról, hogyan készítsünk egy USB-ventilátort saját kezével, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: