Válasszon egy adaptert a mikrofonnal ellátott fejhallgatóhoz

Nehéz elképzelni a modern életet kényelmes eszközök nélkül, például fejhallgató nélkül. A számítógépet, a laptopot, a televíziót, az okostelefont még kényelmesebbé tette. Azonban fontos pont a fejhallgató helyes csatlakoztatása az eszközök bármelyikével. A tapasztalt szakemberek könnyen kapcsolatba léphetnek ezzel a feladattal, de a rendszeres felhasználóknak meg kell ismerkedniük néhány pillanatban.

Jellegzetes

Ahhoz, hogy jobban megértsük, hogyan kell megfelelően csatlakoztatni a fülhallgatót számítógépes vagy okostelefonnal – közvetlenül vagy egy adapteren keresztül, meg kell ismerkednie néhány definícióval. Például, Az audiokábel kábel, amellyel két elemet csatlakoztathat, és egységes audio rendszert kaphat. Segítségével és a fejhallgató azonnali csatlakoztatása bármely eszközzel történik. Rendszerint a kábel mindkét oldalán olyan csatlakozókkal rendelkezik, amelyek egyformán keresnek és egy típushoz tartoznak. de Az ilyen kábel különböző típusú csatlakozókkal rendelkezhet, hogy egyszerre mindkettő adapter legyen.

A hosszabbító kábel használata Egyszerűen növelheti az átmérőjét a fejhallgató használatában. Általában egy ilyen kábel mindkét végén a csatlakozók egy típusra vonatkoznak, de más megjelenésűek. Tehát egy oldallal a csatlakozó úgy néz ki, mint egy kerek kimenet, a másik pedig – mint plug dugó.

A kábelen telepített csatlakozó csatlakozónak nevezhető. Közvetlenül a fejhallgató és az eszközök alatt van kiválasztva. Meg kell tisztázni, hogy nem tudja elvégezni a szükséges csatlakozókat, és egyszerűen csatlakoztathatja őket az akusztikus kábellel. Végtére is, ezért jól kell értened, hogy a csatlakozók kompatibilisek-e, és hogyan kell helyesen kombinálni őket.

Ellenkező esetben nem kaphatja meg a kívánt hangminőséget.

A mikrofonnal ellátott fejhallgató adapter is adapternek nevezhető. Olyan eszközt képvisel, amely lehetővé teszi, hogy az egyik típusú csatlakozóról a másikra mozogjon. És néha nem kell egy, de még néhány adaptert is kombinálni. Abban az esetben, ha a kábelen lévő csatlakozók kiváló minőségűek, a hang jó lesz.

de A csatlakozókkal kapcsolatos további kapcsolatok kockázatos pillanat. Ha valahol a kábel végein nem a depánt érintkező vagy az oxidálódott, valamint a laza csatlakozó végéig, akkor a hang minden bizonnyal rossz lesz.

Meg kell tisztázni, hogy ne válasszon túl hosszú kábelt. Ellenkező esetben a hangszint csökken. Természetesen a zsinór tartalékának kell lennie, de mérsékelt. Védje a hangjelzést az elektromágneses típusú interferenciából, lehetővé teszi ferritgyűrűket, valamint árnyékoló vezetéket. A csatlakozók más megjelenésűek lehetnek. Leggyakrabban az űrlapon Pin dugók és aljzatok aljzatok. Azonban van Miniatűr blokkok, amely az eszközhálózaton rögzíthető.

Nézetek

Az adapterek eltérnek a csatlakozókban. Ebben az esetben olyan csoportok vannak, amelyek megfelelő jelzési formátumokat használnak. Fontos megjegyezni, hogy az adaptereket csak az egyik csoport számára kell kiválasztani. Leggyakrabban a mikrofonnal ellátott fejhallgatók számára Az egyik vége egy adapternek kettős csatlakozója van, amely az osztó néven is ismert.

TS, TRS csatlakozók, TRRS más néven jack. Általában szükség van az analóg lineáris jel továbbítására. Ahhoz, hogy jobban megértsük, mit képviselnek maguknak, hogy megfejtsék a nevüket. Tehát a Ts a TIP szóból történt, ami azt jelenti, hogy a “tipp”, és a hüvely, azaz a “hüvely”. A TRS különböző típusú, az angol gyűrűre lefordított gyűrű jelenléte, illetve a TRRS 2 gyűrűvel rendelkezik.

A csatlakozók átmérője eltérhet. Ha ezek a csatlakozók egy szintjelzést adnak, akkor különböző opciókban kombinálhatják őket. Leggyakrabban vannak olyan adapterek, amelyek TRS-ből (6,3 mm) TRS-ig (3,5 mm), TRRS-től 2TR-ig vagy TRS-től 2TS-ig.

  • 6,3 milliméter hívott jack és alkalmas a hangok előállítására szolgáló különböző eszközökhöz való csatlakozáshoz.

  • 3,5 milliméternek nevezett cím Mini-jack vagy jack 3.öt, Ezzel a mikrofonokkal, fejhallgatókkal és különböző számítógépes technikákkal vannak összekötve.

  • 2,5 milliméter vagy mikro-aljzat Kifejezetten a mobiltelefonok számára készült.

  • RCA vagy Phono Lineáris jelet küld, használhatja professzionális és rendes eszközökhöz. A leggyakrabban a digitális jelek továbbítására vonatkozik. Ez a csatlakozó csak 2 érintkezővel rendelkezik, csak egy futamot adhat. Az ilyen típusú csatlakozóval a csatlakozóval ellátott kombinációk leggyakrabban megtalálhatók. Gyakran vannak következő lehetőségek: TRS-től 2 x RCA-ig vagy TS-ről az RCA-ig. Az ilyen adapterek megvásárlása előtt azonban meg kell tudnia, hogy a kábel mindkét oldalán megegyezik-e a jelek. Végtére is, a digitális RCA csatlakozó nem kombinálható az analóg TRS-vel.

  • XLR csatlakozó Mi kell továbbítani a lineáris, digitális jeleket, valamint a mikrofont. A jó kapcsolat lehetővé teszi a professzionális eszközök használatát. Gyakran az XLR, amely mikrofoncsatlakozó. Az adapterek ezzel a csatlakozóval vannak, de jól kell képviselni, hogy melyik jelet továbbítják a zsinóron keresztül. Végtére is, a mikrofon szintje alacsonyabb, mint a lineáris, és ezért, amikor csatlakoztatva vannak, a hang túl csendes lesz. Ritkán találkozik egy adaptert a TRS-ről az XLR-re, amely lehetővé teszi, hogy elindítsa az audio jelet a sztereó bemenetre. Azonban nem lesz védelem az interferencia ellen. Gyakran előfordul, hogy az XLR-ből az aljzatba (6,3 mm) adaptereket találhat a mikrofonból, valamint az XLR-től a TRRS-ig egy lineáris audiojelre.

  • BESZÉLJ professzionális eszközökben fordul elő. Gyakran használják egy erősített jel továbbítására, amely az erősítőktől a hangszórókig terjed. Mindkét végén a kábel, szabályként ugyanazok a csatlakozók.

  • ODT TOSLINK Lehetővé teszi egy digitális jel továbbítását Adat, SDIF formátumban, PDIF használatával szálkábel segítségével. A toslink csökkentett verziójában előállított kis audioeszközök esetében. A megjelenés nagyon hasonlít a Mini-Jackhez (3,5 mm). Nem lehet egyszerűen csatlakozni a lineáris bejárathoz.

  • Az USB-csatlakozónak van egy előtag mini vagy mikro és a digitális adatok továbbítására szolgál, beleértve a hangot a digitális változatban. USB View Adapter to Jack 3,5 mm mobileszközökre tervezve. Ez a segítség, hogy a fejhallgató csatlakoztatva van.

Választott kritériumok

Ha át kell adnia a hangjelzést az eszközről fejhallgatóra, és egy audioátviteli szabványt használ, akkor minden nagyon egyszerű itt. Szüksége lesz egy olyan adapterre, amely különböző szabványok csatlakozója lesz. Azonban figyelmet kell fordítani arra, hogy a csatlakozók kompatibilisek egymással. Természetesen ma az online áruházak kiterjedésén található bármely adapter, beleértve az USB-t az RCA-hoz.

A minőségük azonban nem garantálhat. Az ilyen adapter használatának eredménye meglehetősen távoli lehet a kívánt módon.

Az ilyen eszközök között meglehetősen működő opciókkal is találkozhat. De ők Leggyakrabban egy olyan konkrét eszköz részét képezik, amely felismerheti és feldolgozhatja a nem szabványos jeleket a bejáratnál. Nem mindig, az ilyen adaptereket egy másik technikára lehet alkalmazni. És az utóbbi következményei lehetnek a leginkább kellemetlenek.

Leggyakrabban, különböző hangjelzési szabványokkal, nem csak az adaptereket alkalmazzák, hanem Audio jelátalakítók. Ha úgy döntenek, fontos, hogy figyeljen a számítógépre vagy a laptophoz csatlakozó csatlakozóra. Ezek közül a dugók 3 és 4 érintkezőkkel rendelkeznek.

Meg kell tisztázni, hogy csak a dugóval ellátott fejhallgató alkalmas a kombinált csatlakozóra, amelyen 4 érintkező.

Kapcsolat

Fejhallgatók csatlakoztatása mikrofonhoz számítógéphez vagy laptophoz, Gondosan meg kell vizsgálnia az eszközök paneleit. Szabályként a bal vagy jobb oldali paneleken van egy csatlakozó az összekapcsoláshoz. Ha a csatlakozó kombinálódik vagy földel, akkor fekete lesz. Néha a fejhallgató fejhallgatója közel lehet közel. Egy ilyen csatlakozóban csatlakoztathatja a mikrofont és a fejhallgatót. Ma az opciók gyakrabban találhatók, ahol a fejhallgatók zöld csatlakozót használnak, és egy mikrofonhoz – rózsaszín.

Az adaptereket általában vezetékes fejhallgatómodellekhez használják. A vezeték nélküli beállítások közvetlenül a beépített távadóknak megfelelően csatlakoztathatók. Ha adaptert használ, akkor a készülék megfelelő csatlakozójához kell csatlakoztatnia, ahol a hang jön. Ezután a fejhallgatót az adapterhez kell csatlakoztatni. Ezután csak a hang testreszabása marad.

Érdemes megjegyezni, hogy az iPhone 7 felhasználók csak a villámcsatlakozón keresztül csatlakozhatnak fejhallgatót.

Így gyakran különleges adaptert kell élvezniük. Ráadásul a felhasználók hangsúlyozzák, hogy a hangminőség kissé javult.

A következő videó bemutatja a fejhallgató adapter áttekintését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: