Válasszon egy gyermek kivetítőt

Az egyik jelenlegi probléma szinte minden szülővel szemben a sötétség félelme egy kisgyermekkel. Természetesen a módszerek leküzdeni fogják ezt a félelmet sok, de leggyakrabban a szülők különböző világítóeszközöket, például éjszakai fényeket használnak. De ma van egy érdekesebb és színes eszköz – ez egy gyermek kivetítője.

Az ilyen eszközök fajtáiban funkcionalitásuk, népszerű modellek és kiválasztási kritériumok fogják megvitatni ebben a cikkben.

Ami?

A gyermek kivetítője a gyermekszoba dekorációjának egyik eleme, amellyel nem csak megvilágíthatja a szobát, hanem egy gyermek kifejlesztését is. Mit lehet mondani, hogy ez az eszköz segít a baba számára, hogy legyőzze a sötét félelmét és egyszerűsítse a szülők életét.

Ez a világító eszköz létrehozza és eloszlatja a helyiség puha, elnémított fényét, a fal és a mennyezet különböző képeinek, képeket, képeket.

Az éjszakai kivetítő lámpa állandó, folyamatos működésének köszönhetően az óvodában, kedvező, pihentető légkörben, amely pontosan hozzájárul egy jó alvás gyerekhez.

Vannak különleges gyermekprojektorok a rajzfilmek számára. És ez az eszköz másik előnye. A gyermek megtekintheti a kedvenc rajzfilm vagy tündérmese, míg nem fáj a látás. A készülék egyszerűen a fal falán lévő videót üzembe helyezi. Ez sokkal jobb, mint egy gyermek egy tabletta vagy telefon, amely természetesen veszélyes a gyermekek szemében.

Nézetek

A gyermekprojektorok választéka ma több mint változatos. Mindegyikük különbözhet külső jellemzőkkel, funkcionalitással, gyártási anyagokkal. Beszéljünk részletesebben a gyermek videó projektorok típusairól.

Az ilyen eszközök gyártásához használható:

 • faipari;
 • üveg;
 • műanyag;
 • a ruha.

  Minden olyan anyag, amelyből a gyermekek kivetítőjeiből készülnek, teljesen biztonságosak, olyan laboratóriumi és klinikai vizsgálatok tartományát adják át, amelyeknek bizonyítéka van a minőségbiztosítási bizonyítványokra. Ha nem, a termék jobban nem vásárol.

  Ami az űrlapot illeti, akkor más lehet – mind a szabvány, mind a téglalap alakú vagy kerek és aszimmetrikus. Amellett, hogy a videó kivetítő állati figurák formájában készülhet.

  A projektorok eltérőek és telepítési típusok. Ők:

  • Mennyezet vagy falak – Az ilyen modelleket a mennyezetre felfüggesztik, például csillárra;
  • Asztali – a vízszintes felülethez csatlakozik, lehet asztal vagy bármely más bútor;
  • A hordozható éjszakai fény ruhadarabmal van felszerelve, amellyel bármilyen felülethez csatlakoztatható, az ilyen projektorok az akkumulátorokból működnek.

  Mint említettük, a gyermekek kivetítései a funkcionalitásban különböznek. E paraméter alapján különböző típusok vannak.

  • Éjjeli lámpa. Ez az egyik legközvetlenebb és primitív világító eszköz, egyfajta egyszerűen mini projektor, amely egy adott képet vet fel a felületre.
  • Kivetítő különböző képekkel. Leggyakrabban ez egy kocka, amely három különböző lemezen van felszerelve, amelyek mindegyike egyetlen kép.
  • Film projektor tündérmesékkel. Ezt az eszközt többfunkciósnak tekintik. Ezzel lejátszhatja kedvenc tündérmesélt, amelyet a lemezen rögzített vagy a készülék memóriájába telepíthet.
  • Rajzfilmek megtekintése. Ez egy egész multimédiás otthoni videó kivetítő, amely a rajzfilmek felületén található. Az ilyen eszközöket LED-megvilágítás, USB csatlakozó, fejhallgató jelenléte jellemzi. Hiányzik az ilyen projektorok saját memóriája. A készülék szinte bármilyen médiából olvashatja az információt.

  Minden fogyasztónak meg kell értenie, hogy a funkcionális kivetítő, annál több tulajdonság, a drágább lesz.

  Népszerű modellek

  A mai jelentős tartomány között, Legyenek a legnépszerűbbek és kiváló minőségű eszközökön.

  • “Teknősbéka”. Ez a legegyszerűbb és legkedvezőbb fajta gyermek kivetítője. A sárga, kék és zöld színek csillagának felületére irányul. Az ilyen világítóeszköz gyártásához alkalmazott műanyag és szövet. Az AAA elemeken működik.

  • Roxy gyerekek Ollly. Tervek a felszínen, mennyezet vagy fal csillagos ég. A készülék memóriájában 10 dallam van felszerelve, amelynek lejátszási mennyisége beállítható. És a készüléket az LCD kijelző jelenléte jellemzi, amely órákat, hőmérő és ébresztőórát jelenít meg. Az elemekből működik.

  • Alvó mester. Ez az eszköz nagyon népszerű. Az inkluzív állapotban több ezer csillagot tervez a szoba felületén. Az akrilból készült eszközt, de teljesen biztonságos a gyermek egészségére. Hogy dolgozzon, ujj elemeket igényel.

  • Xgimi z3. Kiváló multimédiás projektor a gyermekszobához. Kényelmes, kompakt és könnyen kezelhető. A kiváló minőségű képek és videók reprodukálhatók. Támogatja az összes video- és hangfájlt formátumot.

  • YG – 300. Ez az egyik legnépszerűbb modell a gyermek kivetítője. Ez a kivetítő reprodukálja a rajzfilmeket, filmeket, különböző tanulási programokat, általában, teljesen bármilyen videó formátumban. A LED lámpa a kivetítőbe van felszerelve, amely hosszú távú folyamatos működést, kiváló minőségű képet garantál. A hangszórók csatlakoztathatók az eszközhöz. A megbízható építési tervezés, a kiváló minőségű gyártás, a jó és tiszta hang jellemzi.

  • Cimeood mesemondó. Tökéletesen alkalmas mind a gyermekek, mind az egész család számára. Külsőleg az eszköz hasonlít egy kis méretű kockára és meglehetősen fényre. A készülék segítségével szinte bármilyen videót nézhet – tündérmesék, rajzfilmek, filmek és fotók. A kivetítő saját 32 GB-os memóriájával van felszerelve, amely közül 17-et foglalnak el a gyermekek számára. Ez egy kiváló minőségű és megbízható modell. Erős akkumulátorral rendelkezik, amelynek töltése elegendő 5 órás folyamatos megtekintéshez, kiváló tervezéshez és széles funkcionalitáshoz.

  A fenti modellek mellett sok más lehetőség is van. Ismerheti meg részletesen a gyermekek kivetítői fajtáival szakosodott üzletekben.

  Kiválasztási kritérium

  Figyelembe véve, hogy ezt az eszközt gyermekszobára tervezték, nagyon komolyan kell kezelni. Ezt választja, több fontos kritériumot kell figyelembe vennie.

  • A gyermek kora. A gyerek számára 1 évvel korában egy projektorot lehet megvásárolni, amely a kép, képek, például az állatok, a rajzfilm hősök vagy a csillagos ég. További felnőttek esetén a modellek alkalmasak, amellyel rajzfilmeket játszhat.
  • Az anyag, amelyből a kivetítő készül. Korábban a cikkben beszéltünk arról, hogy milyen anyagi projektorok készülnek. Természetesen a gyermekszobában kívánatos a legkevésbé törékeny anyagot, például egy fát vagy ruhát választani. Ha úgy dönt, hogy vesz egy üveg vagy műanyag modellt, vigyázzon arra, hogy a kivetítő biztonságos távolságra van a gyermektől.
  • Erő, eszköz megbízhatóság.
  • Funkcionalitás.

  És vegye figyelembe a világítás fényerejét, a hang beállításának képességét, a rögzítés típusát, a gyártót és a költségeket.

  A “Multicubik” hordozható projektor a videóban jelenik meg.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: