Válasszon egy hordozható projektorot a ház számára

  A projektorok modern modellje kompakt méretű. Az ilyen eszközök házi multimédiás technikákként használhatók, a legfontosabb dolog a megfelelő opció kiválasztása. Ebben a cikkben megismerjük az ilyen eszközöket, és megtanuljuk mindent a választásuk jellemzőiről.

  Jellemzők és célállomás

  A mini formátumban készült hordozható projektorok sok híres márkát termelnek. Napjainkban ezeknek az eszközöknek a tartománya hatalmas – lehet kiválasztani az optimális opciót bármilyen célra és felhasználási feltételekre. Sok eszköz tökéletes a ház működéséhez. Mivel a háztartási készülékek hordozható felszerelést használnak nagyon kényelmes. Nemcsak nem veszi fel a sok helyet, hanem könnyen átvihető egy szobából a másikra, ha szükség van rá.

  Ha a kivetítő hordozható, ez nem jelenti azt, hogy kevésbé funkcionális és ergonomikus. Sok modern kis eszköz gazdag funkcionális. A hordozható termékek beépített vezeték nélküli hálózati modulok, minden szükséges és aktuális csatlakozó, hangszóró és egyéb hasznos alkatrészek.

  A kivetítő kinevezése nyilvánvaló. Érdemes megfontolni, milyen helyzetekben érdemes pontosan egy hordozható eszközt vásárolni.

  1. Ha a vezeték nélküli multimédiás kompakt készülékeket nem túl gyakran élvezi, és a vágy, hogy megcsodálja a képet a falon, akkor ritka esetekben jobb, ha a projektor mini modelljét vásároljuk. A szabványos modellekhez külön megbízható és dedikált helyre van szüksége. Egy inaktív állapotban ezek az összetevők csak a háztartásokkal zavarják.
  2. A hordozható eszközök kiváló megoldást kapnak, ha ideális technikákat keresnek a prezentációkhoz. Ez utóbbi nem csak otthon, hanem más helyeken is elvégezhető. A huzalok nélküli kiváló minőségű eszközök is magukkal vehetők fel velük is.

  A modern hordozható filmprojektor helyettesítheti az átlagos TV-t. Számos többfunkciós kompakt eszköz van, amelyek jó technikai paraméterekkel különböznek. Tekintsük, hogy milyen fajta fajták vannak osztva az ilyen eszközök jellemzői szerint.

  Képformátum

  Modern projektorok modellek, akik különböznek egymástól “Native” képformátum 16: 9. Az ilyen paraméterekkel rendelkező eszközök sok márkát termelnek. Technika, amely reprodukálhat egy képet e formátumról, kiváló megoldás lesz a kiváló minőségű szélesvásznú képek szerelmeseinek. Igaz, sok hordozható projektor kiadott egy ilyen formátum képét drága.

  Kompakt projektorok is vannak A 4: 3 képformátummal. Az ilyen eszközöket egy kicsit elavultnak tekintik, különösen a 16: 9-es képekkel ellátott eszközök hátterén. Azonban optimálisak azok számára, akik jó minőségű klasszikus filmet akarnak nézni, és általában hozzászoktak a 4: 3 képhez. Általában az ilyen képek a teljes képernyőre kerülnek.

  Kép kimeneti technológia

  A képernyőn számos speciális képkimeneti technológia található. Fontolja meg a legnépszerűbb és gyakran használtakat.

  DLP

  A legtöbb modern projektor ez a technológia alapján működik. Az ilyen eszközök középpontjában Vannak mikroszál mátrixok. Minden apró tükör tükrözi a képet a fényforrásból, és a pontokból teljes körű kép alakul ki.

  LCD

  Ez a népszerű technológia alapul folyadékkristályos mátrixon, Beleértve a 3 fő színeket – RGB. Minden kristálysejt 1 pixelből áll.

  LCOS

  Ez a fent leírt technológia sajátos kombinációja. Alapján folyadékkristályos mátrix, de nem ragyog – tükrözi. A fényáramlást a tükörfelületről visszaszorítják, és közvetlenül a képen keresztül átirányítják a képen.

  Lézer

  Az ilyen technológiákkal rendelkező eszközök a következőképpen működnek: A készülékből származó fénysugarak, az aggregátumban szilárd képet alkotnak. Az ilyen struktúrák sajátossága az, hogy Nincs lencse. Az impulzusok szétszóródása nem következik be, nincs szükség a fókuszálásra.

  A projektor optikája ilyen technológiával csak a dőlésszöget állítja be.

  Az optika típusa

  A hordozható projektorok különböző modelljeiben van egy másik optikai rendszer, a lámpából és a lencsékből összecsukható. Fontolja meg, hogy mely lámpák telepíthetők a kivetítő kompakt berendezésekbe.

  • Gázbérlés. Különleges esetekben az elektromos kibocsátás innen van, és kiderül egy meglehetősen erőteljes fényáramot és nagy fényerőt. Hasonló lámpák kis méretűek.
  • Fémhalogén. Hasonló lámpák az egyik legjobb ár-minőség arány. Jó fényáramot alkothatnak. A kapacitásjelzőik csak az erőforrás végéhez közelebb lehetnek. Sok példányban speciális szűrők vannak.
  • Kivetítés. Ezek olyan lámpák fajtái, amelyek jobb műszaki jellemzőkkel rendelkeznek. Köszönhetően a kép telített, kontraszt és elég világos. A minőségi festékek hosszú ideig tartanak fenn.
  • Xenon. Az ilyen lámpákat gyakran professzionális típusú technikában találják meg. A hordozható eszközökben ezek az optikai elemek elégségesek. A Xenon lámpák nagy, tiszta és telített képeket készíthetnek.
  • Vezette. A LED-lámpák gyakran különböző módosítások modern projektorai is vannak. Az ilyen elemek minimális energiát fogyasztanak, ami gazdaságosabbá teszi a technikát.

  Népszerű modellek

  Megismerkedünk, hogy közelebb kerülünk a kompakt kivetítő néhány legjobb modelljével az otthoni használatra.

  Dexp dl-805d

  LCD hordozható projektor 16: 9-es felbontással (800×480 p). Nem támogatja a 3D formátumot. 48 W-os LED-es lámpa.

  Az USB-fuvarozók tartalmát reprodukálhatja.

  Acer C101i

  Hordozható eszköz A DPL technológiával. Támogatja a párt arányát 16: 9 (pontos felbontás – 854×480 p). Gazdaságos LED-es lámpa. A modellben nincs TV-tuner, de az USB-fuvarozókból származó anyagokat reprodukálhatja.

  1 hangszóró van 1W teljesítményével.

  Asus Zenbeam E1

  Kompakt multifunkcionális modell a tajvani gyártóktól. Light Flow eszköz – 150 lm. A terméknek megbízható fém tokja van. A lámpa nagy munkaerővel büszkélkedhet.

  Van egy akkumulátor az áramellátás funkcióval.

  LG PH450UG

  Modell széles fókuszban, nagy kontrasztú. Támogatja a 3D térfogat formátumot. Az akkumulátor 2,5 óráig működhet.

  A készüléknek van egy rajongója, amely hangosan működik, mint a felhasználók megtekintése filmek megtekintése.

  Epson EB-W42

  Eszköz nagyon világos és lédús színvisszaadással. Kényelmes és tiszta menüvel rendelkezik. A függőleges és a vízszintes képbeállítás lehetséges.

  Mint az előző esetben, a készülék túl hangos ventilátorral van felszerelve.

  LG HF80JS

  Kiváló minőségű hordozható projektor modell egy jól ismert márkából, amelyben a lézeres fényforrás jelen van. A technikát egy kényelmes távvezérlő vezérli, a képet 4K formátumban lejátszhatja.

  Az eszköz kiváló minőségű és kedves, de nagyon drága.

  Választott kritériumok

  Otthoni hordozható filmprojektor kiválasztása, több fő kritériumból kell törekednie.

  • Célpont. Gondolj előre, hogy hogyan és milyen esetekben fogja használni ezt a vetítési technikát. A vágyakkal való döntés, akkor könnyebb lesz kiválasztani a tökéletes modellt, amely nagyon hasznos lesz az Ön számára és szükséges.
  • Képek engedélyezése, képarány. Javasoljuk, hogy a magasabb paraméterekkel rendelkező projektorok modelljeit választja. A legnépszerűbb olyan eszközök, amelyek a 16: 9-es formátumú képet reprodukálhatják, és az 1920×1080 p-nál alacsonyabb felbontással. Ha a megadott értékek alacsonyabbak, a képminőség nem lesz hibátlanul magas.
  • Előírások. A megadott paraméterek mellett érdemes figyelmet fordítani a technológia egyéb jellemzőire. Figyeljen arra, hogy mennyi ideig dolgozik a kivetítő offline állapotban, függetlenül attól, hogy a vezeték nélküli hálózatok vannak-e benne, mely csatlakozók vannak jelen a tervezésben, melyik formátumban olvasható. Válassza ki a kompakt modellt, amely megoldja az összes feladatot, amit elhelyezett.
  • Tervezés. Annak ellenére, hogy a kompakt technika nem olyan feltűnő, még mindig a vonzó kialakításban kell lennie. Javasoljuk, hogy azokat az eszközöket választják, amelyek a legjobban tetszenek. Esztétikai technika és élvezze a kellemesebb, különösen, ha otthoni belsejében van körülvéve.
  • Építsen minőséget. Figyelj a paraméterre. A készüléket tökéletesen össze kell állítani. Óvatosan ellenőrizze a technikát a vásárlás előtt. A háznak nincs hátlása vagy rés, az összes gombnak és csatlakozónak helyükön kell lennie, jól rögzített. A tervezésben nem lehet hiba. Ha felfedezte a karcolást a kivetítőn, a zsetonok, repedések vagy törlőképes területeken, ne kockáztasson, és ne vásároljon ilyen árukat.
  • Szobaszerviz. Ha a munka minősége nem lehetséges a boltban, akkor nem lehet ellenőrizni, hogy a hazai tesztet megfelelő figyelemre méltó-e (általában 2 hétig kap). Ellenőrizze az összes eszköz opciót. Győződjön meg róla, hogy helyesen működik.
  • Gyártó. Előnyben részesítik a kivételesen márkás hordozható típusú projektorokat. Ma sok híres cég termel ilyen felszerelést. Javasoljuk, hogy vállalati projektorot vásároljon egy bizonyított áruházban, jó hírnévvel, hogy ne ütközzön egy alacsony minőségű hamis.

  A hordozható spector YG-300 videó felülvizsgálata a következő videóban megtekintheti.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: