Válasszon egy játékosot a medencéhez

Ahhoz, hogy a vízi sportok, valamint a szakmailag úszásban részt vevő emberek zenei szerelmesei is lehetségesek még a képzés folyamatában is lehetségesek. A gyártók speciális vízálló lejátszókat képviselnek, amelyek a medencében vagy bármely tartályban használhatók. A megjelenés során gyakorlatilag nem különböznek a rendesektől, de a fő jellemzőket továbbra is figyelembe kell venni. Válasszon ki egy játékosot a medencéhez a cikkünkben.

Sajátosságok

A vízi játékos leggyakrabban élvezi az úszókat, gyakran meglátogatja a medencét. Alkalmazása lehetővé teszi, hogy ne csak hallgatni kedvenc készítmények, hanem megismerkedjen a rádió tartozik, vagy egy új fejezetét hangoskönyvek. Hasonló termékek és a tengerparton vagy a tengerparton nagyon kényelmes, mivel nincs szükség a parton az úszás során. Az ilyen játékosok leggyakrabban fém házzal rendelkeznek, és minden vezérlőgomb gumiból készül. Speciális szorítók segítségével a termék biztonságosan rögzítve van a fejen vagy a poharakon. Lehet, hogy a fedél rögzítve van.

E termékről beszélve lehetetlen a kétségtelen előnyök körül. A szakemberek ezt megjegyzik Képes kifejleszteni egy bizonyos ösztönzést a képzésre, mivel a hangtartozás érdekesebbé teszi őket. A fém vagy a műanyag tok hosszú élettartammal rendelkezik, valamint nagyon magas minőségű. A készülék nem hagyja, hogy a víz, és a fejhallgató azonnal viselhető úszás közben. Nem csak a zenét továbbítják, hanem lehetővé teszik, hogy lezárja a folyadékból származó mosogató fülét. Sok játékos nem vállalja a töltő jelenlétét, a töltésüket, és a számítógéphez való csatlakozás egy speciális USB-csatlakozón keresztül történik.

Fontos! A lejátszó különböző szerelési lehetőségekkel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza a legkényelmesebbet. Van egy funkció, hogy hallgassák, hogy ne csak injekciós dalokat, hanem a rádióhoz való csatlakozás lehetősége is.

Azonban a fenti előnyökkel az eszköz hátrányai tisztességesek lesznek. Leggyakrabban a felhasználók hangsúlyozzák a hangkülönbségeket – a vízálló MP3 lejátszókból származó lejátszás minősége alacsonyabb, mint a szokásos. Ezenkívül nem túl kényelmes a sávok váltásához, mivel a vezérlőgombok meglehetősen szorosak. A készülék feltöltése nélkül nem tud túl hosszú ideig dolgozni.

Értékelés modellek

A hasonló eszközökkel rendelkező professzionális úszók és fogyasztók ünnepeljék a legnépszerűbb és kiváló minőségű. Beszéljen ezzel a témával részletesebben.

Speedo

Ami a gyártókat illeti, lehetetlen, hogy ne vegye fel az ausztrál Speedo cég. A története több mint 100 éve van. A specializáció az úszási áruk előállítására utal. A választék fürdőruhákkal és vízálló játékosokkal rendelkezik.

Az egyik leghíresebb modellt figyelembe veszik Aquabeat Speedo. A játékosok ütésálló funkcióval rendelkeznek. A ház teljesen lezárva és speciális műanyagból történik. A készlet tartalmaz továbbá egy rögzítővel, kábellel a dalok töltéséhez és letöltéséhez használt számítógéphez való csatlakozáshoz, valamint a fejhallgatót.

A készülék 3 méteres mélységben 20 órán keresztül működhet. Ilyen játékosok javasolják az FM-tuner jelenlétét. A memória mérete 4 GB. A különböző audio formátumokban rögzített készítmények reprodukálhatók.

Sony

Lehetetlen a világ híres márkájú Sony körül. A japán márka 1946-ban származik. Ma kiváló minőségű zenei termékeket gyárt széles körben. Az úszási játékosok külön niche-t foglalnak el.

Meg kell jegyezni Sony NWZ-WS610 sorozat. Ez a sorozat friss vízben való használatra szolgál. A termékek könnyű ívvel rendelkeznek, köszönhetően, amelynek tökéletesen rögzítették az éles és intenzív mozgások során is. A memória mérete 4-16 GB. Ahhoz, hogy a játékos 7 órán át dolgozott, teljes mértékben fel kell tölteni. Ez a folyamat 1,5 órát tart. Ami az újratöltést illeti, minden sokkal egyszerűbb itt – mindössze 3 perc etetés járul hozzá a készülék működéséhez mintegy 60 perc időtartama.

Emlékeztetni kell arra, hogy a termék nem a 2 méternél nagyobb mélységig terjedő búvárkodásra szolgál. A dalokat egy speciális vízálló konzolsal lehet váltani, amely biztonságosan rögzítve van a karkötőn vagy csak az ujjon.

A fogyasztók kényelme érdekében a fülek speciális betéteket kínálnak membrán bevonattal. A játékos fekete, saláta és kék árnyalatú.

A márka másik modellje – Sony NW-WS623. 4 GB-os memóriával rendelkezik, amely elég ahhoz, hogy zenét hallgasson legalább 4-6 órával. A gyors feltöltés lehetővé teszi, hogy meghosszabbítsa az eszköz élettartamát. A játékos fehér és könnyen csatlakozik a fejhez vagy szemüveghez. Képes támogatni a különböző audio formátumokat.

Modell Aqua Music M4G Van egy meglehetősen költségvetési költség, amely nem befolyásolja a hangminőséget. A játékos elég funkcionális. A memóriája 4 GB. Az úszó is csatlakoztathatja a fejhallgatót még abban a pillanatban, amikor vízben van. A műanyag tok henger alakú, és biztonságosan rögzítve van az úszás szemüvegére, és a vezérlés a gombokkal történik.

Elég régi, de ugyanakkor népszerű modell Nu Dolphin van egy alumínium henger teste. A menedzsment a lehető legegyszerűbb, mivel a gombok csak négyek. Segítségük segítségével engedélyezheti, kapcsolja ki vagy cserélheti a sávokat, és állítsa be a hangerőt. A készüléket nemcsak az úszás során, hanem például a gyaloglás során is használhatja. Ehhez a készlet további fejhallgatót biztosít.

Továbbfejlesztett eszköz, ha összehasonlítjuk az előzővel, van Nu dolphin érintés. Itt van egy kijelző, amelyen megtekintheti a dalok listáját vagy más fontos információkat. A cím szerint a vezérlést az érintőképernyő segítségével végezzük. Azt is feltételezzük, hogy további fejhallgatók vannak a gyalogláshoz vagy futáshoz, a pontok rögzítéséhez, valamint a kézitáskához, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja a modellt az alkaron. A memória mennyisége 4 GB, és a sávoknak MP3 formátumúnak kell lenniük.

Végül, alapvetően új modell Nu Dolphin Lite nem csak külsőleg. Van egy speciális rögzítés, amelyre az úszásszemüvegek nem szükségesek. A készülék biztonságos lehet a fejen. A felhasználók azonban megjegyzik, hogy a készüléknek nincs FM tunerje.

De a kijelző nem szükséges, mivel a játékos a hátoldalon található.

Hogyan válasszuk ki?

A merülő játékos kiválasztásakor a felhasználó megpróbálja megállítani a jobb modellt. A szakemberek két fő típusú eszköztípust ünnepelnek. Az első olyan modellek, amelyek beépített lejátszóval rendelkeznek, a vízálló csodálatos jellemzői, de ugyanakkor meglehetősen magas árat tartalmaznak. A második típus termékeiben nincsenek beépített konzolok és mikrofonok, vannak rögzítőelemek a fülek számára, és feltételezhetik, hogy csak zenét hallgatnak, és a vízállóság mértéke könnyebb, mint az előző esetben.

Vásárláskor figyelmet kell fordítania a címkézésre. Különösen fontos a számok, amelyek közvetlenül a levelek után haladnak. Először is beszél a mechanikai kár elleni védelem szintjéről. A második a vízálló szintet jelzi.

A szükséges modell kiválasztásakor az úszónak meg kell néznie, hogy melyik módosítással van ellátva. Ez befolyásolja a mozgások hatékonyságát és az egyszerűségüket. Szakértők Megjegyezzük, hogy a legmegfelelőbb, ha az eszköz az úszáshoz vagy kalaphoz van csatlakoztatva.

A fejhallgatók kiválasztásakor ajánlatos figyelmet fordítani a vezeték nélküli, amelyek a bélés típusát tartalmazzák. Az ilyen fejhallgatók nem esnek ki a fülhéj melletti leginkább szomszédos sűrűség miatt. Egy másik fontos pont a hangminőség. Még a képzés folyamatában is komoly szerepet játszik. A jó mutatók ebben az irányban kiváló minőségű eszközt biztosítanak.

kívül, Nem szabad megfeledkeznünk, hogy a kényelem is nagyon fontos. A könnyű irányítás lehetővé teszi a vízen való tartózkodás képességét, a kompozíciók váltása közben. Meg kell ellenőrizni, hogy a gombok nem Wade és nem elakadtak. Bizonyos esetekben érdemes figyelmet fordítani mindkét funkcióra. A játékosnál nem csak zenét hallgathatsz, hanem nagyon kényelmes az osztályok időtartamának ellenőrzésére. Számos modell rendelkezik ébresztőóra, időzítő és más érdekes funkciók, amelyek szintén hasznosak lehetnek.

Ami a márkát illeti, az elemhez való hozzáállás tisztán egyénileg. A fogyasztók többsége nem hajlandó túlfizetni egy hangos nevet, úgy véli, hogy az ilyen költségek ésszerűtlenek. Ugyanakkor még mindig meg kell jegyezni, hogy a jól ismert márka alatt álló termékek nagyobb valószínűséggel magas színvonalúak és kényelmesek. Az árat illetően a vevők egyre inkább konvergálnak, hogy az olcsó termékek többnyire nem büszkélkednek a kiváló minőségű.

Vannak azonban kivételek. Például az alacsony árat kisebb számú olyan funkció okozza, amely nem befolyásolja a hangot.

A játékos kiválasztása a medencéhez lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: