Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

A tengeralatti mélységek lenyűgözik és vonzzák az embereket, azonban sok évszázadon keresztül az embereknek nem volt lehetősége arra, hogy a víz vastagságában képeket készítsenek, mivel az ilyen körülmények közötti kamkorder gyorsan sikertelen volt. A helyzet radikálisan megváltozott, amint a vízálló kamerákat fejlesztették ki, jelenleg széles körben bemutatják az üzletekben. Azonban lehetséges, hogy valóban magas színvonalú képeket készítsen, ha jó technikák vannak, sok különböző tényezőt választanak figyelembe venni. Róluk, és megvitatják a felülvizsgálatunkban.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Nézetek

A videó és a fotózáshoz tervezett eszközök a vastagság vastagságában minden évben növekvő népszerűséget kapnak. 2012-ben először bemutatták a piacon., Az American Company Gopro mérnökeihez jöttek.

Az elmúlt évtizedekben sok más céget hoztak létre a víz alatti kamarák létrehozásával, és tökéletesebbé tették az eszközöket – ennek eredményeként a fotósok képesek voltak valóban egyedi képeket készíteni.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Az ilyen berendezések jellemző jellemzői megkülönböztetve:

 • tömörség és kis súly;
 • A házakat megkülönbözteti a külső hatások ellenállása;
 • Magas védelmi paraméterek a szennyeződésektől, a porból, a sokkból, valamint a nedvességtől;
 • Jó megtekintési szög;
 • További lehetőségek elérhetősége.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Az ilyen videokamerák nemcsak szakembereket vásárolnak, hanem a búvárkodásban vagy a halászatban részt vevő szerelmesek is. Ezzel az eszközzel teljes mértékben átadhatja a víz alatti világ minden szépségét a videó torzítása nélkül.

Számos fajta akció kamerák merülnek fel. A leginkább kereslet az Aquaboxes piacán, amelyek nedvességálló burkolatok a legkülönbözőbb berendezések számára.

Nagyon kényelmesek, mert nem zavarják a fényképezőgép munkáját, ne rontják a forgatás minőségét.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

A hasonló megoldás azonban számos hiányossággal rendelkezik:

 • Az Aquabox jelentősen növeli a terv teljes tömegét;
 • A kezdeti mellékletek nem mindig alkalmasak maszkokra;
 • Az Aquabox formája nem biztosítja az átmásságot, és ez a megnövekedett búvárfogyasztáshoz vezet.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Az üzletekben is megtalálhatja az autonóm modelleket, amelyek lehetővé teszik, hogy a vízbe 20 m mélységbe merüljön, speciális eszközök nélkül – az ilyen alapok általában miniatűr, a benne lévő sisak rögzítése nem biztosított.

A búvár szerelmeseinek valószínűleg meg kell kóstolniuk egy úszómaszkba szerelt kamerát, bár ez a kialakítás bizonyos korlátozásokat hoz létre az eszköz használatához.

Az ilyen eszközök hátrányai magukban foglalják azt a tényt, hogy kissé növelik a maszk súlyát – hosszú távú működtetéssel, ez a nyak és a gerinc fájdalmaihoz vezethet.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Legjobb legjobb modellek

Napjainkban számos kamerák széles választéka van a víz alatti forgatáshoz egy nagyon különböző pénztárcára. Kínálunk, hogy megismerjük a legnépszerűbb modellek rangsorolását a költségvetési szegmensben és a Premium osztály kategóriájában.

Költségvetés

“Piranha”

Ár: 7500 RUB. Egy ilyen kamera segítségével biztonságosan nyomon követheti mindent, ami a vízben vastagabb. A fényképezőgép lehetővé teszi a videó és a meghallgatás rögzítését, az összes görgő mentésre kerül a Micro SD-n. A zsinór hossza – 20 m, így is használhat ilyen kamerát meglehetősen mély tározókon. A design az infravörös LED-ek használatán alapul – nem szétszórják a halakat, mivel ezek a lények egyszerűen nem tudnak látni IR fényt. A 4-es átlós 4-es, 3 hüvelykes megjelenítés lehetővé teszi a maximális részletet, hogy nyomon kövesse mindazt, ami a víz vastagságában történik.

Számos jelentős hiba van. Így a kijelzőház nem nyújt vízvédelmet, így a felhasználónak rendkívül óvatosnak kell lennie a tervezés használatakor – egyébként egyszerűen nem sikerül.

A fő kamera mellett a készüléknek van egy első vonala. A minősége meglehetősen kétes, emellett, mint gyakorlati bemutatók, működési ideje kicsi.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Craft Fisheye 110R

Ár: 7000 rubel. Ezt az opciót a fogyasztók felismerik a költségvetési szegmens összes kamerájának legjobbja. Ez biztosítja a hőmérséklet hatásai ellen, így a modell széles hőmérsékleti tartományban használható. A kijelzőnek rugalmas beállításai vannak, így az üzemeltető megkapja az egész dolog legpontosabb képét a vízben. Érdemes megjegyezni, hogy a víz alatti kamerák költségvetésének tipikus problémája egyre inkább lehetőség nyílik a lencse elforgatására különböző irányokban. A modell széles látószögének köszönhetően azonban ez a hiány gyakorlatilag nem érezhető.

A készlet tartalmaz egy tartalék akkumulátort, lehetővé teszi, hogy a készülék twikiáris használatát használja, mint anélkül, hogy szükség lenne feltöltésre hosszú utak alatt. Általában ez egy nagyon jó lehetőség, hogy az optimális azok számára, akik szeretnék kipróbálni a víz alatti fényképezés, de nem kész azonnal fizetni neki nagy pénz.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Eken h9r

Ár: 4000 RUB. Az egyik legolcsóbb kamera támogatása 4k formátumban. Természetesen az ilyen eszköz hátrányai nem foglalnak el. de Ha figyelembe veszi az értékét, nyilvánvalóvá válik, hogy ez a kamera teljesen indokolja az árát. A modell előnyei nagyszámú lámpatestet és mindenféle tartozékot tartalmaznak, van egy doboz víz alatti forgatáshoz – ilyen olcsó gadget esetén a berendezés meglehetősen gazdag. Van egy 2 hüvelykes kijelző, hogy a felhasználó létrehozhasson egy keretet, és konfigurálhatja a felvétel fő beállításait, sőt a fényes napsütésen is, továbbra is jól olvasható. A kamera enni a Panibankból. A képek minősége nem rossz az értékéhez. Természetesen nem volt komoly hátrányok nélkül – a felvétel minősége nagyon alacsony.

kívül, A felhasználónak nincs lehetősége arra, hogy elindítsa az üzemeltetést, mert a felvétel aktiválásához a Start gombot legalább 3 másodpercig kell tartani, majd meglehetősen lassú terhelésnek kell lennie. A készlet nem tartalmazza a lencsefedelet, így ezt az eszközt csak egy speciális táskában vagy aquabox szállítására lehet szállítani. Nincs stabilizáció, így minden görgő útra néz.

Valójában, külső stabilizátor nélkül, egy ilyen eszköz nem alkalmas használatra – általában megvásárolta az első teszt modulként.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Premium osztály

Sony FDR-X3000R

Ár: 32 000 rubel. Az egyik legfontosabb modell, elismert vezető a videó és audomány minőségében. A hang rögzítésének kétségtelen fölényét egy ház előtt helyezkedik el a ház elején, míg a kamera a kezében van – nem fedik egymást.

Apropó, Számos különbség van az ilyen típusú kamerák ergonómikusai körül. Sok szélsőség elégedetlen az eszköz szerkezeti jellemzőivel, mivel a kiterjesztett test nem teljesen kényelmes a sisakok vagy a felhasználói védőfelszerelés rögzítéséhez. Mindazonáltal mindegyik egyetért azzal, hogy a víz alatti felvétel végrehajtása a kezekből, a legjobb berendezés még nincs feltöltve.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Gopro hero7 fekete

Ár: 27 500 rubel. Az utóbbi években a Gopro üzleti tevékenysége messze van a legjobb módtól – a “Beat” Sony kameráik prémium szegmensében, és számos kínai termék vezet a közgazdaságtanban. Évről évre a márka kamerák gyakorlatilag nem változott, de ugyanakkor nem volt rosszabb, így sok éven át az értékesítési bajnokság a kamerák hero 7 fekete. A kamra fő előnye a stabilizátor minősége.

Az eset vízálló, 10 m mélységben merül fel. További tartozékok használata nélkül. A design intuitív menüvel és kényelmes hangvezérléssel rendelkezik. A hátrányokból megjegyezheti, hogy a felhasználók elkövetkező panaszai a kamra időszakos fagyasztására, a hasonló hiányosságok helyreállítása az akkumulátor helyreállítása.

Ezenkívül az elégtelen megvilágítás feltételeiben a kép minősége észrevehetően romlik, annak ellenére, hogy általában továbbra is magasabb, mint a versenytársaké.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Marcum lx-9 szonár

Ár: 98 000 rubel. Ez a legdrágább, de ugyanakkor a legjobb vízálló víz alatti kamra, amely távoli felvételre szolgál utazás közben. Nem csak a szabványos funkcionális, hanem teljes körű echo hangjelzővel is rendelkezik, amely segíti a halászok nyomon követését. Ha ismeretlen tartályba jutsz, akkor nem lesz szükséged túl sok időt arra, hogy meghatározza, hol található a legtöbb halhely – a technika megteszi az Ön számára. A 8 hüvelykes kijelző a legmagasabb minőségű képet továbbítja.

Ennek az eszköznek az objektíven hátrányai nem – szinte minden szempontból jó. Azonban a mérnöki gondolkodás csodájára és sokat fizet. Ha a költségek kérdése másodlagos, akkor teljesen biztos lehet benne, hogy ez a kamera képes visszavonni a hobbiját a legmagasabb szintre.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Hogyan válasszuk ki?

A víz alatti felmérés nagyrészt különbözik a földön végzett. Először is, megmagyarázza, hogy számos külső tényező a víz vastagabbá válik, és a fénytörés akkor következik be, amikor a levegő-víz átmenet a napsütésre. A víz alatti fény nem elég – ez annak a ténynek köszönhető, hogy a víz sűrűsége meglehetősen magas, sokkal elég sáros.

Ezért van a kamera kiválasztása a víz alatti forgatás elvégzéséhez, számos árnyalatot kell figyelembe venni.

 • Aquabox. A legfontosabb dolog az, hogy a vízbe merített forgatásra szükség van – gyakorlati és megbízható víz alatti kakaik jelenléte. Most szinte az összes cselekvési kamera biztosítja a kötelező Aquaboxot, de messze nem mindegyiküket a készletben, bár nem szükséges megrendelni.
 • Kimelegít. A víz alatti felvétel során a kamera nem lehet túlságosan meleg, különben az Aquabox elkezdi a ködképet, és a személyzet sérült lesz. Ez a hátrány a költségvetési modellek túlnyomó többségének jellemzője, különösen a kevéssé ismert ázsiai gyártóktól. Felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy minél nagyobb a kamera engedélye, annál több hőt fogunk kiemelni a testét – így a 4k formátumú felvétel közben a terhelés maximum lesz.
 • Kép és stabilizáció. A kiváló minőségű kamerák gyártói figyelembe vették azt a tényt, hogy a víz alatt meglehetősen nehéz lőni. A környezet nagy sűrűsége és jellemzői miatt az állandó rázás következik be, így kívánatos, hogy olyan kamrát szerezzen, amely képstabilizációs funkcióval rendelkezik. A víz vastagságának felvétele érdekében jobb, ha olyan eszközöket használnak, amelyek szűkebb lencsékkel rendelkeznek, amelyeknek nincs hatásuk a “hal szem”, és a víz alatt, az egész videó a közelben történik, így a “hal szem – Nincs értelme. A legjobb a fényképezőgép felvétele, amelynek látószöge 90 fokos. Alternatív megoldásként megvásárolhatja a készüléket a videó torzításának javításával.
 • Fényérzékenység. Mindenki tudja, hogy a fény jelentősen befolyásolja a képminőséget. A víz fényében egy kicsit, így kívánatos, hogy felvegye az ilyen kamerát, amely még sötét helyeken is jó lesz.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Ezenkívül fontos, hogy figyeljen a hajótest ilyen paramétereire:

 • magas szintű nedvességvédelem;
 • Elektromos elemek izolálása;
 • Megnövekedett erő, amely lehetővé teszi a testnek, hogy ellenálljon a magas víznyomásnak.

A rendes cselekvési kamerák gyakran nem rendelkeznek mindezen jellemzőkkel, ami azt jelenti, hogy a víz alatti felvételre alkalmas készülékek körét észrevehetően csökkenti.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Következésképpen szeretném azonosítani a víz alatti videokamerák működési szabályait.

 1. Minden használat után a készüléknek szüksége van egy szárításra, hogy eltávolítsa az összes extra nedvességet.
 2. Nagyon fontos figyelemmel kísérni a lencse tisztaságát, és mivel szennyezett, hogy tisztítsa meg.
 3. Tartsa a fényképezőgépnek átlagos páratartalom melletti helyeken: túl magas paraméter is ronthatja az optika minőségét, és a túlzott szárazság hátrányosan befolyásolja a készülék tömítettségét.
 4. A munka során fontos az akkumulátor szintjének figyelemmel kísérése.

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

Válasszon egy kamerát a víz alatti felvételhez

   Az utolsó tétel magában foglalja annak szükségességét, hogy az akkumulátorok bizonyos szintjét is tárolják. Ha tárolja a fényképezőgépet a víz alatti felvételhez, teljesen lemerült, az akkumulátor gyorsan sikertelen lesz, és szükséges lesz cserélni.

   Lásd a Gopro hero7 fekete modell áttekintését.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása