Válasszon egy televíziós állványt

A TV egy népszerű technika, amely minden otthonban van. Ehhez megfelelő szekrényre vagy rackre van szükséged. Beszélünk az utolsó cikkről a mai cikkben.

Nézetek

A televíziós berendezések állványai eltérőek. Minden vevő választhat egy optimális opciót, amely megfelel az összes követelménynek, és harmonikusan illeszkedik a meglévő belső térbe. A legnépszerűbb és keresleti modellekkel közelebb fogunk ismerni.

Mobil

A mai fogyasztó gyakran előnyben részesíti a modern mobil típusú állványokat. Ezek kényelmes mobil szerkezetek, amelyek manőverezhető kerekekkel vannak felszerelve.

Ilyen bázissal a TV könnyen mozoghat a helyről a Titanic erőfeszítések vonzereje nélkül. Én is megbirkózzam ezzel a feladattal még egy gyermek is.

A legfontosabb dolog az, hogy a televízió szállításának időpontjában jól védett a cseppektől, vagy eltávolították valahol az oldalán.

Ellenkező esetben a mobil állványok bemutatásra kerülnek. Különböző méretűek és konfigurációi vannak. A tartományban számos modell található a nagy gyártóktól. A termékek között mind a költségvetési, mind a nagyon drága példányok találkoznak.

Forgó

Nem kevésbé népszerű fajták a TV-hez. Az eszközüknek és a tervezésnek köszönhetően a felhasználóknak lehetősége van a TV-képernyő és a plazma megfordításának szögének megfelelően.

Az üzletekben találkozhat a forgó állványok, amelyek 45 fokos.

A forgó szerkezetek különböző anyagokból készülnek – Kalen üvegből fényes MDF-ből. Ezeket a modelleket általában a modern stilisztikai irányban végzik, így fokozatosan néznek ki.

Szög

A vásárlók kiválasztása nemcsak mobil és forgatható, hanem a TV-állványok szögletes módosításai is. Hasonló struktúrák ideálisak olyan helyiségek számára, amelyek nem különböznek a lenyűgöző kvadratúrában. A szögmodellek a sarokban vannak megjelenítve, és a többi tér teljesen szabadon marad, és nem néz túlterhelt.

Sok szögletes állvány nagyon kicsi dimenzióval rendelkezik. Különböző anyagokból készülnek, és különböznek a tervezési kivitelezésben. A legtöbbjük kiváló megbízhatóságot és kopásállóságot különböztet meg az eszközük miatt.

Anyagok

Mint korábban említettük, a modern televíziós állványok különböző anyagokból készülnek. Ez egy fontos paraméter, amely közvetlen hatással van a struktúrák végső költségere és megbízhatóságuk szintjére. Tekintsük részletesen, hogy mely anyagok vannak a televíziós felszereléshez, és megtudjuk a jellemzőikről.

Forgácslap

A chipstopot számos TV-álló állványok gyártásában használják. Ez az egyik legolcsóbb és megfizethető opció. Sok nagy gyártó előállítja az LDSP állványokat. Azonban nem minden felhasználó tudja, hogy ez az anyag sok titkot rejthet el.

LDSP – mérgező anyag. A gyártás során veszélyes formaldehid gyantákat tartalmaz. Kivételek csak az E-1 vagy E-0 osztályokhoz kapcsolódó forgácslapok. Ezekben az anyagokban van egy minimális mennyiségű veszélyes vegyület, így környezetbarátnak tekinthetők.

Az LDSP-től az összetételüket, hanem a rusztikus, sablon kialakítását is tervezi. Rendkívül ritka eladó, nagyon látványos és divatos állványok hasonló anyagból.

Furnér

Költségvetési állványok a TV-hez e olcsó anyagból készülnek. Ne várják el az elegáns dizájnos teljesítményű, vagy a felülmúlhatatlan teljesítmény jellemzőitől. Ezek általában egyszerűek, amelyek ugyanolyan egyszerű bútorokba illeszkednek, amelyek mentesek a luxus, fényesség és fényesség.

Ha csak egy ilyen kedvesen és olcsó modellt keres a rack, akkor a rétegelt lemez jó megoldás lesz. A boltban meglehetősen megtervezhetők.

Természetes fa

Ez egy környezetbarát anyag, amely beleszeret egy pillantásra. A fa állványok nemcsak fényűzően néznek ki, hanem kiemelik a lenyűgöző természetes aromát, amelyet sok felhasználó szeret.

A TV-készülékek előállításában a különböző fajták fa. Sok formaterület kerek összegű, ha ritka és elit fajtákból készült. Például a tölgyállványok sok éven át tudnak szolgálni anélkül, hogy elvesztenék pozitív tulajdonságaikat és a tiszta szépséget. Igaz, mert egy ilyen tervnek nagy összeget kell fizetnie.

Üveg

Az üveg állványok az egyik legelegánsabb és divatosabbak. Ez kiváló megoldás a modern belső tér számára. A legtöbb esetben hasonló termékeket készítenek vastag és erős üvegből (legalább 9 mm).

Az anyag ütésálló és törékenyen ellenáll a lenyűgöző terhelésekkel.

Az üvegtartó kiváló megoldás lesz, de figyelembe kell venni, hogy a por gyakran felhalmozódott a felületén, és az ujjlenyomatok maradnak, ha megérintik. A tulajdonosoknak folyamatosan figyelemmel kell kísérniük a termék megjelenését és tisztaságát. Néhány felhasználó számára ez a funkció komoly mínusz lesz.

Fém

A legerősebb, tartós és megbízható, helyesen felismert fém állványok TV-hez. Az ilyen termékek nem félnek a mechanikai károsodástól, deformációktól, penészektől vagy rotholól. Sokan jól néznek ki, és kombinálhatók más anyagokkal, például üveggel vagy fával.

A fémszerkezetek a leginkább praktikusabbak és jó minőségűek, de gyakran nagyon nagy súlyuk van, mivel maguk után betekintést indítanak. Az ilyen példányok csak a modern stílusban viharvert belső terekben jól néznek ki. Ugyanabból a klasszikus vagy befejezett együttesből egy ilyen modell hirtelen kiütötte, diszharmónia.

Tervezés

A televíziók elhelyezésére tervezett mai állványok különböző stílusú irányban vannak. Tekintsük, hogy milyen különféle formatervezési funkciók vannak különböző lehetőségek.

 • Csúcstechnológia. Modern stílus, amelyben a progresszív anyagok dominánsok – fém, üveg, műanyag. Itt a fém állvány megtalálja a helyét (ezzel kombinálható). A króm részletei lehetnek benne.

 • Minimalizmus. Egy másik modern irány. Az ilyen belső terek számára a lehető legegyszerűbbnek kell lennie, tömör és visszafogott. A termékekre nincs mozdulatlan díszítés és táj. A stílusnév alapján, és maga a tervnek minimalistanak kell lennie.

 • Klasszikus. A klasszikus belső terekben a természetes faanyagok általában dominálnak. A fajta drága és elegáns lehet. Egyszerűség és korlátozás sorok nélkül “olcsó” túlzottak.

A racknek meg kell vizsgálnia.

 • Padlástér. Népszerű “tetőtér” stílus. Ez a belső térben van, hogy jó lesz a rétegelt lemezre vagy a gyengén kezelt táblákra. Hasonló bútorokkal rendelkeznek az örömmel “merész tervek más stílusokkal kapcsolatban, mert különböző irányokat gyakran gyűjtenek a tetőtérben.

Tippek a választáshoz

  Fontolja meg, hogy milyen paramétereket kell figyelembe venni azzal, hogy a TV-ben lévő legjobb állvány javára válasszon.

  • Funkcionalitás. Megfelelő figyelmet fordítanak erre a kritériumra. Kívánatos, hogy olyan modelleket válasszon, amelyekben a helyszín magasságában történő beállítás, valamint a dőlésszög és a fordulás szöge. Használjon ilyen design sokkal kellemesebb.
  • Dimenziók. Ügyeljen arra, hogy győződjön meg róla, hogy a rack van hely a belső térben. Fontos figyelembe venni és betartani a TV tervezési méretét. Például egy hatalmas modell, amelynek átlós 75 hüvelyk nincs értelme, hogy egy standard rack többször rövidebb és már. Ha még nem találtál ideális esetben az eladásra, akkor jobb rendelje meg a legjobb megoldást. Leggyakrabban az ilyen szolgáltatásoknak kapcsolatba kell lépniük a nagy TV tulajdonosaival.
  • Anyag. Előnyben részesítik a legmegbízhatóbb és tartós terveket. Legjobb lehetőségek – természetes fa, fém vagy üveg. Természetesen a modell ugyanabból az LDSP sokszor olcsóbb, de ez az anyag nem nevezhető környezetbarátnak. Ha úgy dönt, hogy pontosan egy ilyen állványt vásárol, előnyben részesíti a terméket az E-1 vagy E-0 osztályú anyagból.
  • Betöltés. Megfelelő állvány felvétele, figyeljen arra, hogy milyen terheléseket kell kiszámítani. Ha a TV nem felel meg ennek a paraméternek, semmiképpen sem veszélyeztetheti és remélheti, hogy a tervezés még mindig ellenáll a tömegének. Keressen egy másik lehetőséget.
  • Tervezés. Vegye fel az állvány vonzó modelljét, amely megfelel a belső stílusnak, valamint a színsémájának. Szerencsére elég sok lehetőség van az eladásra.
  • Állapot. Ellenőrizze a rackot a fizetés előtt. A felszínén, karcolásokon, elhalványult helyszíneken vagy koptatásokon kell lennie. Ha ilyen hibák állnak rendelkezésre, meg kell tagadnia, hogy feladja, még akkor is, ha jó kedvezményt kínál.

  Javasoljuk, hogy tv-készülékeket vásároljon a jól ismert gyártóktól a városban ismert népszerű bútorszalonokban. A piacon vagy kétes üzletekben bizonyos név nélkül, az ilyen termékeket nem szabad – magas kockázatú rohanás a házassághoz.

  Gyönyörű példák a belső térben

  A televíziós állvány harmonikus belső kiegészítés lehet, ha helyesen választja.

  • A szobában világos szürke falakkal és padlóval, világosbarna laminátummal díszítve, jó lesz egy helyhez kötött, fekete állványt, üvegpolcokkal.

  • A belső tér elegáns része lesz a tv a rackre, amely egy komplex futurisztikus kompozíció eleme, amely krómozott vezetőkből és üveg téglalap alakú polcokból áll.

  • A modern belső térben, semleges és nem feltűnő színekkel, megtalálják a helyüket egy szögletes állvány fehér. A modellnek van egy olyan szerkezet, amely a “g” betűvel hasonlít.

  • Gyönyörű állvány TV alatt – üvegből készült. Ez olyan polcokból állhat, amelyeken az összes szükséges berendezést elhelyezheti. Ennek köszönhetően a polcok gyakorlatilag észrevehetetlenek lesznek, és az egész terv súlytalan. Különösen világos és stílusos, mint egy megoldás a fény befejeződésének hátterében fog megjelenni.

  Rack áttekintés a Brateck TP1004L TV-hez az alábbi videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: