Válasszon félig profi kamerákat

    A félig profi kamerák optimális megoldás a tapasztalt szakemberek számára. Az ilyen eszközöket kedvező áron különböztetik meg, ugyanakkor jó részleteket nyújtanak. A modern piacon sok modell létezik, ami nagymértékben bonyolítja a választás folyamatát.

    Sajátosságok

    A legtöbb esetben a félig professzionális eszközök olyan embereket vásárolnak, akik komolyan gondolkodnak. kívül, A Perfectionisták egy kis százaléka van, akik még a családi fotókon is nem fognak elviselni a hibákat.

    Mi különbözik a szakemberektől?

    Elég furcsa, de szinte nincs különbség a félig profi. Először is, ez az az ár, amely többször is eltérhet. Ez függ a használt mátrix, a ház és más alkatrészek. Például, A drága modellek esetében tartós anyagokból állnak, amelyek híresek a mechanikai károsodás ellenállásáról.

    A két faj közötti különbség konfigurációs funkciókat is tartalmaz. A félprofesszionális beállítások automatikus konfigurációs móddal, fókusz és t. D., De a valós szakemberek számára tervezett kamerák az összes paraméter kézi változásai utalnak.

    A másik különbség abban rejlik, hogy a lencse, mert a félprofi modell fel van szerelve a nagy hang optika, amely fontos szerepet játszik abban, hogy a fotókat.

    Nézetek

    A félig profi kamarák tükröződhetnek és ultrahangot lehetnek. természetesen, Az első lehetőség előnyösebb, mivel lehetővé teszi, hogy jobb minőségű fotókat érjen el, beleértve a részleteket és a színt. A szuper ruhákat azonban megfizethetőbb költségek jellemzik, amelyek kihasználják őket, hogy kiemeljék őket a versenytársak hátterében.

    Ezért kezdő fotósok tanácsot szerezhet elején ultrazums, amely meg fogja érteni az alapokat a szakma, és csak utána megy a fejlett tükör lehetőségeket.

    A legjobb modellek értékelése

    A modern piac hatalmas számú félig professzionális modellt mutat be, és a csúcsminőség úgy néz ki, mint ez.

    Canon EOS 6D Mark II

    Canon EOS 6D Mark II – egy frissített modell, amely híres a funkcionalitásáról, valamint egy csodálatos mátrixról. Az eszköz megkülönböztető jellemzője egy dualpixelérzékelő, valamint a fényérzékenység hardver- és szoftver támogatása. Az autofókusz 45 ponttal büszkélkedhet, és a beépített stabilizációs rendszer kiváló képeket garantál minden körülmények között. A fényképezőgép jó autonómiát kapott – most egy díjat kezel 1200 lövés. Az egyetlen hátránya, hogy a test műanyagból készült, bár nagy szilárdságú.

    Nikon D610

    Nikon D610 – A kis méretei ellenére a kamerát megkülönbözteti a nedvesség elleni védelem, valamint a fejlett automata fókuszrendszer. Ezért A modell nagy népszerűségű a stúdiófojtók között. A mátrix 24 MP és ISO 3200 egységben lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a zajtól. A készülék legfontosabb előnyei között lehetséges, hogy megjegyezzük a jó autonómiát, az OTMNaya Expozame-t, a világítástól függetlenül, valamint a videofelvételi képességet a FULLHD felbontásban.

    CANON EOS 6D

    A Canon EOS 6D az egyik legkedvezőbb, félig professzionális tükrök, amelyek 20 méteres mátrixot büszkélkednek. Ezenkívül a kereső lefedettsége 97%. Ez elegendő a professzionális szinten történő felvételhez. A készülék tökéletesen megbirkózik a természet, a tájak, a stúdió portrék és a t. D. A kezdő fotósok nem tetszenek ez a modell, mivel itt van egy gyenge automatikus fókusz, de a kézikönyv magas szinten van.

    A modell megkülönböztető jellemzője puha zár, valamint jó autonómia – ha szükséges, több mint 1 ezer fénykép készíthető el egy díjat. A színes reprodukció minősége szintén magas szintű, köszönhetően a képek meglehetősen profi.

    Nikon D7500

    Nikon D7500 – Nincs más modell annyi díjat, mint ez. A készülék megkülönböztető jellemzője egy nagy osztályú mátrix, valamint a 8 képkocka másodpercenként történő felvételének képessége. Ezenkívül a készülék csodálatos kijelzővel rendelkezik, amely képes támaszkodni és elforgatni. A fényképezőgép nagy igényű a szerelmesek között, hogy videót készítsen, mert a 4K formátumban lévő bejegyzés itt támogatott.

    A ház műanyagból készül, amelyet a sokk és a mechanikai hatások tartóssága jellemzi. Az ergonómia esetében nincsenek panaszok, mindegyik gombra kerül sor, és a legkényelmesebb helyen van. A modell egyik előnye is 51 pontos automatikus fókusz;

    Sony Alpha Ilca-77m2

    SONY ALPHA ILCA-77M2 – Egyedi modell egy növényi mátrixgal. A készülék fő előnye a Bionz X processzor jelenléte, amely lehetővé teszi a 79 fókuszponttal való munkát. Ezenkívül köszönhetően a processzornak köszönhetően a készülék készen áll a felvételre, mint egy másodperc után bekapcsolás után.

    Az újdonsági ház magnéziumötvözetből készül, amely biztosítja erejét és képességét a mechanikai hatások ellen.

    Választott kritériumok

    Annak érdekében, hogy a félig profi kamera teljes mértékben teljesítse a hozzá rendelt funkciókat, azt helyesen kell kiválasztani.

    A bejelentett megapixelek száma

    A legtöbb ember úgy véli, hogy minél több megapixeles az eszközön, annál jobb a fotók. Természetesen az igazság részesedése azonban nem csak ez a körülmény befolyásolja a képek minőségét. Az MP száma csak arról szól, hogy az érzékelők számát a mátrixra helyezzük.

    Nem szabad üldözni ezt a jelzőt, és a készülék kiválasztásakor a legfontosabb dolog, mivel a túl sok megapixelek zajt, elmosódást és egyéb hasonló problémákat okozhatnak a fényképeknél. A legtöbb szakember azt sugallja, hogy az arany közepe 16 megapixeles.

    Mátrix méretek

    A második mutató a félig profi kamra kiválasztásakor figyelembe kell venni a mátrix méretét. Ebből az elemből származik, amely a kép élességétől függ. Azonban meg kell emlékezni erre Ha a mátrix túl nagy, akkor a képpontok megfelelőek lesznek. Ennek eredményeképpen a kijáraton lévő felvételek minősége rosszabb lesz, mint egy kis mátrixú eszköz.

    A mátrix valódi érzékenysége

    Az ISO paraméter az egyik legfontosabb mutató. A fotósok nagy érzékenységet értékelik, mivel közvetlen hatással van a szürkületben lévő képek minőségére.

    A mátrix valódi érzékenysége meglehetősen nagy tartományban lehet – A szokásos szappanoktól 50 egységből, legfeljebb 25.600 egység a professzionális eszközöktől. A félig professzionális lehetőségekhez a 3200 egység jelzője alkalmas lesz.

    Crop keret és teljes sugárzás

    Néhány szakértő úgy véli, hogy ezek a mutatók negatívan befolyásolhatják a kapott képek minőségét. A növényi tényező alatt a keret aránya a mátrix átlós. A technológia nagy népszerűségű, és a fő előnyök között a következő szempontok megkülönböztethetők:

    • A zaj csökkentésének képessége;
    • Maximális harmonikus átmenetek a színekben;
    • Képesség, hogy teljes képet kapjon.

    Az ilyen technológia hiánya azonban ott is van – a felvételi sebesség csökken, valamint az ilyen eszközök nem büszkélkedhetnek az összes lencsékkel való kompatibilitással.

    Ezenkívül a terméskeretű fürtöket a túlzott igénye az optika minőségéhez jellemzi.

    További jellemzők

    További funkciók és lehetőségek is befolyásolják a készülék használatának kényelmét és a kapott képek minőségét. A legfontosabb jellemzők közül érdemes kiemelni.

    • Funkció folyamatos felvétel – Ilyen modellekben a képek száma akár 1000 percenként is elérheti. Mindez a zár sebességétől, valamint a fotófeldolgozástól függ.
    • Zár sebesség. A paraméter fontos olyan szakembereknél, akik szeretik a filmezés során különböző kísérleteket folytatni. Ezenkívül a zársebesség közvetlenül befolyásolja a fotó élességét, és lehetővé teszi, hogy különböző hatásokat kapjon.
    • Biztonság. A félig profi kamerák ütésálló tokdal büszkélkedhetnek, ami egészen az utazás során lesz. Ezenkívül az ilyen eszközök híresek a porellenállásukról és a nedvességről, így félelem nélkül lőhet a strandon. Az optikai szűrőt antisztatikus jellemzőkkel rendelkező speciális bevonattal védjük.

    Egy másik fontos paraméter az LCD kijelző mérete. Minél jobb a képernyő, annál kellemesebb a lövöldözés.

    Azonnal meg tudod látni, hogy a “szem” modell megnyílt-e, függetlenül attól, hogy van-e kitörés, nincs további objektum a felvételi mezőben. A képernyő fő előnye, hogy a fotós már eltávolíthatja a sikertelen fotókat a felvétel közben, és a számítógépen a szükséges fájlok feldolgozásához.

    Így, A félig profi kamerák az amatőr és a professzionális eszközök közötti rést foglalnak el. A kameraadatok jó mátrixot, ütésálló esetet, valamint kiváló autonómia. A “szakmai” szakmai változatokhoz képest a vizsgált kamarák olcsóak, így megengedhetik maguknak, hogy szinte bármilyen fotósot vásároljanak.

    A következő videóban részletes áttekintést kap a Kamera Nikon D610.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: