Városi stílus a belsőépítészetben

A városi stílus előnyben részesíti a dinamikus embereket. Tükrözi a nagyvárosok szellemét az élet gyors ritmusával. Városi stilisztikák, amelyek a multifunkcionális kiegészítőkhöz harmonikusak a szükséges bútorokkal. A tervezés különös esztétikai jellegű. A gyakorlatiasság és a funkcionalitás itt van.

Ami?

Az urbanizmus fogalma a Latin Word Urbanusból származik, ami “városi”. A XX. Század elején hasonló irányú volt. A stílus képviselői támogatták a Megaciditások hatalmas szerepét a népesség jelentős részére tervezték. Az urbanizmus gyorsan fejlődött a múlt század 50-es években. Most ezt a stílust a modern tervezők aktívan használják. Számos európai országban nagyon népszerűnek tartják. A városi stílus sikeresen használható a nappali, konyhák, hálószobák díszítése során.

A belsejét hasonló stílusban meg kell találni, meg kell találni annak jellemzőit.

  • A tervezés fontos árnyalata a funkcionalitás. Nincsenek további tartozékok szőnyegek formájában, más stílusokban rejlő függönyök. A városi stílus a rusztikus stílusok, például az ország vagy a Provence ellentéte, jellemezve számos aranyos kis dolog jelenléte.

  • Üveg – szükséges anyag, amely hangsúlyozhatja a stylistot. A formatervezésben fa, fém, műanyag, bőr.

  • Ami a falakat illeti, jobb, ha érintetlenül hagyja őket. Tégla vagy betonfalak, valamint azok utánzásuk csak a metropolisz hangulatát hangsúlyozzák.

  • Érdemes megfontolni, hogy egy nyugodt színséma alkalmas erre a stílusra, míg a színek megválasztása meglehetősen keskeny. A belső tér csak az alapszíneket használja fehér, fekete, szürke és bézs formájában. Itt nem üdvözlendő többszínű felületek, gyakrabban van egy hang.

  • A vonalak egyértelműségének mindenben jelen kell lennie a városi tervezésre. Kiemelkedő és sima vonalak lesznek ki a koncepcióból.

Mivel a fő kiegészítő, amely egy hasonló belsőépítést szolgál, nagy poszter. A legjobb megoldás lesz a plakát elhelyezése, amely a városi utcákra, sokemeletes épületekre, hidakra vagy gyönyörű tájakra néz.

További témakörök a városi stílus, a masszív padok, a lámpák, a lámpák, az utcai lámpák, valamint a postafiókok és a kerékpárok.

Finishing and color opciók

A tervező iránya jellemzője az urbanizmus általános elveinek megfelelően. Ez a bútorok és kiegészítők választékára vonatkozik. Még egy felesleges tartozék vagy bútorok is teljesen elronthatja a városi viharvert a városi stílusban.

Olvasson tovább  Timberk Légkondicionálók: Előnyök és hátrányok, Modell, Választás, Használat

Amikor a falakat és más felületeket a városi stílusban végezzük, az egyik foton árnyalatokat gyakrabban használják. Laminált, parketta, kerámia csempe megfelelő lesz a padlók számára. A stílust támogató szobákban nincs hely luxus szőnyegek vagy rusztikus kézzel készített terem számára. Nem lesz szüreti tartozékok és speciálisan “idős” bútorok, valamint színes textíliák.

Az ebben a stílusban végrehajtott szobák fő anyagai alumínium üveg. A fő szín ebben az esetben fekete. Az egyéniség hangsúlyozására, az ibolya, a zöld, a narancssárga és barna árnyalatokat. Fontos, hogy minden szín harmonizáljon egymással. Nem ajánlott a kontrasztos árnyalatokat választani, ebben az esetben jobb a szomszédos színek használata. Például kiválaszthat egy ilyen árnyalatot falakra vagy szexuális bevonásra. A második szín a bútorok fő színe lesz.

Bútor

A bútorok kiválasztása a város stílusában egy modern lakás, meg kell fontolnod, hogy kényelmesnek kell lennie, funkcionális, egyszerű és tömör formában.

A bútoroknak normál és kényelmes tartózkodás esetén a kívánt mennyiségben kell lenniük. Nem szabad többletben lennie, hogy ne tegye meg a szobát.

A lakás minden zóna saját jellemzői, amelyek egyéni megközelítést igényelnek.

  • A konyhában több tégla vagy utánzó téglafal vagy festett festékfelület összehangolás nélkül. A mennyezeti szín fehér, bézs vagy kék lehet. A konyhában sok bútornak kell lennie, a minimalizmus vagy a high-tech stílusának modelljei megfelelőek.

  • Általában a városi stílusban készült szobák rejlik Tégla vagy betonfalak. A hálószobában érdemes kivételt készíteni – illessze be az egy fotó tapétát, vagy a felület vakolása. A hálószobában megfelelő bútorok természetes anyagokból. A termékek színe nem lehet túl világos, diszkrét hangok kellenek jelen lenniük. A kis helyiségekben helyet takaríthat meg, célszerű beépített formatervezést használni. A puha hálószobás készlet kiválasztásakor előnyösen a fekete-fehér gamme modelleken maradjon. Nem ajánlott csak fekete színt használni, különben a szoba komorral érintkezik. A helyiség vizuális növekedéséhez csak olyan modelleket használjon, amelyek világos kialakításúak. Jobb választani egy kis bútorokat. A szobában a tinédzser szervesen néz egy formátlan székre.
Olvasson tovább  Amikor megjelent a világ első tévéje?

  • A nappali számára Funkcionális és kényelmes bútorokat kell kiválasztani. Egy kis nappali területen helyénvaló egy kanapé l-alakú dohányzóasztal. A tágas szoba elegendő hely lesz egy kis könyvtárhoz és számos kényelmes székhez. Székek vagy kanapé, amely megfelel a dohányzóasztal körül. A maximumot az üveg, például a dohányzóasztal vagy az ajtó matt üvegfelületére kell használni. Nagyon hatékonyan ebben az esetben egy alumínium lábakra telepített üvegpadló modell megjelenik. Az alumínium szerelvények a termékek szükséges kiegészítése lesz.

Ami a textíliákat illeti, meg kell ragadni, az időjárás egyetlen hangon. Mindez az alvóhely, az asztalterítők és a függönyök ágylapára vonatkozik. A textil egy egyszerű mintával rendelkezhet.

Dekoráció és világítás

A jelenléte nagy ablakokkal díszített függöny vagy redőny, üveg válaszfalak, beépített mennyezeti vagy fali lámpatestek lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy érzés a súlytalanság és a tisztaság.

A városi stílusban a legmegfelelőbb lehetőség hívható Rejtett háttérvilágítás vagy világítás, amely imitálja az ipari fényt. Ilyen helyiségekben egy hatalmas és elegáns kristály csillár nagyon nem megfelelő, míg a minimalista stílusú lámpák tömören kiegészíthetők. Ehhez a stílushoz csak akkor használhat egy csillárokat, ha szigorú geometriai alakja van. Egy ilyen helyiségben a városi fények utánzó lámpák megfelelőek lesznek.

Gyönyörű belsőépítészeti példák

A városi stílus kiváló lehetőség lehet azok számára, akik a csendes rusztikus utcákon a zajos utcák városi tömegét részesítik előnyben. Ez az aktív és merész emberek választása az ambíciókkal. Ahhoz, hogy érezze a Big City szellemét, adott esetben New Yorkba vagy Hongkongba menjen. Lehet, hogy a lakásodban, kiadás a városi stílusban. A hasonló stilisztikai irányú szobák minimalizálódnak. A kényelem és a béke uralkodik benne. A fő dolog az, hogy a bútorok kiváló minőségűek, és a design tömör.

A padlók a nappaliban vagy hálószobában, parketta vagy laminált. A fürdőszoba megfelelőbb kerámia csempe nagy méretű. Hatékonyan megnézi a burkolatot beton vagy fém alatt, kombinálva fából készült homlokzatokkal. A vízvezeték fehér színe tökéletesen harmonizálódik szürke vagy fekete háttérrel.

Olvasson tovább  Hogyan kell csatlakoztatni a SEGA-t a modern TV-hez?

Az urbanizmus stílus elsősorban a funkcionalitás és a laconizmus. A beépített bútorok az integrált komponens.

A rejtett megvilágítás és a masszív lámpák jelenléte különleges légkört biztosít a szobában.

A belső térben sok textilnek kell lennie. Elég, hogy egy pár dekoratív párnát, feküdjön egy kis szőnyeget, vagy válasszon egy ágytakarót egy ágyra. A prioritás továbbra is monofonikus árnyalatok vannak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: