Vezeték nélküli fejhallgatókra: Miért van szüksége és hogyan kell választani?

Ebben a cikkben megmondjuk, hogy miért van szükségük a vezeték nélküli fejhallgatókra, milyen további elemeket lehet felszerelni, és hogyan kell választaniuk. Meg fogja tanulni a népszerű modellek, előnyök és hiányosságok jellemzőit különböző márkákból.

Miért kell borítókra?

Ha figyelembe vesszük a teljes méretű fejhallgatót, akkor rendkívül kényelmetlen, hogy átadja őket egy hátizsákban vagy táskában. Ha az összecsukható modell, csuklópántja nagyon törékeny, és nem fogják megállni a legkisebb nyomást más dolgokból. Igen, és add hozzá / hiányzik őket gyakran nem ajánlott.

Ha a fejhallgató kínos, a helyzet romlik. Több helyet foglalnak el, és a bontás valószínűsége nő. Az összes modell esetei általában műanyagból készültek. Egyszerűsíti a használatát, mert a fejhallgató könnyebb viselni, de csökkenti a mechanikai erejüket.

A fejhallgató-érkezés (a leghíresebb – Airpods) a műanyag tokban van ellátva, amely megbízhatóan védi őket a károktól, és feltöltődik továbbá. De itt van néhány perc:

  • Az eset fényes műanyagból készült, amely meglehetősen gyorsan karcolódik;
  • Csak fehér szín áll rendelkezésre, míg a burkolatok többszínűek lehetnek;
  • A standard toknak nincs rögzítője az övre;
  • Nincs lehetőség a vezeték nélküli töltésre;
  • Nem nagyon kellemes tapintható érzések fényes műanyagból.

A vezeték nélküli fejhallgató fedele kiküszöböli ezeket a hiányosságokat, és jó védelmet nyújt a por, fúj és néha víz ellen. Beszélünk a legjobb modellekről.

A legjobb modellek áttekintése

Az Ön számára a “védelmi fokozat – a”. Ez nem egy minősítés, hanem inkább a tisztességes lehetőségek listája.

HOCO CW18

Ez a modell megvédi az eredeti esetet a szennyeződésektől, a karcolásoktól és a mechanikai károktól. Nagyon kompakt és szorosan rögzített az esetre. Előnyök – Vezeték nélküli töltés, nagy szilárdság és megfizethető ár rendelkezésre állása. Hátrány – csak egy színezési lehetőség.

Olvasson tovább  Zanussi Split Systems Review

BASEUS vezeték nélküli töltő

Ez a modell hasonló az előzőhöz, de 2 színe van. Vezeték nélküli töltés, kompakt méret, tökéletes rögzítés az ügyben és elfogadható költségek mentése. Mínusz – ez az eset csak piros vagy fekete.

Tizenkét South Airsnap

Valódi bőrből készült és fém karabinnal felszerelt. Ezáltal Könnyedén rögzítheti az Airpods-t az övön vagy egy hátizsákban. Az anyag magas kopásállósággal rendelkezik, és nagyon stílusosnak tűnik. Egyéb előnyök – Több színes megoldás és tartós csatolás. Hátrányok – viszonylag magas költségek és vezeték nélküli töltés hiánya.

Spigen szilikon tok

A modell szilikonból készül, és garantálja a por, a szennyeződés, a fúj és a vízcseppek elleni védelmet. Van egy karabinnal, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgató szinte bárhol konszolidálható legyen. Pluszok – több színezési lehetőség és alacsony ár, mínusz – Mount Karabarb nem inspirálja a bizalmat.

Wiwu páncél

Ez az opció hasonló az előzőhöz, de műanyagból készült. Védi az Airpods a karcolásoktól, a scuffs és a kis fújoktól. Előnyök – Kompakt méretek, karabin és elfogadható költségek jelenléte. Hátrány – szűkös színpaletta.

REMAX RC-A6

A fedél jellemzője – Beépített villámkábel feltöltése. 9 cm hosszúságú. Tehát a töltő helyett csak adapterrel viselhetsz. Ellenkező esetben ez egy közönséges szilikon eset, előnyei – a karcolások és a fénykárosodás elleni védelem, valamint az alacsony ár. Hátrány – nincs védelem cseppek és erős fújok ellen.

Laut Pod

A modell jó védelmet és világos megjelenést kínál, rengeteg színekkel. Ez a szilikon eset gyakorlatilag nem növeli az eset esetét. Néhány színek ragyoghatnak a sötétben. Előnyök – kiváló minőségű megfizethető áron. A mínuszokat nem észlelik.

Baseus szilikon tok

A borító “mazsola” – hevederek mágneses tartókkal. Megbízhatóan rögzítik a vezeték nélküli fejhallgatót a szállítás során, és a minimális elvesztésének veszélye. A szennyeződés elleni védelem, karcolások és egyéb károsodások magas, és kopásálló anyagok. Előnyök – 3 szín, erő és költség jelenléte. De ugyanakkor a csipkék némileg lehetnek maguk és más dolgok között.

Olvasson tovább  Színes kör a belsőépítészetben

Onelounge

Ez a modell megbízhatóan védi a fejhallgatót a nedvesség, a por, a karcolások és a kis fújokból. Csatolhat egy karabiner vagy csipke hozzá. Egyéb előnyök – Több szín, pad a töltőcsatlakozó és a megfizethető áron. De ez a modell nem védi az ügyet az erős fújásoktól.

Icarer vintage sorozat

Az ügy prémium minőségű bőrből készült, stílusosnak és kitűnőnek tűnik. 3 különböző szín áll rendelkezésre. Védi a por, a scuff és a kisebb nedvesség ellen. Hátrányok – Nincs lehetőség a karbinára és a gyenge ütésvédelemre.

A sok modell közül választhat a megfelelő opciót néha nem olyan egyszerű. De ez nreshno, Végül is vásárolhat több fedelet, és megváltoztathatja őket a hangulat függvényében. És mégsem kell gondoskodnod.

A választott szérletek

Kezdje, döntse el a szükséges funkciókat. Szüksége van egy karabinra, vezeték nélküli töltésre és másra. Ha nem, gondolj, ha később jönnek hozzád. Válassza ki a cseh anyagot. A műanyag és a szilikon megközelítőleg védi a fejhallgatót, de taktikailag eltérőek. Bőr – több prémium anyag, de az ilyen fedezet költsége is.

Meghatározza a védett mértéket. Szüksége van védelemre az ütések és a víz ellen, vagy elég védelem csak a karcolásoktól és karcolásoktól. Jobb, ha nem szabad megtakarítani, hanem a dugókkal ellátott fedelet is olyan kényelmes. Végül, Válassza ki a színt.

És ami a legfontosabb, a fedélnek tetszik. Ennek nélkül még a legjobb modell sem alkalmas.

A következő videóban a Redmi Airletots vezeték nélküli fejhallgatói szilikon burkolatok felülvizsgálatát találja.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: