Videó Ondoscopes az okostelefonok az Android és az iOS

Napjainkban az eddigi technikai fejlődés eddig előrehaladott, hogy most már hozzáférhetünk a szerkentyűek használatához, amelyeket csak akkor lehetett megfigyelni csak fantasztikus filmekben a különleges anyagokról. Az egyik ilyen szokatlan eszköz egy endoszkóp.

Mi az endoszkóp?

Ez a modul természeténél fogva – Kis kamera, amelynek esete nem haladja meg a 4-6 cm-t a középső konfigurációban, De ha szeretné, akkor gyakorlatilag mikrokamerákat találsz méretezéssel akár 2 cm, és USB vezetékek közepes hossza körülbelül 15 cm. A huzal maga rugalmas és kemény lehet, minden faj különböző feladatokat visel.

Az endoszkópra szükség van a nehezen elérhető helyekre, például csövekre, repedésekre, keskeny nyílásokra való behatolásra, ha nem szeretné megzavarni bizonyos tárgyak integritását. Ezeket a kis kamerákat minden nap forgalmazzák a piacon, ezért az endoszkóp nem lesz nehéz, és a nagy modelltartomány alkalmas bármely pénztárcára.

Az endoszkópok két csoportra oszthatók: professzionális és amatőr.

A professzionális mikrokémerek 15 000 rubelből (2019), de a konfiguráció is meghosszabbítottak. Ott lehetnek mikrofon felvétel hangját, kamerák forgatás Full HD felbontásban, további monitorok, fúvókák, és így tovább. A professzionális endoszkópokat az élet különböző területeiben használják – a segédprogramnak a legösszetettebb műveletekre.

Az amatőreket kizárólag háztartási célokra használják. A cserélhető eszközök 240-360 képpontos képet adnak, és 640×480 felbontással rendelkeznek, és az amatőr endoszkópok maximális képminősége eléri a 720 képpontot 1280×720 felbontásnál. A közelmúltban a modellek is megjelennek A Wi-Fi és a Bluetooth segítségével való csatlakozás képességével, Mi nem igényel kábelcsatlakozást egy gazdaeszközzel.

Hogyan működik a videó endoszkóp okostelefon?

A nagy részét a tömegét, speciesndoscopes okostelefonokra továbbítja az összes adatot általuk rögzített, hogy a telefon a rugalmas vezetékek és USB csatlakozó, ahol maga az eszköz csatlakoztatva van. Jön a kép a huzalban Egy speciális Android alkalmazásban vagy iPhone-ban. Az ilyen alkalmazás megtalálható egy adott telefon piacán, és ingyenesen telepíthető, de aktiválhatja azt, hogy szüksége lesz egy speciális kódra, amely szerepel a videó endoszkóppal.

Ami a fényképezőgépet illeti, számos elektródid LED lámpa helyezhető a felső részére. A fény, a fényerő és még a színének telítettsége egy korábban telepített alkalmazáson keresztül konfigurálható egy okostelefonon. Továbbá a legtöbb kamera számos további funkcióval rendelkezik. Ez egy rekord és valós idejű nézet az AVI formátumban. Vannak fényképezési és teljes körű zoom funkciók is, amelyek segítenek figyelembe venni az összes legkisebb részletet.

Ennek a kiterjedt funkcionalitásnak köszönhetően az endoszkópokat sokan használják a mindennapi életben és a munkahelyen.

A videó sndoscope alapkészlete

Az a lehetőség, telepítése további kiegészítők formájában Wi-Fi adók, vízálló burkolatok és különböző fúvókák függ a vásárolt modell, De az összes eszköz szabványos berendezése azonos.

 1. Félig rugalmas kamrák, Melyek a felvétel és a fotózás fő jellemzője.
 2. Univerzális adapter Személyes számítógépek és laptopok esetében az eltávolított anyag részletesebb megfontolása.
 3. Kis tükörfúvóka, amely különböző szögben csatlakoztatható a kamrához a felülvizsgálat növelése érdekében.
 4. Mini vezetővezető. Kell felismerni egy endoszkópot számítógéppel az USB-csatlakozókon keresztül történő csatlakoztatáskor.
 5. Mágnes vagy horog. A fényképezőgép elején keverték speciálisan biztosított hornyokat, és szükség van arra, hogy gyorsan megszüntessük a kis ragadt részleteket: csavarok, játékok, fülbevaló és t. D.

Videó endoszkóp csatlakoztatása az Androidhoz, az iPhone-hoz

A videó endoszkóp csatlakozhat bármely eszközhöz: PC, Tablet, Smartphone. A számítógéphez csatlakozhat az USB Explor illesztőprogram csatlakozójával. A PC azonnal felismeri az eszközt, és szabadon megtekintheti az egész felvételt. A tabletta és az okostelefon számára létrehoznia kell az endoszkóp által támogatott konkrét alkalmazást. De néha a kábel házasságot tud menni, majd a legjobb megoldás a Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik.

 1. Először győződjön meg róla, hogy a Wi-Fi adapter teljesen fel van töltve és helyes.
 2. Ezután dugja be a video endoszkóp adaptert.
 3. A rendszer aktiválásához nyomja meg a gombot az adapter házán levonás nélkül. A gomb tartása a beépített zseblámpa bevonásához vezet, és kétszeres gyors prések.
 4. Ezt követően menjen az alkalmazáshoz, amely támogatja az Android vagy iPhone munkáját egy video endoszkóppal.
 5. Befejezve a beállítások és segédprogramok elrendezéséhez keresse meg a Speciális beállításokat / funkciókat, hol válassza ki a Csatlakozás a Vezeték nélküli hálózatok lapon.
 6. A felugró ablakban keresse meg a Wi-Fi jelét, és csatlakozzon hozzá.

Ezután kezelheti az endoszkópot az okostelefonról a túlzott vezetékek nélkül.

Tekintse át az egyik modellt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: