Wi-Fi adapterek a Samsung TV-hez: hogyan lehet kiválasztani és csatlakozni?

Smart TV funkció, amely lehetővé teszi az internet használatát a TV-n, valós lett sok felhasználó számára. Azonban van egy probléma – nem minden Samsung TV-nek van beépített Wi-Fi adapter, amelynek köszönhetően a készülék elkapja a hálózatot egy otthoni routerből. Anélkül, hogy a vevőkészülék Wi-Fi-je egyszerűen nem lesz. Ugyanakkor van egy kiút – cserélhető adapter megvásárlása.

Mi a Wi-Fi adapter?

A Wi-Fi adapter egy kompakt eszköz, amelynek köszönhetően csatlakoztathatja a televíziós eszközöket az útválasztó vezeték nélküli hálózatához, mint egy telefon vagy rendes otthoni számítógép. Ez eltávolítható vagy beépített. Legyen újabb a Samsung TV vevők eltávolítható eszközeire.

Vizuálisan az eszköz hasonlít a leggyakoribb USB flash meghajtót, amely a vevő hátlapján vagy egy adott HDMI csatlakozó, USB vagy más interfészek oldalán található.

Természetesen a vevőkészülékek telepíthetők a modern Samsung eszközökbe, de az eszköz internetes adaptere lehetővé teszi, hogy jelentősen bővítse funkcionalitását.

A kapcsolódási lehetőségektől függően háromféle modem felszabadul.

 • Pcmcia. Ez egy elavult adapter, amely nem kapcsolódik a modern Samsung TV-hez. Ha azonban ilyen konkrét televíziós berendezésen van ilyen bemenet, akkor teljes mértékben figyelembe veheti ezt a modemet a csatlakozáshoz.

 • HDMI – Ez a legmodernebb eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a hang és a videó kiváló minőségű legyen. A mai napig minden olyan Samsung TV-életkor kevesebb, mint 5 éve van felszerelve ezzel az interfésszel. A technológia meglehetősen magas adatátviteli sebességet biztosít.

 • Usb – egy másik népszerű bemenet, amely szinte a márka tv-jének minden modelljén észlelhető. A TV-vevő korának tekintetében a Wi-Fi-modemmel ellátott televíziós berendezések csatlakoztatása az USB-n keresztül az egyik leggyakoribb összekapcsolási módszer.

  A kiválasztott modemváltozatotól függetlenül a Wi-Fi adapter egyetlen célja, hogy biztosítsák a kiváló minőségű vezeték nélküli televíziós vevő vezeték nélküli kommunikációt az interneten keresztül.

  Az üzletekben megtalálhatja ezt a terméket a széles választékban. Gyakran ez nehézségeket okozhat, mert meg kell keresnie az egyes TV-készülékek kompatibilitását egy adott adaptermodellel. A működés további problémáinak elkerülése érdekében, Különös figyelmet kell fordítani a választott minden aspektusára.

  A legjobb modellek áttekintése

  A televíziós vevőkészülékek meglévő elosztásával Samsung nem indukálja fogyasztókat számos további felszereléssel. Ez az adapterek között érvényes.

  A mai napig az adapter miniatűr módosítása, amelynek Wis12abgnx jelölése van, megkapta a legnagyobb elosztást.

  Az ilyen eszköznek kompakt antenna van, amely egy TV-vevőkészülékhez csatlakozik USB-kábellel. Az adaptert a jó funkcionalitás jellemzi, minden 2011 után kiadott Samsung TV fordítómodellen dolgozik. A készülék lehetővé teszi, hogy a VÉGREHAJTOTT VIDEÓ KÉSZÜLÉKET, HOGY TÖRTÉNIK Támogathatja a leginkább ritka kommunikációs szabványokat.

  Sok fogyasztó egy másik routert használ – Wis09abgn. Támogatja az IT-tervezetet az N szabvány kategóriájával. A Wi-Fi adapter műszaki jellemzői meghatározzák az internetkapcsolat fokozott minőségét és a jó jelzési sebességet.

  Hogyan válasszuk ki?

  Mielőtt kiválasztaná az optimális Wi-Fi-Fi-Adapter modellt a TV-hez, tudnia kell, hogy a berendezést egy adott eszköz támogatja-e. Először tisztázni kell a TV-vevőegység felszabadításának évét.

  2010-ig megjelent modellek., Ne támogassa az internethez való csatlakozás lehetőségeit, a Wi-Fi router ebben a helyzetben nem lesz képes segíteni.

  A karbantartás tömegében több modern modellek támogatják a hálózathoz való kapcsolatot Wi-Fi segítségével, De még mindig vannak kivételek. A berendezés funkcionalitásának pontos meghatározásához gondosan olvassa el a felhasználói kézikönyvet. Ha azt mondja a beépített blokk jelenlétéről, akkor a Samsung berendezések külső adaptereinek megszerzésének szükségessége nem fordul elő. Ez csak a 2014-nél fiatalabb modellre vonatkozik, a költségvetés kivételével.

  Ha már eldobta a dobozt a TV-ről, és az elveszett használati utasítással nyissa meg a Samsung Társaság hivatalos honlapját, és keresse meg az összes szükséges információt. Más forrásokból származó tippekre nem kell – helytelenek lehetnek. Ha a vevőegység 2010-ben fiatalabb., De nincs beépített adapter, de a Wi-Fi támogatás nyújtása, Lépjen kapcsolatba egy speciális elektronikai tárolóval, A kívánt adaptermodul megvásárlása.

  Figyeljen arra a tényre, hogy a TV-vel, az internetkapcsolat támogatására irányuló útválasztók 2010 után kezdődtek.

  Különös figyelmet fordítanak egy ilyen szempontra A kompatibilitási képességek elemzése. A televíziós felszereléshez a Samsung márkát az ugyanazon gyártó adapterének megvásárlása – csak ebben az esetben nem lesz nehézségei a kapcsolathoz.

  Ne feledje, hogy bármely eszköznek van személyes sorozata, ez lehetővé teszi a kompatibilitás meghatározását. Adunk egy példát (ebben az esetben a latin betű azt jelenti, hogy a kibocsátás éve):

  • C – 2010.;
  • D – 2011.;
  • E – 2012.;
  • P – 2013.;
  • H – 2014.;
  • stb.

  Bármely eszköz lehet eredeti vagy “más emberek” gyártók.

   Természetesen a második lehetőség sokkal olcsóbb, és az alacsony ár nagymértékben hozzájárul a fogyasztók figyelmét. Így, Az eredeti Wi-Fi adapter ára a TV Samsung számára mintegy 4 ezer. dörzsölés., Míg más gyártók blokkjai 1-2 ezeren belül találhatók. dörzsölés. Természetesen ilyen körülmények között bármely vevő felveti azt a kérdést, hogy érdemes-e túlfizetni, van-e különbség, kivéve a márka nevét.

   Természetesen bizonyos megkülönböztető jellemzők állnak rendelkezésre, csak a legjelentősebb előnyöket fogjuk felsorolni.

   • Hivatalos garancia és karbantartás. Egy ismeretlen kínai gyártó adapterének megvásárlásával nem érdemes számolni a szolgáltatást és a javítást, de a Samsung Branded telepítések esetében minden pontosan az ellenkezője.
   • Nincs kompatibilitási nehézség. Az összes Samsung TV-t 100% -os szinkronizálás alatt “élesített”. A kockázat nem kizárt, hogy egy másik gyártó adapterének megvásárlása a berendezések során kompatibilitási kérdések megjelenését eredményezi.
   • Hosszú munkaidő. Mivel a gyakorlat bizonyítható, a Wi-Fi adapterek legolcsóbb modelljei megfelelően működnek, de csak egy bizonyos pontig. Miután elhelyezte az első frissítési csomagot, azonnal megjelenik az eszköz felismerésével és a kudarcok széles skálájával.

    A fentiek alapján egyszerűen következtethetsz, hogy Ebben a helyzetben a pénz megtakarítása nem megfelelő megoldás. Jobb, ha 1-2 ezerre többet fizet, de egy kiváló minőségű adaptert vásárol, amely javítási jótállást vagy csere esetén a bontás és sokkal hosszabb felhasználási idő. A gyártó azonban nem az egyetlen paraméter a megfelelő blokk kiválasztásához.

    Az internethez való kiváló minőségű vezeték nélküli kapcsolat esetén különös figyelmet kell fordítani a műszaki paraméterekre, és felelősek az egész eszköz egészének funkcionalitásáért és termelékenységéért.

    Az útválasztó fő paramétere a Samsung Smart TV – támogatott Wi-Fi szabvány. A különbség a megengedett legnagyobb adatsebességben található. Az elfogadható adapterek fokozata a következő paraméterekkel összhangban történik:

    • Wi-Fi A / B – akár 3 MB / s;
    • Wi-Fi A / B / G – akár 24 MB / s;
    • Wi-Fi A / B / G / N – akár 50 Mb / s (a legújabb adaptermodellekben – akár 150 mb / s).

     Az útválasztót a célok és feladatok pontos betartásában kell megválasztani. Például, ha azt szeretnénk, hogy elérjék a leggyorsabban lejátszás audio és video tartalmat kiváló minőségű, akkor jobb, hogy egy modern létesítmény modul. Ellenkező esetben a hangzás vagy a kép valószínűsége lóg. Bizonyos helyzetekben lehetnek további funkciók a berendezés felszereléséhez, például egy csatlakozóhoz a HDMI-n keresztül történő TV-készülékhez való csatlakozáshoz.

     A pénz kifizetése előtt kérdezze meg, kérdezze meg, hogy szüksége van erre az interfészre. Ha igen, akkor természetesen jobb, ha túlfizetni a pénzt, ha nem – érdemes figyelmet fordítani egy másik, több költségvetési modellre. Pontosan megérteni pontosan, hogy milyen adapter alkalmas Önnek, elemezze a rögzítőcsomagot.

     Fontos, hogy az USB kábel jelen benne – ebben az esetben, akkor tegye a modul távol a TV-vevő, de ugyanakkor folyamatosan növekvő minőségi adás.

     Hogyan kell csatlakoztatni és konfigurálni?

     A Wi-Fi router a legtöbb esetben csatlakozik a TV fedél hátoldalán található USB interfészen keresztül. Ehhez vigye a távirányítót, és nyissa meg az Egyéni menüt, válassza ki a “Hálózat” blokkot, és a nyíllal a “Hálózati beállítások” menjen.

     A szükséges funkció aktiválásához nyomja meg az ENTER gombot a menüben – a konzol közepén található. A Wi-Fi router csatlakoztatásához be kell kapcsolódnia a “Start” fülhez, hogy ki kell választania a “Vezeték nélküli kapcsolat” opciót.

     A rövid keresés végén a kijelzőn megjeleníti a rendelkezésre álló Wi-Fi-pontok listáját, kiválaszthatja az otthoni hálózatot és az Enter gombot, hogy aktiválja azt, majd adja meg a jelszót, ha védett. Természetesen a jelszó megadása bizonyos nehézségekhez kapcsolódik, mivel minden betűnek választania kell a konzolra elhelyezett nyilak használatával, de később a TV-vevő automatikusan csatlakozik. Ezután az egyéni visszaigazoló ablak nyílik meg a képernyőn, nem szükséges megváltoztatni bármit is – csak a televíziós vevő és az útválasztó szinkronizálására vonatkozó eljárás befejezéséhez.

     Valójában ehhez a kapcsolat és a konfigurációs eljárás teljesnek tekinthető. A felhasználó csak az alkalmazás menüjébe lép, és győződjön meg róla, hogy a hálózati kapcsolat elérhető. Ezután nyomja meg a RETURN gombot, így elhagyja a felhasználói menüt, majd menjen az SMART TV fülre.

     Annak érdekében, hogy tesztelje az eredményeket, letöltenie kell a böngészőt, vagy megnyitnia kell az internetes oldalt. Ha a kapcsolat helyesen történik, és a kapcsolat stabil, azonnal megnyílik. A paraméterek további további beállítását nem kell elvégezni.

     Lehetséges problémák

     Sokan közülünk gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a TV nem látja a hálózati adaptert, általában ez történik egy normál internetkapcsolat hiányában TV-vel. Annak érdekében, hogy megszüntesse az ilyen kudarcot, meg kell győződnie arról, hogy az útválasztó funkcionalitása és hatékonysága. Különösen ellenőrizze, hogy a megfelelő mutató ragyog-e. Ha nem, meg kell próbálnia újraindítani az eszközt. Ha az eredmény után nincs eredmény, és az internet nem indul el, akkor kapcsolatba kell lépnie a szolgáltatóval.

     Ha a TV-készüléken lévő internet-adapter helyesen van csatlakoztatva, míg a webhelyek helytelen kijelzőt adnak, akkor talán, A probléma a leginkább beépített böngésző vagy a honlapon. A programok hibáinak megjelenésének elkerülése érdekében rendszeresen frissíteni kell az operációs rendszert, és követni kell a firmware relevanciáját.

     A következő videó bemutatja a Wi-Fi adapter áttekintését a Samsung TV modell UE40ES550K.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: