“Yandex.Állomás “: Jellemzők és jellemzők

Az eszköz felülvizsgálata “Yandex.Állomás “(” intelligens “hangszórók az” Alice “-vel a Yandex-től) lehetővé teszi, hogy teljes képet kapjon arról, hogy milyen széles lehet az ilyen eszköz lehetősége. Az a tény, hogy a készülék már legendák, és a felhasználók maguk is rendszeresen hozzáadnak szokatlan készségeket a hang asszisztenshez. Az állomás színezésének fekete, piros és más változatai eladásra kerülnek, és jellemzői ígéretesnek tűnnek – érdemes többet megtudni róluk, mielőtt ilyen “intelligens” eszközt választott az otthonodra.

Ami?

“Yandex.Állomás – egy kompakt eszköz, amely képes az “intelligens” ház rendszerének alapjává válni. Teljesen integrálva van a Yandex szolgáltatásokkal, támogatja az interneten található adatok keresését, zenét hallgatva. Az Alice “Smart” oszlopának leírása lehetővé teszi, hogy értékelje a tervezési és technikai felszerelését. “Yandex.Állomás “ Teljes körű multimédiás platform, amely hangvezérléssel rendelkezik.

Beépített hang Assistant könnyedén bekapcsolja a készüléket egy szórakoztató központ játékok, kommunikáció, információs keresés.

Ellentétben az egyszerűbb “intelligens” oszlopok, Yandex.Állomás” A video szolgáltatás igénybevétele. A TV-készülékhez való csatlakozáskor a monitor szabadon megközelíthető az online mozikhoz és más erőforrásokhoz. Az “Smart” oszlop a Yandex megrendeléssel történik Kínában, teljesen felfelé.

Előírások

A hangszóró képességeinek áttekintése “Yandex.Állomás “Nem lehet részletes leírás nélkül benyújtani. A felhasználók fontos Teljesítmény, Támogatott vezeték nélküli kommunikáció típusai – Bluetooth, Wi-Fi, meglévő fedélzeti eszközök csatlakozók. A gyártó adatai nem rejtenek el.

Gabarits

A Yandex “intelligens” oszlopának mérete meglehetősen kompakt. A ház burkolata 14,1 × 23.1 × 14,1 cm, és súlya 2,9 kg.

Hang

A magas színvonalú hangzás érdekében 5 hangszóró egyszerre felelős, összesen 50 W-os kapacitással. Tőlük:

 • 1 irányú lefelé dinamikus aktív típus, amely átmérője 8,5 cm;
 • 2 elülső lb passzív típus, amely átmérője 9,5 cm;
 • 2 első WF hangszórók, amelyek átmérője 2 cm.

Az “Smart” oszlop meglehetősen széles körű működési frekvenciákkal rendelkezik – 50 és 20 000 Hz között, elég ahhoz, hogy zenét hallgasson, és a hangkommunikációhoz. 7 mikrofon, digitális erősítő. A parancsok hatékony elismerésének tartománya legfeljebb 7 m.

Kapcsolat

A készülék esetében csak 2 port található a hátsó panelen. Egyikük – a hálózati kábelhez való csatlakozáshoz. Másodlagos – HDMI – TV-készülékhez, monitorhoz, számítógéphez való csatlakozáshoz. A vezérlőegység a párhuzamos felület felső felületén található, a lekerekített kiemelkedéssel, amelyet egy fényes gyűrű veszi körül. Vannak 2 gomb: Aktiválás és mikrofon leállítása.

További funkciók

“Yandex.Az állomás “beépített Bluetooth modul van, hogy biztosítsa a vezeték nélküli kapcsolatot más eszközökkel. Ezt az opciót a külső adathordozón való zenét a Wi-Fi-hez való csatlakozás nélkül használhatja. A Bluetooth 4 támogatott verziója.egy. A Wi-Fi modul 2,4 vagy 5 GHz frekvencián működik, lehetővé teszi, hogy a különféle jellemzőkkel rendelkező útválasztók csatlakozzon.

A készüléket egy hagyományos tápegységgel táplálja, 220 V-os feszültséggel. Tápellátás DC adapterben – 20 V. Az állomás támogatja a menedzsment okostelefonok az Android operációs rendszer nem alacsonyabb, mint 5.0 és utolsó iOS sorozat.

Felszerelés

A dobozban “Yandex.Állomások »Vannak oszlop maga, egy adaptert egy hálózati kábel, huzal a HDMI és a kísérő okmányok. Az eset hátulján van egy radiátor felelős a passzív hűtésért. Az oszlop eltávolítható burkolat, amely alatt vannak hangszórók. Az akkumulátor nem tartalmazza – a készülék csak vezetékes kapcsolatot támogat.

Működés elve

“Yandex.Állomás “- hordozható eszköz nagy multimédiás képességekkel. Az elv a munkáját a következő: csatlakoztatása után a Yandex szolgáltatásokat, a készülék elvégzi a szerepe a hang asszisztens és egy „intelligens otthon” menedzsment központ.

Azt is képes ellátni a szerepét egy oszlopot, ha zenét hallgat, reprodukálása a készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül konjugált.

Az Alice Voice Control módban a felhasználói parancsokat követik, valós időben kölcsönhatásba léphetnek vele, vagy a halasztott feladatok elvégzése.

Mi lehet?

A készülék jellemzői és funkciói “Yandex.Az állomás “kellően változatos. A legfontosabb közülük a felhasználók ilyenek.

 • Funkcionális “intelligens otthon”. Az oszlop kölcsönhatásba léphet más intelligens eszközökkel a közös hálózathoz. Tiltsa le és kapcsolja be az “intelligens” kimenethez csatlakoztatott elektromos készülékeket, küldjön üzeneteket a ház más lakosaihoz, gyűjtsön családot a reggelire. Míg az oszlop ebben az irányban nem annyira, de jó kilátása van.

 • Alkalmazás egy párban a Yandex-szel.Modul “. Ebben az esetben az oszlop további surround hangot biztosít, és az “Alice” parancsot képes lesz parancsok végrehajtani a modulon keresztül. Tartalmazza a zenét, növelje a hangerőt, megjelenítse a filmek kiválasztását a jobb gajokban.

 • Hang asszisztens. Minden funkció “Alice” elérhető – feldolgozási kérések az információ kereséséhez, az időjárás-előrejelzés, a forgalom zavaró adatok, pénznemek, olvasás hírcsatornák. A hang asszisztens “megmondhatja” egy tündér mese egy gyermek, megtalálja a megfelelő zenét a saját Yandex Service Phonet, támogatja a verbális játékokat és a felhasználói kommunikációt. A riasztás, az időzítő vagy az emlékeztetők létrehozását az “Alice” csapat is gyártja.

 • Zenei pályák játéka és kezelése. Választhat egy véletlenszerű vagy beton összetételt, állítsa be a műfajot vagy a szerzőt. A hangcsapatok szüneteltethetők vagy lejátszás folytathatók. Elérhető “visszacsévélés”, és térjen vissza egy adott számú percig, másodpercre.

 • Az éter rádió és a TV reprodukálása. A második funkció csak akkor lehetséges, ha csatlakozik a monitorhoz vagy a TV képernyőhöz. Minden munkát Yandex szolgáltatásokon keresztül végzik.

 • Videóval dolgozik. A teljes méretű oszlop könnyen integrálható TV-vel vagy monitorral, segít a film mozi filmkatalógus, a “Film”, “Assarati” (fizetett vagy ingyenes előfizetés részeként) használatában. A nézet aláírható, válassza ki, futtatni, futtatni és helyezni egy szünetet, visszacsévélve a hangutasításokon keresztül. A mini-oszlop nem rendelkezik ilyen funkcionalitással.

 • További készségek elindítása. Ezek maguk a felhasználók által létrehozott, egy speciális közös bázis “Yandex.Párbeszédek “, amelyek rendszeresen feltöltötték. Ha további készségeket indít, kifizetéseket tehet a Sberbank szolgáltatáson keresztül, hívja a taxit, megrendelheti a pizzát vagy otthoni termékeket, az éttermekből származó szállítást okozza.

Ezek csak a főbb jellemzők, amelyeket a Yandex sorozat eszközei vannak.Állomás”. Listájuk folyamatosan bővül, az ilyen eszközök tulajdonosainak lehetősége van arra, hogy tovább bővítse a megvásárolt berendezések funkcionalitását.

Modellek és tervezés

“Yandex.Állomás “elérhető Teljes méretű (nagy) formátum és mini verzió. A modellek összehasonlítása lehetővé teszi, hogy értékeljük mindegyiket. A teljes méretű verzió fekete, ezüst (szürke), lila tokban kapható. Korlátozott sorozat készült egy piros burkolattal.

A hordozható modell minimalista kialakítású, ultra-kompakt méretű, támogatja a hang- és gesztuskezelést. “Yandex.Állomás »Min verzió a következő színekben jelenik meg: fekete-fehér. Úgy néz ki, mint lehetséges, kevés helyet foglal el.

kiegészítők

A Yandex sorozat eszközeihez.Állomás »Kiadja a kiegészítő tartozékokat, amelyek a leginkább kompatibilisek ezzel a népszerű eszközzel. Lehetséges Cserélhető eset A hajótest, valamint a kompatibilis “intelligens” eszközök számára. Például, aljzatok, teáskannák, kávéfőző, ébresztőóra, amely képes lesz a multimédiás eszköz kezelésére.

A mini verzióhoz továbbá csatlakoztathatja a külső vezetékes akusztikát, a hangszórókat külön kell megvásárolni.

Analógok

Az “intelligens” hangszórók közül az “Alice” -vel rendelkező eszközök közül számos modell megkülönböztethető a Yandex megjelenése után.Állatok ». Összehasonlítja őket a Jandex zászlóshajó eszközzel, értékelheti az összes képességét. A versenytársak megérdemelt figyelmét illetően ilyenek lehetnek.

 • LG XBoom Al ThinQ Wk7y. “Smart” oszlop, az orosz verzióban “Alice”. A modell hengeres formában, egy kicsit rosszabb “Yandexnek van.Állatok »A hangszórók mérete és ereje. A készülék “fedélzetén” – a Bluetooth modul, a Wi-Fi, a HDMI-port hiányzik.

 • Elari Smartbeat. “Smart” oszlopméret a szóda üvegével, nem túl erős hangszóróval 5 w. Előnyei között – egy beépített akkumulátor jelenléte az offline munkához és egy 3,5 mm-es csatlakozóhoz egy okostelefonhoz való csatlakozáshoz a fejhallgató helyett.

 • DEXP Smartbox. Ez az eszköz a DNS Trading Network Yandex szolgáltatásokat hoz létre. Az alacsony minőségű elektronikai alkatrészek itt kompenzálták a stabilitást és az érdekes designt. A hangszóró meglehetősen gyenge, nincsenek kikötők a külső kapcsolatokhoz, de van egy további gomb a zene lejátszásának ellenőrzéséhez.

 • Irbis A. Közös termék jandex és hálózat “m. Videó”. Ez egy kompakt eszköz, amely csak 164 g súlyú. Az oszlopnak nincs HDMI, a hangminőség nagyon rosszabb, mint a Yandex.Állomások “, de raktáronként 3,5 mm-es csatlakozó külső hangforrások csatlakoztatásához. A készülék az Alice funkcióinak értékeléséhez próbaváltási lehetőségnek tekinthető.

Tippek a választáshoz

A “Yandex” kiválasztásakor.Állomások »Fontos megérteni Ez egy vezetékes eszköz, amelynek alacsony nedvességvédelme van. Használja a házon kívül, nem fog működni. Ellenkező esetben funkcionális képességei szerint a teljes méretű “intelligens” oszlopnak nincs versenytársai.

A mini verzió megvásárolható, ha kipróbálni szeretné a teljes hang- és gesztus menedzsmentet, szerezzen egy szórakoztató központot gyermekeknek és felnőtteknek.

Csomagolt funkcionalitás és gyengébb hangszórók, egy kis vételi tartomány, a hangfelismerés romlása teszi ezt a kompakt verziót “Yandex.Állomások “nem a legjobb választás. Az ár azonban jelentősen alacsonyabb, mint a teljes méretű változat költsége.

Használati utasítás

Connect “Yandex.Állomás “A működés megkezdéséhez használhat egy otthoni vagy mobilhálózat Wi-Fi-t, amely hozzáférési pontként készült. A televízió vagy a monitor jelenléte előnye lesz – a HDMI-hoz való kapcsolódás lehetővé teszi, hogy a szöveges utasításokat a képernyőn az első szalag oszlopban fogadja. A Wi-Fi Home Network használatakor úgy kell cselekednie, mint ez.

 1. Engedélyezze az okostelefont vagy a tablettát, Download Yandex App.
 2. Csatlakoztassa a készüléket ugyanarra a hálózatra, amelyet az “SMART” oszlop használata használhat.
 3. Készítsen kimenetet a Yandex-fiókba az alkalmazásban. Szükség esetén elindítani.
 4. Kapcsolja be a hálózatot.
 5. Az Alkalmazás menüben válassza ki az “Eszköz” elemet, majd az “Állomás” elemet.
 6. Válassza ki az elemet hálózati névvel. Adja meg a jelszót.
 7. A készülék mentése közvetlenül az oszlophoz az aktiválási parancs végrehajtásához. Kattintson a “Hangjelzés” gombra. A kapcsolat néhány percig tarthat. Ha minden sikeresen megy, az “Alice” hang asszisztense ezt jelentik.

Az okostelefon vezeték nélküli jelének eloszlásával való aktiválás azt jelenti, hogy a “Smart” oszlop már szerepel a hálózatban. Kezdetben a betöltés betöltése közben a háttérvilágítás lila gyűrűje megmutatja annak jelzését. Az “Alice” előkészítése után üdvözöljük. Ezután engedélyeznie kell a hozzáférési pont módot az okostelefonon, jelentkezzen be a fiókba az alkalmazáson keresztül.

A jelforrásként a “Csatlakozás a Rejtett hálózathoz” van kiválasztva, be kell írnia a nevét és jelszavát, majd töltse ki a kapcsolatot a szabványos séma szerint.

Fontos megjegyezni, hogy a router 5 GHz-es oszlopának nagyobb sebességű Wi-Fi protokolljával meglehetősen szív. A kiindulási kapcsolatok sikertelen kísérleteivel jobb választani egy hozzáférhetőbb opciót. A 2. hálózathoz.4 GHz Devais problémák nélkül csatlakozik.

Oszlop “Yandex.Az állomás “támogatja a vezérlőt a telefonról a kezdeti szakaszban. Miután megtalálta a hálózatot, az eszköz letölti a firmware frissítést. Ha nyomon követheti a folyamatot számítógépről, tv vagy monitoron keresztül HDMI-n keresztül. Általában az aktuális szoftver telepítése néhány percet vesz igénybe. Ebben az időben a készüléket nem lehet leválasztani a hálózatról, megszakíthatja a kapcsolatot.

A kapcsolat befejezése után az okostelefont már nem kell a felhasználónak. A hangot az összes funkció vezérelheti, és csak akkor aktiválja a mikrofont és az oszlopot. Alapértelmezés szerint az eszköz egy előfizetéssel rendelkezik a Yandex saját és partneri szolgáltatásaihoz. Ha van egy közeli technológia Bluetooth modullal, felismerheti a munkaterületeket, és megteremtheti velük a párosítást az “Alice” címmel.

Jelzés

A Yandex “intelligens” oszlopában lévő fényjelzés a készülék felső felületén található gyűrű képviseli. A módosítási jelek milyen folyamatokat folytatnak az eszközön belül.

 1. Rogue gyűrű háttérvilágítás. Inaktív állomás. Hangparancsot kell adnia, vagy engedélyeznie kell egy speciális gomb segítségével az eszköz esetén.
 2. A háttérvilágításnak lila árnyéka van, körben forog. Ez a jelzés megfelel az eszköz forgási időszakának. Ezenkívül, amikor a felhasználói parancsparancsok feldolgozásakor a jel hasonló lesz.
 3. Megvilágított lila, folyamatosan ég. Az ilyen jel az állomás aktivitását jelzi. Az “Alice” készen áll a felhasználónak való kölcsönhatásra.
 4. Megvilágított lila, villogó jel. Ez azt jelzi, hogy a korábban szerzett emlékeztető készlet.
 5. Megvilágított kék, villog. Az állomás végzi a Bluetooth vagy Wi-Fi konfigurációját.
 6. Kék megvilágítás, folyamatosan égő. Bluetooth-kapcsolat telepítése, a sugárzás átmegy rajta.
 7. A megvilágítás zöld, villog. Ez riasztási jelnek tűnik.
 8. Fénygyűrű piros, folyamatosan ég. Az eszköz elvesztette az internetet. Újra kell indítania az eszközt, ellenőrizze a kapcsolatot.

A háttérvilágítás részt vesz a hangerő szintjén.

Amikor a világos gyűrűt a ház tetejére fordítja, növelheti vagy csökkentheti a hangerőt – a maximális szint a rövid távú változás a kijelzőn pirosra vált.

Hangvezérlés is rendelkezésre áll. A térfogatot 1-től 10-ig terjedő skálán mérjük, lehetséges, hogy azt állítsa be, hogy “Alice” -t tegyen.

Funkciók “Alice”

A Yandex oszlopban beépített hang asszisztens képes megemeríteni a tulajdonos hangját, figyelembe véve csapatait és ajánlásait, mint mások felett. Alapértelmezés szerint úgy vélik, hogy a fiók tulajdonosának kezelése, amelyhez csatlakozik. Minden csapatot feltétlenül a fellebbezés előzi meg: “Alice”. Ezután használhatja az ajánlott kifejezéseket a kívánt eredmény eléréséhez.

A művelet során “Yandex.Az állomás “általában nem okoz bajt. Elég ahhoz, hogy részletesen felfedezzék az ajánlásokat, hogy a megfelelő csapatokat használják a hang asszisztenshez.

Indítsa újra és állítsa vissza

Néha egy “intelligens” oszlopnak újra kell indítania. Ehhez meg kell húzni a készüléket a hálózati adapterből 5 percig. Ezt követően újra csatlakoztathatja. “Yandex.Az állomás “újra frissül”.

A készülék gyári állapotának visszaállításához ki kell kapcsolnia, és csatlakoztatnia kell a készüléket a házon lévő hívás gombhoz. 5 másodperc elteltével megengedhető. 5-7 perccel később a fénygyűrű visszafordul, a terhelés elindítása. A készülék elindítható és konfigurálható.

Mi az a “Yandex.Állomás “, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: