Hogyan adjunk egy gyűrűt ajándékba

A gyűrű olyan ajándék, amelynek szinte minden lány örülni fog. Természetesen bármilyen más ékszert adhat, de a gyűrűt a kapcsolatok elismerésének és a kapcsolatok következő szintre való átmenetének szimbólumaként érzékelik. oktatás 1 A gyűrűt a következő szintre való átmenet szimbólumának tekintik. Íme, hogyan lehet szokatlan módon, szándéknyilatkozatként, ajándékként vagy házassági ajánlatként bemutatni.

Hogyan adjunk egy eredeti gyűrűt

A helyes választás

Az első teendő a megfelelő gyűrű kiválasztása. A gyűrűméret kitalálása mellett más szempontokat is figyelembe kell vennie:

 1. Kedvesed kora – a kifinomult hölgyek szeretik a kifinomult, nemes kövekkel díszített gyűrűt, de a fiatalabb lányok egy finom, finom gyűrűt szeretnek, a terjedelmes textúra nélkül;

 2. Stílus – ha a kedvesed imádja az arany ékszereket, nyugodtan válassz aranygyűrűt, de ha inkább az ezüstöt vagy a kosztümös ékszereket kedveli, akkor ne keress tovább az ezüst vagy a fehéraranynál;

 3. Alkalom – ha a gyűrű eljegyzésre vagy házassági ajánlatra készül, keressen karcsú gyűrűket, esetleg egyetlen kis kővel és/vagy gravírozással.

Egy gyűrű, mint házassági ajánlat

Ha házassági ajánlatot szeretne tenni kedvesének, egy eredeti gyűrű bemutatása új fejezetet nyit szerelmük történetében.Érdemes tehát időt szánni egy érdekes meglepetés megszervezésére.

 1. Egy pohár pezsgő.Hívd meg őt egy ünnepi vacsorára, és tedd a gyűrűt egy pezsgős pohárba, amellyel tósztot mondasz és kinyilvánítod a szerelmedet. Ha étterembe mész, a pincér mindent megszervez, csak válassz egy italt, és add oda neki a gyűrűt. Ha otthon tölti az estét, egyszerűen helyezze az ékszert diszkréten egy pohár aljára, és töltse meg borral vagy pezsgővel. Kérje meg, hogy igyon az italt az aljára, hogy a gyűrű megtalálható legyen.

 2. Kedvenc desszert– ⭐ Rejtsd el a gyűrűt a legkisebb darabba. Csak győződj meg róla, hogy nem adja fel, hogy megmentse az alakját. Készítsd elő a bókok készletét a szépségéről és arról, hogy hogyan akarsz neki kedveskedni a kedvenc finomságoddal.

 3. Virágok.Gyakran a gyűrű a virágok között van elrejtve. Válasszon egy csokrot a kedvenc virágaiból, próbálja meg a bimbókat félig fedetté tenni, és rögzítse a díszítést, például kétoldalas szalaggal.

 4. A boríték.Egy másik romantikus lehetőség a borítékban lévő gyűrű. Elhelyezheti egy jól látható helyen, vagy elküldheti futárral. A legfontosabb, hogy ne felejtsd el aláírni néhány sort az iránta érzett végtelen szerelmedről.

 5. Polc a szekrényében.A gyűrűt egy olyan polcon hagyhatod, ahol a lány gyakran nézi, de itt fontos, hogy ne nyissa ki a szekrényt sietve. Ellenkező esetben lehet, hogy hiányozni fog neki az ajándék, és eltolja magától.

 6. Párna. Ébredj korán, tegyél egy kedves üzenetet a párnádra és egy gyűrűt a tetejére. Amint kinyitja a szemét, meglátja, és biztos, hogy jó reggele lesz.

 7. Kinder meglepetés.Minden lány szereti a gyerekkori csokitojást, de itt egy kicsit ügyesebbnek kell lenned. Nyissa ki a Kinder Surprise-t Óvatosan, a fólia megsértése nélkül. Válassza szét a tojás két felét, és vegye ki a sárga dobozt. Vegye ki a játékát, és tegyen egy gyűrűt, hozzáadhat egy rövid jegyzetet. Még ha csak a “Love” szó van is rajta, imádni fogja. Melegítsük meg egy kicsit a kés pengéjét, vezessük végig a kés hátulját az egyik tojás szélén, és tegyünk rá egy másikat. Mindössze annyit kell tennie, hogy gondosan fóliába csomagolja a kindert, hogy eltávolítsa a manipuláció minden utóhatását.

 8. Quest. Kalandozz egy kicsit a gyűrű elrejtésével és a ház körül elhelyezett nyomravezető jegyzetekkel. Ez egy szórakoztató és szokatlan élmény, amely biztosan megmarad az emlékezetében.

 9. Egy barátom esküvője. Az utóbbi időkben népszerű módja a lánykérésnek az, hogy megkérik a menyasszonyt, hogy ne dobja el a csokrot, hanem adja oda a barátnőjének. Akkor csak annyit kell tenned, hogy térdre ereszkedsz, és megkéred, hogy legyen a feleséged. Egy ilyen nyilvános vallomás minden lányt megérint.

 10. Néhány doboz.Tegyél egy gyűrűt egy kis dobozba, egyet egy nagyobb dobozba, és így tovább. Akkor tegyen egy pár tucat dobozt egymásba, amíg nem fárad el, hogy csomagolja őket, és a lány -, hogy nyissa ki őket. Doboz helyett használjon matrjoska babát.

 11. Foglaljon egy szállodai szobát, és díszítse fel gyertyákkal és virágokkal.Szórjon rózsaszirmokat az ágyra, és tegyen egy ajándékdobozt és egy üzenetet a közepére. Egy ilyen estét jobb egy szállodában rendezni, nem csak azért, mert szép szoba és egy szép vacsora lesz, hanem azért is, mert ezeket a szirmokat nem kell megtisztítani. oktatás 1 Az ilyen estéket egy szállodában kell rendezni.

Olvasson tovább  13 tudományosan bizonyított módszer a jókedv felvidítására

A gyűrű, mint ünnepi ajándék

Hogyan adjunk egy eredeti gyűrűt ajándékba

Ilyen ajándékot készíthet bármilyen ünnepnapra: születésnap, március 8., társkereső évforduló és így tovább. A gyűrű bemutatására is számos lehetőség van, ezért válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

 1. Töltött léggömbök. Válassza a legvilágosabb színeket, hogy a lehető legünnepélyesebb hangulatot teremtse meg. Minden lufit meg lehet tölteni egy kívánsággal vagy vallomással, és egy dobozzal és egy gyűrűvel. De ahhoz, hogy visszaszerezd az alkotásaidat, ki kell pukkasztanod a lufikat.

 2. Puha játék a kedvenc rajzfilmfigurád alakjában. Csatlakoztasson egy gyűrűt egy láncra vagy egy borítékban a nyakához.

 3. Levél.Tegye a gyűrűt egy borítékba, a borítékot pedig egy postaládába. Igaz, hogy ebben az esetben fennáll a veszélye annak, hogy az ajándék elveszhet, ezért jobb, ha a lakás közelében lévő dobozba teszi, és csak felhívja őt, hogy ellenőrizze a postát.

 4. Karácsonyi játék. Tegye a díszt egy játékba, és akassza fel a fára, amit együtt díszítetek. Szilveszterkor pedig ajándékozza meg egy szerelmi vallomással.

 5. Karácsonyi koszorú– Helyezzen egy ékszert a közepébe, és ajándékozza meg a szerelmének gratulációkkal és bókokkal.

A gyűrű mint szerelmi vallomás

Ha a kapcsolatuk még nem hivatalos párkapcsolati státuszú, egy gyűrű is megteszi a hatását. Íme néhány módja a bemutatásának.

 1. Randevú a tengerparton. Jöjjön egy kicsit korábban, és rejtse el az ékszereket egy üvegbe vagy egy szép kagylóba, majd temesse el félig a homokba vagy a sziklákba. Amikor megérkezik, kérdezd meg lazán, hogy mit talál érdekesnek, és élvezd az örömét, amikor felfedezi a meglepetést.

 2. Randizzatok a tetőna város legmagasabb épületének. És mutasd be a dísztárgyat romantikus környezetben.

 3. Építs egy szívet a jégből. Tegyen egy gyűrűt a formába, töltse meg vízzel, és adjon hozzá színezőanyagot, pl. pirosat. Ajándékozhatod, mondván, hogy ez is megolvasztja a szívedet, mint ez.

 4. Kössön alkut az emeleti szomszédokkal, és akasszon ki egy madzagot az erkélyükre vagy az ablakukra,Van egy doboz, rajta egy gyűrűvel. De itt fontos, hogy ne ijessze meg a lányt egy váratlan kopogással az ablakon, különösen, ha a felső emeleteken él. oktatás 1 A lánynak nem szabad megijesztenie a lányt.

 5. Vágj ki egy szív alakú könyvet, és tegyél bele egy gyűrűt. Ez szépnek és romantikusnak tűnik, de ha a lány lelkes olvasó, akkor lehet, hogy felzaklatja a könyv kezelése.

 6. Készíts szerencsés kekszet– Tegyél bele kis jegyzeteket és egy gyűrűt az egyikbe. Csak győződjön meg róla, hogy a barátnője kapja a szíves süteményt.

 7. Készíts egy listát 100 okból, amiért szereted a szerelmedet. Tekerje minden egyes jegyzetet egy okkal egy csőbe, és kösse meg piros szalaggal, és rögzítse az egyiket egy gyűrűvel. Próbálj meg fantáziadús lehetőségeket kitalálni, hogy szórakoztató legyen olvasni és ámulni.

Olvasson tovább  Hogyan segítsünk egy szerettünknek a depresszióból

Így sok lehetőség van arra, hogy hogyan lehet gyűrűt adni. Válassza ki a legmegfelelőbbet, és lepje meg a párját – az aranyos és váratlan meglepetések segítenek életben tartani a romantikát és a szerelmet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: