Hogyan álljunk ki egy lányért, amikor megsértik őt

A mai világban nem ritka az olyan helyzet, amikor az embernek szóbeli gyalázkodást és csúnya megjegyzéseket kell hallgatnia. Az utca nyilvános hely, ahol bármikor kitörhet a baj. Ha egy fiatalembert megtámadnak, az rossz, de még mindig nem olyan szörnyű, mert a férfi gyakran rendelkezik a fizikai erővel, hogy ellenálljon a támadásnak. oktatás 1 Ha egy fiatalembert megtámadnak, az rossz, de még mindig nem olyan szörnyű. De a legrosszabb az, amikor egy srácnak végig kell néznie, ahogy egy lányt sérteget valaki az utcán… Ez lehet egy női társ vagy egy teljesen idegen. Hallgatni csúnya és becstelen dolog lenne. Nemcsak kellemetlen, hanem ijesztő is. Nem szégyen megijedni, de hideg fejre van szükséged, ha ésszerű döntést akarsz hozni. Itt gyorsan, habozás nélkül kell cselekedni. Ha már túl késő, akkor lehet, hogy már túl késő. És bárkinek bármit bizonyítani nagyon problematikus. # Ezért nincs vesztegetni való idő #. A legfontosabb, hogy bölcsen cselekedjünk, és ne rontsuk a helyzetet. Ne hagyja, hogy bárki is sértegesse a társát. Ellenkező esetben a bántalmazók nem fogják őt békén hagyni, és nagyon nehéz helyzetbe kerülhetsz. A férfinak világosan kell cselekednie, saját tudása alapján. Bővebben arról, hogyan kell csinálni.



<li></div>
<p>fe-and-style/egészség-család/az-a-férfiak-amelyek-abúzusban-van-az-asszonyok-elveszik-az-összesünket-1.2260286″ src=”/wp-content/uploads/2023/05/78616666197501-72ka.jpg” height=”330″ title=”</p>
<li>fe-and-style/egészség-család/az-a-férfiak-melyek-azokat-azokat-az-nőket-ki-az-összesből-1.2260286″>
<h2>A helyzet felmérése</h2>
<p>Mielőtt bármilyen lépést tesz, fontos megérteni a helyzet veszélyességét, amelyben találja magát. A dolgok nem biztos, hogy olyan egyszerűek, mint amilyennek első látásra tűnnek. Nem titok, hogy néha eltúlozzuk a veszélyt, vagy alábecsüljük saját esélyeinket. A valóság az, hogy minden szükséges erőforrás rendelkezésre áll ahhoz, hogy ellenálljunk a támadásnak, és megpróbáljuk elkerülni a negatív következményeket. Nézze meg alaposan, és értse meg, mi vár Önre rövid távon. Gondolja végig, milyen céllal próbálja a bántalmazó megbántani a lányt? Logikusan viselkednek, kapcsolódnak hozzád valamilyen módon?? Lehet, hogy csak kihívást jelentenek neked? Próbáljon meg a saját racionális érveivel kezdeni. Ne engedj az érzelmeidnek. Érzéseink néha túlságosan változékonyak, ami megnehezítheti a koncentrációt és a helyes döntés meghozatalát.</p>
<div style=
Olvasson tovább  Hogyan higgyünk újra önmagunkban - gyakorlatok gyakorló pszichológusoktól

Ezért ne reagálj mindig azonnal keménységgel. Néha elég egy egyszerű megnyugtató hangnem és néhány rövid mondat. Minél tömörebben magyarázza el magát, annál jobb. Semmi értelme hosszasan magyarázkodni az elkövetőnek. Valószínűleg elriasztják, amint rájönnek, hogy nem várható válasz. Ha azonban fenyegetőnek ítélsz egy helyzetet, akkor minden belső erődet össze kell szedned, hogy ellenállj az agresszív támadásoknak. Ha a támadók kicsúsznak a kezükből, a helyzetet valószínűleg nem tudják irányítani. Éppen ezért kerülje a szándékos veszekedést, még ha nyomást gyakorolnak is önre. Próbáljon talpon maradni, és ne provokálja a támadókat a konfliktus további fokozására.

Szedd össze a gondolataidat

Értsd meg, mit akarnak azok, akik meg akarják sérteni a lányt. A helyzet megértése segít a további lépések kialakításában. A lépések sorrendjének ismeretében kevésbé leszel ideges. Tisztázza a gondolatait, hogy világos elképzelése legyen arról, hogy mit kell tennie. Nem szabad engedni az erős benyomásoknak, mert azok ronthatják az amúgy is nehéz helyzetet. Ne engedjetek a félelemnek. Képes megtörni az egyént. Mindig emlékezz arra, hogy minden erőforrásod megvan ahhoz, hogy megőrizd az önbizalmadat – ez a legfontosabb.

Tegye világossá álláspontját

A zsarnokok egyértelműen valamilyen eredményre számítanak. Nem véletlenül sértegetik a lányt, trágárságokat kiabálnak rá… Talán nem számítanak arra, hogy egy olyan fiatalemberrel találkoznak, aki hajlandó visszavágni. Az ilyen cselekvés, bár természetes, nem szükséges. Ezért fontos, hogy a támadók a lehető leggyorsabban egyértelmű üzenetet közvetítsenek. A fő üzeneted legyen: Nem hagyod, hogy a lányt megbántsák, nem tetszik ez a viselkedés kívülről, és hajlandó vagy mindent megtenni, hogy rövidre zárd a negatív cselekedeteket. Minél világosabban azonosítja magát, annál könnyebb lesz kezelni a helyzetet.

Keep Calm

Ismerje fel, hogy az erős érzelmek hevében semmit sem lehet eldönteni. Ha a pillanat hevében hülyeséget csinálsz, azt sokáig bánhatod. Ezért nem szabad azonnal elkezdeni hadonászni a karoddal, visszaüvöltve a szidalmakat. Nem titok, hogy egy helyzetet szélsőséges szintre lehet emelni, és az egyszerűen veszélyessé válik. Próbálj meg nyugodt maradni minden helyzetben. Ne feledje, hogy sok múlik a hozzáállásán, beleértve azt is, hogy képes lesz-e megbirkózni a jövőben, vagy a támadók áldozatául esik-e együtt.

Olvasson tovább  Családi viszály, mi a teendő??

Mutassa meg erejét

1591968449-man-raising-his-right-arm-2080544resize.jpg

Ez a legfontosabb pillanat, amelyet soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az a tény, hogy az erő valóban lefegyverzi, nem csak megijeszti az ellenfelet, csak helyesen kell demonstrálni. Ennek nem feltétlenül kell fizikai erőszaknak lennie. A lényeg az, hogy az elkövetők tudják, hogy cselekedeteik visszautasításra kerülnek. Nem szabad engedni a provokációjuknak, megállni az utcán és beszélgetésbe elegyedni. Ez nem segít. Fontos, hogy világos és indokolt választ adjunk, amelyből világossá válik, hogy a lánynak van valakije, aki kiáll érte. A hatalom kifejezhető egy erős szóval, amit még a legkeményebb gazemberek is érezhetnek. Néha szükség lehet arra, hogy újra és újra kimondja a megfelelő szavakat. A legfontosabb, hogy a támadókkal megértessük, hogy ez nem helyes. Ellenkező esetben nagyon szerencsétlen következményei lesznek számukra. A legtöbb esetben ez elég ahhoz, hogy leszálljanak rólad. Nem hiszem, hogy túl sokáig tartana elmagyarázni.

Fuss az életedért

Néha a dolgok tényleg túl messzire mennek. Előfordulhat, hogy egy fiatal pár éppen sétál a parkban, és veszélyes helyzetbe kerül. Akkor gondolkodás nélkül kell cselekedned. A menekülés csak akkor ajánlott, ha élet és testi épség valós veszélyben van. A menekülés a legjobb, ha gyorsan és gyorsan történik, hogy a támadóknak ne legyen idejük reagálni. Ha zaklatják, ne szégyelljen segítséget kérni. Fuss és ne nézz vissza. Ne feledje, hogy egy másodperc töredéke az életébe kerülhet. Ne szégyenlősködj, és fordulj azokhoz az emberekhez, akikkel útközben találkozol. Valaki szolidaritást fog mutatni.

Tehát amikor valaki megpróbálja bántani a barátnődet, ne maradj csendben. Ellenkező esetben a zsarnokok azt gondolhatják, hogy nem tudod megvédeni őt, nem tudsz visszavágni, és általában helyesen reagálsz. Azok, akik hagyják magukat megsérteni, mindig vesztesek lesznek. Egy fiatalember számára általában becsületbeli kérdés, hogy meg tudja védeni a barátnőjét. Ha nem, a nő soha nem érezheti magát biztonságban körülöttük, és ez további problémákhoz vezethet a kapcsolatban. Minden lány azt akarja, hogy védve érezze magát, és szüksége van arra, hogy a barátja számára az egyetlen és egyetlen legyen.

Olvasson tovább  A másnaposság enyhítésének valóban működő módjai
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: