Hogyan kommunikáljunk egy lánnyal

Egy lány megismerése csak a csata fele – fontos, hogy megismerd őt. Ez nagy hatással van a randevú kilátásaira és általában a kapcsolat folytatásának esélyeire.

Íme, hogyan kezdj el beszélgetni egy hölggyel, hogy gyorsan fejlődjön a kommunikációd.

Hogyan kommunikáljunk egy lánnyal

Elkezd kommunikálni

Meg kell tanulnia, hogyan tegye fel a megfelelő kérdéseket, hogy ne csak kezdeményezzen egy beszélgetést, hanem irányítsa is azt. Nyitottnak kell lenniük, és nem egyszavas válasznak. Tegyünk fel olyan kérdéseket, amelyek a fiatal hölgy személyiségére összpontosítanak, kezdve a “Mit gondolsz…”, “Vajon…” stb. kérdésekkel..

Fontos, hogy az ő válaszai alapján tájékozódjon, például tisztázzon valamit, és ne térjen át hirtelen egy másik témára. Ellenkező esetben azt a benyomást keltheti, hogy nem érdekli a mondanivalója.

A megfelelő nyitott kérdések feltevése segít abban, hogy a lehető legérzékenyebb módon tudjon meg mindent, amit tudnia kell. Ez azért fontos, mert ha zavarba hozod a lányt, akkor elhanyagolhatod az esélyét, hogy jobban megismerjen téged.

Egy másik módja a kommunikáció kezdeményezésének a bókolás. A kellemes szavak és a pozitív visszajelzések megolvasztják egy nő szívét, ezért használd ezt a fegyvert.

De a bókokat bölcsen kell tenni, sztereotip mondatok nélkül, és a lány személyiségén alapulva.Íme, a jó bókolás legfontosabb szabályai:

 1. őszinteség– Egy ferdeszemű lánynak nem szabad olyan szemekről beszélni, amikbe belefulladhatsz;

 2. érzelmek– A bókoknak csodálatnak és az érzelmek kitörésének kell lenniük, ezért improvizálj;

 3. Legyen tömör – Minél rövidebb a bók, annál jobban fogadják, és annál nagyobb az esélye, hogy a végére meghallgatják;

 4. Személyiség – Gondolj a személyiségére.

Ne beszélj versben, ha ez a saját munkád, nincs garancia arra, hogy a hölgynek tetszeni fog, és számodra ez egy csapás lesz az önbecsülésére. A versek általában hosszúak, és mi a rövidségről beszéltünk. Ha nem tudod, mit mondj, fordíts le egy verset prózára egy bókért.

Válasszon egy beszélgetési témát

Ne beszélj róla:

 1. fizetés;

 2. korábbi kapcsolatok;

 3. munka;

 4. egészség;

 5. családi titkok;

 6. személyes problémák.

Kerülje a politikai és vallási témák megvitatását is. Lehet, hogy nem értetek egyet ezekben a dolgokban, és inkább veszekedtek.

Nem kell szigorúan férfi témákhoz fordulni, ha nem érdekelnek az autók, a horgászat, a sport, a számítógépek stb..

Win-win témák a randizásban:

 1. Sport.Nem minden hölgy profi sportoló, de a legtöbbjük igyekszik fitten tartani magát. Ha maga is sportol, derítse ki a hozzáállását, és ha az pozitív, mondja el neki a helyes táplálkozás, a testmozgás titkait. Kérdezd meg, hogy szeret-e sportolni, ha azt mondja, hogy nem, de egy ideje már szeretne, ez egy nagyszerű alkalom a beszélgetés folytatására, javasold, hogy menjünk el együtt az edzőterembe vagy az uszodába.

 2. Art.Tudja meg, mit szeret hallgatni és nézni, és onnan kiindulva beszélgessen egy dalról vagy filmről. Talán a rajzolás, a tánc vagy a hangszeres játék érdekli. Ha az ízlésetek megegyezik, ez remek beszélgetési téma.

 3. Család. Mindenki szeret a gyermekkoráról beszélni, ezért adjon neki erre lehetőséget. Kérdezz a szüleidről: hogy hívják őket, mivel foglalkoznak, kinél voltak gyakrabban?. Kérdezzen a testvérekről, és ha nincsenek, kiket és hányat szeretne.

 4. Háziállatok.Majdnem minden lány szereti az állatokat és van háziállata. Ha ő is egy ilyen háziállat tulajdonosa, őszintén érdeklődjön iránta, kérdezze meg a nevét, vicces történeteket róla, kérje meg a fényképét. Ha látja a válaszodat, élvezettel fog beszélni a háziállatáról, és nem kell tartanod a kínos szünetektől.

És nem számít, milyen témát választasz, a humorérzéked is legyen benne. Ez minden beszélgetést feldob, és a lehető legígéretesebbé tesz. De tartsd mértékkel a dolgokat: a viccek ne legyenek vulgárisak, vagy a vallásról és az etnikai hovatartozásról szóljanak.

Váltsunk témát

Hogyan kell beszélni egy lánnyal

Annak érdekében, hogy senkit se untasson, időnként változtassa meg a beszélgetés témáját. Tegye ezt érzékenyen, hogy a beszélgetőpartner ne érezze úgy, hogy nem érdekli őt.

Ha például megkérdezed tőle, hogy milyen filmeket szeret, és milyen gyakran nézi őket, azt mondja, hogy a melodrámákat kedveli. A beszélgetés a kedvenc filmjeire terelődik, és arra, hogy mit nézett meg legutóbb. Ha úgy gondolod, hogy ideje témát váltani, mondhatod, hogy ezek a filmek gyakran mutatják be a szerelmet első látásra, és megkérdezheted, hogy hisz-e ebben. Így támogatod az adott témát, de diszkréten személyesebbé teszed.

A beszélgetés megfelelő megszakítása

Kezdje jól a beszélgetést, de fejezze is be időben. Szakítsd félbe a beszélgetést az érdeklődés csúcsán, hogy egy lány újra össze akarjon jönni veled.

Ez nem jelenti azt, hogy a beszélgetés közepén fel kell állnod és el kell menned. Várjon egy megfelelő szünetet, és mondja, hogy öröm volt önnel beszélgetni, de ideje mennie. Ne felejtsd el hozzátenni, hogy szívesen találkoznátok újra…

Ne hagyd, hogy a lány megunjon téged – ha túl hosszúra nyújtod a beszélgetést, az érzelmei alábbhagynak, és unatkozni fog. és egyszerűen nem akarja folytatni a találkozót. Ennek elkerülése érdekében az első randevúra legfeljebb 1-1,5 órát szabjon meg.

Hasznos tippek a lányokkal való hatékony kommunikációhoz

Íme további tippek, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye a hölgyekkel folytatott beszélgetéseit.

Ne hazudj

Ne felejtsd el, hogy minden valótlanság kiderül, csak idő kérdése. Lehet, hogy elfelejted ezt a részletet, és a barátaid véletlenül elmondják az igazságot.

Ahogy mondani szokták, egy kis hazugság sok bizalmatlanságot szül. Ha tehát valótlanságot mondasz, készülj fel arra, hogy többé nem hisznek neked.

Ahelyett, hogy hazudnál, mondd azt, hogy nem akarod megvitatni a témát, például mert nem tetszik, vagy mert később beszélsz róla.

Nincs csúnya beszéd

Az ilyen szavak nem segíthetnek megnyerni a kedves lányokat, inkább taszítják őket tőled. Különböztesd meg, hogy mikor randizol egy hölggyel, és mikor ülsz a barátaiddal egy bárban.

Szemét nyelvezet, szitokszavak és élősködők – minél kevesebb ilyen van a szókincsében, annál kedvezőbb benyomást kelt. A fontos dolog az, hogy ezeket a pillanatokat a beszélgetés során előkészítés nélkül is ellenőrizheti, csak legyen diszkrét és figyelmes.

Ne feledje a nem verbális jeleket

A testbeszéd és a testtartás többet árul el rólad és a szándékaidról, mint a szavak. Tehát győződj meg róla, hogy a karjaid nincsenek keresztbe fektetve a mellkasodon, a tested a másik ember felé néz, és így tovább. Ne nézzen el állandóan (de ne is bámuljon állandóan a szemébe), ne vakarja meg a fülét, szemét, állát – ez bizonytalanságot mutat.

Kerülje a fedett testtartást, és ne gesztikuláljon túl sokat, ami elárulja idegességét. Próbáljon meg a lehető legnyugodtabb és összeszedettebb lenni, hogy magabiztosságot sugározzon.

Ne panaszkodj

Az első párbeszéd legrosszabb forgatókönyve az életre, a munkára és a családra való panaszkodás. Senki sem szereti a nyafogókat, főleg nem a lányokat. Ne beszélj rosszat az exbarátnődről, különben garantáltan utoljára találkozol vele.

Próbáljon meg pozitív lenni, hogy könnyű és kellemes beszélgetőpartner legyen.

Párbeszédet folytatni

Hogyan kommunikáljunk egy lánnyal

Ne csináljon a történetből monológot, függetlenül attól, hogy ki beszél. Fontos, hogy mindketten részesei legyetek a beszélgetésnek. A lány beszél magáról, és tanul rólad. Ez az egyetlen módja annak, hogy fenntartsuk az érdeklődést, és növeljük a találkozás esélyét.

Figyeld a párod reakcióját. Tartsunk egy pillanatra szünetet, kommentáljuk, amit mond, tegyünk fel ellenőrző kérdéseket, és hagyjuk, hogy ő is feltegye a saját kérdését. Ez azt mutatja, hogy valóban érdekel egy lány, és nem csak azt akarja, hogy jobb fényben tüntesse fel magát.

Tanulj meg hallgatni

Ez a probléma a legtöbb emberrel, akik soha nem tanulják meg, hogy meghallgassák a másik embert. Alig várják, hogy szünetet tartsanak, hogy beillesszék a véleményüket és a történetüket, kezdve azzal, hogy “Itt vagyok…”.

Ez gyakran negatív reakciót vált ki, mert egyértelműen az érdeklődés hiányát mutatja. Hallgassa meg a lányt, hogy jó beszélgetőpartner legyen, a pontosítások és megjegyzések azt mutatják, hogy őszintén érdeklődik, és ő értékelni fogja ezt a hozzáállást.

Tegye beszédét kiemelkedővé

A monoton, egyhangú beszéd csak unalmat okoz. Adjon több érzelmet, személyes kifejezést és képi világot a beszélgetésébe.

Hasonlítsuk össze a történet elmesélésének két módját.

A legrosszabb forgatókönyvTegnap kenuzni voltunk a barátainkkal, nagyon érdekes volt.

Egy jó lehetőség.Tudod, tegnap végre összejöttünk néhány barátunkkal és elmentünk kenuzni… Már régóta szerettük volna ezt megtenni, de az időzítés sosem volt megfelelő. Tegnap végre megcsináltuk, és tudod, hogy hihetetlenül király. A gyors tempó, amit csapatként irányítasz, az izgalom, hogy ki ér elsőként a célba… Felejthetetlen élmény volt. Talán te is ki akarod próbálni?

Légy pozitív

Ha újra össze akarsz jönni, légy pozitív beszélgetőpartner. Nem csak arról van szó, hogy panaszkodsz a múltbeli kapcsolatokról vagy az életedről. Ne vitatkozzon a pincérrel egy randin, bizonyítsa az eladó helytelenségét, és ne kezdjen más konfliktusokat.

Ne gúnyolódj vele, kerüld a szarkazmust és így tovább. A negativitás minden formája visszataszító, és az ilyen viselkedés nullára csökkenti a randevú megismétlődésének esélyét.

Mutasson bizalmat

Még a legönállóbb lány is egy erős férfival akar lenni, aki megvédi és megóvja őt. Tehát érd el, hogy olyan megbízhatónak lásson téged. Kerülje a bizonytalanságot sugalló szavakat: “nem tudom”, “gondolkodnom kell”, “talán” stb.

Tiszta beszéd, egyenes arc, széles vállak és nyílt mosoly – nem nehéz megnyerni egy lányt. Gyakorold ezeket a készségeket a tükör előtt – kérj meg egy barátot, hogy kommentálja a megjelenésedet a pálya széléről, és segítsen kijavítani az esetleges hibákat.

Gyakorolja a beszédet

Még ha nem is szándékozik nyilvános szónok lenni, a tiszta dikció és az érthető beszéd mindig hasznos. Ha kellemes hangod és jó beszéded van, a lány szívesen hallgat téged.

Bár a beszélgetés során ellenőrizheti a szóbeli jelzések használatát, ha problémái vannak a kiejtés minőségén dolgoznia kell. Ehhez időre és türelemre van szükség.

Tanulj meg beszélni

Ez egy megbízható, kipróbált és bevált módja annak, hogy ne csak tisztán, hanem gyorsan is megtanuljon beszélni. Kezdje a legegyszerűbb szótagokkal, és lassan, de óvatosan ejtse ki őket, hogy ne nyelje le a végződéseket. Ezután apránként növelje a tempót, amíg könnyen és folyékonyan nem tudja kimondani őket. Ezután továbbléphetsz a bonyolultabb szótagokra, és fokozatosan javíthatod a beszédedet.

Olvassa fel hangosan

Minden nap válasszon ki egy szövegrészletet bármilyen szövegből, és olvassa fel hangosan. Figyeljen az írásjelekre és a szemantikára, hogy ne csak helyesen, hanem a megfelelő kifejezéssel is kiejtsen mindent. Tanulja meg a beszédét hatásossá tevő értelmes szüneteket.

Nem érdekel, mit olvasol. Ezek lehetnek hírek a hírújságból, valamint részletek a klasszikusokból. A lényeg az, hogy rendszeresen, egy konkrét problémával a szemünk előtt végezzük.

Vegye fel a hangját és hallgassa meg

Hogyan kell beszélni egy lánnyal

Nem mindenki szereti hallgatni a saját hangját magnószalagon, de ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtaláljuk a hiányosságainkat és átdolgozzuk őket. Felveheti magát hangosan olvasva vagy hangosan beszélve. Minden esetben világosan látni fogja, hogy min kell dolgoznia.

Ezenkívül a saját hangod felvételének meghallgatása remek módja annak, hogy leküzdd a bizonytalanságot és elfogadd a hibáidat.

Tehát az esélyed arra, hogy továbbra is megismerkedj egy lánnyal, attól függ, hogy mennyire jól építed fel a párbeszédedet. Ha céltudatosan keresed a lelki társadat, és nem spontán találkozol vele, akkor rengeteg időd van arra, hogy megtervezd és kidolgozd a hibáidat, hogy pozitív benyomást kelts.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: