Hogyan találjunk egy jó feleséget, és ne égjünk meg

Ha úgy érzed, készen állsz a házasságra, itt az ideje, hogy találj egy nőt, akivel összeházasodhatsz. Elmondjuk, hol keresse, milyen tulajdonságokat kell értékelnie a jövőbeli házastársának, és hogyan kell helyesen cselekednie, hogy az egyesülés harmonikus és boldog legyen.

Hogyan találjunk egy jó feleséget, és ne égjünk meg

Az élettárssal szemben támasztott követelmények – tudósok tanulmánya

Egy kínai tudósok által készített tanulmány szerint azonban minél gazdagabb a férfi, annál jobban odafigyel a női szépségre.

A Pekingi Egyetem pszichológusainak egy csoportja végzett egy tanulmánytkutatása diákokkal stabil, hosszú távú kapcsolatokban. A teszteltek között 73 fiatal férfi és 43 lány volt. Egy kísérlet során két csoportra osztották őket: az egyiket arra kérték, hogy gazdagnak, a másikat szegénynek állítsák be. Ezt a felfogást különböző pszichológiai gyakorlatok segítségével hozták létre, és úgy tesztelték, hogy az egyén pénzügyi helyzetéről meséltek. Néhány nap múlva a diákok fényképeket kaptak az ellenkező neműekről, és megkérték őket, hogy értékeljék a külsejüket. Ha vonzónak találták, a fiatalok három percet kaptak arra, hogy beszélgessenek vele.

Egy kísérletben a tudósok azt találták, hogy azok, akik gazdagnak érezték magukat, hajlandóbbak voltak új ismeretségeket kötni. A férfiak aktívabbak voltak; közelebb mentek a lányokhoz, szívesen beszélgettek stb.. De a lányok fizikai megjelenésével kapcsolatban is szeszélyesebbek voltak.

Tehát a jövendőbeli feleséggel szemben támasztott egyik követelmény a szépség. Mindenkinek megvan a saját elképzelése arról, hogy mi az, így természetes, hogy az ideális nő mindenki számára másképp néz ki.

De természetesen nem a szépség a legfontosabb a leendő feleségben. Itt vannak más tulajdonságok, amelyeknek a pszichológusok szerint egy lányban kell lenniük ahhoz, hogy boldog családi életet építsenek vele.

Nyitottság

A hosszú távú és boldog kapcsolat kulcsa az, hogy tudjuk, hogyan beszéljük meg, hogy mit akarnak és mire van szükségük, és ha szükséges, hogyan oldjuk meg a problémákat. Nehéz olyasvalakivel, aki nem tud érzelmeket kifejezni, és haragtartó. Előbb-utóbb ez a fajta viselkedés összeomláshoz és botrányokhoz vezet. Ezért, amikor egy lánnyal beszélgetsz, figyelj oda, ha arról beszél, amit nem szeret, vagy találd ki, hogy mi sérti őt.

Háztartás

Egy lánynak képesnek kell lennie arra, hogy rendet tartson a házban és jó vacsorát készítsen. Természetesen jó ötlet megosztani a háztartási feladatokat, különösen, ha mindketten dolgoznak. De mégis, a ház légköre nagyban függ a nőtől, aki kényelmet biztosít.

Tolerancia

Minden embernek megvannak az erősségei és a gyengeségei, amelyeket el kell fogadni. Ha megpróbálja megváltoztatni Önt “saját gőzzel”, hogy ultimátumokat állítson fel, és megtiltja Önnek, hogy valamit tegyen – nem valószínű, hogy harmonikus kapcsolatot építsen vele.

A kommunikáció során figyelj arra, hogyan reagál a rosszalkodásodra, hajlandó-e megbeszélni a helyzetet, vagy azonnal konfliktusba kezd.

A támogató képesség

A családok biztonságos helyet jelentenek a férfiak számára, ahol megértik őket. A támogatás képessége nem csak a nehéz időszakokban fejeződik ki, amelyeken nehéz egyedül keresztülmenni. Ezt különböző élethelyzetekben lehet tesztelni, például amikor fel akarja hagyni a munkáját, és saját vállalkozásba akar kezdeni. Ilyenkor fontos, hogy ne kételkedjen, hanem támogassa partnerét.

Képesség inspirálni

Hogyan találjunk egy jó feleséget, és ne égjünk meg

Ha úgy érzed, hogy igazi férfi vagy mellette, aki készen áll arra, hogy hegyeket mozdítson el és megoldjon bármilyen problémát – a lánynak ez az egyedülálló képessége. Egy ilyen társsal könnyedén kiléphet a komfortzónájából, új vállalkozásba kezdhet, feljebb léphet a ranglétrán stb..

Szexualitás

Ez a tulajdonság nem mindig a lány kinézetéhez kötődik. Előfordul, hogy a szép nem képviselőjének arca és alakja nem feltűnő, de lehet, hogy nagyszerű szexualitással rendelkezik.

A szexuális kompatibilitás fontos része a házaséletnek, ezért érdemes ezt a tényezőt a kapcsolat regisztrálása előtt ellenőrizni.

Hol keressünk feleséget

Bárhol találkozhatsz leendő feleségeddel, az alkalmi ismeretségből tartós szerelem alakulhat ki. De ha komolyan keresel egy lányt, itt a lista a helyekkel, ahol érdemes keresgélned.

Edzőterem

Az egyik ok, amiért elkezdheted keresni a lányokat az edzőteremben, az az egészséges életmód. Egy dohányzó és alkoholt fogyasztó nő valószínűleg nem jár oda rendszeresen. Itt azonnal felmérheti egymás fizikai állapotát, láthatja az alakot ruházat nélkül, hogy elrejtsen bizonyos hibákat.

Ráadásul az edzőteremben könnyű beszélgetést kezdeményezni. Csak sétálj oda egy lányhoz, értékeld, hogy képes elvégezni egy bizonyos gyakorlatot, és kérd meg, hogy segítsen neked elsajátítani azt. Az edzés után pedig meghívhatod őt egy egészséges koktélra, és továbbra is jobban megismerheted.

Tömegközlekedés

Még ha van is saját autója, ha nagyvárosban él, valószínűleg metróval fog utazni. Egy nagyszerű hely, hogy találkozzon egy gyönyörű lány. Az a nagyszerű ebben a térségben, hogy nagy a forgalom, és sokkal nagyobb valószínűséggel találod meg a kedvesedet.

Mínusz – korlátozott idő, szükség van néhány megállóra, hogy kiderüljön, tetszik-e a lány, és vegye fel a kapcsolatokat.

Lehet, hogy szégyenlős, de lehet, hogy egy későbbi időpontban fél egy idegennel beszélgetni.

A ház környéke

Bárhol találkozhatsz a sorsoddal, akár a házad bejáratánál is. Például találkozhat a leendő feleségével a lakása melletti téren sétálva. Ha van kutyája, a szocializáció kezdődhet a háziállatokról szóló beszélgetéssel.

Online

Hogyan találjunk egy jó feleséget és ne égjünk meg

Ez egy népszerű módja a modern fiatalok számára, hogy találkozzanak és szerelmet találjanak, még akkor is, ha egy másik városban vagy országban vannak. A legjobb dolog az, hogy vannak speciális szolgáltatások, ahová a hozzád hasonló emberek tudatosan mennek társat találni. Tehát ha regisztrálsz egy társkereső oldalon, kicsi az esélye annak, hogy egy lány megtagadja a kommunikációt.

És a beszélgetéseket könnyebb online folytatni, mint a tömegközlekedésben vagy az edzőteremben.

Munka

A vállalati etika nem támogatja az alkalmazottak közötti kapcsolatokat, és egyes vállalatok hivatalosan is betiltották az irodai románcokat. Ha az Ön munkakörében nincsenek ilyen korlátozások, akkor a szolgálatban találhat magának társat. De fontos, hogy az álláspontjaik nagyjából azonosak legyenek. Ha ő az Ön főnöke, vagy Ön az ő főnöke, ez negatívan befolyásolja mind a kapcsolatot, mind a munkafolyamatot.

Ha különböző osztályokon dolgoztok, és nagyjából azonos pozíciót töltötök be, rengeteg randevúlehetőség van. Lehet, hogy “véletlenül” találkoztok a liftben, a verandán, a kantinban stb. A közös ismerősök és a hasonló érdeklődési körök nem rossz kiindulópontok egy komoly kapcsolathoz.

A harmonikus unió felépítésének 3 tényezője

Mivel a lányt potenciális házastársnak tekinted, fontos, hogy dolgozz a kapcsolaton. Ez párként mindenkinek a feladata, ezért íme 3 olyan tulajdonság, amely növeli az egészséges és tartós kapcsolat esélyét.

Függetlenség

Ha egymástól függetlenek vagytok, beleértve az anyagiakat is, akkor egyenrangú partnerek lehettek. Egy lány, aki szilárdan áll a földön, nem fog mentőövként kezelni téged, és nem fog felnézni rád.

Ha önellátóak, akkor a kapcsolaton kívül más érdekeik is vannak. Ez segít fenntartani a dolgok érdekességét és egészséges kapcsolatokat építeni a hirtelen kirobbanó féltékenység és fájdalmas társfüggőség nélkül.

Racionalitás

Ez a tulajdonság nem jelent hidegvérűséget és érzelmek teljes hiányát. Ez lehetővé teszi, hogy a viták során nyugodt maradjon, és elkerülje a dühöngést és a dühkitöréseket.

Képes lesz objektíven értékelni a helyzetet, és megtalálni a legjobb kiutat anélkül, hogy túlságosan érzelmessé válna.

Közös célok és jövőkép

Hogyan találjunk egy jó feleséget, és ne égjünk meg

Egy olyan párnak, ahol az egyik egy nagyvárosban, a másik pedig egy csendes kisvárosban akar élni, nincs esélye a hosszú távú kapcsolatra, még kevésbé a házasságra. Mielőtt tehát a kommunikációt a következő szintre emelnétek, beszéljetek álmaitokról és céljaitokról; ha ezek egybecsengenek, megnő a hosszú távú szövetség esélye.

Hogyan viselkedjünk egy lánnyal

Ha a keresésed sikeres, és találsz egy nőt, akit el tudsz képzelni jövendőbelidnek, fontos, hogy fenntartsd a kapcsolatot. Ehhez a következőkre van szükség:

  1. Érdeklődjön őszintén az élete iránt;

  2. hogy ne csak az erényeit, hanem a hibáit is elfogadja;

  3. hogy nyitott, őszinte és becsületes legyen;

  4. Hallgassa meg észrevételeit, kívánságait és kéréseit.

A szerelemnek nincs univerzális receptje, így nincs garancia arra, hogy a kapcsolat boldog házasságban végződik. De reméljük, hogy tippjeink segítenek megtalálni az ideális lányt, és harmonikus szövetséget építeni vele.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: