16 smink titok barna szemű barnáknak

A barna haj és a barna szemek klasszikus kombinációja a férfiak által kedvelt… A smink lehet diszkrét vagy extravagáns, hogy fokozza a lány gyönyörű vonásait. Fontos, hogy kiválassza az összes dekoratív kozmetikumot és elsajátítsa a különböző sminkelési technikákat. Az újságírók megtanulták a professzionális sminkművészektől a barna szemű barna szemek sminkjének minden titkát, és ebben a cikkben megosztják őket az olvasókkal.

A barna szemű barna szemű barnák sminkjének alapelvei

Barna szemű barnák

Az ilyen típusú megjelenésű lányok és nők előnyben vannak – a sminkben a színek teljes skáláját használhatják. Az olyan meleg árnyalatok, mint a barna, a bordó és az arany igazán jól állnak nekik. És a hűvös hangok jól illeszkednek a barna szemű barnák megjelenéséhez. A legfontosabb dolog a sminkben – a dekoratív kozmetikumok kiválasztásának, kombinálásának és alkalmazásának alapvető szabályainak betartása:

 1. A barna szemű barnáknak mindig egy fő színpalettát kell választaniuk. A drámai megjelenés elkerülése érdekében a szakértők azt tanácsolják, hogy minél kevesebb kontrasztos színt használjon.

 2. A barna szemű barnáknak nem ajánlott sárga árnyalatú vagy alaptónusú púdert használniuk. Egy bézs bőrtónusú termék tökéletes kiegészítője a megjelenésnek.

 3. Ha napi sminket készít, a hangsúly vagy a szemen, vagy az ajkakon van. Ha egy barna barna szemű úgy dönt, hogy a smink csillogó szemhéjfesték vagy smink lédús és élénk színek, az ajkak is alkalmazni a rúzs fény, pasztell tónusú, mint közel a természetes. De este a smink megengedett, hogy mind az ajkakat, mind a szemeket fényesen fesse. Természetesen meg kell őriznünk az arányérzéket, hogy az arcon ne legyen túl sok smink, és a kép ne tűnjön közönségesnek.

 4. Ha különböző árnyalatú szemhéjfestéket használunk, akkor először a világosabb árnyalatokat alkalmazzuk, majd a sötétebb árnyalatokat. Az egyik tónusból a másikba való átmenetet árnyékolni kell, de nem túlságosan, a színek nem olvadhatnak egy foltba.

 5. A szempillaspirált a szempillák aljától a tetejéig – a gyökerektől a végekig – kell felvinni. A vonásoknak cikcakkosnak kell lenniük, hogy minden szempillát megfestsenek. Az alsó szempillákra minimális szempillaspirált kell használni, és csak a szőrszálak végét kell kifesteni.

Arc smink titkok

Arc smink titkok

A sötét fürtök a barna hajúaknak kellemes színt kölcsönöznek. Ezért válnak láthatóvá a legapróbb hibák is. E hibák elfedésére a lánynak a következő kozmetikumokra lehet szüksége:

 1. A concealer egy kozmetikai termék, amely különböző árnyalatokban kapható a fehértől a liláig. A korrektor célja, hogy elrejtse a kisebb tökéletlenségeket – pattanások, sötét karikák a szem alatt, hegek és hegek, valamint kisebb bőrpír elfedése. A fedőanyag elnyomó képessége magas, még egy kis mennyiségű termék is teljesen elrejtheti a hibát. A korrektor rendeltetése a színétől függ. Ha zöld, akkor jól elrejti a bőrpírt, ha rózsaszín, akkor a szem alatti karikák eltüntetésére szolgál, a lila segít elrejteni azokat a területeket, ahol a bőr sárgul vagy öregségi foltok, szeplők vannak. Alkalmazza a korrektort az alapozó és az alapozó felvitele előtt.

 2. A Concealer olyan termék, amely egyesíti a concealer és az alapozó tulajdonságait. Célja a bőr viszonylag nagy kiterjedésű területeinek tökéletlenségeinek elfedése. A Concealer segít elfedni azokat a területeket, ahol irritáció, bőrpír, hámlás volt. Ez utóbbi esetben a concealer különösen hatékony, mivel hidratáló összetevőket tartalmaz. A fedőképessége nem magas, de az alapozó tetején alkalmazzák, így fokozhatja annak fedő hatását.

 3. Az alapozó egy sminkalap, amely lehetővé teszi, hogy az alapozó és a púder a lehető legtovább a bőrön maradjon anélkül, hogy szétmorzsolódna vagy elkenődne.

 4. A szempillaspirál a bőr tónusának és kontúrjának kiegyenlítésére, a tökéletlenségek és hibák elfedésére szolgál.

 5. A púder olyan kozmetikai termék, amely a sminket teljessé és a bőrt bársonyossá teszi. A púder csak akkor kötelező, ha száraz pirosítót használsz az alapozó fölé. Minden más esetben a nő maga dönti el, hogy akar-e púdert használni vagy sem. Például forró időben nem akarja túlterhelni a bőrt az arcon sok kozmetikai réteg alkalmazásával, így korlátozhatja magát a korrektorra és / vagy az alapítványra.

 6. A pirosító egy olyan termék, amelyet az arccsontok almájára vagy az arccsont alá visznek fel, hogy az arcpirosítás benyomását keltse.

 7. Highlighter: A bőr bizonyos területeinek, például a szemöldök alatti részeknek a kiemelésére szolgáló termék. Egy bronzosítóval kombinálva a highlighter segíthet az arcvonások kontúrozásában azáltal, hogy bizonyos területeket kiemel, másokat pedig elrejt.

 8. A bronzosító a kontúrozáshoz használt termék, amely árnyékhatást kelt, és láthatóan csökkenti az arc problémás területeinek térfogatát. A bronzosítók az arc vagy más testrészek hamis barnaságának létrehozására is használhatók.

Mielőtt sminkelné a bőrét, először mossa meg az arcát, vigyen fel hidratáló krémet, és hagyja, hogy az 5-10 percig beszívódjon. Ezután szükség esetén fel lehet vinni a korrektort, az alapozót, az alapozót és más termékeket.

Smink barna szemű barnáknak – a kontúrozás titkai

Smink barna szemű barnáknak

A highlighter és a bronzosító, amelyek az arc bizonyos területeit világosítják és sötétítik, segítenek vizuálisan korrigálni az arcvonásokat. Itt egy szabály érvényes – a volumennöveléshez és a nagyobbá tételhez használjon világos pigmentet; a kisebbé és kisebbé tételhez használjon sötétebb pigmentet.

A barna szemű barnák a felső arcra – a szemöldökre és a szemekre – összpontosíthatnak. Ehhez a highlightert az ilyen területekre lehet alkalmazni:

 1. A homlok közepén, közvetlenül az orrnyereg felett. A módszer akkor alkalmazható, ha a homlok nem túl magas. Ha ilyen probléma van, akkor emellett sötét pigmenteket kell használni, és a hajvonal mentén kell alkalmazni őket a fején.

 2. A szemöldök alatt – a hegyétől az ív közepéig.

 3. Az alsó szemhéj alatt.

 4. Ha vizuálisan szeretné hangsúlyozni a felső ajkát, vigyen fel korrektort az orr alatti ráncba. A teltebb alsó ajak feltöltéséhez vigyen fel egy világos pigmentet az áll közepére.

Ezen kívül szükség esetén kontúrozási technikák alkalmazására is lehetőség van:

 1. A szélesebb arccsontok keskenyebbé válnak, ha bronzosítót viszünk fel a hónaljra, a pigmentet átlósan a fülcimpák felé haladva.

 2. A túl széles és nagy szárnyakkal rendelkező orr keskenyebbnek fog tűnni, ha az orr hátsó részén végig világosabb pigmentet alkalmazunk, de az oldalán bronzosítót használunk. Ez utóbbi lehetőség a hosszú orrúaknak jön jól. Vigyen fel sötét pigmentet a hegyére, és keverje el.

 3. A szögletes állkapocs kerekebbnek tűnik, ha a bronzosítót a fedetlen területeken, az áll közepét és a felső ajkát pedig highlighterrel használjuk.

Smink titkok barna szemű barnáknak – szemfesték kiválasztása

Mint említettük, a barna szemű barnák szinte bármilyen árnyalatot viselhetnek, kivéve azokat, amelyeknek a tónusa megegyezik a női íriszével. A különböző árnyékszíneknek azonban sajátos tulajdonságaik vannak, és másképp befolyásolhatják egy nő általános megjelenését. Ezért hasznos, ha tudunk egy kis információt a szemsmink árnyalatokról.

A rózsaszín és annak minden változata – ez az árnyalat fiatalító és frissítő hatással van a bőrre. A választott árnyalat függvényében a rózsaszín lehet finom vagy agresszív, hűvös vagy meleg a barna megjelenéshez. A termékcsalád színei mindennapi vagy ünnepi sminkhez egyaránt alkalmasak. A rózsaszínt azonban óvatosan kell használni, mivel a szemet fájdalmasnak és fáradtnak tűnhet, különösen, ha a nőnek sötét karikái vannak a szeme alatt. Továbbá, ezt a színt nem szabad használni, ha a bőrön tökéletlenségek vannak, pl. pattanások és bőrpír, mivel ez az árnyalat kiemeli az összes tökéletlenséget és felhívja rájuk a figyelmet. És nem ajánlott sminkelni a barna szemű barnáknak, ha 40 évesek vagy idősebbek.

A bézs és barna árnyalatok segítenek semleges vagy romantikus és finom megjelenést teremteni. Az ebbe a színskálába tartozó árnyékokkal a smink természetes és visszafogott lesz, sőt, ha a nő úgy kívánja, még diszkrét is. A barna szemű barnák nyugodtan kísérletezhetnek a bézs és a barna árnyalatok minden változatával, a bőr, a haj és a szem színétől függő árnyalatokkal. Ha például sötét, keserű csokoládé vagy kávé árnyalatot választ, az íriszek világosabbnak tűnnek, mint amilyenek valójában. És a háttérben a bézs árnyalatú kávé tejes vagy világos homokos árnyalatú, a szemek sokkal kifejezőbbnek, fényesebbnek, mélyebbnek, vonzóbbnak tűnnek. Figyelembe kell azonban venni, hogy a barna szemű, barna hajú, nagyon világos bőrű lányok ne használjanak sárga vagy narancssárga alaptónusú árnyékolókat, amelyek egészségtelen megjelenést kölcsönözhetnek az arcnak.

A fekete és szürke árnyékolókkal klasszikus és elegáns, illetve modern és divatos megjelenés hozható létre. Minden attól függ, hogy a barna barna szemű lány milyen sminktechnikát használ. A szürke, fekete és szürke árnyékok csillogó és matt kivitelben különösen jól mutatnak egy füstös szemsmink esetében.

A pasztell vagy élénk kék, kék, kék, lila, lila, zöld színek használata a sminkben lehetővé teszi a barna szemű barnák számára, hogy hangsúlyozzák a megjelenés és a megjelenés szépségének minden előnyét. A sötétebb bőrű lányok mély és intenzív árnyalatokat használhatnak. Sápadt, puha bőr esetén pedig egy könnyű, áttetsző árnyék remekül mutat. Ezek az árnyalatok különösen népszerűek a meleg évszakban, amikor megengedheti magának, hogy friss és világos legyen. De még télen is jól illeszkedik a kék és a kék az általános megjelenéshez. Győződjön meg róla, hogy a szemen vagy annak közelében nem látszanak erek, különben a szemek fáradtnak tűnnek, és a tekintet pókerarcúnak tűnik.

szemhéjfesték barna szemekhez

Az árnyékok kiválasztásakor nemcsak a színüket, hanem más paramétereket is figyelembe kell vennie.Nem ártana például egy pillantást vetni rá:

 1. A szemhéjfesték állaga és textúrája. A préselt vagy porított száraz szemhéjfestékek ugyanolyan kényelmesek otthon, mint a szabadban. Jól tapadnak a bőrhöz, egyenletes, mérsékelten intenzív pigmentréteget képezve. A félig folyékony, krémes árnyalatok kényelmesen használhatók a lakás kényelmében, nem pedig a munka vagy az utazás rohanásában. Vásárlás előtt érdemes a terméket a bőrre felvinni, és megnézni, hogy jó érzés-e “viselni”, szárítja-e a bőrt, és hajlamos-e elkenődni vagy szétszóródni.

 2. A kivitel – a szemhéjfesték lehet matt vagy fényes. A barna szemű barnák korlátlanul használhatják a matt árnyalatokat a mindennapi vagy ünnepi sminkhez. A csillogó és gyöngyházfényű csillogó árnyalatokat csak esti sminkhez javasoljuk, vagy nappali sminkhez, ha egy lány a barátaival van, és nem az iskolában/munkában van. A csillogó szemhéjfestéket a 35-40 év feletti nőknek is rendkívül óvatosan kell használniuk, mivel az arcon lévő csillogás felhívja a figyelmet a bőrhibákra, például a szemsarkok ráncaira.

 3. A készlet a következőket tartalmazza. Vannak olyan árnyékok, amelyek egy színű dobozban érkeznek, és néha ecsetet vagy applikátort is mellékelnek a termékhez. Vannak olyan szettek is, amelyek 3-6 vagy több árnyalatot tartalmaznak, amelyek kombinálhatók a sminkben. A barna szemű barnák választhatnak egy olyan készletet, amelynek színei a legjobban illenek hozzá, vagy vásárolhatnak több készletet különböző alkalmakra.

 4. Komponensek összetétele. A sminkmesterek azt tanácsolják, hogy főként természetes összetevőkből készült árnyékolókat vásároljunk. Ez csökkentheti a rendszeres sminkelés által okozott szemszennyeződést. És az allergia vagy egyéb mellékhatások valószínűsége is csökken, amennyiben a termék csak természetes összetevőket tartalmaz, és nem tartalmaz szintetikus színezékeket vagy illatanyagokat.

 5. Extra tulajdonságok. A száraz árnyékok ideálisak a smink elkészítéséhez, ha a faggyúmirigyek különösen aktívak. És ha odakint meleg és párás az idő… A folyékony és krémes árnyékok ideálisak a száraz bőr számára.

 6. Szavatossági idő és takarékos felhasználás. A száraz, különösen a préselt, sokáig tart, és lassan kopik, még akkor is, ha a nők rendszeresen sminkelnek. A krémes szemhéjfestékeknek rövidebb az eltarthatósági ideje, és hűvösen kell tartani őket, mivel öregedhetnek és megváltoztathatják az állagukat, ami hámláshoz vezethet. A termék nem olyan takarékos, mint a száraz szemöldök.

 7. Az utolsó dolog, amit meg kell néznie, az a márka és az ár. Megbízható gyártók, akik már bizonyították magukat, minőségi termékeket gyártanak, amelyek lehetővé teszik, hogy egy igazán szép és tartós sminket készítsenek. A kozmetikumok választéka elég széles ahhoz, hogy minden árkategóriában találjunk megfelelő terméket.

Vásároljon szemceruzát, szemceruzát, szempillaspirált és göndörítővasat a szemhéjfestékek mellett. A termékek bármilyen színűek lehetnek. A barna vagy fekete színű ceruzák, szemceruzák, szempillaspirálok alkalmasak a diszkrét napi sminkhez. A feltűnőbb megjelenés érdekében használhat élénk árnyalatú, színes termékeket és csillogást.

Sminktitkok barna hajú, barna szemű nőknek – emeld ki a szemöldököt

A barna szemű barnáknak nem lehet lapos szemöldökük, mert barna szemük annyira kifejező, és az arc felső részére vonzza a figyelmet. A szépen festett szemhéjak és a kifakult, elmosódott szemöldök kombinációja nevetségesen és helytelennek tűnik. Ezért a barna hajúaknak mindig megfelelő szemöldökállapotot kell biztosítani:

 1. Az ívek kezdeti kontúrjait követve határozza meg a legjobb formát. Ne legyen túl széles vagy túl vékony a szemöldök, az íveknek a lehető legtermészetesebbnek kell lenniük. A kontúron kívül eső szőrszálakat csipesszel kell kitépni.

 2. Fenntartani a normál hosszúságú hajszálakat, amelyek a körvonalakon belül vannak. A túl sok szőrzet ápolatlanná teszi a szemöldököt, göndörödhet, és elrontja a nő megjelenését. Még egy göndör és laza haj is hozzájárul ahhoz, hogy egy személy nevetségesnek tűnjön. A szemöldököt olyan hosszúra vágja, hogy a szőrszálak bármelyik pozícióban ne lépjék túl a megjelölt ív alakjának határait. Használhat manikűr ollót vagy mini trimmert a hosszabbítókkal.

 3. Használjon szemöldökápoló termékeket, hogy a szemöldök határozott és telt színű maradjon.

Szemöldök smink barna szemekhez

Mivel a természetes barna hajúaknak általában természetes módon sötét, vastag szemöldökük van, a színük megőrzése szükségtelen. Ilyen esetekben a szemöldökívek korrekciójára szolgáló kozmetikumok használhatók:

 1. Mivel a szemöldök ritkán nő vissza, a szőrszálakon keresztül sok bőr látszik ki, ami a szemöldököt sápadtnak tünteti fel.

 2. A szemöldök területén hegek vagy hegek vannak, és a szőrszálak nem nőnek vissza a helyükre.

 3. A szemöldök területén kis hézagok vannak, olyan területek, ahol a szőrszálak nagyon ritkán nőnek.

 4. Ha egy barna szemű nő barna hajú, de festett, előfordulhat, hogy a szemöldöke természetes színe nem egyezik a fején lévő haj megszerzett árnyalatával. A barnák szemöldökének színe a fürtök színéhez kell igazodnia, vagy egy kicsit világosabbnak kell lennie.

A szemöldök formájának és színének kiemelésére speciális ceruzák, szempillaspirál és szemöldökfesték használható. Ha nincsenek problémák az utolsó két eszköz alkalmazásával, akkor a szemöldökceruza használatának titkai nem mindenki számára ismertek.

Az árnyékok és a szempillaspirál nem befolyásolják a szemöldök formáját, egyszerűen csak a szőrszálakra kerülnek, és egy speciális géllel vagy spray-vel rögzítik. Egy ceruzával vagy speciális szemceruzával nem csak a szemöldökcsont telíthetjük, de a kivágás elegáns formáját is kiemelhetjük vele.Így kell ezt csinálni:

 1. Az ív alsó széle mentén fekete vagy sötétbarna ceruzával (a színnek összhangban kell lennie a szemöldök színével) finom vonalat húzunk. Lépjünk vissza 5 millimétert a szemöldök tövétől, és húzzuk végig a vonalat a szemöldök hegyéig.

 2. Hasonló vonalat húzunk a szemöldökszőrszálak felső szélénél. Ahol a csúcs van, a vonalak összekapcsolódnak.

 3. A két vonal kontúrt alkot, amelyet ceruzával kell árnyalni. Egy éles késsel készítsen vékony vonalakat, amelyek a szőrszálakat – azok vastagságát, hosszát és növekedési irányát – utánozzák. A kontúron belül nincsenek hosszú egybefüggő vonalak, csak finom árnyékolás. Ha a vonalak túl erősek és a szemöldök természetellenesnek tűnik, használhat egy applikátort vagy ecsetet, és finoman elegyítheti a vonalat.

 4. A kontúr megrajzolása és árnyékolása után fésülje a hajszálakat a növekedésük irányába és kissé felfelé. Használjon sminkfixáló gélt, viaszt vagy sminkfixáló spray-t az eredmény lezárásához.

A legjobb rúzs a barna hajú, barna szemű nők számára

A barna szemű barnáknak szánt rúzst a nő általános színtípusának, bőrtónusának megfelelően kell kiválasztani. Ha egy hölgynek természetesen világos bőre van, barnulás nélkül, akkor a következő rúzsárnyalatok illenek hozzá: fukszia, világos bordó, bordó, érett cseresznye és minden pasztell szín. A hétköznapi smink lehet csak átlátszó vagy színes fényes.

Ha egy nőnek természetesen sötét az arcbőre, vagy barnulást szerzett, nyugodt hideg és meleg tónusokat használ, például barack, bézs, lágy rózsaszín. A ragyogóbb sminkhez élénkebb és intenzívebb színek, mint a vörös, a marsala, a fukszia, a terrakotta és a tégla.

Különböző smink technikák barna szemű barnák számára

A kozmetikumok kiválasztásának és alkalmazásának titkait felhasználva különböző sminkelési technikákat lehet alkalmazni. Néhány ilyen maszk alkalmas a mindennapi élethez, mások akkor használhatók, ha valaki fényes vagy szokatlan képet szeretne létrehozni, és megint mások egy szigorú, de ünnepi “megjelenés” létrehozására használhatók egy gálaestre. Használj különböző technikákat, és mindig egyedinek és elbűvölőnek fogsz tűnni mindenki számára.

Nude smink barna hajú barna hajú barnáknak

Nude smink barna szemű barnáknak

Ez a sminktechnika alkalmas barna hajúak számára, akik szeretnék kiemelni barna szemük szépségét, ugyanakkor a lehető legtermészetesebb és legtermészetesebb megjelenést szeretnék elérni.

Milyen sminkre lesz szükséged:

 1. Az alapozó és az alapozó, amely leginkább hasonlít a bőr színéhez.

 2. Finom púder és pirosító a természetes ragyogás megteremtéséhez. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő pirosítót, sétáljon a szabadban 1-2 órát, vagy tegyen egy rövid kocogást, majd nézzen a tükörbe – az arcának lágyan kipirultnak kell lennie – ez a smink árnyalata, amely a legjobban illik Önhöz.

 3. Matt szemhéjfesték két árnyalatban – bézs és világos csokoládé.

 4. Barna szemceruza.

 5. Barna vagy fekete szempillaspirál.

 6. Használjon ceruzát vagy más szemöldökkorrektort.

 7. Világos rúzs természetes pasztell árnyalatban.

Először alkalmazza az arc sminkjét – alapozó, alapozó, púder, pirosító. A szemöldököt ezután korrigálják. Ezután gondoskodhatsz a szemedről,A sminkelési technika a következő:

 1. Vigyen fel alapozót a szemhéjra, fedje le az egész felületet világos árnyékkal.

 2. Vigyen fel egy kis mennyiségű világos csokoládé szemhéjfestéket a mozgó szemhéj feletti ráncba és a szem külső sarkába.

 3. Egy ceruzával rajzolja meg a felső szemhéj vonalközi területét, készítsen egy kis nyilat a tetejére, és keverje össze.

 4. Az alsó szemhéj külső sarkait körvonalazza ceruzával.

 5. Vigyen fel egy réteg szempillaspirált a felső szempilláira. Ne fesse ki az alsó szempillákat.

A maximális természetesség elérése, ugyanakkor látványos smink lehet, ha egyáltalán nem használunk szempillaspirált. Ehelyett csavarja meg göndörítő fogóval, és vigyen fel rögzítő zselét.

Merészebb mindennapi smink barna barna szemű barna szeműeknek

mindennapi smink egy barna szemű barna hajú nőnek

Ha mesésen akarsz kinézni, anélkül, hogy túlzásba vinnéd a mindennapi sminkedet, csak változtasd meg a felső szemhéj nyílgeometriáját és a ceruza színét. Használhatsz egy mély, sötét csokoládé árnyalatú kozmetikai terméket, vagy használhatsz egy sima feketét. A fekete szemceruza még drámaibbnak tűnik. Az árnyékokat az előző példában leírt sorrendben alkalmazzuk. A nyílvessző viszont egy kicsit trükkös, de az eredmény minden erőfeszítést megér. Gyakorold a nyílvessző rajzolását ebben a technikában:

 1. Húzzon egy 2-3 milliméter hosszú vonalat a szem külső sarkától a szemöldök csúcsa felé.

 2. Húzzunk egy második vonalat a szemhéj közepétől az első vonal tetejéig. Egy kis háromszöget kell kapnia, amely jobbra (a jobb szemhez) vagy balra (a bal szemhez) nyúlik.

 3. Kezdje el rajzolni a harmadik vonalat, amely a szem belső sarkából indul, és csatlakozik a második vonalhoz, amely viszont simán átfolyik a harmadikba.

 4. A szempillasor és a megrajzolt vonalak közötti belső teret ceruzával árnyékoljuk, hogy ne maradjon hézag.

Egy ilyen merész nyíl, megfelelően kialakított szemöldökkel és sötét hajú barnával kombinálva egyedi, bájos, ugyanakkor elég elegáns és elég szigorú a mindennapi sminkképhez.

Luxus esti smink barna szemű barnáknak barna szemekkel

esti smink barna szemű barnáknak

Ha barna szemed és sötét hajad van, nyugodtan használhatsz arany szemhéjfestéket, hogy magával ragadó esti sminket készíts.Az alapvető arcmink mellett szükséged lesz még

 1. Arany és barna csillogó szemhéjfesték.

 2. Fekete, zsíros szemceruza vagy puha ceruza, például kajal.

 3. A matt rúzs egy nagyon intenzív árnyalat, választhatóan borszínben, ami jól illik ehhez a megjelenéshez.

 4. Ceruza az ajkak kiemelésére.

 5. Először alapozót, alapozót, púdert és pirosítót kell használni, hogy kiemeljük a szemöldököt, világosan körvonalazva annak formáját. A szemeket ezután lehet festeni.

Ebben a sorrendben vigye fel a szemhéjfestéket:

 1. Vigyen fel arany szemhéjfestéket az egész mozgó szemhéjra.

 2. A csokoládés szemhéjfestéket a szem belső és külső sarkára viszik fel, csillogó árnyalatban. A szemhéj közepe felé és kifelé, a szem külső sarkai felé egyszerre árnyékol. A szemhéj közepén egy aranyszínű folt lesz, amelyet a szemhéj oldalán egy sötétebb tónus keretez. Minden színátmenetet árnyékolunk, hogy az árnyék egyik árnyalata simán átmenjen a másikba, de a központi csillogó folt jól látható legyen.

 3. Az alsó szemhéjakat is árnyékkal festjük – a belső sarokban világos pigment, a külső sarokban sötét pigment.

 4. A felső szemhéjra rajzolhat egy kecses, enyhén ferde hegyű nyilat. Ez a lehetőség barna szemű barna barna szeműek számára alkalmas, akiknek a szemei nem túl szélesek. Ha a szemek eléggé nyitva vannak, a felső szemhéjon a szempilla vonalán, az alsó szemhéjon pedig a nyálkahártya mentén körkörös kajal körvonalat lehet húzni.

 5. A felső szempilláit egy csipesszel és egy réteg szempillaspirállal lehetett göndöríteni. Amikor megszáradt, a szempillákat újracsavarjuk, és egy második réteg szempillaspirált viszünk fel.

 6. Az alsó szemhéjon egy réteg szempillaspirál használható.

 7. A szemek után az ajkak következnek. Vázolja fel a kontúrt, és alkalmazzon hozzá illő rúzst.

Hangsúlyozza az ajkakat a barna hajú barna hajú barnák sminkjében

Ajak a barna szemű barnák sminkjében

Ez a megjelenés tökéletes bármilyen ünnepi alkalomra. A barna barna szemű barna szemek fő eszközei ebben az esetben – fekete szemceruza, szempillaspirál és piros rúzs. Ez egy klasszikus “megjelenés”, amelyet főként sötét hajú, sötét íriszű, szép ajkú és világos bőrű lányoknak terveztek.

A sminkelés technikája egyszerű, az alap arc sminkelése után a szemsminkelés következik:

 1. A szemhéjra bármilyen világos, matt szemhéjfestéket, pl. bézs színt használjunk.

 2. Finoman rajzoljon egy nyilat a felső szemhéjra, amely túlnyúlik a szemhéjon, és játékosan felfelé ível.

 3. Lehet szempillaspirált használni, és mind a felső, mind az alsó szempillákat fel lehet festeni.

 4. Az ajkak különösen formahűek lesznek, és a rúzs nem maszatolódik el, ha színes ceruzát használunk.

 5. Vörös rúzst kell felvinni az ajkakra, néhány perc múlva egy papírtörlővel le kell törölni az ajkakat, és egy újabb réteg rúzst kell felvinni.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy tökéletes egyezést az általános képet könnyű pirosító, hogy a rúzs, és tegyen egy pár pontot a felső arccsont területén, zsugorodik a kozmetikai szer.

A barna szemű barna szemű barnák sminkje – a varázslatos füstös szemek

A zöld-bronzos szmoking alkalmas mindennapi és ünnepi sminkelésre. Ez a szemhéjfesték segít kifinomultságot és csillogást kölcsönözni egy nő megjelenésének.

Először alkalmazza az összes szokásos kozmetikai termékét az arcán, a fedőpúdertől a púderen át a pirosítóig. A szemöldök formájának felvázolása, a szőrszálak rögzítése és színezése zselével, viasszal. Ezután következik a szemsmink:

 1. A mozgó szemhéj területére zöldes-bronzos árnyékot ragasztanak. Használhatja a különböző árnyalatok átmenetét – a világosabb árnyalatokat a szem belső sarkában, a telítettebbeket – kívül.

 2. Sötétbarna, matt textúrájú szemhéjfestéket viszünk fel és árnyaljuk a szemhéj orbitális vonala mentén. Vizuálisan fokozza a szemet, és a látvány kifejező erejét, mélységét, varázsát adja.

 3. A felső szemhéjon a szempillavonal mentén egy nyilat húzunk, és sötétbarna ceruzával vagy szemceruzával árnyékoljuk.

 4. Az alsó szemhéj nyálkahártyáját szintén ceruzával rajzoljuk meg.

 5. A szempillákat göndörítik és sűrűn bevonják fekete szempillaspirállal.

 6. Az arcra barackos, lágy pirosítót, az ajkakra pedig karamell vagy pasztellszínű fényt használhatunk.

Smink barna hajú, barna szemű nőknek – a nyári smink színpompája

A barna barna szemű barna megjelenés fényesebbé és divatosabbá tehető a buja színek – kék, kék, kék, zöld, lila, lila – árnyalatainak használatával.

Egy példa arra, hogy a barna szemsminkben milyen világos árnyékokat lehet használni:

 1. Türkiz szemhéjfesték az egész mozgó szemhéjon, a szem sarkai sötétkék pigmenttel sötétítettek.

 2. A lila egy sötétebb árnyalatát a ránc mentén árnyékolják, így a szemkörnyék nagyobbnak tűnik, és a tekintet kifejezőbbé válik. A fényes hangsúly csak a mozgó szemhéjon marad.

 3. Nincs szükség szemceruzára, de ha szeretné, használjon olyan szemceruzát, amely megfelel az egyik használt árnyalatnak.

 4. Fekete szempillaspirált viszünk fel a szempillákra.

Az ajkakra egy könnyű színezőt lehet használni, amely egy filmrétegben megszilárdul, majd lehúzható, és csak egy kis pigmentet hagy maga után. A megjelenés teljessé tételéhez egy bolyhos ecsettel kenje be a pirosítót, és kenje az arcokra, a homlok oldalára, az orr hátuljára, az állra és az állra. Ez természetesnek tűnő arcszínt kölcsönöz Önnek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: