Hogyan kell steamping körmök zselés lakkra

Gyönyörű, ápolt körmök – minden nő büszkesége. Ezért van az, hogy a körömművészet mindig divatban van, és új technikákat és módszereket találnak ki a körömművészethez. Jelenleg nagyon népszerű a gél-lakk bevonattal és lépcsőzéssel ellátott manikűr. Ez a technika lehetővé teszi, hogy eredeti mintákat, mintákat, díszeket készítsen, és létrehozza a saját merész körömművészetét. Az újságírók szakértőktől tudták meg, mi az a steamping, hogyan készül, és mit lehet vásárolni ahhoz, hogy elkezdjük használni ezt a technikát… További információkért és utasításokért lásd ezt a cikket.

Bélyegzés – mi ez, előnyök

Bélyegzés - Mi ez, előnyök

A “bélyegzés” kifejezés az angol “stamping” szóból származik, amelynek jelentése nem nehéz megérteni. Ez alapján azt mondhatjuk, hogy a steamping a manikűrben, ez egy speciális technikája a körömművészet végrehajtásának, ami azt jelenti, hogy a minta nem ecsettel rajzolódik, és egy kész bélyegzővel alkalmazzák. Egyszerűen fogalmazva, a tartós polimer anyaggal borított körmök lenyomatot kapnak, így egy különleges mintázatot hozva létre.

A steampingnek számos előnye van:

 1. Otthon is készíthet egy manikűrt, amely nem lesz rosszabb, mint a szalonban, otthon.

 2. Különböző mintákat készíthetsz, még akkor is, ha nem tudsz rajzolni, vagy nincs művészi tehetséged.

 3. Ha tudsz rajzolni, de nem szeretnél sok időt tölteni a körmeid festésével, próbáld ki a bélyegzést. Sok időt takarít meg, ami egy gyönyörű, egyedi vagy egyszerűen eredeti manikűr elkészítéséhez szükséges.

 4. Tanulja meg, hogy steamping nem nehéz, nem igényel sok tapasztalatot a köröm művészet vagy magas készségek. És ha a tanulás közben hibázol, lemoshatod a mintát, és újrakezdheted az egészet.

 5. Ha pontosan a gél-lakk bevonatra lép, akkor legalább naponta változtathatja a körömdizájnt. A mintát egy tartós polimer bevonatra viszik fel, amely könnyen tisztítható.

 6. Sokféle, különböző mintájú, különböző anyagokból készült stencilező sablon létezik. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen ötletet a gyakorlatba ültessünk.

 7. Nem kell drága felszerelést vásárolnia. Ha már vásárolt egy speciális UV-fényt a gél lakkok gyógyításához, akkor már csak megfelelő sablonokat kell találni és megfelelő bélyeget kell vásárolni. A tartozékok széles választéka áll rendelkezésre, beleértve a speciális készleteket is, az árkategória elég széles, drága bélyegzőket és lemezeket, valamint olcsóbb eszközöket is vásárolhat. Mivel ezek a kiegészítők többször is használhatók, az ilyen befektetés a saját megjelenésbe hamarosan megtérül.

Van különbség a zselés körömlakk és az átlátszó körömlakk felgőzölése között?? Nincs alapvető különbség a manikűr technikák között. Mindkét esetben egyszerűen csak a felületet bélyegzőkkel borítja be a mintával. Az egyetlen különbség az, hogy ha gél lakkot használnak, a mintát a végtelenségig fel lehet vinni és le lehet mosni anélkül, hogy a polimer bevonat integritása sérülne. Ha normál lakkra lép, a minta eltávolításához le kell mosnia azt a díszítő réteget, amelyre ezt a mintát felvitték.

A szükséges tartozékok és szerszámok

A szükséges tartozékok, szerszámok és készülékek

Ahhoz, hogy megtanulja, hogyan kell bélyegezni a körmöket, először meg kell győződnie arról, hogy minden szükséges: fogyóeszközök és szerszámok.A szakértők azt javasolják, hogy vásároljon jó minőségű körömlakkokat, fedőlakkokat, pecséteket és egyéb kiegészítőket. Mi az indoklás mögötte:

 1. Könnyebb minőségi anyagokkal dolgozni, és kevésbé valószínű, hogy hibázik.

 2. A gél lakkok és más kozmetikai termékek esetében a minőségi termékek biztonságosabbak a körmök egészsége szempontjából.

 3. A kiváló minőségű fogyóeszközök és tartozékok lehetővé teszik, hogy nagyszerű, tartós eredményt érjünk el.

 4. A minőségi termékek tovább tartanak, így egy kicsit többet fektet be, de valójában megtakarít.

Szóval miszükséged lehetAhhoz, hogy a körmöket ellenálló polimer bevonaton taposd, lehet, hogy akrilt kell használnod:

 1. Termékek és eszközök a higiénikus manikűrhöz.

 2. Termékek a dekoratív manikűrhöz – köröm alapozó, gél alaplakk, gél lakk (vagy több termék különböző színekben), és egy befejező fedőlakk. Ezeket az előkészületeket arra használják, hogy létrehozzák a hátteret, amelyre a mintát felhordják.

 3. Egy speciális LED-lámpa a géllakk fénykeményedéséhez.

 4. Ornamentális nyomatok, az Ön által kívánt mintákkal vagy mintákkal gravírozott lemezek.

 5. Lakk vagy speciális akrilfesték rajzok készítéséhez. A színek és árnyalatok, valamint a kivitel az Ön ízlésétől függ. A szakértők azt javasolják, hogy a lépcsőzéshez inkább akrilfestéket használjunk, mint hagyományos lakkot. Ezek a termékek erősen pigmentáltak, így éles, egyenletes grafikai hatást biztosítanak. Nem maszatolódik el festés közben, és nem kenődik el, amikor elkezdi felvinni a fedőlakkot.

 6. Egy kis kaparó a felesleges pigment eltávolításához a vésésből.

 7. Speciális bélyegző a léptetéshez, amely lehetővé teszi a gravírozott minta átvitelét a körömlemez felületére. Ez a tartozék egy kúp alakú kis műanyag tárgynak tűnik. Mérete 10-15 centiméter. Az alsó felület rugalmas és domború, gumiból vagy szilikonból készült.

A szakemberek figyelnek arra, hogy egyenként vagy készletben vásárolhat. Melyik a jobb ezek közül?Próbáljuk megérteni a készletek vásárlásának előnyeit és hátrányait:

 1. A szettben minden megtalálható, amire szükséged lehet, kivéve a körömlakkokat. A tartozékok ugyanabban a stílusban készülnek. Nem kell aggódnia amiatt, hogy elfelejt valamit vásárolni. A legtöbb nem professzionális készlet ára alacsonyabb, mint az egyes alkatrészek ára, ha a berendezési tárgyakat egyenként vásárolja meg.

 2. A készletben értékesített steamping tartozékok minősége gyengébb lehet, mint az egyenként vásárolt termékeké. Ezenkívül előfordulhat, hogy a készlet nem tartalmazza a bélyegzéshez szükséges pontos mintákat.

A szükséges tartozékok listájának készletének vagy egyes összetevőinek megvásárlása az Ön döntésén múlik, mivel mindkét lehetőségnek megvannak az előnyei.

Előkészületek a köröm design gél körömlakk gőzölésével

Mi a teendő, ha nem tudsz körmöt növeszteni - egy alternatív módszer

Ha megvásárolta a szükséges kellékeket, előkészítheti a körmeit, és megkezdheti a festési folyamatot. Ne alkalmazzon zselés körömlakkot vagy díszítse a körmöket előkezelés nélkül, mert az eredmény kiábrándító lesz, és csak az idejét és az anyagokat pazarolja.

A körömlemez előkészítése a higiénikus manikűr elvégzéséhez szükséges. Jobb, ha nem trimmelt manikűrt készít, mivel ha eltávolítja (trimmeli) a körömágybőrt, akkor zselés körömlakkot alkalmazhat, és akkor a dizájn legalább egy nap múlva alkalmazható. Ha pedig a kutikula súlyosan sérült, csak a szövetek teljes gyógyulása után.Ezért ajánlott egy egyszerűbb és biztonságosabb vágatlan manikűrt végezni:

 1. Fertőtlenítse a szerszámokat. Különösen akkor, ha nem csak Ön használja őket, hanem mások, akár családtagok is.

 2. Készítsen elő egy tál tűrhetően forró vizet, egy törölközőt, reszelőket és polírozókat, általában mindent, amire a manikűrözéshez szüksége lehet.

 3. Távolítsa el a körömlakkot, ha van. Lehetőleg olyan terméket használjon, amely nem tartalmaz acetont.

 4. Adja meg a körmöknek a megfelelő formát reszelővel, nem ajánlott ollót vagy metszőollót használni erre a célra, mivel nagyon valószínű, hogy véletlenül nem felesleges millimétereket vág le.

 5. Folyassa a forró vizet az egyik keze lábujjain 5-10 percig, hogy a körömágybőr megpuhuljon és hajlékonyabbá váljon.

 6. Alkalmazza a körömágybőr eltávolítót, amely feloldja az elhalt hártyát. Ha nincs eltávolító, egyszerűen nyomja le a körömágybőrt a köröm tövéhez egy puha narancssárga pálcikával vagy egy lekerekített szélű tolóval.

 7. Távolítsa el a szaruhártyát a körömlemez oldaláról, de vigyázzon, hogy ne zavarja az élő szövetet.

 8. Az összes körmöt egyenként dolgozza el az egyik kezén, majd a második kéz ujjait is merítse forró vízbe, majd ismételje meg a folyamatot.

 9. Törölközővel vagy hajszárító meleg levegőjével alaposan szárítsa meg a körmöket. Ezután alkalmazhat zselés lakkot, és megpróbálhatja a bélyegzést.

Olvasson tovább  10 szabály a korrektor használatára

Hogyan készítsünk egy klasszikus gél körömlakkot a gél körömlakkra

Hogyan készítsünk egy klasszikus gél körömlakkot a gél körömlakkra

A géllakk gőzöléséhez először magát a gélt kell felvinni, és hagyni kell, hogy az összes réteg jól megszáradjon.Ha háromfázisú rendszert használ (alaplakk, gél lakk és fedőlakk), kövesse ezt az eljárást:

 1. Kezelje a körömlemezeket páramentesítővel és zsírtalanítóval. Végső megoldásként 70-90%-os alkohol is használható.

 2. Alkalmazzon körömalapozót, amely megvédi a körmeit a polimerek káros hatásaitól.

 3. Vigyen fel egy bázist vagy alaplakkot, hogy javítsa az érintkező felületek, a körömlemez és a gyanta réteg tapadását.

 4. Vigye fel a körömlakkot a kívánt színben, akár átlátszó lakkot is használhat. Ne felejtse el lezárni a körmöt, ha egy ecset hegyével végigsimít a köröm szabad szélén. Fénykeményedés egy speciális UVA körömlámpa alatt.

 5. Ha a polimerbevonat nem olyan vastag, egyenletes és telített, mint szeretné, vigyen fel még egy vagy két réteg géllakkot, és mindegyik réteg alaposan gyógyuljon meg lámpa alatt.

 6. Átlátszó vagy átlátszó felülettel, amely szép fényes hatást kölcsönöz a festéknek, védi a gyantabevonatot és extra tartósságot biztosít.

 7. Ha a végső felület ragadós, távolítsa el egy kompatibilis termékkel. Ha a manikűr elkészült, körmei készen állnak a bélyegzésre. A felhordott mintát aceton alapú folyadékkal lehet korrigálni és lemosni.

 8. Ha a körmök bélyegzéséhez használt szerszámokat már használták, törölje le őket acetonnal vagy speciális tisztítószerrel, hogy eltávolítsa a régi festéket és a port vagy szennyeződést. A legkisebb szennyeződések is elronthatják a dizájnt, egyenetlenné tehetik azt, vagy túlzott foltokat okozhatnak.

A klasszikus géllakkozás technikája:

 1. Válassza ki a körmére átvinni kívánt mintát tartalmazó lemezt. Fesse le a felületet egy kis akrilfestékkel, vagy ha kifogyott a szín, akkor csak lakkozzuk le. Elég egy-két csepp az ecsetből egy adott minta közepén, majd ugyanazzal az ecsettel oszlassuk el a festéket a minta teljes felületén.

 2. Egy kaparó segítségével alaposabban oszlassuk el a színt a vésésben, győződjünk meg róla, hogy a pigmentek kitöltik a minta összes barázdáját és üregét, távolítsuk el a felesleges festéket. Tartsa a kaparót 45 fokos szögben a sablon felületéhez képest. A felületnek egyenletesnek kell lennie, csíkok, buborékok vagy egyéb egyenetlenségek nélkül.

 3. Tartsa a bélyegző alját úgy, hogy a dudor lefelé nézzen. Helyezze a bélyegzőt a mintával ellátott lemezre, és óvatosan tekerje át, amíg a bélyegző puha, rugalmas felülete a kívánt mintát nem nyomja be. Az eljárás hasonló a hengerzár használatához.

 4. Anélkül, hogy megvárná, hogy a bélyegző felületén lévő festék megszáradjon, vigye fel a körömlemezre. Könnyedén “tekerheti” a mintát, hogy az egész körmöt befedje. A legfontosabb dolog a folyamatban az, hogy ne kenje el a mintát. Ha azonban ez történik, vagy ha egyszerűen nem tetszik a design, törölje le a designt körömlakklemosóval, és próbálja meg újra.

 5. Miután a minta megszáradt a körömlemez felületén, ami 2-5 percig is eltarthat, vigyen fel egy újabb réteg fedőlakkot. A réteget fényre keményítjük, és ragadós oldószert alkalmazunk. Ha az akrilfestékkel készült design érintkezik a körömlemezek körüli bőrrel, ne aggódjon, ez gyakran előfordul. Egyszerűen törölje le a bőrt körömlakklemosóval a gyanta fedőlakk felvitele és szárítása után.

 6. A géllakkos körmök steampingjének ez a klasszikus változata lehetővé teszi, hogy rendszeres mintákat és díszeket, például csipkét, hópelyheket vagy bármilyen grafikus képet készítsen. De ha valódi mini rajzokat szeretne létrehozni a körmén több árnyalatban, akkor meg kell tanulnia a zselé lakkozás fordított bélyegzésének technikáját a zselé lakk segítségével. A fordított bélyegzés egy igazi művészeti munka, és ennek a technikának a megtanulása érdekében ajánlott, hogy ne a saját körmén, hanem speciális műanyag modelleken gyakoroljon, amelyek pontosan utánozzák a valódi körmök méretét és formáját.

Hogyan kell végrehajtani a fordított bélyegzést

Hogyan kell fordítva bélyegezni a körmöket

Az előkészítő fázis ugyanaz marad – manikűr készítése, a szerszámok és a kellékek kivétele és elrendezése, a gravírozott lemezek és a kaparók letörlése eltávolítóval vagy acetonnal.

Ezután vigye fel a köröm alapozót, az alapot és egy vagy két réteg gél lakkot (ne feledje, hogy a lámpa alatt tartsa).

A következő lépés a következő:

 1. Vigye fel a megfelelő színű festéket a kívánt gravírozásra, simítsa el egy lehúzóval, és távolítsa el a felesleges pigmentet. Jobb, ha festék helyett jó minőségű zselés lakkot használ, mivel minden más manipuláció ezzel a termékkel történik.

 2. Görgesse a bélyegzőt a minta fölé úgy, hogy a körvonalak a minta alsó gumi- vagy szilikonfelületére nyomódjanak.

 3. A kontúrok kitöltéséhez, azaz a szó szoros értelmében festeni egy képet, mint a gyerekek a színezőkönyvekben, használja a legvékonyabb ecsetet és a megfelelő színű zselé-lakkokat. A mintát közvetlenül a bélyegző felületére színezik.

 4. Tartsa a bélyeget a lámpa fénye alá, és szárítsa meg rajta a mintát. Ha ezt követően úgy gondolja, hogy a színek nem elég élénkek, megismételheti a festési eljárást másodszor is. Arra azonban ügyeljünk, hogy a festékréteg ne legyen túl vastag.

 5. Fedje be a mintát a legvékonyabb réteg átlátszó zselés lakkkal, és hagyja megszáradni lámpa alatt. Szükség esetén távolítsa el a ragasztóréteget.

 6. Ha már több réteg gél lakkot is felvitt, ismételje meg az alaplakk felvitelét. Ezután fogjon csipeszt, akassza be a bélyegen található képet az egyik széle alatt, helyezze ezt a lemezt a körömre, lapítsa el, óvatosan nyomja meg és simítsa el a buborékok, gyűrődések, ráncok vagy más szabálytalanságok elkerülése érdekében. Különös figyelmet kell fordítani a körömlemez kerülete körüli területre – a körömágybőr és a köröm szabad széleinél. A köröm tövénél nyomja a fóliát erősen a körömre egy narancssárga pálcikával.

 7. Általában a körömlemez nem azonos alakú, mint a bélyegző felületén lévő minta, kisebb méretű. Ezért a dizájnnal ellátott fólia túlnyúlik a köröm körvonalán. Óvatosan vágja le ezt a felesleget egy nagyon éles, finom manikűr ollóval.

 8. Az utolsó lépés a fedőlakk felvitele, lámpa alatti szárítás, esetleges ragadós anyagok eltávolítása.

Olvasson tovább  Citromos arcmaszk: 5 legjobb kész opció és 5 házi recept

Ha nem háromfázisú rendszert használ, hanem két- vagy egyfázisú rendszert, akkor a lépések sorrendje ugyanaz. Először egy vagy két réteg zselét, majd a designt, végül a végső fedőlakkot kell felvinni.

Hogyan válasszunk gél lakkot a fordított bélyegzéshez?

Hogyan válasszuk ki a megfordítható stamping gél lakkot a körmökhöz?

A bélyegzett kép hordozójaként vagy háttereként használt géllakk bármi lehet. Természetesen jobb, ha megbízható márkák termékeit választja, de ebben a kérdésben a saját preferenciái és pénzügyi lehetőségei vezérelhetik.

Azonban a zselés körömlakknak, amelyet a minta körvonalainak festésére szándékozik használni, meg kell felelnie néhány követelménynek, különben a kiváló minőségű és gyönyörű manikűrről nem álmodhat:

Jó sűrű textúra, amely lehetővé teszi, hogy a kozmetikai termék jól nyomtatható legyen a bélyegző rugalmas felületére.

A gél lakk fokozott pigmentáltsága. A rajz ideális esetben egy rétegben készüljön, és legyen éles, telített és élénk.

A sablonhoz lehetőleg nem ragadós gélt használjunk. Minél kevesebbet manipulálod a mintát, annál kisebb a valószínűsége, hogy elvetemedik, elkenődik vagy más módon elrontja a mintát.

A kozmetikai piacon nemrégiben speciális gélfestékek jelentek meg a gőzöléshez. Tökéletesen rányomódnak a gélbevonatra. Alternatívaként kipróbálhatja ezt a terméket – E

 • se
  aun bélyegző gél po
 • Sok jó véleménye van az interneten.

  Hogyan kell szárazra bélyegezni

  Ez a lehetőség a körmök bélyegzésének lehetősége az új és szokatlan manikűrtechnikák rajongói számára vonzó lehet. Ebben az esetben, hogy egy mintát nem használják festék gőzölés, és a száraz pigment finom csiszolás. Ez a termék megtalálható a nagyobb gyártók kínálatában, mint például a CND, Additives Medium Green, stb.. A pigment mellett szükséged lesz egy ecsetre is, amellyel finom púderrel dolgozhatsz, például a ruNail és a Finest Ko ecsetek jól megfelelnek erre a feladatra

 • NDO #6. Szükség van egy új bélyegző elkészítésére is, amelynek a bélyegzőbetétjét korábban nem kezelték buffal (az ilyen kezelés szükségességéről a cikkben olvashat tovább).

  Köröm művészeti sorozat:

  1. Higiénikus manikűr.

  2. Vigye fel az alapozót, az alapozót és a színeket – ne feledje, hogy minden réteget fényszárítással szárítson meg. A színes géllakk utolsó rétegének ragadósnak kell maradnia, ami azt jelenti, hogy nem kell megszárítani.

  3. A stencilezett mintát színes porral kell díszíteni. A színeket az Ön személyes ízlése szerint kombinálhatja.

  4. Nyomja a bélyegző rugalmas részét a mintához, és a púdert elválasztva nyomtassa a mintát a zselés bevonat ragadós részére.

  5. Vigye fel a fedőlakkot, szárítsa meg lámpa alatt.

  Bélyegzés pigmentekkel

  6.webp

  Ez a bélyegzési módszer lehetővé teszi, hogy változatossá tegye a designt, a minta felviteléhez használt festéket színes porral fedve. A dizájn elkészítéséhez szükséged lesz egy fekete lépcsős festékre és egy manikűrpigmentre (neon vagy viasz).

  A sorrend a következő:

  1. Higiénikus manikűrözést adjon körmeinek.

  2. Vigyen fel alapozót, alap- és fedőréteget, és a szokásosnál kétszer hosszabb ideig szárítsa őket.

  3. A védőfólia utolsó rétegét meg kell lazítani.

  4. Válasszon ki egy dizájnt, vigye fel a színt a sablonra, terítse szét egy lehúzóval vagy műanyag kártyával, vigye át a bélyegzőre, majd a bélyegzőről a körömre.

  5. Amíg a mintafesték még száraz, egy puha ecsetet kell a pigmentált porba mártani, és a port könnyű kalapáló mozdulatokkal a festékre felvinni.

  6. Egy-két perc múlva, amikor a festék és a por már megszáradt, a felesleges pigmenteket tiszta, puha ecsettel vagy papírtörlővel le lehet törölni.

  7. Top coat és utolsó alkalmazni kétszer annyi ideig, mint általában.

  A minőségi csempe védjegyei bélyegzéssel gravírozással

  Mindent egybevetvekétféle típus létezikA léptetőlemezek:

  1. Egy bizonyos márka eredeti termékei. Az ilyen termékek általában rendelkeznek minőségi tanúsítványokkal.

  2. A “noname” kategóriába tartozó termékek, azaz olyan kisvállalkozások által előállított termékek, amelyeknek még csak nem is áll szándékukban hírnevet szerezni a fogyasztók körében.

  A szakértők azt javasolják, hogy az első lehetőséget részesítsük előnyben. De van még más isSzámos jel, amely alapján “azonosítani” lehet a minőségi lemezeketA bélyegzéshez szükséges gravírozásnál ne a márka irányítsa:

  1. A rendszámtáblán azonosító kódnak kell szerepelnie. Ez lehet számok halmaza vagy számok és betűk kombinációja. Ez a kód azonosítja a lemezre gravírozott mintát vagy mintakészletet.

  2. A csomagban lévő lemezt speciális védőfóliával kell lefedni. A tartozék első használata előtt könnyedén és maradék nélkül le kell jönnie.

  3. A minta minden vonalának világosnak kell lennie, nem megengedett a kép megsértése, a csipkézett élek és hasonló hibák.

  4. A lemezen a vésés minden sorának azonos mélységűnek kell lennie.

  5. A lemezek megvásárlása előtt figyeljen arra is, hogy a minta mérete megfelel-e a nagylábujj körmének méretének és alakjának. Fontos figyelembe venni a lemez hosszát, mert előfordulhat, hogy meg akarja hosszabbítani a körmöket, és lépcsőzetesre kell őket készíteni. Kár lenne, ha a minta hossza nem lenne elég hosszú ahhoz, hogy a kifeszített körmökön gőzölni lehessen.

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő papírt a lépcsőzéshez

  Hogyan válasszuk ki a megfelelő lemezt a gőzölgő körmökhöz?

  Az ilyen tartozékok választéka a kozmetikai üzletek választékában elég széles ahhoz, hogy összezavarja a vevőt, és megpróbálja kiválasztani a legjobb lehetőséget magának. Elemezzük,Milyen kritériumokat és szempontokat kell figyelembe venni a körmök bélyegzésére szolgáló lemez kiválasztásakor?:

  1. A mintás négyzetek vagy téglalapok száma ugyanazon a tányéron. Természetesen jövedelmezőbb olyan termékeket vásárolni, amelyek több díszítést tartalmaznak, mint társaik. Még ha kezdetben nem is szándékozik felhasználni bizonyos képeket, a jövőben hasznosnak találhatja őket.

  2. A tányéron lévő minták témája. Az áramvonalas design lehet szilveszteri motívum, smiley, virág, csipke, absztrakt, geometriai formák és ábrák, zászlók, betűk stb.. A minták nagyon változatosak, és az ízlésednek megfelelően kell kiválasztanod a megfelelőt.

  3. Stencil lemez anyaga. Lehet fém vagy műanyag. Úgy vélik, hogy a fémfelületre vésett rajzok tartósabbak, nehezebb megkarcolni őket egy kaparóval.

  Hogyan válasszunk minőségi bélyegzőt a körmök bélyegzéséhez és készítsük elő a használatra?

  Jó bélyeget nem könnyű találni. A legtöbb nail art boltban kaphatóak közül a legtöbbet nehéz, ha nem lehetetlen használni. A nők véleményében, akik megpróbálták magukat bélyegezni, sok panasszal találkozhat a bélyegek minőségével kapcsolatban. Gyakran előfordul, hogy a minta egyáltalán nem nyomódik rá a gumi/szilikon felületre, és a készülék működésképtelen.

  Kezdjük azzal, hogy a bélyegek, mint a vésett lemezek, lehetnek eredetiek (márkásak) és nem eredetiek (ugyanaz a “noname”)). Az ilyen termékek minden lehetséges változata a következőképpen osztályozható:

  1. Attól függően, hogy a bélyegzőnek hány “munkafelülete” van. A tartozéknak lehet egy munkaoldala, a puha és hajlékony oldala. És vannak olyan bélyegzőberendezések is, amelyek egyik végén egy bizonyos méretű és plaszticitású bélyegző van, a másik végén pedig egy másik, más méretű bélyegző van. Maga a nyomtatófej akár levehető is lehet. Ebben az esetben a bélyegzőalaphoz több, különböző színű fej tartozik. Ezek a tartozékok praktikusak, ha a fő bélyegzőfej színével megegyező festékárnyalatot kell lenyomni. Például, a fehér festék fehér felületen nehéz látni, hogy milyen jól lenyomott a minta.

  2. Attól függően, hogy a bélyegzőfej milyen anyagból készült. A gumit és a szilikont a modern gyártásban használják. Az első lehetőség nem túl sikeres, mivel a gumi brutálisabb. Ez az anyag nem mindig képes megismételni a körömlemez alakját a minta gördítésekor. Ezért a szilárd minta alkalmazása bizonyos nehézségeket okoz. A gumifejek általában nagyon kis méretűek, ami megnehezíti a szilárd burkolatokat. A szilikon anyag ebből a szempontból kényelmesebb: lágyabb, plasztikusabb, jól felszívja és megtartja a pigmenteket, lehetővé teszi, hogy a rajzot egyszerre az egész körömlemezen alkalmazza.

  a szögek befogására szolgáló lemez

  A nem túl sikeres bélyegzők rövid áttekintése a körmök bélyegzéséhezMilyen lehetőségeket jobb nem megvenni:

  1. Miniatűr bélyegző Konadból. Ez egy minőségi eredeti tartozék, amely hosszú ideig fog tartani. De a munkafelülete túl kicsi. Vékony és lapos, és nehezen torzul, ha ívelt körömre nyomtatják. Ezért a szakértők azt javasolják, hogy ezt az opciót csak az alak egyes darabjainak lenyomatához vagy a francia manikűr elvégzéséhez használják. Nem alkalmas a teljes körömlemezen lévő nagyméretű steamping mintákhoz.

  2. Egy ismeretlen gyártótól származó kis bélyegző, amelynek a fogantyú másik oldalán egy kaparó van. Sok nő vásárolja meg ezt a terméket a pénzmegtakarítás reményében – végül is, minden a bélyegző és a facsaró áráról szól. Ennek a terméknek az az előnye, hogy a kaparó nem fog elveszni, ami elég gyakran előfordul. De a fő munkafelület kicsi, ami miatt a szerszám nem túl praktikus a használatban, és természetesen nem univerzális a különböző lépcsőzetes minták készítéséhez.

  3. Eredeti bélyegző téglalap alakú felülettel és cserélhető fejjel. A téglalap alakú munkafelülettel rendelkező tartozékok bizonyultak a leghatékonyabbnak a bélyegzéshez. De az a tény, hogy a bélyegző feje levehető, nem jelent különbséget, ha a készlet nem tartalmaz más levehető szilikonbetétet. Általában ezek a párnák nem tartoznak a bélyegkészletekhez, de egyáltalán nem is kaphatók a piacon. Tekintettel azonban az ilyen eszközök alacsony költségére, rendszeresen felújíthatók anélkül, hogy a költségvetésnek nagy kárt okoznának.

  4. A bélyegzők kétoldalasak, különböző méretű fehér betétekkel. Az eszköz többcélú eszközként van elhelyezve. Az egyik felület kicsi és rugalmas, így lehetővé teszi, hogy az egyes díszítőelemek kis, tiszta lenyomatokat hagyjanak maguk után. A másik, nagyobb és műanyagabb párna jól alkalmazkodik a köröm alakjához, lehetővé téve a teljes rajzolást a nagyobb és hosszabb körmökön. De van egy “de” – az ilyen tartozékok rosszul rajzolhatnak a csempékre a bélyegzéshez.

  Olvasson tovább  Karbamid a kozmetikumokban - tulajdonságok és a legjobb kozmetikai termékek áttekintése

  Hogy egyáltalán ne okozzak csalódást a bélyegzőbélyegek minőségében, itt egy példa egy jól elkészített tartozékra. Például a Born Pretty márkaeszköz elég jó munkát végez. Ez egy átlátszó szilikon bélyegző, üreges átlátszó fogantyúval. A gyártó megpróbálta figyelembe venni a vásárlók minden igényét, és egy nagyon érdekes és praktikus ötletet valósított meg a gyakorlatban:

  1. Amikor a mintákat vagy mintákat a csempéről a bélyegzőre, a bélyegzőről a körömlemezre ülteti át, a párnán keresztül láthatja, hogy a mintát hogyan vitték fel. Ez azt jelenti, hogy időben fel tudja mérni, hogy minden elem a megfelelő helyen van-e.

  2. Az átlátszó betéten a fehértől a feketéig minden kontúrszín jól látható.

  3. A pad sűrűsége és mérete optimális ahhoz, hogy bármilyen méretű rajzokat és mintákat készíthessen bármilyen felületen, akár egy nagyon görbe felületen is.

  4. Általánosságban elmondható, hogy ha különböző bélyegzőkkel kísérletezik a bélyegzéshez, akkor gyorsan megtalálhatja az Ön számára legjobbat. Nem kerülnek sokba, így nem okoznak nagy csorbát a családi költségvetésben.

  5. Ahhoz, hogy a bélyegzési folyamat sikeres legyen, nemcsak a megfelelő tartozékok kiválasztása, hanem azok használatra való előkészítése is fontos. Először is, a szilikon- vagy gumibélyegző felületet nem olyan simává kell tenni, mint amilyen eredetileg volt. Ez biztosítja, hogy a durvább felület jobban tapadjon a gravírozott lemezre felvitt lakkhoz. Az anyagot körömfényezővel enyhén csiszolva érdesíteni lehet. Ne vigye túlzásba, mert könnyen megsérülhet a bélyegző feje, és a minta vagy a minta vonalai már nem lesznek elég tiszták.

  6. Mielőtt elkezdene dolgozni a bélyegzővel, a munkafelületet folyékony körömlakklemosóval kell megtörölni. A szilikon nagyon ragadós és a pelyhek nagyon gyorsan megtapadnak, ezért extra tisztítás ajánlott, még akkor is, ha a bélyegző tisztának tűnik.

  Bélyegzés körmökre – tippek kezdőknek a szakemberektől

  Bélyegzés körmökre - tippek kezdőknek a profiktól

  A bélyegzés nem hibás, és csak a gyönyörűen manikűrözött megjelenés elégedettségét adhatja meg,Vegye figyelembe a tapasztalt körömtechnikusok tanácsát:

  1. Mentsd meg az akrilfestéket vagy egy speciális zselét a minták körvonalazásához. Ne vigyen fel pigmenteket az egész gravírozott lemezre, ha látható, hogy az sokkal nagyobb, mint a körömlemez felülete, még a hüvelykujjon is. Mivel a bélyegzés olyan technika, amely sok anyagot használ, megtanulhatod, hogyan takarékoskodj az anyagokkal. Ehhez vigyen fel egy festékcsíkot a minta elején, és csak annyira ossza el, hogy a körmöt befedje, de ne többre.

  2. Használjon inkább sima szélű műanyag kaparót, mint fémből készültet. Szükség esetén bármilyen nem kívánt plasztikkártya is felhasználható. Ha van fémkaparód, ne feledd, hogy előbb-utóbb megkarcolja a gravírozott lemezt, és így használhatatlanná válik.

  3. Tisztítsa meg a gravírozott lemezt, a kaparót és a bélyegző felületét közvetlenül a manikűr felvitele után, mielőtt a festéknek túlságosan megszáradna. Ez könnyen elvégezhető körömlakklemosóval, amikor a gél még friss.

  4. Nem ajánlott a bélyegző felületét vattakoronggal, pálcikával vagy törlőkendővel tisztítani, mivel ezek apró szöszöket hagyhatnak a gumin vagy szilikonon. Az ilyen részecskék legközelebb tönkretehetik a manikűrjét. Ezért a legjobb, ha a bélyegző tisztításához a ragasztószalag ragadós oldalát használja. Ha a kétoldalas ragasztószalag egyik oldalát használja, amely ragadósabb felületű, a tisztítás jobb és gyorsabb lesz.

  5. Mint fentebb említettük, amikor a designt a körömlemez felületére viszik át, a festék gyakran a köröm körüli bőrre kerül. A bőr védelme és a tisztítás megkönnyítése érdekében vékony rétegben kenje be a bőrt zsíros krémmel. A köröm körüli bőr védelmének megbízhatóbb módja a speciális “folyékony szalag” használata. Ez egy világos árnyalatú folyékony anyag, amely jól látható a bőrön, könnyen eltávolítható a felragasztott dizájnnal együtt – csak vegye ki csipesszel a szélénél fogva. Ez a termék számos márkán kapható, például MASURA, Kiesque

  6. quid Pa
  7. sade, EL CORAZON Kaleidoszkóp Cuticle Defender, Pure Manicure Dance Legend, Skin Defender, Tűzcsillag. Megválaszthatja, hogyan viszi fel a terméket, ecsettel vagy szivaccsal, mint egy szájfényt.

  Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek abban, hogy gyorsan, könnyen és hiba nélkül tamponálhassa a körmöket!

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: