Mi az a párna és a sminkben való használatának titkai

A sminkpiac állandó megújulásban van, a gyártók rendszeresen fejlesztenek és dobnak piacra új termékeket, hogy fenntartsák a fogyasztók érdeklődését. A koreai szépségipar is lépést tartott a korral, és lépést tart a világ többi részével. A koreai tudósok és marketingesek legújabb innovációja, a Cushion egy új generációs alapítvány. Az újságírók úgy döntöttek, hogy megtudják, milyen termékről van szó, mi a célja, milyen előnyei és hátrányai vannak, milyen párnák vannak a céltól függően. oktatás 1 Az újságírók úgy döntöttek, hogy kiderítik, milyen termékről van szó, mi a célja, milyen előnyei és hátrányai vannak. Az új koreai kozmetikai megoldásról a legteljesebb és legátfogóbb információt ebben a cikkben találja.

Párna – alapvető információk a sminktermékekről

Párna

Körülbelül 12 évvel ezelőtt a koreai gyártók először vezették be a fényvédőket. Azóta ez a termék egyre népszerűbbé vált, és ma is szilárdan jelen van a kozmetikai piacon. Abban az országban, ahol a párnát feltalálták, az összes smink több mint 40%-a ilyen formában kerül forgalomba. Ez alapozó, rúzs, pirosító, bronzosító, highlighter, szemhéjfesték stb..

Elvileg minden olyan arc- és testsmink, amely nem száraz textúrájú, gyártható couchonként. A párna egy pigmentált krémmel átitatott szivacs, amely különböző célokra használható… Kiderül, hogy a párna nem egy különleges smink, hanem egyszerűen egy új és szokatlan felszabadítási forma. oktatás 1 A párna nem egy különleges smink, hanem egy új és szokatlan felszabadítási forma. Vegyük például a szemfestéket – sokféle formában kapható – tégelyben, lapos készletben, mini tubusban vagy párnában.

Ez érdekes lehet! Az újdonságok és mindenféle szokatlan kozmetikai termék kedvelőinek kellemes hírekkel szolgálhatunk. Bár a gyártók többnyire inkább az arcra, mint az ajkakra és a szemhéjra szánt párnák kifejlesztésén dolgoznak, a nagy márkák igyekeznek újításokat eszközölni termékeikben. A Givenchy például olyan párnákat kínál, amelyekben a pigmentált anyaggal telített szivacsokat fémből készült párnákkal helyettesítik, amelyeken a termék összenyomásakor rések vannak.Mit hoz ez a know-how a fogyasztónak:

 1. A kozmetikai termék stílusos megjelenése. Ha a doboz belsejét nedves, fertőtlenítő mosogatórongyal töröljük át, nehéz észrevenni, hogy az alapítvány a fémlemez alatt rejtőzik-e, amely geometriai mintázatú résekkel van ellátva.

 2. Szinte egyáltalán nem érintkezik a levegővel, így nem szárad ki, és hosszabb ideig megmarad, nagyon kevés tartósítószerrel.

 3. A krém könnyen adagolható, még akkor is, ha nagyon akarja, hogy ne tegyen több krémet, mint szükséges az applikátorra. A termék használata ennek következtében csökken, és takarékosan használható.

 4. A patogén mikroorganizmusok behatolásának valószínűsége a sminkkrémbe nagyon alacsony. Különösen, ha nem felejti el rendszeresen megtisztítani a szivacsot.

Párna a sminkben – az alapítvány

Cushion in make-up - alapozó

A párna formájú alapozó egyszerre ötvözi a hosszantartó alapozó, a könnyű BB-krém és az arcpúder tulajdonságait. Minden párna többé-kevésbé ugyanúgy néz ki, egy kompakt kerek vagy ovális doboz, amely kisebb, mint a legtöbb púderpamacs. A doboz alján egy alapozóval átitatott szivacs található. Egy második szivacsot vagy szivacsbetétet és egy tükröt tartalmaz. Kiderült, hogy az alapozó felviteléhez az arcra egy szivaccsal kell megérinteni a szivacsot, a termék felszívódik a szivacsból a szivacsba, és a smink felviteléhez használható.

Mi az előnye annak, hogy az alapítványt párnaként alkalmazzuk?A megszokott tubusokban és tégelyekben lévő egyéb kozmetikai termékeknél jobb:

 1. A kompakt csomagolás könnyen hordozható a táskájában, mivel nem foglal sok helyet. A smink minden helyzetben használható.

 2. Az alapozót könnyen lehet szállítani, nem maszatolódik el, és nem foltozza el a táskában lévő egyéb tárgyakat. Nagyon meg kell próbálnia, hogy eltörje vagy összetörje ezt a lapos krémes tégelyt.

 3. Széles árnyalat- és színválaszték a különböző bőrtípusú lányok számára (ezek európai márkák, nem koreaiak). Egyes párnák alkalmazkodnak a bőrszínhez.

 4. A sminkalap nagyon könnyű állagú; szinte folyékony. Nincs olajos, ragacsos vagy zsíros érzés az arcon. Nem hagy maszkszerű vagy vakolatszerű hatást a bőrön, mert annyira nehéz túl sok sminket felvinni.

 5. Az alapítvány egy párnában multifunkcionális. Hidratált bőrre kenve a szem alatti sötét karikák elrejtésére is használható. Vagy állandó esti vagy ünnepi smink alapjaként.

 6. Könnyen, egyenletesen, vékony filmrétegben, maszat- és csíkmentesen, nem csíkozódik. Mindez annak köszönhető, hogy amikor a szivacsot az alapozóra helyezzük, úgy “fúj”, mint egy szivacs, és könnyű és légies emulzióvá alakul át. És a párna dobozában lévő szivacsnak saját helye van – egy külön rekesz, így nem érintkezik a sminktermékkel, amikor a doboz zárva van.

 7. Az arcod a lehető legtermészetesebbnek tűnik, így észre sem fogod venni, hogy sminket viselsz.

 8. Magas esztétikai értékek és kiváló fedési tulajdonságok. A tónus kisimul, az esztétikai hibák eltűnnek.

 9. Az arcbőr kíméletes kezelése, a BB krém tulajdonságai – a párna nem tömíti el a pórusokat, jótékony összetevőket tartalmaz – tápláló, hidratáló, antiszeptikus, regeneráló stb.. Sminkelés közben nemcsak a tökéletlenségeket fedezi el, hanem az arcbőr egészségét is javítja.

 10. Jobb védelmet nyújt az UV-sugarak ellen, mint a legtöbb klasszikus alapozó. Rendszerint az ilyen kozmetikumok gyártói erős UV-szűrőket tartalmaznak – legalább 25, és egyes esetekben akár 50 %. Ez a tény, valamint az a tény, hogy a párnák nagyon könnyű textúrával rendelkeznek, ideális sminktermékké teszi őket a nyári időszakban.

 11. Az eredmény tartóssága és tartóssága. A párnaformájú alapozó általában legalább 7-9 órán át tart az arcfelületen.

 12. Könnyű sminkeltávolítás. Nincs szükség speciális termékekre, a szokásos micellás víz vagy tisztítószer is képes elvégezni a feladatot.

 13. Többféle alapítvány létezik párna formájában is. Az első csoportba tartoznak a mattító krémek, amelyek a zsíros, problémás és kombinált bőrtípusok számára alkalmasak, mivel nedvszívó részecskéket tartalmaznak, és matt fedést biztosítanak. A száraz bőrön az ilyen termékek nemcsak a hámló területeket, hanem a ráncokat és más hibákat is kiemelhetik. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy szinte minden alapozó párnában legalább 30% folyadékot tartalmaz, így száraz bőr esetén nem szabad kategorikusan elutasítania a mattító készítményeket, ha szereti ezt a hatást az arc sminkjében. Egyszerűen csak próbaszárítsa meg a terméket a bőrének egy kis száraz területén, és döntse el, hogy a termék megfelelő-e az Ön számára.

 14. Az arcápoló párnák második csoportja hidratáló, könnyedebb, lágyabb, folyékonyabb állagú. A hab impregnáló hidratáló összetevői jó hidratáltságot biztosítanak, megszüntetik a fakóságot és normalizálják az arcszínt. Ezért ezeket a termékeket elsősorban a száraz bőrtípusú lányok használják. A fertőtlenítő púderek az alapozók harmadik csoportját alkotják, és a problémás bőrűek igazi megmentői. Segítenek leküzdeni a meglévő pattanásokat, és megakadályozzák az új gyulladások megjelenését. A párnák negyedik csoportja – csillogó alapítványok. Ezek a termékek csak hibátlan, ideális bőrtípusra alkalmasak. Belülről világító hatást keltenek, mivel rózsaszínes, aranyos árnyalatú gyöngyházfényű részecskéket tartalmaznak.

Olvasson tovább  Mélytisztító maszkok: 6 legjobb házi termék és 6 recept

A párnaalapok jellemzői

A párnaalapok jellemzői

Mielőtt párna alakú alapozót választana, kerülje a hagyományos alapozók vagy a BB, CC,Meg kell ismernie ennek az innovatív sminkterméknek néhány tulajdonságát:

 1. Még ha egy termék 30%-os nedvességtartalmú is, ez nem jelenti azt, hogy a felület nedves fényű lesz, nem pedig egészséges ragyogást ad. A felesleges folyadékra azért van szükség, hogy egyszerűsítse a smink felvitelének, elosztásának és árnyékolásának folyamatát. Ezután részben felszívódik a bőrébe, részben elpárolog, és csak egy réteg színező pigment marad az arcán.

 2. Ha sötét, napbarnított bőrrel rendelkezik, a megfelelő alapozó kiválasztása a párnában problémás lehet. Ez annak köszönhető, hogy a legtöbb ilyen kozmetikai termék Koreában készül. Mint tudjuk, a legtöbb ázsiai nő sápadt bőrű, sárgás vagy bézs színű. A sminknek pedig az a célja, hogy kiemelje a bőr világos tónusát, mivel ez az arisztokratizmus jele. Ezért a koreai kozmetikai termékek színpalettája többnyire világos tartományra korlátozódik, általában fehérítő összetevőket tartalmaz. De felfedezheti az európai párnagyártók kínálatát, mivel változatosabb és gazdagabb palettával rendelkeznek.

 3. A koreai gyártók, figyelembe véve a saját országuk vásárlóinak igényeit, matt hatású párnákat gyártanak. Tehát ha zsíros, kombinált bőröd van, érdemes odafigyelni az ilyen készítményekre. Ha olyan termékre van szüksége, amely könnyű fényt ad a bőrnek, akkor az európai társait kell előnyben részesítenie.

 4. Egy másik kellemetlen dolog a termékkel kapcsolatban az, hogy a párnás alapítvány nem használ gazdaságosan, és sokkal hamarabb elfogy, mint a hasonló termékek a tubusokban és tégelyekben. A lényeg az, hogy a szivacsot, amelyet a smink felvitelére használnak az arc felületén, rendszeresen tisztítani kell, 2-3 naponta mosva azt sminkeltávolítóval, hogy elkerüljék a patogén mikroflóra szaporodását. oktatás 1 A szivacsot rendszeresen tisztítani kell, és a szivacsot 2-3 naponta sminkeltávolítóval kell mosni. A szivacsból rendszeresen ki kell mosni a fel nem használt sminket, ami egyáltalán nem gazdaságos. Azonban a termék megfelelő adagolásának megtanulása, a bőr sajátosságainak ismerete lehetővé teszi, hogy a krémet a szivacson a megfelelő mennyiségben kapja meg, teljesen használja, ami minimális mennyiségű kozmetikai terméket eredményez a tisztítás során. oktatás 1 A szivacsot egy szivacsra kell helyezni.

A párnás alapozás hátrányai

A párna hátrányai nem számtalanok, de vannak, és érdemes tisztában lenni velük:

 1. A bőr nagyon kifejezett tökéletlenségeit nem lehet elfedni a párnában lévő alapozással. Annak ellenére, hogy a termék meglehetősen magas fedőképességgel rendelkezik egy ilyen könnyű textúrához, nem rejti el a pattanásokat, hegeket, hegeket és hiperpigmentációt. Ezért, ha ilyen esztétikai hibák vannak a megjelenésben, akkor jobb, ha előnyben részesít egy sűrű textúrájú, rendszeres sminkalapot.

 2. Ha összehasonlítjuk a klasszikus alapítványt és a párna formájában lévő alapítványt, az utóbbi termék elveszíti a hangerőt. A habszivacs csomag általában 12-15 ml-t tartalmaz. De drágább, mint a hagyományos smink. Ezt kétségtelenül indokolja az innovatív sminktermék nagy teljesítménye és egyéb előnyei. Szakértők szerint azonban a párna számos előnye csak egy marketingfogás, amellyel a terméket a kozmetikai piacon népszerűsítik. Vegyük például ugyanazt a BB krémet – ugyanolyan jó, mint a párna, ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, és olcsóbb, mert más formában, azaz egy egyszerű tubusban van. Ha a krémet szivacsba áztatják, a fogyasztó a szokásos kozmetikai termék helyett egy üdvözlendő újdonságot kap. A gyártó csökkenti a kiadásait, és extraprofitra tesz szert az állítólag “innovatív” sminktermék eladásából.

 3. Ha nem tisztítja rendszeresen a szivacsot, és a legtöbb lány lusta vagy elfelejti az ilyen higiéniai manipulációkat, a baktériumok bejutnak a párna szivacsába. Ideális táptalaj számukra – nedves, sötét, tápláló. Ez számos pattanást eredményezhet, különösen, ha a terméket érzékeny bőrű lányok használják.

 4. Csakúgy, mint a személyes higiéniai terméked, a párnalapozót sem lehet kölcsönadni, megosztani vagy tesztelni senki mással, még a barátnőddel vagy az édesanyáddal sem. Ellenkező esetben fennáll a bőrszennyezés veszélye mind a viselő, mind a kölcsönző számára.

Párnás alapozó - hogyan kell helyesen sminkelni

Párnás alapozó – hogyan kell helyesen sminkelni

Ha a párnás smink jellemzői és hátrányai nem akadályozzák meg Önt, akkor meg kell tanulnia, hogyan kell használni ezt a kozmetikai terméket. Semmi bonyolult nincs itt, ha már használtál rendszeres alapot, akkor könnyen megbirkózol a feladattal.

Az arc sminkelésének sorozata kuponokkal:

 1. Mosakodjon meg és végezzen el minden olyan tisztítási műveletet, amelyet szükségesnek tart. Használjon arctonikot vagy jégkockát, hogy felfrissítse az arcát és bezárja a pórusokat.

 2. Vigyen fel hidratáló krémet vagy bármilyen más bőrápoló terméket, amelyet minden nap használni szokott. A terméknek 5-10 percig kell beszívódnia, a maradékot papírtörlővel lehet eltávolítani.

 3. A párnás alapozó alapja lehet egy korábban felhordott krém. De ha azt szeretné, hogy az arcbőr simább legyen, és a smink minél tovább a helyén maradjon, akkor jobb, ha emellett szilikonos körömalapozót is használ.

 4. Vegye ki a szivacsot a párnás dobozból, ha van rajta hurok a könnyű fogás érdekében, és csúsztasson bele néhány ujjat – mutató és középső, vagy középső és gyűrűs, vagy mindhárom egyszerre.

 5. Nyomja a szivacsbetétet a szivacs felületére. Az alkalmazásnak gyengédnek kell lennie, hogy véletlenül se alkalmazzon több terméket, mint amennyire szüksége van.

 6. Vigye fel az alapozót gyengéd mozdulatokkal az egész arcára. Ahol az esztétikai hibák alapos elfedést igényelnek, a krémet paskoló mozdulatokkal vigye fel, mintha az arcfelületre nyomná.

 7. Hagyja, hogy a krém hozzászokjon a bőréhez, felvegye a hőmérsékletét és újra eloszlassa magát. Ha az eredmény nem elég jó, akkor egy második réteg alapozót is felvihet a problémás területekre.

 8. Ha stabilizálni szeretné a sminket, és további 3-5 órán át tartóssá szeretné tenni, színtelen púdert vihet fel a kanapé tetejére.

 9. Ha a párnabetét idővel elhasználódott, nem kell újat vásárolnia. Különösen azért, mert meglehetősen kevés márka foglalkozik azzal, hogy csereegységeket és tartozékokat készítsen a termékeihez, mivel számukra jövedelmezőbb folyamatosan új termékeket értékesíteni, mint meghosszabbítani a fogyasztók által már megvásárolt termékek élettartamát.

 10. Nemcsak speciális applikátorral, hanem sminkkefével, vagy akár az ujjbegyekkel is felvihető. Ha az utóbbit választja, előtte fertőtlenítse kezét. Az arc smink technikák párnával és kézi eszközökkel nem különböznek a standard technikától. Ne használjon applikátort, hanem ecsettel vagy az ujjbegyeivel vigye fel.

Párna alapítvány – a legjobb készítmények áttekintése

Párna alapítvány - a legjobb termékek áttekintése

Szakértőink kézzel válogattak össze néhány népszerű párnás alapot, amelyekkel elkezdheted, és nem fogsz csalódni:

 1. M Magic Cushion Moisture a Missha-tól. Bár koreai gyártmány, fényvisszaverő anyagokat tartalmaz, amelyek egészséges ragyogást kölcsönöznek a bőrnek. A termék magas UVA szűrővel rendelkezik, SPF-50. Rendkívül hidratáló, olyan összetevőkkel, mint a bambusz hidrolát, rózsavíz, baobab kivonat. Egyéb jótékony összetevők segítenek csökkenteni a faggyúkiválasztást. A párna zsíros vagy kombinált bőrre alkalmas. Gammamelis-t és négy növényi olajból álló komplexet is tartalmaz, amelyek enyhítik a bőrpírt és az irritációt, és hidratáltan tartják a bőrt. Két színű smink alapozó vásárolható meg – világos és természetes bézs színben. A párna átlagos költsége 1,200-1,350 dörzsölés.

 2. Ho

 3. Pop Blur tartós párna a Ho-tól
 4. ka Ho
 5. ka.Ezt a párnázott alapozót kifejezetten a zsíros és kombinált bőrtípusú nők számára fejlesztették ki. A termék kiváló mattító és domborzatkiegyenlítő tulajdonságokkal rendelkezik. Jól elrejti a kisebb hibákat, mint a pattanások és kisebb bőrpír. SPF-50-et tartalmaz, amely hatékonyan védi a bőrt a napsugárzástól és a fényöregedéstől. A formula liliom-, lótusz-, őszibarack- és cseresznye kivonatot, valamint hidrolizált likitint is tartalmaz a bőr feszességének és rugalmasságának helyreállítása érdekében. A paletta három árnyalatot kínál, az egyiket a sötétebb bőrre tervezték. Átlagos ár – 900-1120 rubel.
 6. Gudetama Lazy Easy Face 2 Change Photo Ready BB párna BB by Ho

 7. ka Ho
 8. Vessen egy pillantást. Ez a termék alkalmazkodik az arcbőrhöz, természetes ragyogást biztosít és véd a fényöregedés ellen (SPF-50). A krém egy speciális polimert tartalmaz, amely fokozott sminktartósságot biztosít. Ultra-gazdag formula, korall- és gyöngyházport, argánolajat, niacinamidot, adenozint, nyomkereső kő kivonatot, gesztenye hidrolátumot tartalmaz. Szerény színpaletta – mindössze két árnyalat – világos és bézs. Ennek a sminkterméknek a különlegessége, hogy két szivacsot és egy alapozó csereblokkot tartalmaz. Szükség esetén később cserélhető szivacsokat lehet vásárolni. A második jellemzője az eredeti, vidám design, amelyet a fiatal lányok annyira szeretnek. Egy párna átlagos ára 1700 és 1900 rubel között van.
 9. Saemm

   Oil Control Cushion a Saem-től. Ez a sminktermék alkalmas a zsíros és a kombinált bőr tulajdonosai számára, mivel gyönyörű matt felületet hoz létre, és tökéletesen kiegyenlíti az arc színét, domborzatát. A párna olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a faggyú túl aktív működését, és felszívják a felesleges faggyút. Tartalmaz továbbá nyírfa nedvet, gyapot kivonatot, cinket, rózsahidrolátot, adenozint és növényi olajat. Az alapozó két színben kapható, egy világos és egy bézs színben. Egy párna átlagos ára 800-950 rubel.
  • BCDation Cushion Plus by TonyMoly. Ez egy univerzális párna, amelyet különböző bőrtípusú nők használhatnak. A sminkelés után a bőr bársonyosan puha és sima, természetes színt és természetes ragyogást vesz fel. Maximális SPF-50-es UV-védelemmel rendelkezik. A vásárlók három árnyalat közül választhatnak: Vanília bézs, Bőr bézs és Meleg bézs. Egy sminktermék átlagos ára 2250-2400 dörzsölés.

  • CC párna N1FACE által. Ez a termék alkalmas azoknak a lányoknak, akiknek nagyon világos az arcbőre, vagy akik hasonló hatást szeretnének elérni. Az ezzel a krémmel készített smink természetes megjelenésű és teljes fedést biztosít. Magas SPF szűrőt tartalmaz. Valamint számos hasznos összetevő – teafaolaj és fűzfavessző, gyöngyvirág, levendula és portulaca virág kivonata. Két árnyalat – világos és bézs – áll rendelkezésre. Ennek a sminkterméknek az átlagos ára 1200-1350 rubel.

  • quid BB krém Au Ginseng by Erborian. Ebben az esetben egy jól ismert BB krémmel van dolgunk ettől a gyártótól, párnába zárva. Ez a krém nemcsak a tónus kiegyenlítését és a megkönnyebbülést segíti, hanem növeli a bőr nedvességét is. Ginzeng gyökér, édesgyökér, édesgyökér, jamgyökér és aktív E-vitamin kivonatok. Két árnyalat áll a vásárlók rendelkezésére – világos és bézs. Ennek a sminkterméknek az átlagos ára 3800-4000 rubel.
  • Miracle Cushion by Lancome. A sminkzselé gél alapanyagú és univerzálisan használható minden bőrtípuson. Kisimítja a bőrtónust, felfrissíti és ragyogó hatást biztosít, elrejti a bőrhibákat. Az UV-szűrő nem magas – 23, és a smink tartóssága sem nagy – 3-4 óra. A termék hűsítő és tonizáló összetevőket, glicerint, adenozint és fenyőtű kivonatot tartalmaz. A termék előnyei közé tartozik a széles színválaszték (9 árnyalat, beleértve a nagyon sötét árnyalatokat is) és a cserepárnatömb megvásárlásának lehetősége, amely a teljes készlet árának felébe kerül. Az átlagos ára egy arc smink gél 3000 dörzsölje.

  • Les Beiges Healthy Glow Gel Touch alapozó a Chaneltől. Ez az arckozmetikai termék nem annyira párna, mint inkább gél alapú alapozó. Sok vizet tartalmaznak, több mint 50%-ot, így erős hidratáló hatást és frissítő wellness-érzetet biztosítanak. Bár a készlet tartalmaz sminkszivacsot, a gyártó ecset használatát ajánlja helyette. A formula hialuronsav-származékokat, útifű kivonatot, természetes ásványi pigmenteket és árnyékkiegyenlítő mikroszemcséket tartalmaz. A paletta a 10 legkeresettebb árnyalatot tartalmazza. Egy sminktermék átlagos ára 4000-4200 rubel.

Sajnos nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb. Minden nő igényei, valamint a bőrének igényei egyediek. Különösen azért, mert a kozmetikai üzletek kínálatában számos más termék is megtalálható különböző árkategóriákban. A szakértők véleménye szubjektív, akárcsak a felhasználói vélemények. Nem ritka, hogy egy termék csak azért kap negatív értékelést, mert nem oldja meg azokat a problémákat, amelyeket a fogyasztók szeretnének, hogy megoldjon. Tehát ahhoz, hogy megtalálja a legjobb alapot párna formájában, különböző változatokkal kell kísérleteznie. De gyakran előfordul, hogy a legjobb kozmetikumot első alkalommal találják meg, végül is a párnák nagyon jók, mert oka van annak, hogy egyre több nő kedveli őket.

Más típusú sminkpárnák

Más típusú sminkpárnák

A párnák formájában kapható más típusú kozmetikai termékeket is használják az arckozmetikumokban. Ezek lehetnek:

 1. A Cushion primerek könnyű és súlytalan alapozót hoznak létre, javítják a smink és a bőr tapadását, így a smink több órán át tovább marad a bőrön, és még zsíros bőrön sem “lebeg”.

 2. Couch rouge – természetes, lágy és könnyű pirosító hatást kelt, anélkül, hogy gondos kontúrozásra lenne szükség. Az arc úgy néz ki, mintha most tért volna vissza egy szabadtéri sétából.

 3. A párnás highlighterek és bronzosítók ideálisak azok számára, akik szeretnék megtanulni a kontúrozó vagy strobing sminktechnikát, de attól tartanak, hogy a világos és a sötét árnyalatok átmenete jelentősen észrevehető lesz. A kívánt területek kiemelése és hangsúlyozása, valamint sötétítése és álcázása finoman, finoman és észrevétlenül történik. Ezenkívül az ilyen highlighterek/bronzok hidratálhatják a bőrt.

 4. A párnázott rúzsok win-win megoldást jelentenek azoknak, akik a természetességet kedvelik a sminkben. Az ajkak hidratáltak és természetes megjelenésűek, ugyanakkor telt, szexi színűek.

 5. A párnás árnyékolók száraz vagy kombinált bőrre alkalmasak, hidratálják és táplálják a szemhéj érzékeny bőrét. A sminket könnyű felvinni, bármilyen technikát is válasszon, és az egyik árnyalatról a másikra való átmenet a lehető legtermészetesebb.

 6. A szemöldökpárna tökéletes azok számára, akik minden reggel korrigálni szokták a szemöldöküket, kiemelve annak kecsességét, szépségét és színintenzitását a tartós smink felvitele előtt. A színezés természetesnek tűnik a bőrön és az íves szőrszálakon, növeli a volument és segít a szemöldök világos kontúrjainak kialakításában.

A smink a párnás rúzs használatával a klasszikus rúzshoz hasonlóan történik.Nézzük meg a lépéseket például a párnás rúzs esetében:

 1. Tisztítsa meg a bőrt az ajkakon a smink és az esetleges szennyeződésektől.

 2. Ha az ajkak hámlanak, alkalmazzon enyhe bőrradírt, hogy a felszínt simábbá tegye. Még látható bőrhibák nélkül is hasznos a bőrradírozás, mert ez eltávolítja a felette lévő elhalt hámréteget, aktiválja az új sejtek szintézisét, és puhábbnak, simábbnak láttatja az ajkakat. A legfontosabb dolog az, hogy ne végezzük túl gyakran az eljárást, heti 1-2 alkalommal elegendő.

 3. Alkalmazza az ajakbalzsamot vagy egy olyan terméket, amelyet rendszeresen használ a bőr ápolására az arc ezen részén.

 4. Vigyen fel rúzsalapozót – vagy egy speciális rúzsalapozót, vagy egy többcélú sminkalapozót.

 5. Ha vizuálisan szeretné kiemelni ajkait, a körülöttük lévő bőrt highlighterrel vagy könnyű alapozóval kell kezelni.

 6. Ha az ajkak körvonalait is meg akarja jelölni, színes ceruzával rajzolja le őket. A vonalaknak az ajkak közepétől kell indulniuk a csúcsok felé.

 7. Fizikailag növeli az ajkak térfogatát és rövid időre telíti a színüket, hogy segítsen a megfelelő árnyalatú színtelen vagy színezett plumper felvitelében.

 8. Ha az ajakfelület teljesen kész, akkor alkalmazhatja a párnás rúzst. Ez a kozmetikum abban különbözik az alapozótól és a pirosítótól, hogy nem egy speciális, kozmetikai termékkel átitatott szivacsot tartalmaz. Ebben az esetben maga a rúzsapplikátor párnaként működik. Vigye fel az applikátort a felső ajak közepére, és fesse át az egész felületet, az applikátor hegyével úgy, hogy lenyomatot készítsen. Ugyanezt kell tenni az alsó ajkán is. Néhány perc elteltével az eredmény megszilárdítása érdekében a párnás applikátort az ajkakra simíthatja, ahogyan a hagyományos rúzsoknál szokás – a közepétől az oldala felé haladva.

Amint láthatja, semmi bonyolult nincs a párnás rúzs használatával az ajkak számára, mint az ilyen összetételű más termékek esetében.

Lifehack a szakértőktől az ajakpárnák használatáról, amivel pénzt takaríthatsz meg – vásárolj matt felületű kozmetikumokat. Először is, a matt ajkak most divatosak. Másodszor, ha a párna matt felületű, és fényes csillogást szeretne, egyszerűen vigyen fel egy olcsó, átlátszó szájfényt a smink utolsó rétegére. Még ha összetétele nem is nagyon hasznos összetevők, akkor “nem törik át” az alapozó és a minőségi kozmetikumok rétegeit, és megkapja az áhított fényt az ajkán.

Hogyan válasszuk ki a legjobb szépségápolási terméket párna formájában

Hogyan válasszuk ki a legjobb párnás kozmetikai terméket?

Nem számít, hogy milyen típusú párnakozmetikumot szeretne, a szabályok ugyanazok maradnak. Kövesse őket annak érdekében, hogy megvásárolja a megfelelő terméket, és ne csalódjon benne, amikor sminket készít.

Szabályok és tippek a sminkpárnák kiválasztásához:

 1. A kozmetikumok ára nem mindig jelzi a magas vagy alacsony minőséget. Nem ritka, hogy a jó hírű márkák a fogyasztók széles köre számára elérhető, kedvező árú termékcsaládokat állítanak elő. Ezek a jól bevált, megbízható márkák gyakran kihasználják hírnevüket, hogy indokolatlanul és indokolatlanul túlárazzák termékeiket. Egy gyors példa – az Oriflame és az Avon termékek jó minőségűek, míg a kozmetikumok ára meglehetősen megfizethető még a korlátozott anyagi lehetőségekkel rendelkező fogyasztók számára is. Ugyanakkor a Chanel márka drága luxus és prémium kozmetikumokat gyárt, és a vállalat termékeinek minősége nem olyan alacsony, de biztosan nem jobb, mint az “olcsóbb” versenytársaké. oktatás 1 A Chanel márkája drága luxus és prémium kozmetikumokat gyárt.

 2. Az első pontban szereplő információk alapján nem szabad túl nagy figyelmet fordítani a márkára. Természetesen jobb, ha egy megbízható márkát részesít előnyben, de ha nem tetszik egy adott termék, ne hagyatkozzon arra a tényre, hogy a cégnek világszerte jó híre van.

 3. Mielőtt először vásárolna egy bizonyos terméket, mindenképpen tesztelje le magán. A párna meglehetősen új termék, váratlan tulajdonságokkal rendelkezhet. Ezért ajánlott az első vásárlást egy helyhez kötött kozmetikai üzletben végezni, ahol vannak mintavevők és tesztelők, ahol mindannyian érezhetik, szagolhatják, alkalmazhatják a bőrre, és saját véleményt alkothatnak a keletkező érzésekről. Egyes üzletek speciális sarkokkal rendelkeznek, így megtalálhatja a megfelelő márka termékeit…. Mindig lesz egy szakképzett tanácsadó, aki segít kiválasztani a megfelelő sminket, és még azt is megmutatja, hogyan kell helyesen használni. Mindenesetre értékelnie kell a párna tulajdonságait, mielőtt először megvásárolná (ezután nyugodtan megrendelheti online):

 4. Tetszik a textúra?.

 5. Akár elégedett a párna átfedési tulajdonságaival, akár a színtelítettségével, akár a színével.

 6. Megfelel-e a termék az Ön bőrtípusának, kiemeli-e a bőrhibákat, elrejti-e a tökéletlenségeket?. Különösen fontos tisztázni ezt a kérdést abban az esetben, ha egy koreai gyártótól származó párnát választunk.

 7. Mennyire kényelmes a párna felvitele és a smink “viselése” a bőrön?. Nem szabad bizsergő vagy égő érzést, illetve viszketést éreznie. Az eredmény értékeléséhez ajánlott legalább 10-15 percig tesztelni. Vigye fel a terméket a bőrére, és sétáljon egy darabig, hogy a terméknek legyen ideje megmutatni a teljes hatását.

 8. Mennyi ideig tart a párna, nem maszatolódik-e el, amikor a bőrhöz ér, stb.?..

 9. Azt, hogy a sminkje megfelelő árnyalatú-e az Ön számára, csak úgy lehet megállapítani, ha egy próbamintát visz fel az arcának megfelelő területére.

 10. Tetszik a termék illata, nem émelyeg vagy szédül tőle?.

 11. Tudja meg, hogy az adott sminktermék milyen UV-védelmi szintet képvisel!. Ez fontos kiválasztási szempont, ha nyár van, és vékony, érzékeny vagy öregedő bőrrel rendelkezik.

 12. Olvassa el figyelmesen a termék tartalmát. A lista élén a természetes összetevőknek kell állniuk, nem pedig a kémiai adalékanyagoknak. különös figyelmet fordítva a magas, legalább 1%-os koncentrációjú összetevőkre.

 13. Jó, ha a csomagoláson feltüntetik, hogy a kozmetikum hipoallergén. Még ha nem is vagy rá allergiás, akkor is sokkal biztonságosabbnak és egészségesebbnek találhatod.

Az is fontos, ha magas nedvességtartalmú terméket vásárolunkLejárati idővel rendelkezik, amely két szempontból áll:

 1. A termék bontatlan csomagolásának teljes eltarthatósági ideje. A tételkóddal vagy a gyártási dátummal és az “érvényességi idő” jelöléssel igazolt.

 2. A termék lejárati ideje a csomagolás felbontása után, azaz amikor Ön elkezdi használni a kozmetikumot. A párnák sok vizet tartalmaznak természetes anyagokkal kombinálva, és általában nem tartalmaznak sok tartósítószert. Ezért 6-12 hónapos eltarthatósági időnek kell lennie, amelyet a csomagoláson a 6M vagy 12M felirat jelez a doboz színkódja mellett, nyitott fedéllel. Ha a termék szavatossági ideje több mint 18 hónap, ez azt jelenti, hogy sok parabént tartalmaz, és inkább egy természetesebb összetételű párnát kell választania.

 3. Annak meghatározásakor, hogy mennyire “friss” terméket kíván vásárolni, fontos szem előtt tartani, hogy a felbontott termék felhasználási ideje nem haladhatja meg annak általános lejárati idejét. Például, ha egy termékről pontosan egy hónap elteltével azt mondják, hogy hibás, akkor legfeljebb 30 napig használhatja, még akkor is, ha 12M jelzéssel van ellátva.

Olvasson tovább  10 hatékony módja annak, hogy megszabaduljon a szem alatti táskáktól
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: