Szemöldökív: mi ez és lépésről-lépésre történő útmutatás

A szemöldök köztudottan az arc egyik legfontosabb területe. Képzelje el egy ember arcát szemöldök nélkül – nem kell hozzá nagy erőfeszítés, hogy meglássa. Charlize Theron amerikai színésznő például, akinek a szépségét nem lehetett megkérdőjelezni, a “Monster” című filmben játszott szerepe miatt jelentősen megváltoztatta a külsejét, és különösen a szemöldökét emelték ki erőteljesen. az eredmény egy olyan önjelölt szépség, aki épp olyan visszataszítóan néz ki, mint ahogyan azt reklámozzák.

Ezért fordítanak a nők annyi időt az arcuk ápolására, hogy akár profi szemöldökművész szolgáltatásait is igénybe veszik. Az újságírók megkérdezték a szakértőt arról, hogy mi a szemöldök építészete, mi tartozik ebbe a fogalomba, hogyan lehet megfelelően beállítani a szemöldököt otthon anélkül, hogy szakemberek szolgáltatásait vennék igénybe.

Brow architektúra – mi az, miben különbözik a korrekciótól

Hogyan lehet látványos, bozontos és széles szemöldökcsomót növeszteni masszázzsal..

A szemöldökívek architektúrája – ez a fogalom több szemantikai szempontot is magában foglal:

 1. A szemöldök formája, mérete, kontúrja, színe és mennyisége.

 2. Professzionális szemöldökformázó vagy a nő által végzett kozmetikai eljárás, amely lehetővé teszi a szemöldök optimális formázását és alakítását.

 3. Milyen tényezőket vesznek figyelembe a homlokíves építészet folyamatában:

 4. A szemöldök természetes, természet adta formája.

 5. Esztétikai hibák jelenléte – hegek, hiányosságok, olyan területek, ahol a haj ritkán vagy egyáltalán nem nő.

 6. Az arc formája (ovális).

 7. A szem alakja, vágása és egyéb anatómiai viszonyai.

 8. A fej hajának színe.

 9. Mit akar az ügyfél.

A szemöldök archiválása sok hasonlóságot mutat a szemöldök korrekciójával, de az előbbi sokkal kiterjedtebb és részletesebb beavatkozást igényel. A mester először elemzi az ügyfél arcát, és számos tényezőtől függően meghatározza az ideális szemöldökszélességet. A szemöldökspecialista ezután különböző eszközökkel és technikákkal módosíthatja az ügyfél szemöldökét, egészen a tetoválásig. Itt ér véget az építészet és kezdődik a korrekció. Szükséges, amikor a szőrszálak visszanőnek, vagy amikor a szemöldökfesték kimosódik. Kiderül, hogy a korrekció – ez egy eredménytámogató kozmetikai eljárás, amelyet ismételten végeznek, ellentétben az építészet kialakításával, amelyet egyszer végeznek, amikor először látogat el a mesterhez.

A szemöldök ívesítése – a kezelés lépései

A különböző típusú szemöldökök beállítása

Nézzük meg azokat a manipulációkat, amelyeket a mester szemöldök specialistája a szemöldök archiválás részeként végez:

 1. A három lényeges pont azonosítása – az egyes szemöldökök eleje, vége és görbéje.

 2. A szemöldök alakjának és kontúrjának az arc formájához való igazítása.

 3. Az ideális szemöldökszélesség meghatározása az ügyfél vonásaihoz mérten.

 4. A felesleges szőrszálak eltávolítása, amelyek kiemelkednek és a korábban meghatározott kontúrokon kívül nőnek.

 5. A szemöldökszőrszálak hosszának korrekciója (használjon trimmert vagy körömollót és “férfi” fésűt).

 6. Hiányzó szőrszálak kitöltése (szemöldök, tetoválás, microblading).

 7. A szemöldök optimális színének megadása és a volumen vizuális növelése (kémiai vagy természetes színezés, biotetoválás, szemöldök árnyékolás, ceruza, szempillaspirál).

Jó ötlet először egy szalont felkeresni a megfelelő szemöldökarchitektúra érdekében. Ha azonban nincs lehetősége vagy vágya arra, hogy találkozzon egy kézművessel, akkor megpróbálhatja saját maga elvégezni az alapvető manipulációkat. Természetesen a microblading vagy a tetoválás nem fog házon belüli feltételeket, de miután az alapvető munkarészt önállóan végezte, jelentősen csökkentheti a szemöldök szakember szolgáltatásainak költségét.

A szemöldök architektúrája – a három növekedési pont koordinátái

Először is meg kell határozni, hol kezdődik és hol végződik az ív, hol van a töréspontjuk, mert még akkor is, ha gyakorlatilag egyenes szemöldököt tervezel “viselni”, ezt a pontot meg kell jelölni. Az eljárás tehát olyan egyszerű, mint egy tükör, egy puha ceruza és egy hosszú, vékony tárgy, például egy kötőtű használata. A sorrend a következő (először az egyik szemöldökön, majd a másodikon):

 1. Határozza meg a szemöldök ívének kezdőpontját – helyezzen egy tűt az orr szárnyához, és a másik végét irányítsa a szem belső sarkához. Ahol a tű keresztezi a szemöldököt, az a növekedés kezdőpontja, az ív alapja.

 2. A szemöldöknövekedés végének meghatározása – minden ugyanolyan, mint az első pontnál, de a második küllős csúcsnak a szem külső sarka felett kell haladnia.

 3. A szemöldök görbületi pontja az a pont, ahol a tű hegye az orr szárnyához mutat, amely a pupilla fölött megy.

 4. A kísérlet során azonosított pontokat kozmetikai ceruzával kell megjelölni. Ezek útmutatóként használhatók, így az arctípustól függően a megfelelő szemöldökcsont-formát kaphatja.

Miért fontos megtalálni a megfelelő szemöldökcsont formát?

Hogyan alakítsd ki a szemöldököd az arcod formájától függően

A szemöldök formája vitathatatlanul a szemöldök ívének legkritikusabb része. Ha hibázol, a megjelenésed finoman szólva is furcsán fog kinézni. Az arcod komornak, mogorvának, állandóan meglepettnek tűnik, vagy a vonásaid egyáltalán nem harmonizálnak egymással. Ezért a szakértők figyelembe veszik a szemöldök természetes formáját és az ügyfél arcának ovális alakját:

 1. Ha kerek arcod van, a szemöldökvonalnak hosszúkásnak és jelentős hajlítással kell rendelkeznie.

 2. Ha szögletes az arcformád, akkor a sima, magas ívű szemöldök illik hozzád.

 3. Ha háromszög alakú az arcod, vonásaid jól illeszkednek a szemöldököd enyhe ívéhez.

 4. A négyszögletes arcú nők számára a lágyan ívelt, magas tüskék nélküli szemöldök a megfelelő.

 5. Ha gyémánt alakú arcod van, a szemöldököd legyen magasan, mintha kissé megemelkedett lenne.

Olvasson tovább  23 legjobb maszk receptek száraz bőrre

A legszerencsésebbek a tökéletes ovális arcformával rendelkező nők. Ez sokféle kísérletezésre ad lehetőséget, mivel a szemöldök kontúrját tetszés szerint alakíthatja.

A szemöldök építészete sablonokkal

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy az arcodhoz illő szemöldökformát kapj, a sablonok használata. Az interneten számos változat – akár teljes készlet is – megtalálható. Az árkategória széles, így a különböző anyagi lehetőségekkel rendelkező nők is vásárolhatnak sablonokat.

A sablonok fő előnye, hogy egyenként alkalmazhatja őket az arcra, és kiválaszthatja a legmegfelelőbb formát anélkül, hogy a szemöldök archiválási szakemberhez menne.

Sablontípusok:

A sablonok lehetnek Műanyag vagy papír. Az első lehetőség tartósabb, a második általában olcsóbb.

Egy szemöldök sablonnal és dupla szemöldök sablonnal. Ez utóbbi lehetőség előnyösebb, mert egy ilyen eszköz használatával kisebb a kockázata annak, hogy aszimmetrikus kontúrokat rajzolunk. Vannak olyan készletek is, amelyek dobozokban kaphatók, és a következőkből állnak:

 1. Szemöldöksablonok, amelyek a doboz egy speciális rekeszében találhatók.

 2. Árnyékok, amelyek három vagy négy különböző színben kaphatók.

 3. Szemöldökformázó kefe.

 4. Különböző tippek az ecseten.

Külön kategória maszkok formájában megjelenő sablonok. Lehetnek laposak, a szájnak, orrnak szánt résekkel. Egy ilyen szépségápolási tartozék arra szolgál, hogy a felhasználó megértse, hogyan kell a szemöldöknek más arcvonásokhoz viszonyulnia, és hogy az építészetet az összes szabály szerint végezze el. Szintén nagyon népszerűek a kemény műanyag sablonok, amelyeket szilárdan rögzítenek az orrhídra. Ez megkönnyíti a kontúrok belsejében lévő hely kitöltését bármilyen kozmetikai termékkel.

Hogyan kell használni a sablont a szemöldök építészethez:

 1. Keresse meg a megfelelő formájú sablon formáját.

 2. Alkalmazza a formát a szemöldökre, utalva a speciális jelölésekre, amelyeket a rés felett kell elhelyezni, mivel ezek segítenek figyelembe venni az arc arányait a szemöldökívek építészetében.

 3. Egy ceruza segítségével haladjon végig a ceruzával a rés körvonalán, és rajzolja ki az elérni kívánt formát. Ha árnyékot használsz, akkor a teljes ívet átfestheted, ahol a sablon rés van.

 4. Távolítsa el a fedőlapot, és csipesszel óvatosan tépje ki a kiválasztott formán kívül eső szőrszálakat és szőrszálakat.

Ismételje meg ugyanezt az eljárást a második szemöldökön.

A szemöldök architektúrája – az ívek szélességének meghatározása

Ki néz ki jól és ki nem annyira jól széles, bozontos szemöldökkel

Az ívek hosszával minden többé-kevésbé egyértelmű – azokra a pontokra korlátozódik, amelyeknek a koordinátáit korábban megadtuk. Ha úgy dönt, hogy kihagyja ezt a pontot, ne feledje, hogy a szemöldök nem nyúlhat túl a szemgödörön. Az arcán lévő ujjbegyeivel tapintsa meg a koponyacsontokat a szem környékén, és meg tudja állapítani, hogy a szemöldök hossza normális-e.

A szemöldök szélessége, amely általában 0,3-0,7 cm., két tényező figyelembevételével kerül meghatározásra:

 1. Genetikai hajlam, természetes arcvonások. Nézze meg, hogy eredetileg milyen széles volt a szemöldöke, ezt a tényezőt figyelembe kell venni.

 2. Az ajkak teltsége. A szakértők azt javasolják, hogy vegye figyelembe ezt a szempontot. A vékony ajkú lányok a szemöldöküket szedhetik, hogy finom vonalakat hozzanak létre. A telt ajkúak jobban néznek ki széles, bozontos szemöldökkel.

 3. A vonalak szélessége nem lehet azonos az elején, a végén vagy a közepén, mivel az ilyen “kolbászok” nem festik az arcot. A harmonikus és természetes megjelenésű szemöldök az, amelynek szélessége fokozatosan csökken az alaptól a csúcsok felé.

A szemöldök ív – hogyan lehet eltávolítani a felesleges anyagot otthon

Miután eldöntötte a szemöldöke magasságát, formáját és szélességét, egy highlighter ceruzával rajzolja meg a kívánt kontúrokat. A vonalakon belül csak a szemöldök ívek vannak, amelyek megszépítik az arcodat. Célszerű eltávolítani a kontúrokon kívül eső elemeket.

Az egyetlen kivételt a szemöldök ívének tetején növő szőrszálak jelentik. Ezek merevebbek, mint a középen és alatta lévők. Ha hagyományos módszerekkel távolítják el őket, fekete “csonkok” jelenhetnek meg a helyükön, ami hanyag, rendezetlen hatást kelt. Jobb, ha békén hagyjuk és érintetlenül hagyjuk, vagy válasszuk a lézeres szőrtelenítést.

Hogyan lehet eltávolítani a felesleges szőrszálakat, amelyek a szemöldök körvonalai mögött nőnek magától? A legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a szemöldök eltávolításának a csipesz használata. Olcsó, könnyen alkalmazható és a legtöbb nő számára már fiatalkoruk óta ismerős. Az utóbbi időben megjelentek olyan módosított eszközök, amelyek formájukban az ollóra hasonlítanak, mivel az ujjakkal való fogást lehetővé tevő gyűrűkkel rendelkeznek, és a végükön a pengék helyett lapos, sima felület van, amely fel tudja venni a szőrszálakat. A csipesszel történő szemöldökszedés egyetlen hátránya az egyes szőrszálak eltávolításával járó fájdalom. A kezelés alatt és után fellépő mellékhatások – nemcsak a szőrszálak, hanem a szemhéj érzékeny bőre, a felhám bőrpírja és irritációja is.

Olvasson tovább  A napraforgóolaj előnyei az arcod számára, valamint a legjobb gyógymódok és receptek áttekintése

A csipesz mellett van még néhány más módszer is, amelyeket a szépségszalonokban és otthon is széles körben használnak, hogy megszabaduljanak a felesleges szemöldökszőrszálaktól:

 1. Pamut, selyem vagy speciális kozmetikai fogselyem. Úgy van csavarva, hogy amikor a bőr fölé tartjuk, megragadja a szőrszálakat a tövüknél, és kihúzza őket, mint egy továbbfejlesztett csipesz. A technika nem új, a keleti nők már évszázadok óta sikerrel alkalmazzák. A közelmúltban népszerűvé vált a hazai piacon a kozmetikai eljárások, az úgynevezett “kereskedés”. Egy szalonban a felesleges szőrszálak eltávolítását szakember végzi, akár kézzel, akár egy speciális géppel. Otthon csak a kézi módszert használhatja, miután korábban gyakorolta a láb vagy a kar haját. Ennek a módszernek az az előnye, hogy némi jártasság megszerzése után gyorsabban eltávolíthatod a felesleges szőrszálakat, mint a csipesszel. A hátrányok több: a szőrszálak kiszedése fájdalmas, a tiszta ív alakjának elérése szinte lehetetlen; nagy a valószínűsége, hogy nem szedjük ki a szőrszálakat, és megtörjük őket a gyökérnél. Ha úgy dönt, hogy kipróbálja ezt a módszert, segít elérni a kívánt eredményt, ha előmelegíti a bőrt és zsírtalanító termékkel kezeli a szemöldök területét.

 2. A shugaring technikában használt cukorpaszta. Ha talál egy jó receptet a paszta elkészítéséhez, akkor a szemöldök építészete nem nehéz, még otthon is, annak ellenére, hogy az eljárást ajánlott elvégezni egy szépségszalonban. A kozmetikai kezelés előtt hagyja a bőrt gőznek kitenni és fertőtleníteni. Azokat a területeket, ahol a szőrtelenítés nem kívánatos, krémmel kezelik. Ezután alkalmazhatja a cukorpasztát, és eltávolíthatja a receptben megadott módon – húzza le egy műanyag réteg tekercselésével vagy egy speciális ruhapárna használatával. A legfontosabb dolog az, hogy figyelemmel kísérje a paszta hőmérsékletét, hogy ne égesse meg a szem körüli érzékeny bőrt.

 3. Kozmetikai viasz, beleértve a karok, lábak vagy hónalj szőrtelenítésére használtakhoz hasonló speciális viaszcsíkokat is. Ebben az esetben az eljárás hasonló a shugaring módszerhez.

 4. A leghatékonyabb módszer a felesleges szőrszálak eltávolítására a szemöldök építészetbena lézertechnológia alkalmazása. Ezt csak szalonban lehet elvégeztetni, és csak akkor, ha valóban elégedett vagy a szemöldököd formájával. A lézeres alkalmazás gyorsan és hatékonyan eltávolítja a szőrszálakat, és legalább 2-3 hétig megakadályozza a szőrnövekedést. És ha egy ilyen eljárást 3-4 alkalommal egymás után végez, akkor számíthat arra a tényre, hogy a szemöldök alakja több évig vagy akár a későbbi életben is változatlan marad a korrekció szükségessége nélkül.

Szemöldök ívelés – a haj hosszának korrekciója

Szemöldökszőrzet hosszának korrekciója

Még ha tökéletesen formázott is, az egyes szemöldökök göndörödhetnek, kiemelkedve a kontúrokból, egyszerűen azért, mert túl hosszúak. Természetesen a növekedés irányához igazíthatók és géllel vagy szempillaspirállal rögzíthetők. De néhány nőnek, különösen a keleti megjelenésűeknek, olyan vastag, durva és rakoncátlan hajuk van, hogy semmilyen hajjavító nem tud velük semmit tenni. Ebben az esetben csak egy “trimmelés” segíthet. A szemöldök egyenesre húzásához és a szőrszálak otthoni vágásához két módszer használható:

 1. Trimmer használata. Ez egy kis, elemmel működő eszköz, amely úgy néz ki, mint egy biro vagy filctoll. Az egyik végén egy sor fogazott pengével rendelkezik, amelyek a férfi elektromos borotvához hasonlóan a kívánt hosszúságúra vagy akár a gyökeréig is levágják a szőrszálakat. Annak elkerülése érdekében, hogy véletlenül túlságosan megrövidítse a haját, használhat hajstoppert, amely megakadályozza, hogy a pengék túl közel érjenek a hajszálakhoz a bőrhöz. A hajvágók általában két vagy három hosszabbítóval érkeznek, hogy segítsenek beállítani a haj hosszát.

 2. Ha nincs kéznél trimmelő, akkorHasználjon egy normál fodrász- vagy manikűrollótés egy lapos fésűvel. A szerszámot megfelelően meg kell élezni, különben csak a merev, de rugalmas szőrszálakat hajlítja meg, de nem vágja le őket. Győződjön meg arról is, hogy a keze nem mozog a kezelés alatt, ami sok hajat levághat, ami egy hónapig vagy még tovább rontja a megjelenést. A nagyobb biztonság érdekében a könyökét egy asztalra, kemény, sík felületre támaszthatja. Ezután fésülje ki az utolsó szőrszálat is a szemöldökétől lefelé. Azokat, amelyek olyan hosszúak, hogy túlnyúlnak a kontúrokon, le kell vágni. Ezután fésülje a hajszálakat az ellenkező irányba felfelé. A szemöldök körvonalán túlnyúló szőrszálakat is levágjuk.

Ezt az eljárást kissé bosszantónak és időigényesnek találhatja, de nem kell túl gyakran elvégezni. A szemöldökszőrzet nem nő túl gyorsan, ezért két-három hetente egyszer kell vágni.

A szemöldök architektúrája – a hiányzó elemek nyomon követése

Ha vannak olyan területek a szemöldök területén, ahol szőrszálaknak kellene lenniük, de nincsenek, akkor ezeket ki lehet tölteni. Szükséged lesz egy olyan szemöldökceruzára, amely megfelel a szőrszálak színének. Nézzük a legegyszerűbb rajzolási technikát, amelyet otthon is elvégezhetsz:

 1. Az ív elején növő hajszálakat felfelé kell fésülni, a középen és a végén lévőket pedig a növekedésük irányában kell egymásra fésülni.

 2. Egy ceruzahegy segítségével enyhén kövesse a szemöldök felső és alsó kontúrját, egészen a hegyéig. Nem az ív aljától kezdünk rajzolni, hanem 3-5 milliméteres lépéssel.

 3. A kontúron belül keresse meg a hiányzó hajszálakat, és rajzolja meg őket ceruzával, igyekezve a lehető legjobban utánozni a természetes elemeket, hosszukat, vastagságukat és helyzetüket.

 4. Töltse ki a vonalakat és azokat a területeket, ahol szőrszálak nőnek. Ez biztosítja, hogy ne legyen nagy különbség az árnyékolt és az árnyékolatlan terület között.

 5. Ha a vonalak túl élesek és természetellenesnek tűnnek, egy szemöldökkefével el lehet simítani őket. Ugyanerre a célra egy vattapamacs is használható.

 6. Végezze el a kezelést a második íven, még akkor is, ha az nem tüskés. Próbáld meg mindkét szemöldököt a lehető legszimmetrikusabban, tükörképesen elkészíteni, hogy ne veszítsd el a természetes megjelenést.

 7. Az eredmény rögzítése és a festék véletlen elkenésének elkerülése érdekében, ha az arcot megérinti, a szemöldökre rögzítő gélt vagy speciális viaszt lehet felvinni.

 8. A ceruza helyett használhatsz highlightert vagy tartós filctollat, de lehet, hogy nem tűnik elég természetesnek. A legtartósabb hatást a hiányzó hajszálak szépségszalonban történő újraszínezésével lehet elérni, tetoválási vagy microblading technikával.

Olvasson tovább  Hullámos arcbőr: 7 ok és tippek a leküzdésére

Szemöldök ív – színkorrekciós módszerek

A szemöldök korrekciója különböző technikákkal

Ha a szemöldöke tompának és fakónak tűnik, a színük javítása egyszerű. És még akkor is, ha kicsit túl sokat festette a haját, aminek következtében a szemöldöke színe már nem illik hozzá, könnyen orvosolhatja a helyzetet. A következő termékek és módszerek használhatók:

 1. Szemöldök árnyékok. A színt intenzívebbé és határozottabbá teszi, de a hatás csak 3-4 órán át tart.

 2. Szempillaspirál, szemöldökzselé. Nemcsak segít újra árnyékolni a hajszálakat, hanem a helyükre is teszi és rögzíti őket. A szempillaspirált ezért gyakran használják a sűrű, merev és rakoncátlan szemöldökszőrzettel rendelkező nők.

 3. Henna és basma, valamint ezek kombinációi. A termék behatol a bőrbe és a hajszálakba, hosszan tartó hatást biztosít, amely 2-3 hétig boldoggá teszi Önt. Különböző színekben kapható, tökéletes a szőke és a sötét hajú nők számára egyaránt. A henna előnye, hogy nem kell minden nap újrakenni a szemöldökét, miközben sminkeli magát. És azt is, hogy ez a természetes gyógymód pozitív hatással van a bőrre és a szőrtüszőkre, élénkíti a szemöldököt és serkenti a növekedését.

 4. Kémiai szemöldökfesték. Ennek a terméknek az az előnye, hogy a legtartósabb eredményt nyújtja. A szőrszálak 4-5 hét alatt megváltoztatják a színüket. És az is, hogy a festék széles árnyalatválasztékban kapható, így minden megjelenési típushoz tartozó lány használhatja.

A szemöldök színét korrigáló kozmetikumok használata további eredményt ad – vizuálisan dúsabb szemöldököt, ami a szemöldököt kifejezőbbé és vonzóbbá teszi.

A szemöldökív, mint kozmetikai eljárás előnyei

A legtöbb lány és nő megcsináltatja a szemöldökét, és ez jól eltöltött idő. Számos előnye van annak, hogy a szemöldök rendben van:

 1. Maximális kifejezőerő és szexiség a megjelenésben.

 2. Az arc ezen területének hangsúlyozásával abszolút bármilyen szemsminket el lehet készíteni.

 3. Vizuálisan a szemek nyitottabbnak tűnnek.

 4. Az arc ápoltabb megjelenést kap.

 5. Az arckifejezések nem torzulnak.

Hogyan találjuk meg a tökéletes szemöldökformát

Általánosságban elmondható, hogy a szemöldök helyes felépítése néhány évvel fiatalabbnak láttatja a nőt. Ha a szemöldököt nem korrigálják, vagy olyan formát adnak neki, amely nem illeszkedik és egyáltalán nem harmonizál a többi arcvonással, akkor ezek a negatív következmények jelentkezhetnek:

 1. A nő megjelenése hanyag és ápolatlan.

 2. A nő idősebbnek tűnik, mint amilyen valójában.

 3. Az arckifejezés eltorzul, a tekintet szomorúvá, duzzogóvá, agresszívvá válik…

 4. A szemsmink nem opció, mivel az extra figyelmet vonz az ápolatlan szemöldökre.

Alapvető hibák a szemöldök ívelésében

Lányok, akik részt vesznek az építészet a szemöldök maguk, hibázhatnak, ami az eredmény nem egészen olyan, mint amilyet szeretnénk. Tanácsadóink elmondják, mit kell elkerülni a szemöldök formáját, méretét és színét illetően:

 1. Mindig azzal dolgozz, amit a természet adott neked, építsd a már meglévő formára, és ne szedd ki teljesen, hogy új kontúrokat rajzolj és töltsd ki őket.

 2. Ha úgy látja, hogy a választott forma nem illik az arcához, és nem illeszkedik a többi arcvonásához, ne használja. Még akkor is, ha nagyon tetszik, ahogyan egy hasonló ív alakja más arcán néz ki.

 3. Ha szemöldökarchitektúrát készítesz, törekedj a legtermészetesebbnek tűnő eredményre, mivel ez jelenleg divatos. Ez azt jelenti, hogy a szemöldök ne legyen túl széles vagy túl keskeny, vagy túl hosszú és túl világos.

 4. A szemöldök kontúrjának és színének beállítása, csak speciális termékeket használjon. Nem szabad szemceruzát, szemceruzát vagy szemfestéket használni. A szemöldöködnek nem fogsz ártani, de nem fogod elérni a kívánt hatást.

 5. A szakértők azt is tanácsolják, hogy ne próbáljon meg minden szemöldökarchiválást saját maga elvégezni. Jó ötlet legalább egy profi szemöldökdoktorral beszélni, aki segíthet eldönteni, hogy milyen szemöldökformát válasszon az Ön számára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: