7 hasznos Chrome bővítmény a VKontakte számára

Ön folyamatosan használja a VKontakte közösségi oldalt, és a számítógépe segítségével? Ebben az esetben javasoljuk, hogy olvassa el a Chrome legjobb bővítményeit, hogy a közösségi hálózatot kényelmesebbé és talán még funkcionálisabbá tegye.

7 hasznos Chrome bővítmény a VKontakte számára

Jelölés hely termék neve Értékelés
7 hasznos Chrome bővítmény a VKontakte számára 1 SaveFrom 5.0
2 owsec 4.9
3 VKontakte üzenet sablonok 4.8
4
 • keMe
 • 4.7
  5 VKontakte háttér 4.6
  6 Speciális VKontakte beállítások 4.5
  7 VK Menü 4.4
  8 Következtetés 4.3

  SaveFrom

  Értékelés: 5.0

  SaveFrom

  Videót szeretne letölteni a VK-ról? Látogasson meg egy webhelyet – hogy ne felejtse el a címét, csak adja hozzá a böngésző könyvjelzőihez. A webes forrás tetején van egy beviteli mező, ahová beírhatja a videó linkjét. Ezután már csak a “Letöltés” gombra kell kattintania.

  Hogyan találja meg az áhított linket? Ehhez egyszerűen nyissa meg a VK-videót a böngészőben – legyen az asztali vagy mobil böngésző. Ezután azonnal meglátja a keresett linket. Most már csak ki kell választania, másolnia és beillesztenie a fent említett weboldalra. A “Link másolása” opció általában egy speciális menüben jelenik meg, amely a “Megosztás” gombra kattintás után jelenik meg, amikor a mobil közösségi hálózati klienst használja.

  Vegye figyelembe, hogy a SaveFrom nem csak a VK-t támogatja! Más népszerű szolgáltatásokból – például a YouTube-ról, az osztálytársakról, a Facebookról vagy akár az Instagramról – is képes videókat letölteni. Az egyes támogatott források tartalmának letöltésére vonatkozóan részletes utasításokat találhat.

  Ugyanerről a weboldalról a “Telepítés” gombra kattintva letöltheti a bővítményt a Google Chrome böngészőhöz. Ekkor egy speciális ikon jelenik meg a lejátszott zeneszám vagy videó mellett. Ha rákattint, azonnal letöltheti a hallgatott zenét vagy videót. Sok hangfájlt, sőt egész lejátszási listákat is letölthet a SaveFrom alkalmazásban! Másik előnye, hogy csak így lehet a videókat a legnagyobb felbontásban letölteni, mivel az oldal bizonyos korlátozásokat ír elő.

  A letöltés elindításához egyszerűen csak másolja a videó linkjét is. Amint ezt megteszi, egy speciális ablak jelenik meg, amely a letöltési folyamat megkezdésére szólítja fel. Ha ez zavarja Önt, jelölje be a “Ne mutassa tovább” melletti négyzetet.

  owsec

  Értékelés: 4.9

  </div><p>owsec” src=”/wp-content/uploads/2023/05/72716666198091-827-.jpg” height=”250″ title=”<br />SaveFrom”></p><p>Rengeteg blokkolt oldal van a hálózatban. Az ukránokat különösen érinti ez a szerencsétlenség. A helyzet az, hogy az országukban nem engedik meg, hogy általában látogassák az összes szolgáltatást, amelyek tulajdonosai a Csoport. A VKontakte közösségi hálózat is blokkolva van. Szerencsére, van egy meglehetősen egyszerű módja annak, hogy meglátogassa azt. Minden a VPN használatáról szól. Ehhez még csak nem is kell a routerrel “babrálnia”. Még csak külön programot sem kell telepítenie. Mindössze annyit kell tennie, hogy használja ezt a kiterjesztést <br />A Google Chrome Web Store-ban teljesen ingyenesen elérhető.</p><p>A plugin felülete angol nyelvű. De a lehető legkönnyebben megtanulható, még akkor is, ha csak az ukrán és az orosz nyelvet ismeri. Leggyakrabban egyetlen “Védj meg” gombot kell megnyomnia. Ez a művelet elindítja a VPN-kiszolgáló aktiválásának folyamatát. Ezután minden webhely azt fogja feltételezni, hogy Ön valahol Észak-Amerikában vagy Nyugat-Európában tartózkodik, attól függően, hogy melyik szervert választja. Röviden, azonnal hozzáférhet a VKontakte-hoz akkor is, ha továbbra is Ukrajnában tartózkodik.</p><p>Ha azt tervezi, hogy <br />még csak meg sem kell nyomnia a nagy zöld gombot, hogy meglátogassa a közösségi hálózatot. Csak kövesse az alábbi lépéseket, miután telepítette a bővítményt:</p><ol><li><p>Kattintson az ikonra, amely a webhely cím mezőjének jobb oldalán található (szürke földgömbhöz hasonlóan néz ki);</p></li><li><p>Kattintson az “Intelligens beállítások” gombra;</p></li><li><p>A megjelenő menüben kattintson az “Intelligens beállítások szerkesztése” menüpontra;</p></li><li><p>A megnyíló ablakban adja meg és válassza ki az országot, ahol a virtuális kiszolgáló található;</p></li><li><p>Most már csak a zöld plusz jelre kell kattintania.</p></li></ol><p>Mostantól kezdve <br />A VPN szerver automatikusan aktiválódik minden alkalommal, amikor meg akarja látogatni a VK-t. Ezt a kiterjesztést aktívan használják a torrent trackerek látogatására is.</p><h3>VKontakte üzenet sablonok</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=VKontakte üzenet sablonok

  Ezt a bővítményt elsősorban azok a kiadók tulajdonosai használják, akiknek rendszeresen számos üzenetre kell válaszolniuk. A plugin sokkal könnyebbé teszi a folyamatot. Egy üzenetsablont fogsz kapni, amelyet gyorsan be tudsz illeszteni bármely új párbeszédpanelbe.

  Ezzel még nem ért véget a plugin funkcionalitása! Támogatja a {user} és {text} típusú kulcsokat is. Gyorsan beillesztheti annak a személynek a nevét, akinek az üzenetet írja. A plugin megkönnyíti a kurzorral való munkát is.

  Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy ne csak egy, hanem több sablont hozzon létre. És nem fogsz összezavarodni, mert támogatja a rendezést. És nem kell manuálisan beírnia őket – a plugin beépített sablon importálási és exportálási képességekkel rendelkezik.

  Röviden, ez egy olyan bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy csökkentse a levelezéshez szükséges időt. De hacsak nem a saját vállalkozásodat működteted a közösségi médiában, akkor haszontalannak fogod találni.

 • keMe
 • Értékelés: 4.7

  <li></div><p>keMe” src=”/wp-content/uploads/2023/05/65516666198091-267-.jpg” height=”290″ title=”</p><li>keMe”><p>A VKontakte közösségi hálózaton a like-ok alapján nagy az aktivitás. Az iskolások különösen szeretnek dicsekedni velük. De a like-ok egy termék vagy csoport népszerűsítése szempontjából is fontosak.</p><li>A keMe lehetővé teszi, hogy gyorsan megszerezzük őket, bár nem csillagászati méretben.<p>A bővítmény telepítése után a VK oldaladon minden egyes hozzászólásod alatt megjelenik egy új gomb, amely egy szívre hasonlít, plusz jellel. Ha rákattintasz, egy ablak fog megjelenni, ahol csak a szükséges like-ok számát kell megadnod. Nem javasoljuk, hogy különösen nagy számot adjon meg – az ingyenes tarifa 250 kedvelést kínál naponta, ami 5 bejegyzésre osztható.</p><p>Ez a bővítmény egy nagyon egyszerű megosztási elv alapján működik. Hozzáfér az oldalad API-jának néhány eleméhez. Ha Ön mondjuk 50 kedvelést kért, akkor a háttérben ugyanennyi kedvelést kap más emberek posztjaiból. Nos, a háttérben lévők “szíveket” adnak.</p><p>Sajnos, az ingyenes árfolyam nem teszi lehetővé, hogy a tetszik, hogy a repostok. Továbbá, nem lehet használni a saját csoportodban lévő bejegyzések népszerűsítésére. Ez a két korlátozás csak fizetős terv esetén szűnik meg. A használat hónapja 295 rubelről indul. A pontos ár attól függ, hogy mennyi like-ra van szüksége (általában naponta, illetve tételenként).</p><p>Hozzá kell tenni, hogy a</p><li>A keMe is nyerhet nézettséget. Bizonyos esetekben ez is fontos lehet.<h3>VKontakte háttér</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=VKontakte háttér

  A VK közösségi hálózat még mindig olyan, mintha fel van szerelve a “négyzet” monitorról való megtekintésre. Minden hasznos információ szigorúan a képernyő közepén található, és az oldalakon egy hatalmas szürke terület van. És még mindig nincs lehetőség a közösségi hálózat beállításaiban arra, hogy ezt a területet valamilyen képpel töltse ki. Ezért kell telepítenie a “VKontakte Background” bővítményt.

  Ahogy már megértette, ez a plugin lehetővé teszi, hogy a tompa szürke hátteret bármilyen képpel megváltoztassa. A hatást a bővítmény telepítése után azonnal észre fogja venni – alapértelmezés szerint a fejlesztők azt javasolják, hogy élvezze a trópusi szigeteken növekvő pálmafákat. Természetesen azonnal beállíthat egy másik fényképet a háttérben.

  A háttér megváltoztatása a VK-ban nagyon egyszerű:

  Az első dolog, amit tennie kell, hogy talál egy megfelelő képet az interneten. Ehhez bármilyen keresőmotort használhat. Ne felejtse el megadni nemcsak az érdeklődés tárgyát, hanem a monitor felbontását is.

  1. Ha megtalálta a képet, nyissa meg teljes méretben.

  2. Kattintson a jobb gombbal a képre.

  3. Koppintson a “Beállítás VKontakte háttérként” gombra.

  Ez minden! Az eredményt megbecsülheti! Egyébként a kiterjesztés teljesen megtartja az összes képet, amit a háttérbe helyezel. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan visszaugorjon egy korábbi képre, ha megunta az újat. A plugin rendelkezik néhány beállítással a háttérkép automatikus megváltoztatásához is. Például félóránként cserélődhetnek, a bővítés véletlenszerű sorrendben történik. Vagy a sorrendet Ön állíthatja be, és 6 óránként változtathatja meg. Röviden, minden az Ön kívánságaitól függ!

  A közelmúltban új típusú beállítások jelentek meg a kiterjesztésben. Most már a webhely tartalmát lágyabbá teheti a stroke-ot. A VKontakte átlátszóságát és még a színét is megváltoztathatja! Mindenképpen kísérletezzen!

  A kiterjesztés egyetlen komoly hátránya, hogy nem használhat a merevlemezen tárolt képet. Még ha be is húzza a böngészőjébe, a fénykép később is felismerhető lesz. A képet fel kell töltenie valamilyen fotóhostingra, majd onnan átvenni.

  Speciális VKontakte beállítások

  Értékelés: 4.5

  A VKontakte további beállításai

  Egy másik kiterjesztés sokatmondó névvel. Segítségével jelentősen megváltoztathatja az oldal felületét. Például a “Tetszik” ikon helyett a “Tetszik” ikon fölé lebegve bármely más ikon megjelenhet – a “Nagyszerű” ikonoktól kezdve a “Nagyszerű” ikonig!” egy általad kitalált kifejezésre. Lehetőség van arra is, hogy a plugin segítségével megváltoztassa az oldal logóját a régebbi verzióra, ami néhány embernek észrevehetően jobban tetszik.

  A bővítmény telepítése után úgy tűnik, semmi sem történik. Mostantól azonban további beállításokat talál a VK-ban. A módosításhoz a következőket kell tennie:

  1. Kattintson a nevére a közösségi hálózat jobb felső sarkában;

  2. Koppintson a Beállítások gombra;

  3. Az “Általános” lap tetején megjelenik egy új link, a “Speciális beállítások oldal megnyitása” – kattintson rá.

  Ez a plugin lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a webhely ikonját és a számláló megjelenését. De talán még érdekesebb funkció az a képesség, hogy minden felhasználó csillagjegye megjeleníthető. A bővítmény telepítése után az összes ismerősöd nem csak a születési dátumát, hanem az életkorát is megjeleníti – valami hasonlót a Wikipedia és a Kinopoisk is tartalmaz.

  Weboldalunkon már elmondtuk, hogyan tölthetsz le zenét a VK-ról. De nem említettük a “Speciális VKontakte beállítások” bővítményt, mert nem jut eszünkbe azonnal. De ez a funkció is megvan benne! A közösségi hálózat tulajdonosai azonban aktívan küzdenek egy ilyen lehetőség ellen. Ezért lehetséges, hogy ez a funkció már nem lesz elérhető, amikor Ön ezt a cikket olvassa. A bővítmény lehetővé teszi továbbá, hogy egy gombot adjon hozzá a megtekintett videoklip letöltéséhez. Végül, itt van lehetőség külső vagy saját téma használatára.

  Megjegyzendő, hogy a fejlesztők mostanra felhagytak az alkotásukkal. Emiatt fokozatosan egyre több beállítási elem nem működik. Ha hasonló problémája lesz, megszabadulhat a kiterjesztéstől, és helyette telepítheti a VK Styles-t. Hasonló funkciók várják Önt ott.

  VK Menü

  Értékelés: 4.4

  VK Menü

  Minden napot a VKontakte közösségi hálózat meglátogatásával kezdesz? A legelső lapon van nyitva, és nem tudja bezárni? Ebben az esetben a VK Menu kiterjesztés tetszhet Önnek. Lehetővé teszi, hogy teljesen bármilyen linket hozzáadjon a közösségi hálózat bal oldalán lévő menühöz. A VKontakte így könyvjelzők gyűjteményévé válhat.

  A plugin telepítése után látni fogja a megfelelő ikont – keresse a weboldal címének beviteli mezőjétől jobbra. Az ikonra kattintva annyi linket adhat hozzá, amennyit csak szeretne. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a webhely nevét és címét.

  Ne felejtsd el, hogy csak te fogod látni ezeket a lapokat. Az oldalad látogatói nem fogják tudni elolvasni a hozzáadott linkeket. Szigorúan véve ez szinte az összes itt vizsgált bővítményre vonatkozik. Csak te látod ugyanazt a hátteret, de az oldalad valójában nem változik vele együtt.

  A VK Menu egy aprócska bővítmény, amely minimális funkcionalitással rendelkezik, de nagyon hasznos. Nem csak azok számára kell telepíteni, akik telepítettek valamilyen Speed Dial-t, amely már felgyorsítja a különböző webhelyek látogatását. Egy bővítményt biztosan felesleges lenne telepíteni, ha csak alkalmanként lépsz be a közösségi hálózatba.

  Következtetés

  Ez a Google Chrome böngésző legjobb bővítményeinek listája, amelyek a legnépszerűbb orosz közösségi hálózathoz készültek. Úgy véljük, hogy legalább néhányat hasznosnak fog találni. Telepítésük pedig néhány egérkattintással elvégezhető.

  Olvasson tovább  Linux Mint telepítése Linux Mintben
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: