A SteamUI hiba betöltése sikertelen volt.dll

Nem sikerült betölteni a SteamUI dinamikus könyvtárat.dll-t a felhasználók a Valve Corp. Szakértőink megvizsgálták a problémát, és több lehetséges megoldást is kínálnak.

Általános beállítások

1. megoldás a SteamUI hiba sikertelen betöltése hiba kijavítására.dll.

A beépített Windows 10 biztonsági eszközök helyesen észlelik a Steamet. A tűzfal és a vírusirtó program automatikusan megadja a hardveres erőforrásokhoz való hozzáféréshez szükséges engedélyeket. Ha harmadik féltől származó biztonsági megoldásokat használ, győződjön meg róla, hogy azok nem zavarják a Steam hálózati klienst is. Program mappa hozzáadható a vírusirtók kizárási listájához. Az ott található futtatható fájlok (steam.exe, hl.exe, hl2.exe, steaminstall.exe, steamTmp.exe) engedélyt kell kapnia arra, hogy hálózati kapcsolatot létesítsen az összes TCP és UDP porton.

Az ügyfél újratelepítése

Módszer #2 a SteamUI hiba sikertelen betöltése rögzítésére.dll.

Miután meggyőződtél róla, hogy semmi sem akadályozza a Steam működését, telepítsd újra a klienst.

A Windows-felhasználók számára a következő linkről tölthető le a Valve szerveréről. A “Tallózás” lépésben válassza ki azt a mappát, amelybe az alkalmazás már telepítve van. Ha alapértelmezett értékeket használtak, csak kattintson a “Telepítés” gombra.

Ha a vírusirtó szoftver blokkolja a telepítőt az indítási fázisban, akkor a telepítést biztonságos módban is elvégezheti. A “Futtatás” párbeszédpanelt a “Win+R” billentyűkombinációval hívja meg. Írja be az “msconfig” szót a szövegmezőbe. Nyomja meg az OK gombot vagy az Entert a parancs futtatásához.

A megnyíló konfigurációs ablakban válassza a “Letöltés” lapot. Jelölje be a nyilakkal jelzett helyeken a jelölőnégyzeteket. Alkalmazza az elvégzett módosításokat, majd nyomja meg az “OK” gombot. Ennek eredményeképpen a számítógép biztonságos módban fog bootolni a hálózati illesztőprogramok támogatásával. Az ügyfél újratelepítése után hívja újra a konfigurációs segédprogramot. Törölje a korábban bejelölt jelölőnégyzetek jelölését, hogy az operációs rendszer normál módon indulhasson el.

Indítás után az újratelepített program csatlakozik a Valve szervereihez, és letölti a frissítéseket. E lépések eredményeként a problémás dinamikus könyvtárat egy új verzióra cseréljük, a “Failed to load SteamUI” hiba megjelenik.A “dll” már nem jelenik meg.

A boot cache visszaállítása

Módszer #3 a SteamUI sikertelen betöltésének megoldására.dll.

A következő opció törli a program gyorsítótárát. Ez a művelet eltávolítja a meglévő hálózati konfigurációs fájlokat, és újra letölti azokat a Valve-kiszolgálóról. A tisztítás kétféleképpen hajtható végre.

A “Futtatás” párbeszédpanel meghívása. Írja be a következő parancsot a “steam://flushconfig” szövegmezőbe. Nyomja meg az enter vagy az OK gombot a program indításához az adott beállítással.

Megjelenik egy ablak, amely a gyorsítótár törlésére szólít fel. A döntés megerősítése.

Hasonló művelet végezhető a grafikus felületen is. A főoldalon nyissa meg a legördülő menüt a bal felső sarokban lévő gomb megnyomásával. Navigáljon a “Beállítások” menüpontra.

Válassza ki a “Letöltések” opciót a paraméterek listájából. Nyomja meg a “2” jelzésű gombot. Megnyílik egy képernyő, amely felszólítja Önt a gyorsítótár feloldására a szakasz második lépésében leírtak szerint.

Mindkét esetben a Steam kliens újraindul a beállítások visszaállításával. Adja meg a fiók adatait a játék profiljának eléréséhez a megfelelő mezőkben.

A könyvtármappa visszaállítása

Módszer #4 a SteamUI hiba sikertelen betöltésének kijavítására.dll.

A Valve hivatalosan elismerte, hogy egyes vírusirtó megoldások a telepítési mappához való hozzáférési jogok megváltozását okozhatják a fájlok helytelen hozzárendelése miatt. Ennek eredményeként a felhasználó a “Sikertelenül töltődött be a SteamUI” hibaüzenettel találkozik.dll”.

A szükséges jogosultságok visszaállításához hajtsa végre az előző szakasz 3. és 4. lépését a programbeállítások alatt. Nyomja meg a “Könyvtár mappák” gombot.

A felugró ablakban válassza ki azt a könyvtárat, ahol a program található. Kattintson rá a jobb gombbal a felugró menüben. Válassza a “Könyvtárak javítása. Miután így helyreállítottuk a hozzáférési jogokat, megszabadulunk a dinamikus könyvtár hibájától.

Tesztprogram aktiválása

Módszer #5 a SteamUI nem sikerült betöltése hiba kijavítására.dll.

Az utolsó lehetőség a program béta és kiadás előtti verzióit foglalja magában.

Nyissa meg a Steam beállításokat a “Fiók” fülön. Kattintson a képernyőképen a “Béta tesztelés” részben a “2” jelzésű gombra.

Jelenítse meg a nyíl által mutatott legördülő menüt. Válassza a “Béta frissítés” opciót. Erősítse meg hozzájárulását az alkalmazás előzetes verzióinak teszteléséhez.

Az asztalon lévő Steam kliens parancsikonjának kontextusmenüjének meghívása. Menjen a “Tulajdonságok” menüpontba.

Navigáljon a parancsikon lapra, és helyezze a kurzort az Objektum mezőbe. A program elérési útja után illesszen be szóközt, és írja be a “-c” szót

 • c
 • ent_candidate”. A végrehajtott módosítások alkalmazása.

  Kattintson a “Folytatás” gombra a parancsikon beállításaiban elvégzett módosítások mentéséhez. A következő indításkor a Steam frissül a béta verzióra.

  A “Nem sikerült betölteni a SteamUI-t” hibával szembesültünk.DLL” a parancsikon tulajdonságainak megadásával. Eltávolítja az “Objektum” mezőben korábban tett bejegyzéseket, és visszaállítja az eredeti állapotot. A végrehajtás során előfordulhat, hogy újra kell indítania a számítógépet, hogy visszaállítsa a program helyi gyorsítótárát. Ennek eredményeképpen az ügyfél átvált egy stabil buildre, és frissíti a dinamikus könyvtárakat, ezáltal visszanyeri a játék erőforrásaihoz való hozzáférést.

  a végén

  A szakértőink által kipróbált módszerek garantáltan kiküszöbölik a “Sikerült betölteni a SteamUI-t” hibát.dll” és visszanyeri a fiókjához való hozzáférést.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: