A TTL módosításának módja a Windows 10-ben

A kifejezés Time to

 • ve, vagy röviden TTL, egy információcsomag élettartamát írja le egy számítógépes hálózaton. Nem az idő határozza meg, hanem a csomópontok közötti ugrások száma. A TTL érték eggyel csökken, amikor a csomag útvonalán a következő útválasztó áthalad a csomagon. Amikor eléri a nulla küszöbértéket, megsemmisül, függetlenül attól, hogy elérte-e a célállomást vagy sem. A technológia mobilszolgáltatók általi gyakorlati alkalmazása lehetővé teszi az adatátvitel korlátlan díjszabásra való korlátozását. Szakértőink megmutatják, hogyan módosíthatja az alapértelmezett TTL értéket a Windows 10-ben.

  A “Win+X” billentyűkombinációval hívja elő a “Start” almenüt. Az alapértelmezett használatra telepített alapértelmezett shell futtatása megnövelt jogosultságokkal.

  A csomag alapértelmezett élettartamának ellenőrzése. Írja be a parancssorba a “ping 127″ parancsot.0.0.1”. Nyomja meg az Entert, és nézze meg az utolsó eredmény oszlopban megjelenő TTL értékeket.

  Hívja meg a “Futtatás” párbeszédpanelt a “Win+R” billentyűkombinációval. Írja be a “regedit” szót a szövegdobozba. Nyomja meg az OK gombot vagy a fizikai billentyűzeten az enter billentyűt, és indítsa el a beállításjegyzék-szerkesztőt.

  Nyissa meg a HKLM ágat, és kövesse a címsorban zöld jelölővel kiemelt utat. Jelölje ki a “Paraméterek” végkönyvtárat. Mozgás a szerkesztő jobb oldalára. Hívja meg a kontextus menüt és hozzon létre egy új paramétert. 32 bites rendszerek esetén -DWORD, 64 bites rendszerek esetén -QWORD.

  A “Defa” paraméter nevének hozzárendelése

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: