Alumínium üvegezés erkélyek

Alumínium üvegezés erkélyek

Az alumínium profilok nagyon megbízhatóak, tartósak és tartósak. Az ilyen formatervezési minták nem tartalmaznak túl sok súlyt, így tökéletesen alkalmasak minden erkélyre és loggiákra.

Alumínium üvegezés erkélyek

Alumínium üvegezés erkélyek

Alumínium üvegezés erkélyek

Előnyök és hátrányok

 • Az alumínium üvegezés fő előnye kis súlya. Bármely erkéllyel telepíthető, és nem kell előre erősítenie.
 • Ez a fajta üvegezés megfelel azoknak a tulajdonosoknak a régi házakban. Az ilyen üvegezés nem sérti a beton átfedéseit, és nem vezet a régi struktúrák összeomlásához.
 • Sokan az alumínium struktúrákat saját saját. Ez egyáltalán nem nehéz, és nem sok időt vesz igénybe.
 • Az alumínium üvegezés nagyon tartós. Idővel nem veszíti el vonzerejét és erejét.
 • A modern gyártók nemcsak festetlen, hanem többszínű profilokat is termelnek. Minden vevő képes lesz kiválasztani a szeretett árnyékát. Hasonló struktúrák eredetinek és érdekesnek tűnnek.

Alumínium üvegezés erkélyek

Alumínium üvegezés erkélyek

Alumínium üvegezés erkélyek

De ez a fajta üvegezésnek saját hiányosságai vannak.

 • Teljesen nem tartják melegen az erkélyen vagy a loggiában. A téli szezonban ezek a helyiségek hőmérséklete különbözik az utcán az összes fokozattól.
 • Gyakran nagyon alacsony hőmérsékleten, csúszó mechanizmusok és szerelvények fagyasztva fagyasztva és bevonattal fagylalt. Ez bonyolulhatja a nyitás megnyitását és bezárását.
 • Az alumínium szerkezetek nem különböznek a jó tömörítéssel. Keresztül az utcai zajok könnyen. Ha a szeles időjárás az erkélyen kívül áll, akkor a szobában tervezetek lehetnek.
 • Az ilyen üvegezéshez érdemes kezelni, ha a fő erkélyajtó jó hangszigetelés jellemzi. Ez a részlet az alumínium kialakítás gyenge feszessége kompenzálódik.

Alumínium üvegezés erkélyek

Alumínium üvegezés erkélyek

Az alumínium üvegezés nagyrészt különbözik a népszerű műanyag opciótól. Szükséges meg kell találni a jellemzőit ezeknek a terveknek, hogy megértsük, mi a különbség közöttük.

 • Műanyag üvegezés meleg lehet. Az ilyen típusú befejeződés lehetővé teszi, hogy egy erkélyes szobát egy igazi nappaliba fordíthassa, amely egész évben működtethető.
 • Nem lehet megemlíteni az ilyen struktúrák nagy súlyát. Kiváló hő- és hangszigetelési jellemzőkkel rendelkeznek. A műanyag ablakok nem alkalmasak a régi erkélyekre és az erkélyre.
 • A tipikus apartmanok és erkélyek alkalmas alumínium szerkezetek. Az ilyen üvegezés gyakrabban hideg, de tökéletesen védi a szobát a kedvezőtlen környezeti tényezőktől. Az alumínium profilok eltérnek a műanyagtól is, mert kevésbé súlyosak, és még a régi házak számára is alkalmasak.
 • A szárny műanyag formáiban lengő, és alumínium – csúszás.
 • Minden tulajdonos kiválasztja, hogy milyen típusú üvegezés helyes.

Alumínium üvegezés erkélyek

Alumínium üvegezés erkélyek

Alumínium üvegezés erkélyek

Nézetek

Az alumínium üvegezés különböző funkcionális jellemzőkkel rendelkezik. Tekintsünk több olyan opciót, amelyek az ablaktervek piacán keresnek.

  A hideg alumínium profil a leggyakoribb. Nincs szigetelési tulajdonságok. Az ilyen üvegezéssel ellátott erkély vagy a loggia nem fogja megmaradni a falak, a nemek és a mennyezet magas színvonalú szigetelését. Télen a szezon a szobában még mindig hideg és kényelmetlen lesz.

  Ez a tervezés elsősorban az erkélyegységet az eső, a hóesések, a szél és más negatív tényezők védelme célja.

  Leggyakrabban az alumínium profilokat hideg ablakokkal kezelik az ipari helyiségek és a hangárok befejezéséhez, amelyekben a kényelmes hőmérséklet nem olyan fontos.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Kevésbé elterjedt meleg profil. Az ilyen tervek szigetelőbetétekkel vannak felszerelve. Ezeket vastag üvegcsomagokkal kombinálják. Hasonló üvegezés jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

   Hasonló alumínium profilok lehetnek három vagy öt klasszikus. Ezen alkatrészek számából származik a Windows minőségétől függően. A szerkezetekben is vannak gumi tömítések és tömítések, amelyek növelik a tömítés szintjét.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium keret kialakítása

   A modern gyártók óriási alumínium kereteket kínálnak fogyasztóknak. Vannak más külső kialakításuk, amellyel divatos belsőépítést készíthet kedvenc stílusában.

   Sok cég szolgálatot kínál az alumínium üvegezés gyártására a vevő egyedi sorrendjére. Választhat bármilyen színű keret kialakítását.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Szemüvegek is eltérőek. Sok lakás tulajdonos ma fellebbez a tónusos lehetőségekre.

   Az ilyen rendszerek összeszerelési folyamata egyszerű és megfizethető, így az alumínium szerkezetek nem rendelkezhetnek különböző színekkel, hanem formák és méretek is. Ebben az értelemben a műanyag üvegezésben nyertek, mivel ez az ilyen metamorfózisok sokkal nehezebbek és drágábbak.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Szükséges eszközök

   Ha úgy tervezi, hogy az alumínium üvegezést saját kezével telepítse, akkor a következő eszközöket kell raktáron:

   • Kezdjük, meg kell vásárolnia egy előfeszített ablakblokkot. Ez magában foglalja olyan részleteket, mint a keret, éneklés, ablakpárkány, Visor és Sash.
   • Több horganyzott acéllemezzel kell állnia.
   • Szükséged lesz rögzítőelemekre: öntapító csavarok, horgony, dübel, csavarok és szegecsek.
   • Hasznos a telepítési beépítési hab és a szilikon ragasztó.
   • Ezenkívül meg kell vásárolnia görgőket, alumínium profilokat, reteszeket és klipeket.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Rendszerként az üvegezés megrendelése során az összes felsorolt ​​rész a főablaktervezéssel van ellátva. Vannak olyan esetek, amikor valami hiányzik, akkor bármely építési boltban megvásárolható.

   Profil telepítése a saját kezével

   Ha megvásárolta az összes szükséges tartalék alkatrészt, és az eszközöket az előkészítő munkára költözheti.

   • Az előző ablakok eltávolítása, ha vannak ilyenek. A tető cseréje, ha nem egy megerősített betonlemez a felső erkély alján.
   • Gyakran csere lesz kerítés az erkélyen. Ugyanakkor szükség van egy további és megbízható keretrendszer létrehozására, amelyhez egy alumínium profil csatolódik.
   • Mielőtt elkezdené az üvegezés telepítését, el kell döntenie a kerítés külső felületéről. Ezek a munkák jobbak a közvetlen üvegezéshez, különben a burkolat folyamata bonyolultabb és időigényes lesz. Gyakran az ilyen munkák során az alumínium profil különböző mechanikai sérüléseknek van kitéve.
   • Előkészítő munka után elkezdheti a szerkezet telepítését.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Először pontos méréseket kell tennie, és felveszi a megfelelő üvegezési konfigurációt. Az egész telepítési folyamat három fő szakaszra osztható:

   1. Az ablakpárkány támogatása és felszerelése;
   2. Az alumíniumszerkezet valamennyi összetevőjének összeszerelése;
   3. Szerelvények telepítése és beállítása.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   • A szerelési folyamat közvetlenül az erkélykerítés típusától függ. Ha fém, akkor az ablakkereteket speciális keretre kell telepíteni. A kerítés és az ablak közötti különbség a horganyzott acéllemez kötényével zárva van.
   • Ha a kerítés beton, a keretek telepíthetők rajta, vagy a betonhoz csatolt fából készült rudak.
   • Az ilyen üvegezés javítása ajánlott a horgonykötők segítségével. Ez a módszer a legmegbízhatóbb és tartós.
   • A keret felső és alsó részén horgonycsavarokkal és oldalán – horgonylemezekkel vannak rögzítve. A rögzítési sűrűség kialakítása a szerelési hab segítségével.
   • Miután biztonságosan javíthatja a profilt, folytathatja az alacsony dagály és ablakszárnyat. Ez a munka nagyon fontos és nagy pontosságot igényel.
   • A SASH-ot kizárólag szinten kell telepíteni, különben szembesülhet a swing mechanizmusok tetszőleges megnyitása és zárása.
   • Ne felejtsd el a visorról. Egy ilyen részlet képes megvédeni az erkélyblokkot a különböző csapadékból. A vízügy hossza meg kell közelítenie az erkély méretét. A lejtő jelenléte kötelező, mivel ez az elem, amely természetes kötélvizet és havat biztosít.
   • A VISOR szerkesztésének folyamatában az összes ízületet és repedést kell lezárnia.

   Ennek eredményeként megbízható és tartós kialakítást kell kapnia. Csak kiváló minőségű anyagokat és eszközöket vásároljon. Javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a városban ismert ablaktársaságokkal, amelyek jó hírnévnek örvendenek.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Az ilyen szerelési munkák meglehetősen egyszerűek. Ha nem biztos abban, hogy a képességeidről van szó, és félsz valami rosszat tenni, akkor jobb kapcsolatba lépni olyan szakemberekkel, akik könnyű és gyorsan telepített alumínium üvegezés az erkélyen.

   Technológia Erkély üvegezés csúszó alumínium ablakok Nézd meg a következő videót.

   Tippek

   • Ha a rögzítőhabon kívüli üvegezés telepítésének folyamatában marad, akkor meg kell látni. Ha ez nem történik meg, akkor a napfény hatása alatt eltűnhet és fordulhat.
   • A leggyakrabban a varratokat bármilyen megoldás kenjük kenni, csak akkor, ha a kedvenc anyagok (bélés, iparvágány, professzionális padló és t. e).
   • Alumínium szerkezetek felszerelése után folyamatosan ellenőriznie kell a keretek szintjét. Különösen fontos, hogy tartsák be ezt a szabályt idején visszatér a helyeken dupla üvegezésű kiegészítők és funkcionális részek.
   • Ne felejtsük el, hogy a súly hatása alatt a szint gyakran eltolódik, így időről időre a keretnek korrelálnia kell. A fogantyú felszerelésével történő feldolgozás után ez nem lesz sikeres.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Vélemény

   Az emberek elhagyják az alumínium üvegezés áttekintését. Az erkély helyiségek befejezésének lehetősége előnyei és mínuszai vannak, így a vélemények pozitív és negatív.

   Azok az emberek, akik úgy döntöttek, hogy önállóan hozzanak létre ilyen struktúrákat, jelölje meg az egyszerűséget és a telepítés egyszerűségét. A munka nem vett sok időt, pénzt és erőt.

   Ha hideg üvegezést választasz, akkor készen kell állnia arra, hogy az erkély enyhén melegebb lesz, mint az utcán a megfelelő szezonban. Sok lakás tulajdonos megpróbálta felmelegíteni a helyiségeket más lehetséges módon: fűtőberendezések, ventilátorok, valamint falszigetelés és padló. De ezek a kísérletek hiábavalónak tűntek. Az erkély még mindig hideg maradt.

   Meleg alumínium üvegezés szerette a fogyasztókat. Kiváló hang- és hőszigetelési jellemzőkkel rendelkezik. Az ilyen befejezés egyetlen hátránya a magas költség.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   A fogyasztók és a hasonló ablakok szép megjelenése. Különböző színekben festhetők. Még sok éven át, az ilyen üvegezés nem veszít vonzó megjelenést.

   Sokan adtak előnyben az alumínium struktúráknak a megsértése érdekében. Nem igényelnek különleges és összetett ellátást. A szennyeződésektől és a porból az ilyen felületeket nagyon könnyen tisztítják.

   Ilyen ablakok Valódi üdvösség a Hruscsov tulajdonosai és a régi épületek házaiban. Az alumínium üvegezés kis súlyú, így a régi erkélyblokkokba telepíthető. Ez a tulajdonság nem büszkélkedhet műszerekkel.

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Alumínium üvegezés erkélyek

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása