Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Az erkély elrendezése nemcsak a kiváló minőségű üvegezés telepítését, hanem a műanyag ajtók telepítését is feltételezi. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy megvédje a belső helyiségeket a hideg behatolásából, biztosítva az optimális hőmérséklet üzemmódot. Az ilyen típusú termékeket a tartósság megkülönbözteti, de mégis idővel elveszíti műszaki előírásaikat. Az egyes ajtókon telepített speciális szabályozási mechanizmusok segítségével visszaállíthatja őket.

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Amikor szükséges?

Az erkély műanyag ajtójának beállítása – viszonylag egyszerű folyamat, amely szinte minden otthoni mester elvégezhet. Végezze el ezt a műveletet ilyen helyzetekben:

 • Az ajtó kinyitása jelentős erőfeszítést igényel. A legtöbb esetben egyszerűen összehasonlítania kell a lépést a telepítés után és egy idő után.
 • Zárás, ruhák ragaszkodnak az ajtókeret. Ez jelzi a ferde vagy a helytelen telepítés előfordulását.
 • Kapcsolja be a fogantyút nagyon könnyű (nagy backlash) vagy nagyon kemény.
 • Ha a zár nyitva van, és a vászon önállóan megváltoztatja pozícióját, ez egy struktúra megsértését jelzi.
 • A zárt ajtó közelében lévő hígítások vagy kis méretűek kialakulása.

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

A korábban leírt funkciók azt jelzik, hogy a rendszer működése már nagyon megsértett. Néha szinte lehetetlen megoldani az ilyen problémákat egy kiigazítással. A minimális megsértések azonosításához egyszerű szabályokkal kell rendelkeznie:

 1. A BC azonosításának egyik legegyszerűbb módja a vászon értékelése. Ehhez az ajtó egyszerűen egy kicsit nyitott és leáll egy ilyen helyzetben. Ha azt követően, hogy önkényesen az oldalak egyik oldalára kerül egy tervezet hiányában, akkor ki kell igazítani.
 2. A ferdeséget ceruzával feltárhatja. A kerületben az ajtó dobozát körbe kell foglalniuk, hogy egyfajta téglalapot alkotják. Ezt követően megnyílik a vászon, és a vonalakat összehasonlítjuk az ajtókerettel. Ha párhuzamosak vele, akkor minden rendben van. Ellenkező esetben ez bizonyítja a ferde jelenlétét.
 3. A bilincs erősségének felmérése, az ajtó és az újságlap kerete és zárja be a tervezést. Miután a papír húzódik. Hasonló művelet ismételje meg a doboz különböző részeit. Ugyanakkor az erőfeszítésnek mindenhol meg kell egyeznie, és ha nem, akkor az egyik helyen gyengítette a beállítandó bilincset.

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Szabályozási utasítások

Időnként kell végrehajtani, mert nemcsak a hőszigetelés javítását teszi lehetővé, hanem az ajtó élettartamának kiterjesztését is. Különösen fontos az alumínium csúszó ablakokkal felszerelt erkélyeknél. A kiigazítási folyamat magában foglalja az internet pozíciójának beállítását, és több külön lépésből áll:

 1. Vízszintes beállítás. Az ilyen megközelítés lehetővé teszi, hogy az ajtó helyét a vízszintes síkban a padlóhoz viszonyítva módosítsa. Különleges csavarokkal ellátott speciális csavarokkal rendelkezik, amelyek felülről és középen vannak díszítő overlay alatt. A beállítási folyamat magában foglalja a rögzítőelemek csavarozását vagy csavarását egy hex kulcs segítségével. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ellentétes csavarokat kell fordítania. Így például, ha az ajtó ragaszkodik a doboz alján, akkor kívánatos, hogy csavaros a középső és a felső kötőelemek.
 2. A függőleges igazítás magában foglalja a magasság elrendezésének megváltoztatását. Ezt úgy teheted, hogy a hurokba helyezett csavarokkal. Ahhoz, hogy elérje őket, először távolítsa el a műanyag bélést. Módosításához az elmozdulás a keret, akkor csak meg kell forgatni a rögzítő segítségével hexadecimális vagy lapos csavarhúzóval az egyik oldalon. Fontos ellenőrizni, hogy milyen változások történtek. Az ilyen műveletek végrehajtásakor tovább kell módosítani a válaszlapok helyzetét, amelyek az ajtókeret ajtaján találhatóak. Össze kell kapcsolni az egyik félbe, ahol elvégezte az internet kiigazítását.
 3. Frontális sajtó. Módosítsa azt olyan speciális mechanizmusok segítségével, amelyek eltérhetnek az ajtólaptól függően. Néhány tervben az excentrics válaszolnak, amelyek egyszerűen forgatják a nyomást. Néha a PIN-kód használatával állítható. Fogja meg a fogók segítségével. Ha ezek a tervek hiányoznak, akkor a válasz elülső elmozdulásával megváltoztathatja a bilincset. Ehhez elő kell csavarni a nyomógombot, és forgassa el a kívánt oldalra.

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Hogyan állíthatjuk be a fogantyúkat?

A fogantyú viszonylag egyszerű mechanizmus, de gyakran nem sikerül. A fő problémák szoros mozgás vagy megszakítás a mechanizmus. Az ilyen hibák könnyen rögzítése számos egymást követő művelet végrehajtásával:

 • Kezdetben hozzáférnie kell a szorítócsavarokhoz. Ehhez a fogantyú műanyag padja az egyik oldalra fordul.
 • Crosshead csavarhúzó rögzítők használata. Fontos, hogy ellenőrizze a fogantyú mozgását, hogy ne tegye túlzásba, és ne húzza.

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

A szigetelés független cseréje

A tömítőanyag olyan gumi vagy gumi tömítést biztosít, amely nem teszi lehetővé a levegő behatolását, minimalizálva a résidők számát. Ha az ajtót helytelenül kihasználják, ez az elem gyors kopását eredményezi. Nagyon könnyű helyettesíteni, ami több műveletet igényel:

 1. Először is, meg kell szednie a tömítést egy csavarhúzóval, amely lehetővé teszi, hogy a záróhorogból megkapja.
 2. Ezt követően a nyílást gondosan tisztítják a porból és a szennyeződésből. Ezeknek az összetevőknek a behatolása csökkenti a tömítés élettartamát.
 3. A horonyzáró telepítése előtt hiányzik a speciális ragasztó (tanácsos különös figyelmet fordít a végekre). Ezután a terméket finoman behelyezzük a horonyba. A munka végrehajtásakor a tömítőanyagot nem szabad feszíteni.

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

Az erkély műanyag ajtójának beállítása

A bajok megelőzése

Ajtóvászon, először is, a több részből álló mechanizmus. Az élettartam kiterjesztése érdekében több egyszerű szabályt kell követnie:

 • Szerelje fel az ajtólapot mikrolift segítségével, amely a design súlyát zárt helyzetben tartja. Használjon olyan speciális korlátozókat is, amelyek nem teszik lehetővé, hogy teljesen lenyelje az ajtót.
 • Ne lógjon a nehéz táskák vagy más hasonló termékek ajtófogantyúján. Ez minimálisra csökkenti a vezetékmegtakarítás valószínűségét.
 • Az ajtózár állapotának és a pecsét állapotának támogatása érdekében speciális készítményekkel kell kenni. Például a szilikon oldatok alkalmas gumira.

Módosításának a folyamata a műanyag ajtó nagyon egyszerű, de megköveteli a figyelem, és legalább kis készségek munka egy vízvezeték eszköz.

A vizuális útmutató és a tippek ezen az eljárásban megtalálhatók az alábbi videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása