Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

Rendszeresen minden házban szükség van mosogatásra. Eddig ez a feladat tökéletesen kezelhető mosógéppel. Nem mindegyikük van fel van szerelve szárítási funkcióval, és nem minden posztgradedezett termékre van szükséged, így a kérdés mereden a mosoda elhelyezéséről. Az erkély vagy a loggia jelenléte lehetővé teszi a dolgok szárítását ezen a téren, modern szárítók segítségével különböző típusú és struktúrák.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

Nézetek és funkciók

A készülék helyét és becsült terhelését figyelembe kell venni, ha egy vagy egy másik esetben szárítót vásárol.

A hegymászás és a megnövekedett páratartalom nem járul hozzá a kényelmes pihenéshez, így ha van erkély vagy loggia, a posztgradeded fehérnemű leggyakrabban elhelyezve.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

Vannak hatalmas szárítók a vászon, különböző formatervezők, különböző módon rögzítés és változatok, külső és belső.

A legtöbb csoport belső, beleértve a mennyezetet, a falat és a szabadtéri lehetőséget.

Mennyezet

A legmodernebb és kényelmes szárító az erkélyre – mennyezetre. Az ilyen típusú tervezés a mennyezet alatt van rögzítve, és lehetővé teszi, hogy szinte az erkély teljes szélességét használja, anélkül, hogy az erkély vagy a loggia többi részét elfoglalná.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

A széles munkaterület jelenléte lehetővé teszi, hogy egyidejűleg nagy számú terméket tegyen: a design általában nagyon jelentős súlyú. Ez egy nélkülözhetetlen dolog több ágyneműkészletének egyidejű szárításához, amely nemcsak jelentős méretű, hanem súlyossága is különbözik.

Ez a típusú szárító nem alkalmas kis elemek szárítására. A kialakítás némileg nehéz a telepítésben, és további rögzítési lehetőségeket igényel.

A legegyszerűbb lehetőség egy műanyag vagy fém keret, amely láncokkal van ellátva, amelyek horgolthoz vannak csatlakoztatva.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

A formatervezés egy piramisra hasonlít. A horog segítségével felfüggeszthető a mennyezethez vagy a társalgóhoz rögzített gyűrűben.

A kereten található ruhadarabok használata kis elakadt dolgokat tudsz lógni. Egy ilyen szárító egy felfüggesztett állapotban nem fog sok helyet, nagyon kompakt, de nem egy súlyos terhelésre tervezték.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

A szárító hasonló verziója, de enyhén módosított kialakítással, finom dolgokra szolgál, amelyek csak a kibontott állapotban száríthatók. A modell kialakítása egy olyan keret, amely egy rács borítja, amelyen a rácsszerkezet által megszárított dolgok vannak, és két alkalommal háromszor jelenléte a tervezésben több dolog egyszeri szárítást biztosít. Kompakt modell, nem csak működés közben, hanem tárolva is.

Ennek a fajoknak az egyetlen hátránya, hogy minden alkalommal használjon segédanyagot a fehérnemű szállítására.

A helyhez kötött mennyezeti eszközök nem igényelnek ilyen manipulációkat, rögzítve vannak rögzítve. Két fém trapéz áll a mennyezeti felülethez vagy a fából készült rudak között.

A design jól mentett a tér, de a magasság, amelyen a design telepítve van, feltételezi segédeszközök használatát szerszám vagy lépcsőfok formájában.

Erkélyes mosodai szárító

Több fejlettebb modellek lift mechanizmussal vannak ellátva. Ezek párhuzamos áthaladásból állnak, amelyek között a kereszttartók merev rögzítéssel vannak elhelyezve.

A kialakítás felfüggesztésre kerül a mennyezethez csatolt blokkrendszereken áthaladó köteleken. A hintaszervezetek segítenek emelni és csökkenteni a készüléket bármilyen magasságban, vagy manuálisan, vagy speciális sebességváltók segítségével a kiválasztott modelltől függően.

A szuszpenziós formaterhelésnek kiegyensúlyozottnak kell lennie, ferde nélkül, különben a készüléket nem lehet a kívánt magasságra emelni.

Erkélyes mosodai szárító

A legfejlettebb mennyezeti típusú szárító modell egy összecsukható kialakítással. Ennek a lehetőségnek a rendszere nem olyan erősen függ a dolgok kiegyensúlyozott elhelyezésétől, mint az előző modell, de az összecsukható ágyneműben ésszerű mérséklődés nem fog fájni és ebben a változatban.

Laan Lounge szárítója az állítható üreges hevederek kialakítása, amelyeken keresztül a kötelek hiányoznak, fésűben vannak összeállítva, a falra rögzítve. A design működtetésekor a lécek bármelyikét a megadott magasságra lehet leereszteni, egymástól függetlenül.

Erkélyes mosodai szárító

Ez a design a falhoz vagy a profilhoz kapcsolódó mennyezethez kapcsolódik a falhoz. Kényelmes modell, amely gyorsan száradó vászon biztosítja az egyes deszkák különböző magasságú telepítésének lehetőségét.

De ez az opció saját mínuszokkal rendelkezik. Komplex design, amely számos részletből áll, amelyek többsége műanyagból készült. A hőmérséklet csökkenése nem adja meg a legjobb módját az egész terv tartósságának. Ez különösen igaz az erkélyekre.

Erkélyes mosodai szárító

falra szerelt

Alternatív mennyezeti típus – falszárítók, amelyek a falon helyezkednek el. A legegyszerűbbek az ellenkező falakon található kötőelemek formájában vannak képviselve, amelyek között roptatok nyúlnak. Ez az opció alkalmas loggiákra, de nem az erkélyre, az utóbbi különleges kialakítása miatt.

Erkélyes mosodai szárító

További sokoldalú és modern nézet – Csúszószárítók, kompakt, megbízható és bármilyen falra helyezve, de csak kis számú dologra alkalmas. A tervezésüket nem nehéz terhelésekre tervezték.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

A legegyszerűbb lehetőség a feszített vászon kötelek két párhuzamos a zárójelekkel. A kialakítás egy falra csatlakoztatható, és talán két párhuzamos falon.

Erkélyes mosodai szárító

Van egy javított modell, amely inerciális eszköz. Egy falon egy zárt blokk van felszerelve, amely egy csavarhúzóval ellátott dobot tartalmaz, amelyek végei egy sávhoz vannak csatlakoztatva. Az ellenkező oldalon a design csatlakoztatva van, ami egy horog, amellyel a kötélen lévő heveder szilárdan rögzített. Amikor eltávolítják a rúdat a rögzítő végén a szárítás végén, a kötélek a tehetetlenségen a dobon van.

Ez az opció nem működik nagyon óvatosan, és nem rontja el a szoba megjelenését. De van egy mínusz az eszköz: lógó dolgok a rudak, a hely, ahol a szárító található, erősen eltömődött.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

Egy másikfajta falszárító egy olyan opció egy csúszó mechanizmussal. A fém konzolon az olyan deszkák, amelyek képesek kialakulniuk, nem működési állapotban vannak, és a kívánt távolságra kiterjednek, és egymáshoz párhuzamosan helyezkednek el. Az ilyen szárítóra elhelyezett fehérnemű gyorsan és esélye nélkül szárad. Használat után gyorsan összecsukja, legalább elfoglalva.

De ez az opció nem ellenáll a nehéz terhelések ellen. A szélsőséges kereszttartók legkisebb túlterhelése a teljes szerkezet hajlításához vezet, amely nem különbözik az idő múlásával deformálódott tételekben lévő tételekben. Mit vezethet a szárítómechanizmus csomópontjához.

Erkélyes mosodai szárító

Alternatíva a csúszó konstrukcióhoz, amely helyhez kötött fém modell, amely vízszintesen elhelyezkedő lécekkel ellátott keretből áll. Nagyon tartós kialakítás jelentős terhelésekkel.

Erkélyes mosodai szárító

Néha szükség van olyan dolgok szárítására vagy szellőztetésére, amelyek gondos kapcsolatot igényelnek, amely csak a vállán lóghat. Erkély vállfa csatlakozik a falhoz, tökéletesen másolja ezt a feladatot. Kényelmes, kompakt és könnyen telepített modell.

Ez a fajta eszköz kizárólag a dolgok számára készült, amelynek elhelyezése csak a vállán lehetséges. Az ágynemű számára ez a típus nem illeszkedik

Ezt a kialakítást a falhoz csatlakoztatott konzol formájában mutatjuk be, a másik pedig ruhákkal ellátott akasztókra vonatkozik, amelyeken speciális mélyedések vannak elhelyezve, amelyek akadályozták a vállfák csúszását a dolgokkal. Vannak olyan szabadtéri lehetőségek, amelyek vászon erkéllyel akasztók, amelyek egy állványt ábrázolnak, különböző pozíciókkal ellátott zárójelző rendszerrel.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

Csuklós

Könnyű és kompakt csuklós szárítók használhatók nyílt erkéllyel, így ezt a designot a parapetbe állíthatjuk. Rendeltetési helyük a kis tárgyak, például a törülközők, a gyermekek, a fehérnemű gyors szárítása. De ez az opció kategorikusan nem alkalmas nagyméretű mosás és elhelyezés, nagy dolgok.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

Szabadtéri

A design egy szabadtéri szárító ellenáll a nehéz terhek, amely lehetővé teszi, hogy száraz dolgokat egy nagy fajsúlyú. És a szárítás vége után könnyen hajtható, nagyon kompakt lesz. A kibontott állapotban sok helyet foglal el, és ez nem túl kényelmes, különösen a kis erkélyekhez.

Erkélyes mosodai szárító

Ez a leggyakoribb lehetőség, amely bármilyen kényelmes helyen van elhelyezve.

A padlószárító egy lakáshoz nem mindig a legjobb megoldás.

Erkélyes mosodai szárító

Elektromos

Az ilyen szárító tökéletes a zárt loggiákhoz és az erkélyekhez, mivel különböző időjárási körülmények között védettek.

Elektromos modell segítségével a hidegszezonban száraz dolgokat lehet megszüntetni, különösen a fűtés hiányában.

A működés elvét nagyon egyszerű: a dolgokat a fűtésnek vetett csövekre kell helyezni, a vászon következtében, gyorsabban száradna anélkül, hogy az esős időjárásban még egy róka szaga alakulna. Ez a típusú szárító nem túl kényelmes a nagy dolgok szárításához.

Erkélyes mosodai szárító

Szabadtéri

A szárítók belső verziói mellett külső, amelyek csak nyílt erkéllyel rendelkeznek. Ott van ilyen típusú szárító az erkélyen kívül, vagyis kívülről. Az erkélyterület szabad marad, ami kétségtelen plusz. Ezenkívül a raid fehérnemű nem zárja be az ablakot, átadja a fényt a szobába, és jól szellőztetett és gyorsan szárad.

Erkélyes mosodai szárító

Annak ellenére, hogy a külső szárító ilyen előnyei vannak, hanem hátránya is van. A vászon ilyen módja negatív hatás lehet a por és a kis szemét formájában, ami hirtelen elindult az eső, a széllökések és más negatív hatások. Ezek olyan tényezők, amelyek nem járulnak hozzá a vászon magas színvonalú szárításához, ami a legjobban a mosáshoz vezet.

A külső vászonszárítót az erkély utcai oldaláról helyezzük el, és a vászonkötelek segítségével tervezik. Alapanyagként, vagy egy zárójel vagy egy fából készült fűrészáru. A konzolon lévő külső szárítás legegyszerűbb opciójához a lyukakat fúrják, amelyekben a kötelet átadják.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

A szabadtéri szárítógép nem csak az erkélyen, hanem az ablakon kívül is használható. A falhoz rögzítik a zárójeleket, amelyek között a mosógyűrűk nyúlnak. A kialakítás kiegészíthető görgőkkel, amelyek nagymértékben enyhítik mind a dolgok függését, mind az eltávolításukat. Szükség szerint az ablakon telepíthet egy szerelt konstrukciót, de csak a tüdő dolgokat fogja elviselni.

Erkélyes mosodai szárító

Erkélyes mosodai szárító

Ne felejtsük el, hogy egyes településeken tilos a külső szárító elhelyezése, különösen az épület homlokzati részén, tilos.

Hogyan válasszuk ki?

Annak érdekében, hogy a vászon szárítójának megfelelően válasszon, sok tényezőt kell figyelembe vennie. A számokból sok árnyalat függ a rendszer választékától. Állandó rendszerek jönnek létre, ha a mosás elég gyakran fordul elő. Nagy számú nagy dolog érdekében jobb választani egy mennyezeti szárítót.

Erkélyes mosodai szárító

A mennyezetre szerelt bármely lehetőség, jól ellenáll a jelentős terhelésnek, és nem tengelykapcsoló tér. Ha a dolgok nem annyira, a fali tervezés egy csúszó mechanizmussal alkalmas.

Erkélyes mosodai szárító

A helyhez kötött eszköz kiválasztásakor meg kell vizsgálni az egyik vagy másik lehetőség gyártásának anyagát. A minőségétől közvetlenül a készülék működésétől függ. A műanyag modellek könnyűek, de ne álljanak nehéz terhelés. Az alumínium mennyezeti lehetőségek erősebbek, mint a műanyag, de van egy funkciója. Csövek, amelyek a fehérneműt, barna lehetnek, ami gyakran történik.

Egy másik kiviteli alaknál, az acélcsövek polimer fizlalásban, jól hordozó terhelésekben. De az idő múlásával, és a pólus repedésekbe kerülnek, és látják, hogy a jövőben korrózióhoz vezethet, mivel a fehérnemű foltok maradhatnak. Ebben az esetben jobb, ha Törökországban vagy Németországban gyártott modellt választanak. Kínában drágább, de erősebb, és az élettartam sokkal hosszabb. A legoptimálisabb lehetőség a rozsdamentes acéltervezés. Tartós, megbízható és tartós.

Erkélyes mosodai szárító

Az eszköz típusának és kialakításának, valamint a helyszínen való döntés, valamint a dimenzióinak figyelembe kell vennie. Írja le, hogy mennyire a tervezés a tervezés szeretővel és mennyit – hajtogatott állapotban.

A készülék felszerelése szükséges, figyelembe véve a Windows nyitóablakát a loggiában vagy az üvegezett erkélyen. Meg kell számolnia ezt a pillanatot annak megértése érdekében, hogy megnyitja-e nyitott ablakokat, hogy megérintse a fehérneműt, és hogy lesz-e szabad hely a folyosón.

Az erkélyre való használatra tervezett szárító kiválasztása jobb, ha a kiváló minőségű anyagok kompakt lehetőségeit előnyben részesítjük.

Erkélyes mosodai szárító

Ha kiválasztja, ne feledje, hogy a magas páratartalom a szárítás során a szobában hátrányosan befolyásolja a bútorokat.

Hogyan kell telepíteni

Különböző típusú eszközök telepítésekor figyelembe kell venni az egyes kialakítású felszerelés árnyalatát. A mennyezetszerkezet felszerelése nem nehéz, a fő dolog a szárítóhoz csatolt utasításokat követi.

Először el kell döntenie azt a helyet, ahol a terv telepítve lesz. Ezután készítse el a szükséges eszközöket. Készítsen egy helyet, és tanulmányozza az utasításokat, elkezdheti a beállítást.

A mennyezeti felületen, készítsen címkéket zárójelek alkalmazásával, és pontosan meghatározzák a távolságot a struktúra szerkezetével, egyenlőnek.

Ezután a perforátor segítségével a betonfelületek legmegfelelőbb eszköze, lyukak a címkékkel. Telepítse a zárójeleket csavarokkal. A falra egy konzol van felszerelve, kényelmes magasságban

Az utolsó szakasz a zsinórok hosszát a görgős mechanizmusokon keresztül nyújtja, és a magasság a sapkák segítségével.

Hogyan lehet függetlenül telepíteni a szárítót a vászonhoz, lásd még az alábbi videóban.

Hogyan lehet magának

A családi költségvetés mentéséhez egy mennyezeti típusú bélés szárítót készíthet a saját kezével.

Lehet, hogy mind egy fából készült design és keret is készíthet. A házi keret kialakításának alapjául szolgálhat a régi kagyló, korábban eltávolította a rugókat. Ehelyett a CLAMSHELL csappantyúkból maradt speciális eszközökhöz kapcsolódó zsinórokat használják.

A keret mindkét oldalán maga lóg, amelyek a karabinán keresztül csatlakoztatva vannak a liftrendszer rúdjával.

A zsinórok viszont átfedik a mennyezeti felületen lévő keményen rögzített blokkokon keresztül, és áthaladnak egy kettős blokk típusú rendszeren keresztül.

A vezetékek be kell állítanódniuk a vízszintes helyzet elfogadásához, majd összekapcsolni egymással, a csomópont által kötöttek.

A kötél szabad vége, amelynek segítségével a design leeresztése és leengedése, a falon rögzített, kész lyukakkal rögzítve van.

A zsinór kialakításának felemeléséhez le kell húznod, és csökkenteni kell, óvatosan és lassan meg kell szakítani, miközben a keret nem esik a kívánt magasságra.

Hogyan készítsünk szárítót az ágyneműre, nézd meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása