Hogyan szigetelje a padlót az erkélyen?

Az erkélyek egy kis szabadtéri üdülőhely a nyáron. Egy kis helyről nagyszerű rekreációs sarok van. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy nincs értelme szigetelni a padlót, ha az erkély nyitva marad a külső térre. Ezért, mielőtt a padlót melegítené, bezárnia kell az erkélyt. Meleg padló az erkélyen – könnyű és olcsó.

Eszköz “meleg padló”

Ha a padló szigetelését szeretné készíteni, akkor nem tehetünk speciális trükköket és technológiákat. Számos módja van a padló szigetelésére az erkélyen, de az egyik leghatékonyabb – a “meleg padló” rendszer segítségével. A találmány legfontosabb jellemzője, hogy az úgynevezett fűtés elvén működik. Ez egy nagyon hasznos találmány, mert tilos egy fűtési rendszert az erkélyekre helyezni, amelyek vízcserével működnek. Mindez a biztonság érdekében.

Ezt az erkély szigetelési módját széles körben használják azoknak az ügyfeleknek, akik gyakran felzárkóznak. Szintén rendkívül hatékony az allergiák és a bronchiális asztma szenvedők számára. Az a tény, hogy a padló, bár növeli a levegő hőmérsékletét önmagában, de az utóbbi páratartalma gyakorlatilag nem befolyásolja azt a tényt, hogy viszonylag alacsony felületi hőmérséklete van. Az ilyen padlók használata esetén a felmelegedett szobában lévő por mennyisége jelentősen csökken. Rendkívül hasznos jellemző az allergia és asztmatika számára.

Sajátosságok

A szex által végzett hőátadás elektromos kábel segítségével történik, ez a fokozott elem. Ezután belsejében, az összes eszköz, amelynek egy beton esztrichje 3-8 cm-en belül. Fontos megjegyezni, hogy a fűtőelem összeszerelésénél a kábelek közötti távolságnak egyenletesnek kell lennie. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a hőt egyenletesen elosztják, és növeljék azt a garanciát is, hogy a kábel nem túlmelegszik.

Az ilyen szerelés legfontosabb dolog az, hogy a padló melegítésénél a kábelt nem szabad azonnal elhelyezni, hanem egyfajta hőszigetelőn. Hőszigetelő Khruscsovban egyszerű alumínium fóliát használhat mesterséges anyaggal. Ezt úgy végezzük, hogy a meleg levegő fluxusa csak felfelé terjedjen, vagyis egy melegített erkéllyel. Ha figyelmen kívül hagyja ezt a tanácsot, akkor végül kijön, hogy a hő része melegíti a szomszédokat a mennyezet alján.

A fűtőelemek két faj – egymagos és hajlított kábelek. Ezek különböznek a fizikai jellemzőkkel és az elektromágneses vezetőképességben.

Annak érdekében, hogy kiváló minőségű padlószigetelést biztosítson az erkélyen, rögzített vezetékkábeleket kell használnia. A fő titkos abban rejlik, hogy a hő hossza a fűtőelem hosszától függ. Következésképpen, ha a kábelt a csempe alá helyezi, akkor meg kell fontolnod, hogy a kerámiák hogyan tartják a hőt. Egy másik fontos elem a kábel kiszámításakor a falvastagság, a szoba területe, valamint a sraffozású mennyezet jelenléte vagy hiánya.

Íme néhány olyan technikai tanácsadás, amely segíthet a számítások megoldásában:

 • Ha rendelkezik az erkélyen és más fűtőberendezések segítségével, akkor az átlagos teljesítménynek elegendőnek kell lennie, ha a téren 140-180 W-ben van;
 • Más fűtőkészülékek telepítésekor 80-150 W elegendőnek kell lennie;
 • A fapadló jelenlétében elegendő teljesítmény lesz 80-100 W-ben.

Ezek a tippek segítenek megmenteni a felesleges energiát, és megakadályozzák a fűtőelem túlmelegedését.

A bevonatok típusai

Ahhoz, hogy válaszoljon a kérdésre, hogyan kell szigetelni a padlót az erkélyen, akkor is tudnia kell, hogy melyik szex több hőt takarít meg. Nem akarja teljesen bárkinek, hogy az elektromosság fele üres, és szeretné, ha a bevonat a lehető leghosszabb ideig világít.

A hőtermelők vezetõit úgy tekintik, hogy kerámia burkolattal borítottak. A jól ismert tény egy kerámia csempe, mint egy tégla, képes hosszú ideig megtakarítani és megtartani a hőt. Szintén, a kerámia meglehetősen tartós anyag.

A kerámia csempe, linóleum vagy szőnyeg után. Ez a két anyag kissé rosszabb, mint a hő fenntartása, de sokkal könnyebb megváltoztatni őket deformáció esetén, mint a kerámia anyagok, mint a lemezek.

A fapadló az utolsó helyen van a hőterméklistában. Ezek a bevonatok nem a legjobban megtartják a hőt, emellett rendkívül rövid életűek. Állandó fűtéssel a fa szárításra kerül, és rövid időn belül a fából készült bevonat csalódást okoz. Van egy ilyen bevonat és egy kis előny – ez a hőmérséklet gyors változása. Vagyis a fából készült padló “a semmiből” sokkal gyorsabb lesz, mint az analógjai kerámia csempe és linóleum formájában.

Az építés jellemzői

Szükséges a fóliát a padlóra, de rendkívül fontos, hogy a padló és a szomszédos fal közötti beltérrel kenet legyen. Van egy másik fontos szabály, amelyet meg kell emlékezni, amikor szigetelni fogja a padlót az erkélyen. Lehetetlen a fűtőelemet egyszerre a fólia tetején helyezni. A fólia és a kábel közötti vékony rétegnek kell lennie. Ebben a pillanatban teljesíteni kell, és semmilyen esetben nem hagyja figyelmen kívül, mert ez része a biztonsági berendezéseknek.

Ha konkrét esztrichet szeretne készíteni, amennyit csak lehet, akkor jobb szintet használjon. Rajzoljon a falon Ezzel az eszközzel egységes vonal – a korlátozó, amellyel a beton öntése során navigálódik. Következő úszó a padlón, hagyjuk 0,5 cm-es tartalékot és összehangoljuk. Ez a távolság szükséges az úgynevezett “folyékony padló” használatához. Kiváló találmány, amely szárításkor feltétlenül sima padlót kap, és nagy mennyiségű időt és idegeket takarít meg.

Mit kell szigetelni?

Nem elegendő a padlón lévő fűtőelem elvégzéséhez. Szükség van arra is, hogy figyelembe vegye azokat az anyagokat, amelyek a legjobb hőt fogják tartani. A mai napig az ilyen anyagok hatalmas készletek. Olyan, mint a drága és szép és teljesen olcsó, és nem feltűnő.

Ezt a típusú szigetelést passzívnak nevezik, mivel nem használ semmilyen ravasz eszközöket, és meglehetősen primitív. Az alapelv az, hogy az anyagot maga a szigetelni kívánt helyeken telepítik. Tulajdonságainak köszönhetően tartsa melegen, és ne hagyja ki a hideget ki, ez az opció nagyszerű az átlagos vagyonú emberek számára.

Itt található a legnépszerűbb és megfizethető építőipari szigetelők listája:

 • Penofol;
 • Styrofoam;
 • habosított polisztirol hab;
 • ásványgyapot.

A legfejlettebb és innovatív anyag a penofol. Ez az anyag habosított polietilén, amelyet védő alumínium fóliával borítanak. Ez az anyag meglehetősen rugalmas, ezért rendkívül kényelmes dolgozni egy ilyen bevonattal. Kétféle habok – egyoldalas alumínium bevonattal és kétoldalú.

A természetesen kétoldalas penofolnak szélesebb spektruma van. Az egyikük védelem a kondenzátumoktatásból. Az anyag előállítása és tárolása tekercsekben történik, így speciális alumínium fóliát használ az ízületek kiküszöbölésére. Nem lehet attól tartani, hogy az inflexió esetében megnehezíti, ezért a találmány a hőmegelőzési lista és a kényelem fejében áll.

Ha minimális költséggel akarja elérni a padló szigetelésének maximális eredményét, a polifoam leginkább megfelel az anyagok között. A legolcsóbb és leggyakoribb, mint a szigetelés, mint a pesoplex. Ezenkívül könnyen megközelíthető, és rendkívül könnyű elvégezni a rendkívüli könnyűség miatt. Plusz a hab műanyag abban a tényben, hogy bármilyen méretű és vastagságú anyagot kaphat.Azonban a mínuszok között az, hogy elég kemény és törékeny. A vele való munka során figyelembe kell venni. Ellenkező esetben a hőszigetelő vásárlás költsége meghaladja a várható költségeket.

A hab egy másik analógja extrudált polisztirol. Ez az anyag szinte azonos értékű, valamint a szokásos hab. Kezdetben csak a szigeteléshez jött létre, és a rendelkezésre állás és az alacsony költség miatt széles körben elterjedt. A tiszta polifoamtól eltérően az extrudált polisztirol rugalmasabb és egyszerűbb. Fő előnyei az, hogy nem rothad, nem befolyásolja a gyújtás, és a gomba és a penész nem indul el benne.

A listán szereplő legrégebbi, megbízható és bizonyított anyagok az ásványvíz. Alapvetően üvegszálból készült, bár ez megtörténik, hogy bazaltszálakból készül. A fő különbség, és vitathatatlan előnye lehet tekinteni, hogy a minisztérium a szolgáltatás nem szívja magába a nedvességet, nem hajlamos égő, általában nem reagál szinte minden kémia, és szintén nem egy konzolt a penész és egyéb élőlények. Egy hatalmas plusz, hogy az anyag, mint az anyag, puha, és bármilyen helyen használható. Még annak ellenére is, hogy mennyi a bevonási görbe, az ásványi gyapjú megbirkózik vele.

Fontos, hogy az anyag különleges szerkezetének köszönhetően kesztyűben kell dolgozni, hogy elkerülje a kellemetlen érzéseket. Az a tény, hogy az anyag, amelyből a gyapjú készül, szálakból, törékeny és éles jellegű. A bőrt ütközik, azonnal kiugrottak, és viszketést és kényelmetlenséget okozott. Ezért rendkívül fontos, hogy megfeleljen az óvintézkedéseknek és a kesztyűben való munkához.

Kiképzés

Meg kell kezdeni a padló előkészítésével. Annak érdekében, hogy a hőszigetelés megfelelővé váljon, és ne költeni az összes erőfeszítést hiába, fontos, hogy a padlónak a lehető legnagyobb legyen, és ne tartalmazzon repedést.

A szakemberek tájékoztatják a felmelegedés munkáját. Az előkészítő szakaszhoz való megkezdés előtt azonban a ház igazgatása tisztáznia kell, hogy az erkély biztonságos lesz-e. Ha hozzájárulnak a munka javításához, akkor lehetséges, hogy megvalósítható. Ellenkező esetben a padlót meg kell emelnie, és más módon meg kell szüntetnie a repedést.

Hogyan kell szigetelni magad?

A szigeteléshez egyes opciók elérhetők az agyag használatával. Itt a legfontosabb dolog az, hogy asszimiláljuk, annak ellenére, hogy a ház ereje az esztrichnek, még mindig nem ér. A lehető legkevésbé kell tennie. Így a bevonatnak pontosan meg kell vékonynak lennie, hogy a repedések ne alakuljanak be, és nagyon erős volt. Alapvetően a javítógépek a ceramzitát és a perlitet az arzenálisan használják az ilyen munkák elvégzéséhez. A Perlite azonban nem mindig kényelmes, ha korlátozott hely van. Annak köszönhető, hogy a Perlite-t a betonkeverőkben kell gyúrni. Emiatt gyakrabban korlátozott helyen több agyagot használ.

Itt van egy lépésenkénti utasítás, amely segítséget nyújt a megoldás elkészítéséhez:

 • Három darab tisztított homok, mert a megoldásnak több mint egy évre kell tartania, ezért ajánlott csak az építési homokot használni, és nem a “természetben”;
 • A ceramzit egyik része és a cement egy része. Abban az esetben, ha szükség van az oldat sajátos tömegének csökkentésére, akkor a kerámiát-gyulladás egy része csökken;
 • A mész egytizede.

Tipikus hibák

A legtöbb ember tipikus hibákat tesz, ha a szex szigetelését. Íme néhány tipp, amely segít elkerülni őket:

 • A beérkezett összes anyagot kényelmes kapacitással kell összekeverni. Miután az elegy homogén lesz, szükség lesz arra, hogy fokozatosan öntsük a vizet, és folytassa a megoldást. A keverék készen áll, ha egy vastag tejföllel emlékeztet. Fontos, hogy ne mozogjon víz hozzáadásával, mert ha túl sok, akkor a megoldás nemcsak kiszárad, hanem az esztrich minősége is szenvedhet, és ez nem fog szolgálni, amennyire csak a tervezett.

Ha önálló lefekvés, fontos, hogy ragaszkodjunk az egyszerű szabályokhoz. Fontos, hogy izoláljunk egy erkélyt a kerület körül. Ez egy rögzítőhab vagy egy speciális öntapadó szalag használatával történik.

 • Szintén meg kell kezdenie a közepétől, hanem az erkély távoli sarkaiból. A munka során folyamatosan figyelemmel kell kísérni a nemek szintjét egy építési szint segítségével annak érdekében, hogy ne legyen szabálytalanságok a padlón. A munka befejezése után meg kell várni, amíg a felület megszárad. Jellemzően a padló két vagy három napon belül szárad, de ha az esztrich maximális erejét akarja elérni, akkor egy trükk. 10-12 napon belül naponta fél két alkalommal kell készítenie, miközben egy filmet lefedi. Így a padló megszerzi a legmagasabb erőt.

Ajánlások

A legjobb, hogy szigetelje a padlóra az erkélyen a nyári, és nem télen, mivel a kivitelezés során szükséges, hogy a nedvesség gyorsabb a megoldás jobb „rángatás”.

A “meleg padló” rendszer lesz a legjobb. Nagyon kényelmes, mert önmagad szabályozhatja a padlóhőmérsékletet az erkélyen. Most elérje a szobahőmérsékletet az erkélyen könnyebbé vált, mint az egyszerű!

Összefoglalva, a vizuális videofelszerelést kínáljuk a témában.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: