Külső dekoráció erkély

Az erkélyterem vonzóvá válik és befejeződött, ha magas színvonalú és gyönyörű anyagokat választasz a belsőépítészethez. De nem tudod elfelejteni az erkély megjelenését. Ma az üzletekben számos különböző anyagot találhat a szabadtéri burkolatokhoz.

Hasznosság

Az erkélyblokk külső részének nyilvántartásba vételéhez különféle anyagok készülnek, fából készült panelekből fémlemezekhez. Minden ízlés és pénztárca megbízható és tartós opciót választhat. Szerencsére a modern gyártók az összes szín és árnyalatú építőanyagok elegáns választékát kínálják. Ez lehetővé teszi a lakások tulajdonosai számára, hogy otthona elegáns és harmonikusan adják ki otthonukat.

A kiváló minőségű külső díszítés fő előnyei a védő tulajdonságai. Megvédi az erkély alapját a negatív hatásoktól és a kedvezőtlen környezeti feltételektől. Kompetensen kiválasztott és megfelelően telepített anyagok képesek jelentősen kiterjeszteni a szoba életét.

Sok tervezési lehetőség függetlenül telepíthető. Nem feltétlenül munkavállalókat és plusz pénzt költeni, amennyit csak lehet elvégezni a telepítést saját kezűleg. Ha még mindig kétséges a képességeid, vagy félsz, hogy foglalkozzanak hasonló munkákkal, érdemes kapcsolatba lépni a szakemberekkel.

Lehetetlen, hogy ne vegye fel a vonzó megjelenést, amely egy vágott erkéllyel rendelkezik. Miután a külső berendezésen végzett munka után nagyon óvatosan és szép lesz.

A kiváló minőségű anyagok hőszigetelési jellemzőkkel rendelkeznek. Persze, nem tudnak játszani a valódi szigetelés, de segít fenntartani a kellemes légkör erkélyes szoba, különösen, ha van egy meleg üvegezés.

Megbízható és kopásálló befejező anyagokkal megmentheti az erkélyt a nedvesség és a nedvesség romboló hatásától.

Mint elkülöníteni?

A mai napig számos különböző anyag van az erkélyblokkok külső burkolatára. Minden másolatnak saját megkülönböztető jellemzői, előnyei és hátrányai vannak.

Műanyag panelek

A városok leggyakrabban a városok utcáin találkozhat műanyag panelekkel díszített erkélyekkel. Ellenkező esetben műanyag vagy vinyl clapboard. Hasonló anyagokat különböztetnek meg tartósság és kopásállóság. A műanyagot külső és belsőépítészethez használják.

A műanyag erkély másik jelentős előnye a rendelkezésre álló költség. Az ilyen gazdaságos lehetőség az ár és a minőségi arány legjobb árértéke.

A műanyag panelek nagyon óvatosnak tűnnek. Frissítik az erkélyes blokkot, és sokkal vonzóbbnak tűnik.

Az ilyen arcú anyagok felszerelése nagyon egyszerű és egyszerű. Az erkély lefedéséhez nem tudsz bérelni szakembereket, hanem ezt nagyon.

Mellékvágány

Egy másik közös anyag iparvágány. Nem csak otthon, hanem erkély helyiségei is befejeződnek. Alkalmas a belső és külső burkolatokhoz is.

Az iparvágány fémes, fa (fa-polimer kompozitból készült) vagy vinil. Az utóbbi opció az utolsó lehetőség. Az ilyen anyag nem a korrózió hatálya alá tartozik. Az idő múlásával nem deformálódott, és nem veszít egy vonzó megjelenést.

Érdemes megjegyezni, hogy az iparvágány nagyon nehéz foltolni, ezért nem igényel különleges és gyakori gondosságot. Ő is környezetbarát és teljesen biztonságos. Siding Tűzálló és számos színben jelenik meg.

Az ilyen anyag felszerelése, még mindig érdemes néhány készséget és tudást pózolni.

Nem kevésbé ígéretes anyag a fém iparvágány. Megfizethető költséggel és gyönyörű megjelenéssel rendelkezik.

A fém iparvágány nagyon kopásálló. A felső rétege nem festék, hanem egy speciális polimer bevonat, amely nem kell folyamatosan frissíteni vagy átalakítani. Nem fél a hőmérsékletkülönbségektől.

Egyetemi tanár

Sok lakás tulajdonos vonzza a szakmai padló külső befejezését. Az ilyen anyag vékony hullámlemezek acéllemezek. Különböző méretűek és színek lehetnek.

Gyakran az emberek szkeptikusak a design hasonló változata miatt, a finomság és a könnyedség miatt. És nagyon hiába. Valójában a professzius megbízható és nagyon erős. Az ilyen jellemzőket a megkönnyebbülés felülete biztosítja, amely megnövekedett merevséget biztosít.

Ásványi és szilikon vakolat

Kevésbé gyakran az apartmanok tulajdonosai az ásványi és szilikon vakolat befejezéséhez fordulnak. Az ilyen megoldások nemcsak nagyon szépek, hanem hangszigetelési tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Kiváló minőségű gipszgőz permeátum. Nem szívja el a nagy mennyiségű vizet, így a kedvező mikroklíma mindig fennmarad az erkélyen. Nem fél az ilyen befejező anyagtól és a mechanikai károktól. Ezenkívül nem igényel különleges ellátást.

Fából készült bélés

A kevésbé praktikus a faalapú anyagok. Például a szokásos bélés az erkélyen vonzó, de rosszul tolerálja a nedvességet és a nedvességet.

Időről időre speciális impregnálással kell kezelni, a bélés élettartamát, így ajánlott műanyag paneleket választani.

Keret nélküli üvegezés

Nem olyan régen, nagyon látványos keret nélküli üvegezett. Az ilyen struktúrák ablakai a padlón találhatók a mennyezetre (speciális finn technológia szerint). Ilyen rendszerekben nagyon tartós CALEN üveg van. Megkülönbözteti a tartósság és a lenyűgöző megjelenés.

Ha még mindig úgy döntött, hogy az ilyen ablakokhoz fordul, akkor érdemes két nagyon fontos pontot figyelembe venni:

 • Egy ilyen “üvegfal” az energiatakarékos tulajdonságaiban alacsonyabb, mint a tradicionális készletek, amelyek keret üvegezésből, különböző szigetelésből és külső burkolatokból állnak.
 • A mai keret nélküli üvegezés meglehetősen drága.

Biztonsági előírások

Nem titok, hogy az erkélyblokkok külső burkolatának minden munkája a magasságban történik, ezért különleges felszereléssel kell rendelkeznie az Arsenalban.

Tartalmazza a topworfish felszerelést és a speciális eszközöket, amelyek lehetővé teszik a nehezen elérhető területeken való munkát. Ha úgy dönt, hogy szakembereket bérel a kültéri bőr telepítéséhez, akkor kapcsolatba kell lépnie a munkavállalókkal, akik rendelkeznek a fenti felszereléssel és tapasztalattal rendelkező munkavállalókkal.

Ha úgy dönt, hogy a saját kezével minden munkát végzi, akkor meg kell felelnie az alapvető biztonsági előírásoknak, különösen akkor, ha az erkély magas szinten van. Nagyon figyelmesnek kell lennie, amikor Diller vagy High STEPLADER-t használ. Javasoljuk, hogy van egy asszisztens, aki inspirálhatja Önt és segíthet a külső befejezés más kérdéseiben.

A biztonsági biztonság érdekében védeni kell a telepítési munkát. Ez egy piros, sárga vagy csíkos szalaggal, valamint zsineggel történhet.

Szükséges eszközök

Az erkélyegység felé nézve, meg kell oldani a problémát szigeteléssel. A telepítés után közvetlenül a berendezésre megy. Ehhez a következő eszközökkel kell rendelkeznie:

 • Fúró, perforátor, csiszoló, fémprofilok és csavarhúzó;
 • Corbs és díszlécek;
 • Bursat Samors és Dowels. Ön is vásárolhat egy speciális építőipari tűzőgépet a fa zárójelekkel;
 • Szükséged lesz vonalzóra és szintre;
 • Ne tegye a munkafolyamatban és a hab rögzítését;
 • Fa- és fémkereteket készíthet.

Kültéri szemben a saját kezével

Az erkélyegység megváltoztatása saját kezével. Tekintsük a telepítési folyamatot a professzionális padlóburkolatok példájára:

 • Először ki kell szednie a régi burkolatot. Ezután létre kell hozni egy ládát fémszerkezeteken (a kerület körül található szögletes állványok);
 • Ezután két lyukat kell fúrnia, amelynek átmérője körülbelül 4 mm minden rackben. Köztük legalább 1 mm-t kell hagyni;
 • Távolítsa el a lyukakat az erkély belsejéből, anélkül, hogy kiválasztaná;
 • Nem nehéz. Ehhez csatolhatja a ládát csavaros csavarokra. Ne felejtsd el, ha a szükséges kötőelem megvásárlására kerül sor;
 • Ennek eredményeképpen kettős övvel kell rendelkeznie a kerület körül található táblákból;
 • A fát speciális vízálló impregnálással kell kezelni;
 • Csak akkor, ha ezeket a műveleteket csatolhatjuk a végtelen méretű készlapok felszereléséhez;
 • A lapokat speciális tömítésekkel ellátott csavarokkal kell csavarni. A sarkokban a designt sarokprofilokkal kell kiadni;
 • Testreszabott alkatrészek, amelyek speciális ollóval szükségesek fém vágására;
 • Ha a karcolások a lapokon maradtak, könnyen elrejthetik őket. Ehhez érdemes felvenni egy speciális vízálló festéket.

Egyértelműbb, hogy az erkély szabadtéri homlokzata felé nézve a következő videóban látható:

Telepítse az iparvágányt is független lehet. Tekintsük az ilyen anyagok fokozatos felszerelését:

 • Először meg kell ismerned az erkélyegység technikai állapotát. Szükség esetén helyreállítási munkát kell végrehajtani;
 • Az iparvágány nem telepíthető, amíg telepít egy speciális keretet, amelyhez a panelek fel vannak szerelve. Leggyakrabban a táblákból és bárokból áll. Ha az eszközök lehetővé teszik a megbízhatóbb fémkeret telepítését;
 • Ne felejtsük el a kiváló minőségű szigetelés felszerelését az erkélyen;
 • Az összes előkészítő munka után elkezdheti a SIDECE-t. A sarkokban meg kell erősíteni a sarkokat. A panelek oldalsó végei be vannak építve;
 • Az erkélyblokk alján az önminták használatával kell csatlakoztatnia a kezdő sávot. Ezen az elemen van, amely szerelt panelek lesz;
 • A bárban lévő hornyok között be kell illeszteni az első mellékletet. A panel az elülső oldalon önálló rajzolással van rögzítve;
 • Ne csavarja meg a rögzítést, amíg meg nem áll. Körülbelül 1-2 mm-es szabad helyet kell hagynia. Szükséges, hogy ezt a szabályt úgy kell követni, hogy magas hőmérséklet esetén az iparvágány nem deformálódott a kötőelemek hatása miatt;
 • Hasonlóképpen, továbbra is szükség van az alulról a tetejére való telepítésre.

Az alábbi videóban láthatod az egész folyamatot az erkélyen alapító panelekkel:

Ha helyesen és helyesen telepíti az összes panelt, akkor nincs szükség további tömítésre. A szakemberek javasoljuk, hogy a panelek közvetlen telepítését megelőző összes réset és hornyokat felrobbantják. Szükséges biztosítani a magas szintű védelmet a nedvesség, a nedvesség, a vázlatok és az alacsony hőmérséklet ellen.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: