Loggia elrendezés

  A loggiák és az erkélyek az apartmanok részei, amelyeket sok orosz megszokott ahhoz, hogy figyelembe vegye a szokásos raktárakat a különböző dobozok és dobozok számára. Kevés ember gondolkodik arról, hogy mit tudsz fordítani ezt a kis helyet. A loggia egy független szobában, nyári konyhában vagy rekreációs területen reinkarnálódik.

  Üvegezés, vízszigetelés és befejezés

  Mielőtt elkezdené építeni az erkély helyiségei, meg kell tisztítani őket egészen. Érdemes megszabadulni a régi és felesleges dolgokatól, általános tisztítást, és hasznos elemeket készíthet más helyre, például a házba. A gondos tisztítás és tisztítás után komolyabb munkát végezhet.

  Nagyon fontos szerepet játszott az erkély üvegezése. A mai ablakok választása gazdag, így megfelelő eseteket választhat bármely stílusban és a környező belső térben. A közelmúltban kiváló minőségű fás ablakok és Eurokuláris PVC ellenálló. Gyakran a fogyasztók egyetemes keret nélküli üvegezéshez fordulnak.

  Ezeknek az összetevőknek anélkül, hogy további cselekvések lehetetlenek, mivel az erkély hideg lesz, és az utcai zajok az utcáról jönnek.

  Szemüveg, amit szinte bármilyen választhat. Festhetők, színezettek vagy hagyományosak.

  Az üvegezés után folytathatja a vízszigetelést. Szükséges a szoba védelme a külső környezet romboló hatásaitól. A legigényesebb elkülönített típusok:

  • Bitumen, polimer anyagok és folyékony gumi alapján.
  • Tekercs vagy alkalmi. E szigetelés alapjául a szokásos futó veszi.
  • Különleges primerek vizet nyomnak.

  A vízszigetelés során dolgozó folyamatban szabadtéri karosszériát tudsz menni.

  A nagy jel szigeteléssel rendelkezik. Nagyon gyakran nemcsak padlók, hanem falak, sőt a mennyezet is. Ehhez a fémkeret előre telepítve van, a vízszigetelés réteget alkalmazzák, és a szigetelés maga halmozott. Polietilénnel, habfhenollal vagy bármely más gőzgátló anyaggal borított. Csak az összes felsorolt ​​művek befejezése után közvetlenül feldolgozható az erkélyen.

  A burkolatot mindig a lakás tulajdonosának ízlése és a lakás általános stílusának megfelelően választják. Fontos szerepet játszanak a tulajdonosok költségvetése.

  7

  Fotók

  A mennyezet felfüggeszthető. Általában olyan anyagokkal van vágva, mint a bélés vagy a fehérek. Gyönyörűen nézd meg a mennyezeteket, hímzett kiváló minőségű és márkás gipszkarton. Ez az anyag nagyon praktikus. Festhető vagy kiegészíthető különböző árnyalatok fa paneljeivel.

  Az erkélyblokk belső berendezése ajánlott kiváló minőségű műanyag panelekkel vagy különböző típusú béléssel. Kapcsolatba léphet egy megfizethetőbb opcióval: Vinyl Siding.

  Az apartmanok és házak kreatív és kreatív tulajdonosai díszíthetik erkéllyel vagy loggiával, eredeti fényképészeti ablakokkal.

  A szexhez kiváló minőségű és kopásálló anyagokat kell választani. Lehet laminált, kerámiák csempe vagy puha szőnyeg. A rendkívül kényelem és a költségek meleg padlóval rendelkeznek. Az ilyen opciók képesek helyettesíteni a meglévő fűtési rendszereket.

  Ha van tapasztalata a javításban és az építkezésben, akkor néhány munkát saját kezével készíthetünk. Ha kétségek merülnek fel a sajátodról és a tudásról, akkor jobb, ha a szakemberekhez fordul.

  Tervezési projektek

  Az erkélyblokk vagy a loggia kialakítása a területtől függ. Még a legkisebb helyiség is újra felszerelhető a kompakt számítógépes asztalon. Nem fog sok helyet venni, de nagyszerű lehetőség lesz a csendben és a magányban dolgozni.

  Sokan inkább eltávolítják az erkélyt a kreatív műhely alatt. A tervezéshez szekrény, éjjeliszekrény és asztal kiválasztása szükséges. Ezek a bútorok könnyen illeszkednek bármely területen.

  Gyakran előfordul, hogy valódi üvegházak készültek ilyen helyiségekből. Ha úgy dönt, hogy ilyen erkélyes átalakulást szeretne, gondoskodnia kell a jó fűtésről és a megfelelő világításról.

  A nagy loggiákon elhelyezheti saját sportcsarnokát. Ehhez legalább egy szimulátort és a szükséges leltárt kell helyezni. Ez lehet más kis dolgok: súlyzók, szőnyegek, kötél és t.D.

  Ma sok tulajdonos megfordítja a loggiákat csodálatos téli kertekben. Az ilyen tér regisztrációjához hozzáadhat egy tükörfalat polcokkal és állványokkal a virágszerkezetekhez.

  Tekintsük részletesen több érdekes tervezési projekt különböző területek.

  3 kV-ra. M

  Az űrben 3, 4 kV. M. Nagyon nehéz “rohanni”. Többfunkciós szoba, amelyet aligha sikerül, de megpróbálja kipróbálni.

  Ne túlterhelje az erkélyt felesleges dolgokkal. Stick minimalista stílus és egyszerű vonalak.

  Az ablakkeret alatt egy kis négyzet asztalt helyezhet el, és egy kis karosszék vagy szék könnyen illeszkedik (a sarokban). Annak érdekében, hogy az így kapott tér ne tűnjön unalmasnak, kis képekkel kiegészíthető a falakon, vázákkal vagy kovácsolt vékony lámpatestekkel.

  Egy kis loggián valódi paradicsomot hozhat létre a gitározás és a könyvek olvasásának szerelmeseinek. Elég ahhoz, hogy közel álljon egy keskeny oldalfalhoz, egy kis rack, a magazinok és az irodalomhoz. A tetején a tervezés tetején különböző dekorációt készíthet: kis kosarak, koporsók vagy virágok.

  Tedd a puha puha párnákat vagy a mini-baffies-t a padlón, és gyönyörű rekreációs területet és kreativitást kapsz!

  Hangulatos sarok lehet létrehozni, ha az erkély vagy a loggia panelek falai a fán (vagy fából). Ezen nyugodt háttéren egy kis kanapé nagyszerűen néz ki az oldalsó keskeny falon. Ajánlatos egy kis széket és átlátszó kerekasztalot helyezni. Windows esetén jobb választani a fényes vakokat, hogy a helyiség könnyebbé és ingyenes legyen.

  6 kV-ra. M

  Az erkély enyhén több tárgyat és egyéb dolgokat illeszkedik. Természetesen egy ilyen térből egy nagy tornaterem fog működni, alig, de a munkaterület vagy a szabadidős terület meglehetősen lehetséges.

  Az ilyen erkélyek kialakítása bármilyen stílusban is elrendezhető. A terület lehetővé teszi, hogy kiegészítse a helyiséget különböző árnyalatokú anyagokkal és tárgyakkal. Az ilyen erkélyről egy nyári konyhát, személyes fiókot, vagy akár az eredeti helyet is készíthet.

  Hangulatos szabadidős terület létrehozása, amely megérinti a hajtogató bútorokat. Nem fog sok helyet foglalni, és könnyen illeszkedik egy ilyen helyre. Lehet, hogy könnyű székek és asztal. Ne alkalmazzon túl kemény tárgyakat, amelyek rakományt keresnek. Ezek a dolgok képesek vizuálisan csökkenteni a helyet.

  Ha nincs összecsukható bútor, akkor meglehetősen lehetséges a gyönyörű bárszámláló cseréje. A rack felszerelhető az ablakpárkány és a helyettesítő nagy sávszékek helyén. Egy ilyen loggián a kanapé oldalfalon van felszerelve, közel, amelyhez egy kis kerek asztal és két szék kényelmesen lesz. Ez az együttes tökéletesen alkalmas, nem csak a pihenésre, hanem találkozókkal is barátaival egy csésze kávéra.

  A munkahely kialakításához egy erkéllyel felszerelhető számítógépes asztallal kiegészítő polcokkal és kanapékkal. Az ellenkező oldalfalnak harmonikus pillantása van egy magas könyvespolcra és egy hangulatos kerekesszékre. Így egyidejűleg és a munkaterületet és a kikapcsolódási területet fogja alkotni.

  A hasonló helyeket gyakran használják a nagy raktárhelyek szerepében. Nemcsak a bankok és termékek, hanem más fontos dolgok is tárolhatók, amelyek nem találtak állandó helyet a házban. Ez lehet téli szánok, babakocsi, görgős és jégkorcsolya, valamint kerékpár.

  De nem gondolhatja, hogy ezzel az elhelyezéssel az erkélyen csak egy kamra lesz. Ha óvatosan és kompetensen helyezi el az összes tárolt dolgot, akkor könnyen szállíthat egy kis kanapét vagy egy kávézóasztalt egy pár összecsukható székkel.

  Kiválasztjuk a bútorokat

  Kis erkéllyel és erkéllyel, amelynek területe nem haladja meg a 4 kV-ot. M., Jobb, ha túlságosan terjedelmes bútorok finom és pasztell tónusok. A nagy és sötét asztalok, székek és kanapék kényelmetlen lesznek.

  • Egy kis erkéllyel egy keskeny könyvespolcot vagy egy magas állványt használhat, könyvek vagy virágok alatt polcokkal. Közel van egy kis karosszékbe vagy egy divatos fonott széket.
  • A kompakt helyiségekben a könnyű tárgyak különösen jól néznek ki, és ha asztalokról és székekről beszélünk, fehérek lehetnek, vagy felületek egy könnyű fára. Ha úgy dönt, hogy sötét csokoládéval vagy fekete tárgyakkal díszített erkéllyel díszítve, akkor gyönyörű és nem tudatosan megverte a különböző dekorációt.
  • A nagy területű erkélyek nagyobb számú bútorot tesznek lehetővé. Ez lehet egy konyhai készülékek vagy étkezési asztal, ha a területet a konyhával kombinálják.

  • Ilyen területeken egy kerékpárt vagy lépcsőt lehet elhelyezni. Szóval van egy kis edzőterem.
  • A nagy erkély lehet alakítani egy többfunkciós tanulmány szoba nagy asztal, könyvespolc, magazin táblázatok és kanapék dokumentumok. Nem folytatnak egy nagyméretű számítógépet.
  • Hozzáadhat egy összecsukható széket vagy miniatűr összecsukható kanapét a munkaterületre. A munkából bármikor elvonható, és röviden fekszik.

  Nem ajánlott tágas erkélyeket kényszeríteni számos bútorzattal. Nem hiszem, hogy egy nagy helynek szüksége van arra, hogy “pontszámot” kell valami, amit nem tűnik üresnek.

   • Az ilyen eredeti és funkcionális szobákhoz jobb választani a meleg fény lámpáját. A hideg opciók megfosztják a lágyság és a cozinitás helyét.
   • Ne utaljon túl nagy mennyezetre a rögzítők, csillárok és asztali lámpák. Túl nagy figyelmet fordítanak magukra, mivel az ilyen tér még mindig kisebb a területen, mint a hétköznapi szoba.

   Hogyan készítsünk hangulatos hangulatot?

   Dekoratív kiegészítések nélkül a felszerelt szoba befejezetlennek tűnik. Néha kisebb kis dolgok képesek átalakítani a helyet, és sokkal kényelmesebbé és vendégszeretővé teszik. Sok tulajdonos díszíti az erkélyét és a loggiákat virágokkal. Lehet, hogy egy nagy virág vagy edény, sok különböző növény. Különböző színűek lehetnek, és különleges pozitív hangulatot hozhatnak létre beltérben.

   Gyakran a virágok a loggia kívül kerülnek. Korábban tágas zabkása. Az ilyen dekoratív részletes erkély sok figyelmet igényel. A belsejében virágok lehetnek vázákban vagy különböző fazekakban.

   Üres és unalmas falakat kell kiegészíteni képekkel és fényképekkel. Ne tegyen túl nagy példányokat, különösen, ha a loggia kis területe van. Jobb, ha néhány közepes vagy kis képet egy sorban tárolunk.

   A képkártyákkal rendelkező keretek nem lesznek felesleges ilyen hangulatos térben. A polcokra, állványokra, számítógépes asztalra vagy végére helyezhetők. A padlón szőnyegt lehet fektetni. Lágy és monofonikus lehet, vagy egy motley és sokszínű a Bocho stílusában. Ezeknek a dolgoknak meg kell felelniük a bútorok környező tárgyaknak.

   Ha a pasztellben és a nyugodt színekben egy loggia-t fektetsz, akkor egy ilyen együttesben a legjobb, ha a bézs vagy a karamell árnyékának gyengéd szőnyegét néz ki.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: