Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Az iparvágány népszerű és megbízható anyag. Ezzel erkéllyel vagy loggiával kaphatsz. Külsőleg, az ilyen tervezés jól és vonzónak tűnik. Felkaphatja a panel bármely színét, amit meg kell kóstolni.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Érvek és ellenérvek

A szabadtéri munkához, az iparvágány alkalmas. Kiváló minőségű és tartós anyagokból készül. Ennek eredményeképpen a kopásálló és tartós panelek, amelyek nem igényelnek különleges és rendszeres ellátást. Az iparvágány nem fél a káros hatásoktól kívülről. Nem fél az esőtől, a havazástól és az erős széllökésektől. Minden körülmények között megőrzi eredeti formáját. Az ilyen anyag nem a hőmérsékleti különbségek miatt bekövetkező deformációk hatálya alá tartozik. Nem fog megrepedni és megduzzadni.

Érdemes megjegyezni az ilyen kültéri kivitel biztonságát. Ha az iparvágány, vagy erősen felmelegszik, akkor nem különböztethető meg olyan káros és veszélyes anyagok, amelyek hátrányosan befolyásolják az emberi testet.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Ezt a befejező anyagot hagyományos mosószerekkel tisztíthatjuk. Nincs szükség speciális kompozíciók megszerzésére, hogy megmentse a panelek felületét a porból és a szennyeződésből. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen panelek nagyon könnyen tisztíthatók.

Töltő erkély Siding

A befejező anyag népszerűsége nemcsak a magas színvonalú jellemzői, hanem egy demokratikus érték is. A legtöbb fogyasztó képes garantálni.

Töltő erkély Siding

Az erkélye a napos oldalon található, és közvetlen napfénynek van kitéve. Az iparvágány ilyen körülmények között nem szenved. Nem fog elhalványulni, és nem fog elveszíteni vonzó megjelenést. Az ilyen oldali anyag megfelelő felszerelése további hang- és hőszigetelő hatást eredményez.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Az iparvágány elég jó merevség, így nem lehet kemény keret kialakítani. Ilyen panelekben speciális reteszelő támadások vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy szilárd bevonatot készítsen, amely nem rendelkezik résekkel és repedésekkel.

Töltő erkély Siding

Ma a különböző gyártók kínálnak ügyfelek többszínű paneleket. Színes kialakításuk lehet a legkülönbözőbb, sötét és nagyon fényes opciók között.

Töltő erkély Siding

A siding panelek telepítéséhez nem szükséges szakember felvétele. Ez a munka önmagában végezhető. Különleges ismeretek és készségek nem szükségesek erre. Érdemes ismerni a befejező anyag telepítésének fő szakaszait, és sikeres lesz!

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Az anyag hátrányai egy kicsit:

 • Nem alkalmas forró országokra, mivel a magas hőmérséklet (több mint 50 fok) hatása alatt éget és elhalványul;
 • Ha a panel megsérült, akkor nem fog működni. Az érintett vagy deformált elem csak visszavonhatja és kicserélheti az újat;
 • Az iparvágány nem éghető anyag, de nagyon könnyű megolvasztani.

Töltő erkély Siding

A választott típusok és szabályok

Számos ipari fajtának van. A kompozíciók különböző anyagokkal rendelkeznek, amelyek befolyásolják a panelek működési tulajdonságait és megjelenését. Például látványos opciók vannak, amelyek felülete a különböző színek, kő vagy természetes fa téglája utánozza. Gyakran az emberek olyan érdekes kombinációjához fordulnak, mint egy többszínű professzionális padlón. Tekintsük többet az iparvágánytípusokról:

 • A magas költségek eltérő alapok. Az ár ellenére népszerű és gyakran megszerzi. Ez a befejező anyag nemcsak az erkélyblokkok fedezésére, hanem a házak falainak tervezésére is vonatkozik.

Töltő erkély Siding

 • A vinil iparvágány demokratikusabb áron van. Ez polivinil-kloridból készül, és kiváló teljesítmény jellemzői vannak. Sok fogyasztó ünnepli a vinil panelek gyönyörű és pontos megjelenését. Az ilyen anyagok egy kellemetlen hiánya van: a felülete mechanikai sérülésnek van kitéve. Csak egy erős hatás, és a panel továbbra is egy nyomvonal marad, amelyből nem lehet megszabadulni. A sérült telek meg kell változtatnia.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

 • Az erkély díszítéséhez egy lakásépületben gyakran használják a tartós fémdarabot. Az ilyen bélés biztosítja a kiváló védelmet a design természetes kopásból. Lehetetlen, hogy ne vegye fel a gyönyörű megjelenést, amelyet fémpanelek telepítésének eredményeként kapunk. A fém kimondó panelek nem igényelnek különleges ellátást. Tökéletesen hordoznak légköri körülményeket. Nem félnek a fagyoktól, az ultraibolya sugarai és a tűz.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

A panelek textúrája más lehet. Az építőanyagok tárolása során sima vagy durva felületekkel találkozhat. Változatok, amelyek textúrája megismétli a természetes fát, nagy igényű.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Szükséges eszközök

Ha úgy dönt, hogy elkülöníti az erkély blokkot, akkor néhány eszközzel kell állítani:

 • A felület szintjének ellenőrzéséhez hasznos a szint;
 • Ügyeljen arra, hogy elkészítse a fogókat, csavarhúzót és fúrógépet mágneses fúvókákkal;
 • Szükségünk van vezetékes konzolokra, rögzítőelemekre és horgonycsavarokra is;
 • A keret kialakításához fa rúdokat kell vásárolnia;
 • A telepítés folyamatában belső és külső sarkok, egy 10 méteres halászvonal, egy fémkefe és egy deszka (kezdő és szubált).

Nem túlzott a fém és a speciális szerelő kés. Az eszközök szükségessége a befejező anyag típusától függ.

Töltő erkély Siding

Előkészítő munka

A Saidding panelek telepítése előtt előkészítő munkát kell végezni a következő sorrendben:

 • Először ki kell szednie a korlátot és a régi erkélyes bevonatok;
 • Ezután folytathatja a betonpadlók díszítését egy darálóval;
 • Nézd meg a bárot. A hegesztéssel vissza kell állítaniuk, ha az ehhez szükséges technikai állapot. Ha egy bizonyos szakaszban rozsdafémet talál, akkor a horganyzott szalaggal meg kell erősíteni;
 • A következő lépés a nagyon bázishoz való cementáció lesz. Ezt megelőzően raklapot kell csatolnia az erkélyblokkhoz. Ez biztonsági célokra van szükség, mivel a beton és kő eső darabjai eshetnek az elhaladó emberekre;

Töltő erkély Siding

 • A fúróban telepítse az ecsetet, és kezelje a felső fémréteget ezzel a szerszámmal a rúdfelületről;
 • A fémfelületek mellett a primer és a festék. Alábecsülik Ennek a folyamatnak a jelentősége nem éri meg, mivel az ilyen kezelés védi a fémet korrózióból;
 • A szint használata szükséges, hogy ellenőrizze az erkély széleit a kerítésen kívül. Fedezze fel az egész kerületet. Ha valahol egyenlőtlenséget találtak, akkor a cement-homok használatával kell megszüntetni őket. Ha a tervezés túlságosan gyökerezik, akkor a munkát egy ideig meg kell szüntetni, és szakembereket hívnak. Túl nagy szabálytalanságok beszélhetnek az erkélyegység vészhelyzetéről;

Töltő erkély Siding

 • Ezt követően meg kell tenned a fa ládák alsó övét. Ezt megelőzően a rudakat 45 fokos szögben szorítják. Ez szükséges ahhoz, hogy azok konszolidálhatók legyenek a közösségbe;
 • A sarkokban a körmöket erősebb öv rögzítéshez kell szereznie. A szerelt ládát több olifás réteggel kell lefedni;
 • Az alsó öv betonhoz csatlakozik az építéssel vagy szilikon ragasztóval. A rudakhoz való csatoláshoz egyszerű bilincseket vagy tartós vezetéket használhat;
 • Az előkészítő munka végső szakaszát a telepítési hab alsó övje ülteti.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Hogyan kell Shepherd csinálni magad kívül: lépésenkénti utasítások

A folyamat a következő:

 • Először a keretet kell készítenie. A fából készült rudaknak az erkély sarkaihoz kell rögzíteniük az horgonyokkal. Ha az oldalakon nincsenek betonpanelek, a deszkák fém alaphoz csatlakoztathatók csavarokkal;
 • Ezután az alsó és az emeleten vízszintes síneket kell felszerelni, egy doboz kialakítását;
 • Ezeket meg kell csatolni (egy lépést nem több, mint 60 cm-es) függőleges jumperek önmetsző csavarok;
 • Növekszik, az Olifa és az antiszeptikus kompozíciók ládájának feldolgozása szükséges. Az ilyen eszközök képesek kiterjeszteni a fa szerkezetek élettartamát, és jobban ellenállnak a nedvesség és a nedvesség hatásainak;

Töltő erkély Siding

 • Ezután elkezdheti a panelek telepítését. A ládák sarkaiban szerelt sarkok. Ők elhelyezhetik a záró véghelyeket;

Töltő erkély Siding

 • A földszinten az első panel van felszerelve, és az alsó vízszintes barnahoz van csatlakoztatva, önállóan. Ezenkívül a következő bevonóelemeket csatolják ehhez a részlethez;

Töltő erkély Siding

 • Az első szalag a Lock Groove telepítve van. A csavarok segítségével megjavíthatja. A kötőelemeket az ellipszis központi részén kell elhelyezni. A panel csatlakoztatásának folyamatában kattintással vezet, amely a megfelelő telepítésről beszél.

Töltő erkély Siding

A munka befejezése után az elülső részvel folytathatja a végszerkezeteket. A panel ezen területein ugyanúgy telepítve van.

Töltő erkély Siding

Annak érdekében, hogy az erkély külső befejezésének teljes folyamata támasztja alá, az Ön számára láthatóbb, és érthető, lásd az alábbi videót:

A függőleges tartó jellemzői

Rendszerint az iparvágányt vízszintesen telepítik, de vannak függőleges struktúrák is. Ebben a tervben nincs jelentős hátránya. A legfontosabb dolog az, hogy helyesen hozzanak létre méréseket az egész felület szélességének és magasságának mérése érdekében, hogy megragadják a megfelelő méreteket.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Függőleges telepítés, különös figyelmet kell fordítani a kötőelemek megbízhatóságára és helyességére. Ez szükséges annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a hypers és repedések megjelenésének elkerülése, amely erős széleket ad meg a befejezés betöltése és a hőszigetelés megsértése.

Töltő erkély Siding

Tesztelés

Alkalmazható a belsőépítészethez, de el kell kezdeni, hogy csak az erkély üvegezése után telepítse.

 • Tisztítsa meg és töltse be a falakat, hogy a káros mikroorganizmusok és rovarok. A kiváló minőségű primer erősíti a falak szerkezetét, és figyelmezteti a pusztításukat;
 • Telepítse a ládát hosszanti régiók alkalmazásával. Ezeket antiszeptikus ágenssel kell kezelni;
 • Ha ez szükséges, tegye meg az elektromos vezetékeket;
 • Siding telepítés kezdődik a felső panelek. A mennyezethez csatolják őket. A kötőelemekhez választhat egy dugánt vagy folyékony körmöket;
 • Telepítse a speciális szerelési sarkokat, ablaknyílást, oldalakat és egyéb szükséges alkatrészeket.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

A panelek beszerelésének folyamatában folyamatosan figyelemmel kell kísérnie a felületi szintet.

Szakemberek tippjei

Az erkélyblokk (mind a külső, mind a kívülről) a székekkel függetlenül lehetnek. De mindig ajánlott figyelembe venni a szakemberek tanácsát ebben a kérdésben. Tekintsük néhányat:

 • Ne rohanjon az iparvágány elindításához. Ezt korábban több órán át kell tartani az utcán, mert az erkély külső oldalát ez az anyag fogja vágni, és mindig ilyen körülmények között lesz;
 • Ezt követően a testület megszerzi természetes dimenzióikat, és létrehozza őket sokkal könnyebb lesz. Az összes művelés után az ilyen befejezés nem lesz deformáció;
 • Sokan szembesülnek a megszerzett anyag hibás mennyiségének problémájával. A szakértők maximális pontossággal javasolják az előzetes méréseket;
 • Ha gyakran van szeles idő a helyére találni egy házat, akkor csökkenteni kell a lépést a tartóknak a panelek;
 • Ideális lesz egy lépés, amelynek hossza nem haladja meg az 5 cm-t;
 • A telepítés megkezdése iparvágány ajánlott oldalról szakaszok, mint a rövid panelek készülnek sokkal könnyebb, és ugyanabban az időben lehet gyakorolni, mielőtt bonyolultabb munka a homlokzat egy részét;
 • Semmilyen esetben nincs rögzítőelemek a panelek területére, amelyeket nem erre a célra terveztek. Ez az anyag deformálásához vezethet;
 • Ne húzza a telepítésének folyamatában. Az anyagnak szabad állapotban kell lennie, hogy a hőmérséklet-különbségek ne vezessenek a pusztításhoz;
 • A független munka megengedett a második és a harmadik emelet magasságában. Ha az erkélye fölött található, akkor csak akkor tud dolgozni, ha már van hasonló tapasztalata;
 • Győződjön meg róla, hogy a munka biztonságának biztonságát biztonsági övet kell használni. Egy ilyen dolog elérhető az ipari hegymászókban. Megvásárolhatja egy speciális ruházat és felszerelés tárolását;
 • Az iparvágány telepítéséhez az erkélyen el kell kezdeni, akkor figyelmeztető jeleket, fényes szalagokat vagy zászlókat telepít.

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Töltő erkély Siding

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása