Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Könnyű telepítés, biztonság és tartósság – a gipszkarton fő előnyei. Ez az építőanyag alkalmas belső felületek fedésére. Az erkély felszerelése a gipszkarton különbözik a gyakorlatiassággal, magas esztétikai jellemzőkkel, függetlenül lehet.

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Előnyök és hátrányok

A gipszkarton népszerű a professzionális építők és kezdők. Könnyen használható, alkalmas különböző felületek befejezésére és nagy számú pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Az anyag szilárd panelből áll, amely mindkét oldalán építési papíron van elhelyezve.

A gipszkarton megkülönböztető jellemzői:

 • Kis súly. A panelek könnyen szállíthatók a tömörségük miatt. Ez a tulajdonság leegyszerűsíti a telepítési részeket.
 • Ökológia. A káros kisülés nem teszi lehetővé az anyagot az emberi egészség számára.
 • Könnyű feldolgozás. A gipszkarton könnyen vágható, így megkaphatja a méretek részleteit. Ez különösen fontos, ha a nem szabványos területű helyiségeket méretezik.
 • Nem kategóriás. Az anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek, szinte nem ég.
 • Hőszigetelés. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy kényelmes mikroklímát az erkélyen, és fenntartja a kényelmes hőmérsékletet egy személy számára.
 • Hangszigetelés. Az erkélyen, a gipszkarton fedett, csendes lesz, a zaj nem lesz az utcáról és a lakásból.
 • Megfizethető ár. A gipszkarton alacsonyabb, mint a természetes fa panel, ugyanakkor kiváló minőségű, és tisztességes megjelenéssel rendelkezik.

Trim Balcony Gipastert

A nagy funkcionalitás ellenére az anyagnak számos hibája van. A gipszkarton törékeny és külső mechanikai expozícióval szenvedhet, ezért a panelek szállítása és tárolásakor óvatosan kell eljárni. Könnyen elnyeli a nedvességet, nem nagyon alkalmas a magas páratartalmú helyeken való használatra. Ennek a pillanatnak a kiküszöbölése érdekében ajánlott a gipszkartont nyílt formában hagyni több napig.

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Nézetek

A modern gipszkarton javult a teljesítmény jellemzői. A tulajdonságaitól függően többféle anyagot használtak a különböző helyiségek befejezéséhez.

 • Szokásos. Olcsó anyag, amely nem rendelkezik további tulajdonságokkal. Rendszerint semleges színskála van, és ha a helyiségek stabil hőmérsékleti rendszerrel és alacsony páratartalommal rendelkeznek.
 • Tűzálló. A gipszkarton összetétele magában foglalja az anti-epires anyagot, amely kevésbé éghető. Az ilyen panelek teljes mértékben megfelelnek a tűzbiztonsági követelményeknek, és alkalmasak szinte minden helyiségbeállításra.
 • Nedvességálló. Az erkély legmegfelelőbb lehetősége a csapadék és a hőmérséklet ingadozása miatt. A lemezeket speciális bevonatú nedvességgel borították, és az anti-fogásoldatokat is alkalmazzák, hogy megakadályozzák a penész megjelenését.

A panelek dimenziókkal különböznek egymástól, amelyek szintén figyelembe veszik az építőanyagok vásárlásakor. A megerősítés előtt számítsa ki a szoba területét, a szükséges számú gipszkarton lapokat. Ehhez előzetesen ismerni kell a lapok méretét, amely tisztázható a helyszíni gyártókon vagy közvetlenül a boltban.

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Szükséges eszközök

A javítási munkák nem igényelnek szakmai ismereteket, és elegendő szabványos felszerelést tartanak. Elkészítése vagy megszerzése a javítás előkészítésének egyik lépése. Milyen eszközökre van szükség:

 • Lyukasztógép. A panelek közvetlenül szerkesztésére használják.
 • Fúró, Shrovet. Szükség van az öntapító csavarok, dupelek és egyéb kötőelemek telepítésekor.
 • Építési szint, Plumb. Azokat a panelek összehangolják egymáshoz képest, és a felületek erkélyén helyezkednek el.
 • Putty kés. Szükséges, hogy a falakat a falakra kell alkalmazni.
 • Rulett és ceruza. A mérési munka elvégzése során történik.

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

A felsorolt ​​berendezések mellett a gipszkarton és a következő anyagokat kell megvásárolni:

 • Szigetelés – a felületek felépítéséhez.
 • Hidra és párologtatás. Szigetelés esetén szükséges.
 • Profilok. Telepítenie kell a ládát.
 • DOWEL, SZELKSÉG. A munkák minden szakaszában rögzítőelemekre van szükség.
 • Primer, gitt. Használják őket a hablapok közötti csatlakozások kezelésére.
 • Handsman fa és fém. Szükség esetén csiszolóval helyettesíthető. Meg kell kezelni a láda részleteit.

Ha szükség van az anyagokra, külön-külön festeni. Alkalmas a gipszkarton színének bíboros változására, és aláhúzza a panelek természetes árnyalatát. A végső felület színpadán az impregnálások a magas páratartalom, a magas hőmérsékletek védelmére kerülnek alkalmazásra.

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Előkészítő szakaszok

A dekoráció az erkély gipszkarton csak üvegezés a szobában, különben a panel nem fogja, és lehet deformálódott csapadék és magas hőmérsékletnek. Íme néhány más lépés az előkészítéshez:

 1. Mielőtt lefednénk a loggiát, eltávolítjuk az összes elemet, megszüntetjük a falakat a régi felület nyomaiból.
 2. Ezután javasoljuk a gőz és a nedvesség védelmét. Ebből a célból a fólia vagy a polietilén fólia kiugrott az akadályok szerepében. Ezenkívül speciális membránokat lehet használni.
 3. A felmelegedés nemcsak kényelmes mikroklíma és állandó hőmérséklet fenntartása, hanem a panelek élettartamának meghosszabbítására is szükség van. Mivel ez az eljárás a bélés előtt is szükséges.

Emlékeztetni kell arra, hogy minden felületet az erkélyen kell feldolgozni: nem csak falak, hanem a padló és a mennyezet is. A szigetelésnek különböznie kell a rothadás, a nedvesség és a patogén mikroorganizmusok kitettségével szemben.

Trim Balcony Gipastert

A loggia szigeteléshez használt anyagok:

 • Üvegjátékok;
 • ásványgyapot;
 • polisztirol hab.

Az anyagvastagságnak legalább 50 mm-nek kell lennie, hogy ne legyenek tervezet az erkélyen. A komplex klimatikus körülmények között történő üzemeltetés során a szigetelést továbbá feldolgozzák, hogy növeljék a magas és alacsony hőmérsékletek ellenállását. A láda elemei között halmozott, amely a fóliát megelőzően a vízszigetelésre. A felszereléshez használt építési tűzőgép.

Az erkély megérintése a gipszkartonhoz szükséges, hogy a panelhez csatlakoztatandó láda telepítése. A keret vízszintes és függőleges profilokból készül, amelyek mind fa, mind fémek. Az utóbbit megkülönbözteti a megnövekedett szilárdság és a könnyű telepítés, mert gyakrabban használják őket.

Fa használat esetén a rudak tovább feldolgozták.

Trim Balcony Gipastert

A ládák telepítésének szakaszai:

 1. A falak rajzolását és jelölését. A profiloknak köszönhetően pontosan elhelyezhető, hogy hosszabb ideig tart.
 2. Támogatási profilok beállítása. Az első rudakat a padló telepíti, a következő elemeket igazítja rájuk.
 3. Alkatrészek felszerelése a jelölés szerint. Hogy olyan simábbak legyenek, javasoljuk az építési szint használatát.
 4. Részletek rögzítése. Ehhez a Dupelek vagy az önzáró csavarok használatosak, minden 25 cm-en keresztül vannak felszerelve.
 5. A keresztirányú jumperek telepítése. Ők készítik a profilokat, és figyelembe veszik a falak munkaterhelését. Ha szükséges, hogy a lámpa sok súly ellenálljon, a jumperek a lehető leggyakrabban rögzíthetők.

A rögzítőelemek tartósabbak és kemények lesznek. A cellák közötti cellák között helyezhető szigetelés, a jövőbeni ízületek helyszínén, ajánlott kettős láda megszervezni. A következő szakaszban a gipszkarton közvetlenül a ládához van csatlakoztatva.

A következő videóban azt javasoljuk, hogy vizuálisan nézze meg a fenti lépéseket a mennyezeti láda példáján.

Hogyan veheti igénybe a saját kezét: Munka szekvencia

A burkolat a mennyezetről indul, majd a falakra mennek. Először is meg kell vágni a kívánt méretű gipszkarton paneleket, ha szükséges, a hely megvilágításra kerül.

A panelek között a button csomópontok egyszerűségét a ferde élek biztosítják – Chamfer. Ha nem, akkor a felületeket önállóan készítik el.

Az első gipszkarton panelek a mennyezetre vannak felszerelve. Mivel a rögzítő elemek, a leginkább kényelmes a használata önmetsző csavar – a sapkák ajánlott fojtani az anyag belsejében. Az elemek közötti távolság 20-25 cm, a kényelem érdekében, vannak jelek a jövőbeli lyukakhoz. A fennmaradó panelek hasonló módon vannak beállítva. Szükség esetén az utolsó részleteket vágják.

Mi veszi figyelembe az erkély vágását:

 • A kábelezés és a csavarok nem érintkezhetnek.
 • A fém doom a leghatékonyabban nedves éghajlaton.
 • A fabarok bruttóak, védő megoldásokkal vannak ellátva.
 • A kötőelemek nem lehetnek nagyon szorosan csavartak: az anyag más, és deformálható.
 • A mennyezeti profilok telepítésekor a szélek és a középső javaslatok használata horgonyokkal.

Az ajánlásoknak való megfelelésnek köszönhetően lehetővé válik a szerkezet élettartama, egyszerűsíti és felgyorsítja a telepítési folyamatot.

Videóeszközök az erkélyes gipszkarton vágásához lásd az alábbiakban.

Végső kivitel

Az arccal lehetővé teszi az erkély tulajdonosának bármely tervezői ötleteit. Ebben a szakaszban a tervező ötletek megvalósulnak, kényelmet hoznak létre:

 • Először is, a panelek közötti résidőket sarlóval vagy primerrel lezárják, majd egy papírszalagot vagy rácsot telepítenek a varratokon. A felület összehangolásához két réteg a gitt. A művelet hasonló a falakhoz és a mennyezethez.
 • University – a gipszkarton egyik előnye. Festhető, háttérképekkel vagy csempével borítva. Csak a bélés nem felel meg a célnak, mert a telepítés megköveteli az önálló csavarok használatát, amelyek deformálódhatnak a paneleket.
 • Ami a színes megoldásokat illeti, mind természetes, nyugodt árnyalatokat, mind kontrasztos, agresszív hangokat használhat az erkély díszítéséhez. Az első esetben létrehozhat egy belsejét az ország stílusában, az utolsó opció alkalmas modern design.

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Trim Balcony Gipastert

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása