Válasszon bútorokat az erkélyen

  A modern típusú apartmanok erkéllyel rendelkeznek. A tér több négyzetméterben segít a különböző tervezési vágyakozáshoz. Ebből a kis területről kényelmes helyet biztosít az apartmanok lakói számára.

  Az erkély méretétől függően pótágy, irodai, nyári terasz, egyesítheti a szobát. Kényelmet kap, és nem veszti a praktikumot, segít megfelelően kiválasztott bútorokat az erkélyen.

  A normál apartman bútorok és erkély bútorok különböznek egymástól. Az utóbbi sajátossága volt a külső fellebbezés, a tömörség és a funkcionalitás. Erkély, amely kifejezetten erre a szobára készült, nem eszik helyet. Ugyanakkor az ilyen bútorok magában foglalják a szobát.

  A választás jellemzői

  Számos szabály van a sikeres bútorok kiválasztására.

  Anyagok

  Az üvegezés jelenlétéből vagy hiányából eltávolított költségek, a bútorgyártó anyag kiválasztása függ. Egy optionált szobával nagyfokú páratartalom van kialakítva a csapadék miatt. Ebben az esetben érdemes megválasztani a bútorokat fémből és műanyagból, vagy nedvességálló bevonattal.

  Ha van egy izgalom, hogy a bútorok elronthatók a csapadék hatása alatt, akkor gondolkodhatsz a folding bútorobjektumokról. Az ilyen kiigazítások nem igényelnek nagy erőfeszítéseket: ahhoz, hogy eléggé bomlik, és tegye az erkélyen, amikor azt akarja.

  A méret

  Az erkély mérete jelentős szerepet játszik, amikor a hely tele van. Minden, ami beltéri lesz, meg kell egyeznie a hosszral és szélességgel, figyelembe véve az ajtó és az ablakok megnyitását, írja be az ajtót.

  Ha van egy kis erkély, akkor újra összecsukható bútorok lesznek. Az összecsukható asztal és székek megmenthetik a helyet, és nem zavarják az erkély szabad mozgását. Szükség esetén összecsukhatóak, így bomlanak. A sikeres tárolási megoldás a falra való rögzítés.

  Nemcsak a mentett helyről, a belső térről, a funkcionalitásról, a kiválasztáskor, akkor szükséged van a személyes kényelemre. Semmi sem zavarja a pihenést és a kényelmet.

  Nézetek

  Az erkélyes elrendezés tartománya is széles, és apartman bútorokat kínál. Mindez a stílus és a fogantyú kialakításától függ.

  A kényelmes tartózkodás az erkélyen, egy hatalmas számú kanapé lehetőség, különböző funkcionalitással:

  • Kicsi;
  • Fiókkal;
  • Keskeny;
  • Alvóhelyen.

  Kis kanapé Hogyan nem lehet alkalmas pihentető nyaraláshoz egy kemény munkanap után. Itt olvashatod a könyvet, nézd meg a filmet – mindent, amit a lélek elégedett lesz. Az ilyen kanapé mérete túl szélességű, lehet, hogy bármilyen kis helyre helyezhető. Modest értéke lehetővé teszi, hogy egy kis asztalt vagy más témákat helyezzen el.

  A modellhez egy összecsukható ágyhoz válasszon olyan helyet, amely lehetővé teszi a tervezés előrehaladását. Az erkély elég hosszúnak vagy szélesnek kell lennie, hogy a kibontott kanapéval, más elemekkel kell illeszkedni.

  A fiókkal ellátott modell kényelmes tárolóeszközként szolgál a dolgok tárolására.

  Van egy olyan modell, amely nem kell előterjeszteni egy keretet egy ágy létrehozásához – ez egy kész kanapé. Egy ilyen lehetőség a legtöbb esetben “eszik” az erkély teljes területét, de cserébe egy hangulatos szabadidős területet kapsz.

  Hajtogatott ágy – egy másik megoldás egy kis erkéllyel. Az ilyen eszköz egyetlen mínusz az alvó létesítmények (matrac, pasztell fehérnemű, párnák és takarók) tárolása.

  A legváltozatosabb módszer a nagyszámú hely meglehetősen tágas erkéllyel történő karbantartása egy gardrób ágy. Ez az opció ideális a kis terek számára, mivel két funkciót ötvözi: egy szekrény és egy hálóhely. A figyelemre méltó előnyök közül a kényelmet és a kis méretű.

  A kárpitozott bútorokat nemcsak a kanapék, hanem a fotelek is képviselik. A transzformátorok univerzálisak, mind széken, mind pedig ágyként használhatók. A transzformátor kis mérete segít létrehozni a kívánt belső hangulatos és egyedülálló. Igaz és ebben a helyen hiányosságok vannak.

  Az ülések kiválasztása egy lehetőségben nem korlátozott. A masszivitás elkerülése Használja a fonottat vagy a fém keret modelljét.

  A fémtermékek könnyűséget és romantikus helyet teremtenek.

  Az érme szőtt ülések tervezése. Hasonló modellek hasonlítanak a nyári szünetekre, a tengerre. Ha ilyen karosszéket telepít az erkélyen, létrehozhat egy tenger gyümölcseit és a pihenést.

  A fonott székek nagyszámú változata is létezik, még a legkisebb erkéllyel is, amelyet egy mini széket lehet felvenni, mint az ilyen termékek egyik előnye – tömörség.

  A fényes plusz is az a tény, hogy a tervezők különböző eredeti formákat kínálnak. Például a papasan vagy a fotel-hajó székének kerek változata a lábak támogatásával.

  A mobilitás és a szokatlan hely független székekkel rendelkezik. Az ilyen modellek számos funkcióval rendelkeznek:

  • A fényes eredeti tervek sokkal érdekesebbé teszik az erkélyt.
  • Tartsa szabad helyet a padlón.
  • Vannak olyan medálszékek mobil verziói, amelyek saját keretüket tartalmazzák. Számukra nem kell fúrni a falat a telepítéshez, elég ahhoz, hogy egy széket lélegezzen a keretre. Ez lehetővé teszi, hogy más helyiségekbe és terekre átviheti.

  Egy nagy segítő a vízszintes tér megtakarításában és a függőleges használatával a beépített bútorok. A konszolidáció fő összetevői a padló, a falak és a mennyezet szerszámok lesznek. Az ilyen struktúrák ideálisak a kis erkélyekhez, mivel itt a multifunkcionalitásuk a lehető legnagyobb mértékben nyilvánul meg.

  Erkély beépített bútorok – kényelmes és gyakorlati kiegészítő.

  Anyag és szín

  Az anyagot óvatosan kell meghozni, és különleges ellátásban kell választani. Az erkély gyakran növeli a páratartalmat. Az állandó hőmérséklet-cseppek negatívan befolyásolhatják a termék anyagát.

  Javasoljuk, hogy nedvességálló alumínium és fém műanyag tárgyakat, laminált faforgácslemezt használjon. Ezeket a termékeket az erő, a tartósság, az abszolút nedvességállóság, a különböző hőmérsékletek átvitelének képessége jellemzi.

  A színes megoldások egyéni beállításokból származnak. A legnépszerűbb színek közül az erkély, fehér, természetes fa árnyéka, krém.

  A bútorok követelményei

  Nagy igények kerülnek előterjesztésre az erkély bútorok:

  1. Különleges súlyossággal kell megközelíteni az anyag kiválasztását, amelyből a terméket elvégzik. A minőségi anyag lesz az, amely ellenáll a nedvességnek és a hőmérsékletcseppeknek.
  2. Kisebb helyiségek esetén érdemes megállítani a transzformátor modellek kiválasztását, amelyek többfunkciós és segítenek a tér megtakarításában.

  Minél könnyebb, annál könnyebb lesz tisztítani, és áthelyezi az erkélyen. Alacsony súly – Fontos kritérium a folding bútorokhoz.

  7

  Fotók

  Nyitott és hideg erkéllyel rendelkező lehetőségek

  A meleg nyári esték kellemesebbé válnak, hogy ne töltsön el egy furtos szobában, hanem egy hangulatos nyitott erkéllyel egy csésze teát vagy egy pohár bort.

  A mellékhelyiség elrendezése során a személyes preferenciákat kell irányítani, azonban a tervezők felajánlják tippjeiket az erkély belsejének megszervezésére.

  • Annak érdekében, hogy a tér kényelmes és kellemes volt, először távol kell eltávolítani mindent, hogy távolítsa el a “kamra” illúzióját. Ha szabadon kell tárolni néhány dolgot egy szabadtéri vagy hideg erkéllyel, mint például a bankok és a savanyúságok, akkor különleges nyitott vagy zárt réseket készíthet, amelyek tökéletesen illeszkednek a belső térbe.
  • Az egyszerű padok jó lehetőségként szolgálnak az erkélyterület megszervezéséhez.
  • Ahhoz, hogy az esti helyek kényelmesebbé váljanak, az erkélyen gyertyákkal díszíthetők, és hűvösség esetén vigyázzanak veled. Kiderül a tökéletes romantikus légkör. Adjunk hozzá egy kis hangulatot a párnák, szőnyegek, virágok segítségével.
  • Vannak, akik szeretik az egész növényi növényeket az erkélyen szervezni, és néhányan csak egy edény. A legfontosabb dolog az, hogy minden rendben volt, és nem zavarja a mozgást.

  7

  Fotók

  Bútor szigetelt loggia

  A nyitott loggiáktól eltérően egy zárt felmelegedett opcióhoz jó kárpitozott bútorokat használhat, még egy kanapé vagy ágy is alkalmas: nincsenek korlátozások.

  A bőr kárpitozott bútorok stílus belső és hatásosságot adnak.

  A hely otthoni irodaként használható, kényelmes széket és asztalt telepíthet.

  Hogyan készítsünk egy kanapét?

  Kanapé, amit tehetsz, és csinálod magad. Ehhez legalább minimalizálni kell az építőanyagokkal való munka készségeit.

  A munkához a következő anyagokra lesz szükség:

  • Építési szint és rulett;
  • Elektrolovka és hacksaw;
  • Csavarhúzó;
  • Csiszoló;
  • Kalapács fogóval;
  • Ragasztópisztoly.

  Anyagokra lesz szükség:

  • Forgácslap;
  • Fából készült rudak;
  • Csavarok, ragasztó körmök;
  • Porolon a kárpitozáshoz;
  • Azt jelenti, hogy megvédi a fát a nedvességtől;
  • Szövetszövet.

  1. Készítsen egy kanapé projektet. A rajz nem lehet professzionális tervezésű, meglehetősen sematikus vázlat. Fontos kanapé mérete.
  2. Kezdje a hasított testet. A gyártáshoz szüksége lesz egy rudakra. Vissza, ülések, oldalsó részek, faforgács szükséges. Ezután menjen a billetekbe. Mindegyiküket vágják és vágják meg, és megpróbálják az erkélyen.
  3. Csiszológép fogantyúval kész elemeket. A feldolgozás után mindent egy speciális nedvességvédő. Ezt követően festeni és lefedheti a lakk részeit.
  4. Vegyen egy keretszerelvényt. Az öntapadós csavarok használata és a varratok az erőért betegek.
  5. Indítsa el az ülések és a hátterek létrehozását. Ehhez csatolnia kell a habszivacsot a fő formájához egy tűzővel. Ezután csatlakoztassa a szövetet ragasztópisztolyba (a hab gumi tetejéről rögzítve). Hogy megkönnyítse a mászást, a hátul a döntés alatt kell csatolni.

  Az erkély kanapéjának egyszerű változata készen áll.

  Hogyan készítsünk egy kanapét az erkélyen a saját kezével, lásd a következő videót.

  Ötletek a belső térben

  Az erkély legyen a térben, ahol akar jönni, hogy a többi egy vagy több időt a családtagok vagy barátok körében. A belső teret el kell ültetni és vonzani, hogy újra vissza akartam visszatérni az erkélyre.

  Például a virágok szerelmeseinek, virágos üvegházat készíthetsz. Ha ilyen tervezési projektet fejleszt, húzza ki a színek helyét. Ne feledje azonban, hogy az üvegházban kényelmesnek kell lennie ahhoz, hogy mozogjon és lazítson, így ne tegye meg a helyet a növények által.

  A virágcserepek a legjobb választás egyetlen színsémában és egy stílusban.

  Egy kis erkéllyel, a fehér fal színe tökéletes. A burkolat lehet egy fa, amely természetességgel adja meg a szobát. Az ilyen erkély kiegészíti a kis székeket és egy fém- vagy fonott termékeket. A fehér falak hátterében látványos lesz, hogy sötét színű bútorokat nézzen ki.

  A terület hiánya a munkaterület megszervezéséhez az apartmanban az erkélyen lehet készíteni.

  Ha a helyet teljesen eltávolítja a munkahelyi irodában, akkor a szoba nem zavarhatja. A falak monofonikus semleges árnyalatai hozzájárulnak a fókuszhoz. Főleg ilyen belső használatra szürke, fehér és fém színek.

  Az irodában semmi feleslegesnek kell lennie. Minden, ami szükséges ahhoz, hogy kényelmes munkakörülményeket hozzon létre: asztal, számítógép, szükséges anyagok.

  A falakon kis polcokat telepíthet.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: