Fehér nappali: gyönyörű belsőépítészeti ötletek

A nappali minden apartman egyik fő szobája, így gondosan kell megközelíteni a designját. Sokan választanak fényes színeket a szoba számára, mint a fő. A fehér szín egy nagyon merész döntés, és gondosan figyelembe kell vennie számos tényezőt, mielőtt a terem egy hasonló árnyékolását tervezné. Fontos megjegyezni, hogy a bevonatok és a berendezési lehetőség közül az ilyen fajtákat úgy kell kiválasztani, hogy tökéletesen ismeri a nappali helyzetét. Csak az összes jellemzővel meg kell teremtenie egy elegáns szobát a világos tonkokban a vendégek fogadásához.

Sajátosságok

A White nappali projektje számos funkcióval rendelkezik. Ezek közül mindkettő pozitív és negatív árnyalatok vannak, amelyeket figyelembe kell venni.

A fehér könnyű csarnok pozitív jellemzői a következő pontokat tartalmazzák:

 • A fényes falak és a mennyezet miatt a nappali vizuálisan növekszik. A legintenzívebb falak tükrözik a fényt, ami hozzájárul a szoba méretének növekedéséhez.
 • A könnyű hangok nem unatkoznak olyan gyorsan, mint a telített árnyalatok vagy minták. Nem “jönnek ki” nézzen, és ne gumiabroncsok.
 • A fehér falfelület, a mennyezet és a bútorok tökéletesen kombinálhatók különböző árnyalatokkal. A dekoráció és más belső tárgyak segítségével különböző hangkombinációkat hozhat létre.

 • A fehér szín rengetege az öltözött nyugodt hangulatot hoz létre, amely egy kemény munkanap után különösen kedvező lesz, és hozzájárul a mentális egyensúlyhoz.
 • A fényes árnyalatok hatalmas pluszja a belső stílusokkal való kombináció. Mind a klasszikus, mind a modern irányok tiszta, a nemes hangzás esztétikai és releváns.
 • A könnyű felület gyakran “vászon”, egy belsőépítész számára. Gyakran szolgál a síkon lévő kreatív minták létrehozásának alapjául, vagy szokatlan formában és színekben történő belső elemeket.

 • Fehér falak és mennyezet esetén nagyon könnyű kiválasztani a befejező anyagot, mert ilyen színben számos különböző bevonat van.
 • Hasonló design a nappaliban tökéletesen alkalmas azok számára, akik szeretik az időszakos műszakot. A magas költségek elkerülése, csak módosíthatja a tartozékokat, míg a szoba frissített nézetet szerez.

 • A könnyű hangok alkalmasak a zónákra osztott szobákra. Még egy nagy számú bútor esetében is, a belső tárgyak ilyen színezése megakadályozza a nappali peres eljárás hatását.
 • A fehér szín sokoldalúsága a divattervben. Ez egy klasszikusnak tekinthető, így hosszú évekig megcsodálhatja a teremet, és mindig megfelel a divatirányzatoknak.

A következő árnyalatok közé tartozik a design negatív jellemzői:

 • Szükség van arra, hogy “hígítsuk” a szoba színskáláját. Fényes ékezetek nélkül fehér nem hoz létre kényelmet.
 • A könnyű tónusú bútorok és egyéb felületek nagyon instabilak a szennyezéshez. Rendszeres tisztítást igényelnek, hogy mindig bemutathatók legyenek.
 • A fehér színek érvénytelenek beltérben, ahol háziállatok vagy kis aktív gyerekek vannak. A nappaliban lévő bevonatok nem alkalmasak a szőke, mert túl gyorsan szenvednek a gyermekek és az állatok leprojéről, és elveszítik az ősi megjelenését.

A kötelező belső tétel bármely stílusban könnyű szőnyeg. A kárpitozott bútorok közelében helyezkedik el, meglehetősen kellemes pályázati textúra vagy akár hosszú halom.

A legjobbak mindegyike, mint az ezüst keretbe vagy fekete-fehér fotók sorozatába behelyezett vászon falait.

Fontos, hogy a függönyök nappaliban ékezetű színeket alakítsunk ki.

Ezen túlmenően ki kell emelni néhány olyan elemet, amely vonzza a figyelmet.

Óvatosan közeledik a világítás kiválasztásának. A fal könnyű színe nem jelenti azt, hogy kevesebb mesterséges fényforrásokat kell hozzáadni a szobához. Éppen ellenkezőleg, gondosan válassza ki a lámpák kialakítását, mert a formájuk fényes belső jellemzői különösen észrevehetőek.

Dekoráció

A nappali az alapelemekből áll, amelyek mindegyike kedvezően elrendezhető fehér fényben, és kiválaszthatja a megfelelő dekorációt.

A nappali falak felülete eltérő lehet.

A könnyű bevonatot a következő eszközök segítségével hozták létre:

 • Különleges panelek. Gipszkartonból és más anyagokból készülhetnek. A könnyű árnyalatok rohanása tökéletesen növeli a helyet. A reliefpaneleket a szoba egyes szakaszai hangsúlyozására használják. Például, a kandalló közelében helyet választanak el.
 • Néha a falak felületét vakolat borítja. Ez lehet egy hétköznapi fehér keverék és dekoratív bevonatváltozás.

 • Gyakran a felületet festékkel borítják. Érdekes vétel – festett tégla szín, ami sikeresen meg nem csak a belső stílusok jellemző rá, hanem más fogalmak.
 • Az egyes webhelyek fényt díszítése. Különösen esztétikailag úgy néz ki, mint a fehér falak, megadja a nemesség és az eredetiség belsejét.

A mennyezet felszíne leggyakrabban főtt fehér árnyalatokban van. A lefedettség egyik módja festék, de ennek a felületnek tökéletesen sima legyen.

Annak érdekében, hogy a klasszikusok hangsúlyozzák a nappali légkörében, megkönnyítő minták és elemek stukkó kialakulhat a mennyezeten.

A lábazat nagyon fontos szerepet játszik a belső fogalmak hozzáadásához. A legtöbb irányban könnyű hanggal rendelkezik. A felület hiányosságainak elrejtése érdekében a mennyezetet gyakran feszültség és felfüggesztett panelek segítségével tervezték. Ebben az esetben nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésre a tervezésben. Nincs felület, a fő fehér szín mellett lehet rajzok vagy készítmények a beépített lámpákból.

A fából készült gerendák az eredeti lehetőség lesznek. Ők megfelelnek több belső stílus – ország, Provence, Loft. A nagyobb eredetiségért a természetes fát világos színnel lehet festeni.

A fehér nappaliban a fő padlóburkolat világos és kontrasztos árnyalatokon alapulhat falakkal és mennyezetgel. Kontraszt esetén, egy krém vagy tej árnyalatú hosszú halom hozzáadásával.

A szoba szilárdsága fából és származtatott anyagok bevonását adja. A parketta vagy a megkönnyebbülés bevonata a luxus településéhez kapcsolódik. Néha a padlót csempék borítja. Ezek általában kis fehér részletek a fényben. A lefedettség árnyalata a menetelés mértéke.

A fényes textúrával rendelkező anyagok nagyobb mértékben a por és a különböző nyomatok felhalmozódásához.

Stílusok

A fehér nappali különböző belső irányban megtapasztalható.

skandináv az egyik legrosszabb “fényes” stílus. A csarnok falai biztosan fehérek lesznek, mint a mennyezet. Nem túl nagy téglalap alakú kanapé világos színt egészítenek ki színes párnák és egy hasonló díszítésű szőnyeg. Gyakran szőnyegpadlójú bevonattal rendelkezik eredeti geometriai mintával. A négyzetes formák mellett gyakran lehet elérni a kerek körvonalakat – kandalló formájában, lámpatábla vagy egy dohányzóasztal.

A nappaliházak belsőépítésének lakóhelye és az összes apartmanok gyakran megtestesültek Országstílus. Ez a legnépszerűbb naplók a mennyezet kialakításában. A legtöbb belső részben nyomon követheti a kontrasztot – a kárpitozott bútorok kerete sötét fából készülhet, míg a kárpitozás könnyű. A bézs árnyalatok vagy fa vakok függönyei tökéletesen illeszkednek egy ilyen szobába. Népszerű Light Journal asztalok Négyzet alakú, gyakran az üvegből készült asztal.

Minimalista nappali Soha nem túlterhelt bútorokkal. A koncepció célja a nyílt tér hangsúlyozása. Általában alacsony fényű kanapékot választanak ki, a falaknak tiszta fehér árnyékolása van. Világos elemek lehetnek ilyen belső elemek, például polcok, textíliák, vázák, festmények. Nagyon gyakran annak érdekében, hogy hangsúlyozzák a tömörséget, mint a fő stílusstratégia, a TV vagy a kandalló szerelhető a falfelületen speciális fülkékben.

A pasztell árnyalatok tökéletesen megtestesülnek az irányba Provence. A csarnok kialakításában mind a tiszta, fehér szín, hígított bézs és szürke ékezet, valamint a fából készült bútorok kialakításában használt fénysugárzási változatok is megfelelnek. Fontos szerepet kapnak a vonalak simaságának – nehéz megtalálni az éles jellemzőket az olajbogyó irányában. A pasztell színekben díszített textilek és gyakran virágnyomtatványok, az egyik fő szerepkör a nappali kényelem érdekében.

barokk – Ez egy stílus, amely ötvözi a fehér és közel hozzá. A falak és a mennyezet közel áll a forrásponthoz, míg a bútorok melegebb árnyalatúak a kárpitozásán. Világítással kombinálva a bútorok és tartozékok díszítését használják, ami hangsúlyozza ennek a koncepciónak a luxusát és nagyságát. A természetes fából készült bútorok gyakran szálakkal és filigrán mintákkal vannak felszerelve, a textilek fontos eleme a függönyök. Egy ilyen hasonló stílusban fehér vagy kontrasztos hangok kombinációja nem megengedett.

Art Deco A fehér és színes bútorok teremben történő kombinációt ad. A könnyű székek és a színes kanapé kombinációját tökéletesen kiegészítik ugyanabba az árnyalatú függönyökkel. A sikeres paletta fehér szürke és fekete kombinációja lesz. Az Art Deco-ban megengedett, hogy rhombid, négyzet alakú vagy csíkos nyomatok legyenek, amelyek két kontrasztos színeket kombinálnak magukban.

A TV-k gyakran egy hangsúlyt fektetnek.

Gyönyörű és trendi irány van Tetőtéri stílus. Nagy helyet igényel, a nappali eredeti és hangulatos. A szőke falakat gyakran sötét padlóval kombinálják, akcentus szerepet tölt be egy tégla textúrával. A bútorok ebben a stílusban különböző, nem túl szigorú formákkal rendelkezhetnek, és fehér, bézs vagy szürke hangon belül vannak. Különös figyelmet fordítanak a világítóberendezések megválasztására, amelyeket műanyag vagy átlátszó mennyezetű felfüggesztett lámpák formájában mutatnak be.

Színes kombinációk

A nappali díszítésekor fontos, hogy egyensúlyt hozzon létre a fehér és árnyalatok között, amelyek vele együtt vannak.

Nagyon gyakran láthatod a csarnokot, fekete-fehérben díszítve. A legfontosabb dolog az, hogy meghatározzuk, hogy melyik színárnyalat uralja, és amely kiegészíti a kombinációt. Néhányan megpróbálják egyensúlyozni a fekete-fehér mennyiségét.

Találkozhat egy ilyen designt a nappaliban, amelyben a fehér hangot lédús árnyalatokkal hígítják. Fényes ékezetek vannak olyan belső tárgyak, mint egy dohányzóasztal, a kanapé, párnák, festmények vagy panelek puccsa. A klasszikus elemek aranyszínűek díszíthetők, néha egy könnyű márványkő alternatívaként. Noble úgy néz ki, fehér és barna nappali, a világos háttér kiegészítheti a textíliákat lila tónusokban.

Több modern koncepciók engedélyezi az ilyen ékezetek között fehér kiegészítők, mint a lila állvány, kombinációja és világos türkiz párnák. A meleg hangot a narancssárga szőnyegmintában lehet megtestesíteni.

A fehérvörös nappali különálló piros szakaszok jelenléte a mennyezeten vagy a bútorokban.

Fehér-zöld szoba gyönyörű, ha a zöld használatos kombinált háttérkép annak érdekében, hogy kiemelje az egyik fal, valamint a szőnyeg és a kis kiegészítők.

A kék-fehér vagy fehér-kék szoba tartalmazhat színes ékezeteket olyan tárgyakon, mint például egy asztalhoz tartozó asztali vagy szék, amely egy kanapéval van ellátva. A fehér, kék és piros hangok kombinációja sikeresen megtapasztalható a tengeri stílusban.

Gyönyörű példák a belső térben

Mind a modern, mind a klasszikus kialakításban a nappaliban a szokatlan megoldások megtestesülnek, így az igazán kreatív csarnokot alkotják.

 • A szokatlan megoldás felszerelhető bútorokkal a világos szobában, színes megvilágítással. Egy ilyen megoldás hangsúlyozhatja a szoba tervezésének jellemzőit, vagy egyszerűen díszíti a szobát, ha a légkört még hangulibbá teszi.
 • Különböző stílusokban a zebra nyomtatással ellátott szőnyeg sikeresen illeszkedik. A fehér és a fekete csíkok kombinálásával semleges helyzetbe kerül a belső térben, és egyesíti az egyszerűséget és az eleganciát.

 • Ha meg szeretné változtatni a világos nappali nézetét, akkor nagyszerű megoldást fognak használni ágytakaró tartozékként. Fényes ágyak elterjedése színes kanapéra, megszabadulsz tőled, hogy új bútorokat vásároljon. Fényes kockás elhelyezése, további színeket hoz létre a szobában.
 • Figyelembe véve az összes árnyalatokat és tulajdonságot, könnyen díszítheti a fehér nappali helyiségét, hogy ez lesz egy jó hangulat forrása az Ön számára és az otthoni látogatók számára.

További információ erről a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: