Hogyan válasszunk egy fiókos fiókot a nappaliban?

A nappali egy lakás különleges szobája, amely funkcionalitást és vendégszeretetet kínál, amely nagymértékben függ a bútoroktól. A nappali gyakran összetevője a fiókos szekrény, amely lehetővé teszi a helyiség számára, hogy tágas nézettel rendelkezzen a dolgok tömegéből. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan válasszon egy fiókos fiókot a nappaliban, meg kell ismernie a bútorok tárgyának jellemzőit, és figyelembe kell venni egy adott styitromban lévő relevanciáját.

Sajátosságok

A “Dresser” fogalma ma meglehetősen változatos. Lefordítva a francia dresser azt jelenti, hogy “kényelmes”. Ez egy elegáns nappali tartozék, amelyet a tervezés, a dimenziók, a kapacitás és a funkcionalitás jellemez. Ezek az a tényezők, amelyek meghatározzák az adott termék relevanciáját a teremben. Ezek több bútorok, amelyek egyre kombinálhatók: a mellkas hasonló lehet egy tipikus szekrényhez fiókokkal, büfével vagy a fal egy részével egy üveg homlokzattal.

Ettól függően ez a tartozék több fajtával rendelkezik:

 • fal – egy lehetőség, hogy a rögzített közvetlenül a falra, ami különösen kényelmes szobák minimum szabad helyet (főleg kis modellek, amelyek nem hozzon létre egy nagy teher a falon);
 • Pöttyös – Dresser a nappali, amely része a bútorok ensemble (együtt értékesítik kanapé vagy asztal, egy funkcionális és tágas bútorok egy stylist és szín);
 • sziget – Stílusos és külsőleg vonzó kültéri bútorok, a szoba közepén (fényes funkcionális akcentus, például egyfajta sáv);
 • alapértelmezett – a fal mentén történő felszereléshez, szinte mindig a szűk szélesség és jelentős magasságú moduláris kialakítás része.

Ugyanakkor a mellkas elhelyezése eltérő lehet: egyes struktúrák párosított keskeny büfékkel néznek ki, amelyek között van egy alacsony zárt szekrény, vagy ez egy olyan lehetőség, amely egy kis üvegbemutatóval rendelkezik, amely bemutatja az otthoni tulajdonosok érdekeit (Például figurák, ételek, mosogatók). Más termékek szerényen a sarokban találhatók, ami a vendégzónának nappalijának akcentusának szerepét eredményezi.

Nézetek

A nappaliban lévő ruhák fajtái közvetlenül a bútorok céljától függnek. A kényelem és a gyönyörű megjelenés mellett megkülönböztetik a szükséges dolgokat. A Dresser nem egy asztal: vízszintes fiókja van. Tévesen hívja az állványt: Ez a termék zárt típusú bútorok, bár van a polcok.

A céltól függően a nappaliban lévő öltöző:

 • sarok;
 • hosszú;
 • rövid;
 • szabványhossz;
 • Tükörrel.

Ugyanakkor bármilyen terméket választanak ki a csarnok rendelkezésre álló területe alapján, vagy egyedi mérések és vázlatok rendelnek, kiválasztva a tervezést egyetlen színsémában, és tervezi a helyzet meglévő tárgyait.

A sarokmodellek kényelmesek, mert lehetővé teszik, hogy megmentse a szoba hasznos területét a csarnok sarkának megmentésével. Nem töltenek be helyet, alkalmas kis nappali helyiségekre. Ezek a termékek olyan fiókok tárolására és felső síkok tárolására szolgálnak, amelyek általában különböző dekoratív tartozékok (például Vaz, figurák, edényekben lévő növények) állnak.

A hosszú fajták pontosabbak, sok doboz és hosszú felső síkjuk van, néha a gyártók eredeti utazási platformot tartalmaznak a plazma TV-hez. A televízió alatti polcnak köszönhetően van egy hely a Hall vendégzónájában. A nagy öltözők alternatívak egy teljes körű ruhásszekrényhez. Ezek a modellek eltérőek (például moduláris, ablak-bemutatóval).

Gyakran a nappali belsejében találkozhat a csukló mellkas (büfé). Általános termékek esetében van egy zárt tér és egy bemutató, amelyben a szolgáltatás rendeződik. Ebben az esetben a homlokzat ajtója nyitva van, és a fő zárt rész görgőkkel van kialakítva. Az üveggel rendelkező lehetőségek bemutatják az otthon hobbijait: a polcok tartalmát minden dicsőségében képviselik.

A tükörfajták megjegyezhetők, hogy képesek vizuálisan megváltoztatni a helyiség helyét, függetlenül attól, hogy egy kis nappali vagy tágas szoba. Lehetnek felfüggesztett tükör, vagy a homlokzat és a lábak tükörfelületei.

Gyakran, hogy különleges hangulatot adjon, a mellkas háttérvilágítással díszített: Ezeket a bútorokat a vendégszobák stílusos ékezetei.

Formák és méretek

A mellkas klasszikus formája egy téglalap. Ugyanakkor lehet a legváltozatosabb: a boltokban, ahol magas, keskeny, széles, alacsony, sugár (lekerekített homlokzat) fajták találhatók.

Feltételesen közvetlen (lineáris) és szögletes.

Ezek kompakt kis, szabványos tervek és nagyok lehetnek, és külsőleg különböznek egymástól: egyesek hasonlóak a dobozhoz, másoknak van egy felső polcja, a harmadik – az alsó polc, a negyedik – konvex az elülső homlokzaton és oldalán.

Ezen túlmenően azok lehetnek a rack elemei, vagy konzolpolcok. A felfüggesztett fajták inkább fiókok. A mellkas mérete eltérő és alárendelt a specifikus kialakítás, a legnépszerűbb paraméterek 90x46x85, 84x48x80, 87x48x888, 67x48x112, 88x48x87, 90x48x87, 90x50x90, 90x45x100 cm (hossz x szélesség x magasság).

Anyagok

Egyéb nyersanyagokat használnak a modern öltöző előállításában. Az anyagok legjobbja továbbra is fa: ma a gyártók megtanulták, hogy a fiókos fióktest elegáns, így a fából készült termékek megfosztják a nehézkes. A tömböt lakk borítja, egy fa textúrájának gravírozása: így a belső térben a fényes síkok, vizuálisan növelheti a terem hasznos területét.

A mai napig a mellkas dekorációja üveg: lehet kitölteni a modellt könnyű és levegő termék, még akkor is, ha van egy festett, tükörfelület, fényképnyomtatás, csipke homokfúvási minta. Különösen nemes, úgy néz ki, hogy sötét csokoládé áttetsző (színezett) árnyalatú, függetlenül attól, hogy egy tükörrel rendelkező modell, vagy üvegajtókkal rendelkező termékek.

A modern bútorok gyártásában található fő anyagok mellett a farostlemezlemezek (MDF), a fém és a műanyag részt vesznek. A Chrome a modern stilisztika modelljeinek összetevője, a könnyebbek, mint a fa, azonban kevésbé eltartható az eltarthatóság, ezek kevésbé ellenállnak a mechanikai károknak.

Műanyag, mivel a fő anyag nagyon megbízhatatlan, mivel a gyártók nem bizonyították az ellenkezőjét: ártalmas a testre (ha a fűtőberendezés közelében van telepítve, akkor káros anyagokat is kivonnak a levegőbe).

A stílus kiválasztása

A mellkas modern fajtái szinte bármilyen belső stílusba léphetnek, kivéve azokat, ahol nem megfelelőek.

A tervezői technikák segítségével gondoskodhat a szekrények, hogy bejussanak a szemébe, vagy éppen ellenkezőleg, összeolvadtak a falak beállítása és színe, amely bizonyos modern formatervezésben rejlik.

Sikeresen használja a képet a termék homlokzatán: így meg tudod verni a kívánt tervezési ötletet és vizuálisan töltse ki a különleges légkör és a hangulat helyét.

A faragott vonalakkal vagy aranyozással rendelkező fiókok megfelelőek lesznek a klasszikus stilisztikai irányokban (klasszikusok, klasszikizmus, neoklasszikus, angol és olasz stílus), amelyeket szimmetria, arányosság és palota ünnepélyesség jellemez.

Ha szüksége van egy modern stílusra, minimalizmusra, brutalizmusra, érdemes figyelmet fordítania olyan termékekre, amelyek a szigorú szintű vonalakban vannak, minimális nyitottságú, különös hangsúlyt fektetnek a funkcionalitásra.

Ha meg szeretné díszíteni a nappaliban kínai, indiai stílusban, egy másik nem szabványos kialakítás bemutatására, érdemes összpontosítani a terméktermékekre fotónyomtatással, egy adott nyomtatási iránymal és színekkel rendelkező opció kiválasztásával.

Az ország és a Provence szellemében rusztikus szín, fényes árnyalatok modelljei (például az elefántcsontok fehér vagy tónusa) alkalmasak egy faragott dekorációval, tükörrel és ívelt lábakkal. Jó és sugármodellek. Az ilyen kreatív stilisztikákhoz, mint a tetőtér vagy a grunge, a nézet nem számít: a fő dolog, a bútoroknak fából és szükségszerűen kell lennie. A gyermekek termékei tekintetében jobb választani a ruhákat, támaszkodva a kényelem, ahelyett, hogy törekvés: egyszerűnek kell lenniük, mert nemcsak felnőttek, hanem gyermek is kell használniuk őket.

Színes megoldások

Ez a bútor különböző árnyalatúak történik, azonban korlátozott a fényes kontraszthangok kiválasztásában. Gyakrabban a mellkasot a természetes természeti tartományban végzik, amely világos bézs, barna és tégla árnyalatokban van. Ha ez diktálja a stilisztikát, a modelleket fehéren hajtják végre. Amellett, hogy ma a reflektorfényben, a fény tölgyfa árnyéka, a hang a sonoma, szarvasgomba, tej tölgy, sötét wenge, almafa és dió. A dinamikus tónusoktól érdemes narancssárga, tégla tónusokat.

Kevésbé gyakran a bútorok kontrasztos felülete fekete löketek formájában (a vonalak kifejeződnek, adják meg az eredetiséget és az elegánsságot). Ritka árnyalatok A fő fehér hanggal szemben zöld és olíva színűek. Az ilyen bútorok erősnek tűnnek, vegye fel egy színsémában a fő bútorokkal, különben szétválasztva.

A fiókos mellkas nyomtatott, melynek segítségével kitöltheti a nappali helyét a kívánt ízzel. Különösen vonzó fajták a felületek kialakításával növényi dísztárgyak formájában: tökéletesen illeszkednek az etnikai tervek tárgyába.

A közzététel?

Helyezze a fiókot a nappaliba oly módon, hogy a megközelítés ingyenes. Általában a falat helyezik el, hogy ne zavarja senkit, és ugyanakkor a reflektorfényben volt.

Elhelyezheti:

 • A vendégzónának (rekreációs terület) fő kanapéja ellenkezője, amely egy hosszú függőleges síkhoz plazmát helyez el;
 • A konzol polcának a falon (vagy egy másik kiemelkedés) alatt helyezkednek el, a felső sík felületét egy párból egy párból vagy a vázákban lévő növények között helyezzük el;

 • A falon lévő tükör alatt, szimmetrikusan beállítva a tükrözés canváz mindkét oldalsó oldalához képest, figyelembe véve annak kialakítását;
 • A kép, vagy egy panel vagy egy kis képgaléria, ha a mellkas magassága alacsonyabb (nem szabad blokkolnia a falak dekorációját);
 • az étkező mögött, ha a nappali tér több, és e funkcionális helyet foglal el;
 • a kanapé vagy bármely oldalán, ha a modell kicsi, és nem zárja be az ablakhoz vagy a mellkashoz.

Gyártók

A modern bútorpiac számos olyan fióktelepet mutat, amelyek kielégíthetik a különböző vevői preferenciákat. Ezek közül a portugáliai és olasz gyártók vállalatait tartják.

A minőségi termékek minősítése megkapta:

 • Szülői;
 • “Piramis”;
 • Hoff;
 • “Alternatív”
 • Ariva;
 • “Tria”;
 • “Aquaton”
 • ÖTLET;
 • “Fő”.

Minden gyártó, ha szeretné, talál egy változatot, amely méltó a szálláshely belsejében a nappaliban. A szavazásban résztvevők megjegyzik a vállalatok adatmodelleinek kényelmét és tartósságát. Ugyanakkor vannak megjegyzések: egyes esetekben a felhasználók megjegyzik, hogy egy vonzó megjelenés mellett néhány modellnek nincs megfelelő megbízhatósága. A tányérokból származó termékre vonatkozik (LSDP): A követelések fás tömbjének nem állnak fenn.

Gyönyörű példák a belső térben

 • Kompakt rajz egy figurált formában, egy eredeti homlokzatból készült zöldségnyomtatással, különösen elegánsnak tűnik: harmonikusan kombinálva egy fehér falburkolattal, nem szakítja meg a belső teret, támogatja a szokatlan alakú váza formáját virágok.
 • Fehér komód tükörrel és ablakok, fiókok és oldalajtók, aranyozott szegéllyel kitűnő minibár a szobában, díszített élénk színekkel és egy asztali lámpa egy szórólap egy stylist.

 • Stílusos fa komód további alsó nyitott típusú polc, faragott lábakkal és virág szálak egy nappali dekoráció: címekre két bőrönddel, egy asztali lámpa, könyvek, eredeti órák, akkor hozzon létre egy speciális hangulatot.

 • Támogassa a stylistry az étkező egy vendégszerető nappaliban egy láda büfé, díszített egy szál dekoráció és aranyozás, amely egy klasszikus téglalap felfüggesztett tervezés formájában felnyitva: készül az árnyékban az étkező bútor , harmonikusan illeszkedik a fényterem kialakításába.
 • A modern design díszítése lesz egy fiókos fiókos, tükör homlokzatával és az arcok fémdekorával: stílusosnak tűnik, és hozzáadja a belső teret.

Hogyan válasszunk egy fiókos fiókot a nappaliban, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: