Nappali bézs színekben: Design funkciók

A modern nappali design, a bézs színt gyakran használják: a motley és a fényes árnyalatokkal ellentétben harmonikusan hangulatos légkört teremt a szobában, és elegáns megjelenést biztosít a szobában. Bézs nappali gyönyörűen néz ki nagy házak és kis apartmanok. A tervezők azt javasolják, hogy ezt a hangot használja a padlóburkolatok, falak vagy mennyezet kialakításában. A bézs dekoráció nagyszerű bármilyen stílusban: az egyetemes és népszerű árnyalatúvá teszi.

Színes pszichológia

A színek palettájában bézs a nyugodt érintésnek tekinthető. Az ember pozitívan érzékeli az ember, és nehéz nap után maximalizálja az idegrendszert. Sokfélek számára a bézs tónusú nappali az otthoni kényelemhez és a béke légköréhez kapcsolódik.

Gyakrabban a bézs és a barna színek terem kialakítása a gazdag kreatív potenciállal és létfontosságú vállalkozással rendelkező embereket választja.

Ugyanakkor sok lakás tulajdonos ezt a belsejét mindennapi és monoton. De ha a nappali világos háttérrel hígítva van, és ezzel ellentétben tele van, a szoba valódi paradicsomgá válik, ahol lehet teljesen pihenni és eltávolítani a stresszt egy csésze kávé számára.

A bézs hangot nemcsak a látás könnyen érzékelheti, hanem képes a helyiség vizuális kibővítésére, a helyet speciális melegséggel és könnyedséggel tölteni.

Ezenkívül a csokoládé és bézs színű nappali az arisztokratizmus jegyzetei jellemzik. Ezért ez a design előnyben részesíti az embereket, akik mindent szeretnek drága és kizárólagos.

Trendy árnyalatok

A bézs szín egy sokoldalú hang a dekorációban, gyönyörűen díszíti a nappali minden felületét, egy hatalmas árnyalatú kiválasztás. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően óriási lehetőség áll rendelkezésre a belső tér szokatlan elképzeléseinek megtestesülésében.

Ma a legnépszerűbb bézs színeket figyelembe veszik:

  • Homok. Meleg és hideg búza színben van bemutatva. Teljes homok árnyalatú csokoládé-bézs, kávé és fehér. Ugyanakkor jobb, ha telített bézsot választhat a falak számára, és a padlót és a bútorokat természetes fából kell készíteni. Úgy néz ki, szép a laminált laminált wenge.

  • Sárga. Ez főként a szobás dekorációhoz használják. Ezek lehetnek függönyök, vázák, kanapé párnák vagy lámpák.
  • Elefántcsont. Ez az árnyék a nappali fényt és tágas nézetet ad, frissíti a helyzetet is. A padlóburkolatok befejezésére és a természetes eredetű anyagok fő kiegészítésére szolgál. Szokatlanul néz ki, mint a vászon függönyök, kanapék és fotel bőr kárpitozással.

  • Sárgabarack. A búzával és barnával kapcsolatos szelíd árnyalatok egyike. Alapvetően a sárgabarack hangszínt olyan nagy ablakokkal rendelkező nappalival választják, amelyek az északi oldalra mennek.
  • Krém. A tervezők alkalmazzák ezt a hangot a háttérképhez. Jól néz ki, hogy a bútorok, a textilek és a mennyezet színe. Ahhoz, hogy a nappali eredetiségét, krém árnyékot kombináljunk nedves dekorációval.

Hogyan lehet kombinálni egy másik játékot?

A bézs hang tökéletesen kombinálva kombinálva más színpaletta árnyalataival. A szokatlan színeknek köszönhetően dinamikus, motley vagy nyugodt kialakítást kaphat. Ha azt tervezi, hogy egy pihentető légkörrel rendelkező nappali, ajánlott a következő duettek alkalmazása:

Bézs és csokoládé

A legnépszerűbb kombináció a modern designban. Az ilyen diszkrét gamint tapéta, bútorkárpitos vagy függönyökkel lehet kifejezni. A nappali belsejének megfelelő megoldása a csokoládé árnyalatú és könnyű bézs padló kávéasztala lesz. Ugyanez vonatkozik a bútorkárpitra: semlegesnek kell lennie.

Szürke bézs kombináció

A tágas nappali számára világos hang alkalmas, egy kis terület szobáira, amelyekre világosszürke ékezetekkel kell alkalmazni a tájat. Nem kívánatos a szürke telített színek kiválasztása a mennyezeten és a fali dekorációban, mivel a szoba mennyezete vizuálisan csökkenhet. Ebben az esetben a tervezés eredeti hozzáadása a zöld vagy olíva árnyalatokból különálló betétek lesznek. Segítenek hígítani a szomorúságot és a sermost.

Kék

Kék (kék, türkiz) paletta bézs megkönnyíti, nagyon hangsúlyozza a terem kialakítását, a vizuálisan növeli és frissíti. Különös figyelmet fordítanak a dekorációra a kék rajzokra párnák, szőnyegek és függöny. Ugyanakkor a kék árnyalatai a lila árnyalatok kontrasztjaival hangsúlyozhatók. Revip a nappali levendula mennyezet vagy falak.

Fukszia

A bézs szín tökéletes kontrasztja fukszia árnyékának tekinthető. Egyedi kialakításhoz ajánlott több kontrasztot használni egy motley bútor kárpit formájában.

Ugyanakkor friss és elkapja a függönyöket a fukszia árnyékában.

Egyéb

A szerelmeseinek a motley dekoráció egy igazi találat lesz a citrom, arany és burgundi hangok használata. A belső térben világos részletek alkalmasak tágas nappali, kis ablakokkal. Például, gyönyörűen néz piros díszítés egy bézs háttéren. Biztosítani kell, hogy a kontrasztos színek mérsékelten jelenjenek meg. Ehhez a braffics vagy szőnyegen piros minták alkalmasak. A szokatlan megoldást a drága vörös fából készült bútor bútorok szobájának tekintik.

Bármilyen színkombinációt választanak egy bézs nappali kialakításához, mindig követni kell a szabályt: a dekorációt egy nagy téma vagy több kicsi. Például függönyök, kockás vagy polcok vázákkal. Nem szabad elfelejtenünk a bútor felületéről.

Ajánlatos előnyben részesíteni a bézs színt: domináns stílusú stylistának kell lennie.

Stilisztikai tervezés kiválasztása

A bézs-társalgó jobban néz ki a klasszikus stílusban, amelyre a telített és könnyű hangok kombinációja fontos. Rendszerben, ebben az esetben úgy dönt, hogy egy szelíd fali dekoráció a dekoráció, egy csokoládé árnyalatú padló és bútorok könnyű kárpitokkal.

Ha a ház tulajdonosai szerelmi design természetes anyagokkal, országstílus lesz egy Win-Win opció. Ilyen belső térben dekoratív kővel ellátott falak díszítése megengedett, és a bútorok egyszerű (díszítés nélkül). Az ablakokon a búza színének függönyét lefedheti, és kiegészíti őket a lenbeme függönyökkel.

A közelmúltban a minimalizmus stílusa nagymértékben népszerű, ahol a bézs csarnokot nem szabad nagy számú tárgyat készíteni. A regisztráció minimális és monofonikus. Olyan stílusban van szükség, hogy elkerülje a rossz geometriai forma bútorok vásárlása érdekében.

A keskeny konfiguráció nem illeszkedik a szoba általános nézetébe is. Ami a padlót és az ablakokat illeti, a minimumot díszítik. A nappali díszítéséhez meglehetősen kis szőnyeg és egyszerű fényfüggöny lesz.

A bézs nappali eredeti döntése úgy tekinthető, hogy a modern stílusot használja, amelynek köszönhetően a legkisebb helyiség még egy modern és kényelmes helyre válik a kikapcsolódásra. Ilyen belső tér esetében a színtől és a textúrától eltérő anyagok befejezése ajánlott. Gyönyörű dekoráció a nappaliban ebben a változatban festmények, mozaik, sokszínű grafika és absztrakció.

A szoba kitöltése szokatlan jegyzetekkel, a tervezők azt javasolják, hogy egy bézs kombinációt használjanak arany árnyalatokkal. Például lehet arany rajzok a vázák és a lámpák díszítése.

Falak és padló

A bézs nappali falai különböző módon adhatók ki. A legmegfelelőbb lehetőségek a dekoratív vakolat és a tapéta. Nos, ha több árnyalat van egyidejűleg a fali dekorációban.

Ahhoz, hogy gyönyörűen hangsúlyozzák a semleges palettát, ajánlott külön betéteket alkalmazni a kőből vagy a természetes fából a tervezésben. A jó megoldás a textúra tapéta. A nappali falai színéhez nem volt homályos, világos és gazdag elemekkel (bútorok vagy textíliák) kell kombinálni.

A padlóburkolat a laminált vagy linóleum sötét árnyalatokból készült.

Bútor

Külön figyelmet kell fordítani a nappali designban, ahol a bútorok választékát foglalják el. A formatervezés színe dominálhat vagy simán összefonódhat egy közös háttérrel. Mindkét lehetőség sikeres a belső kialakításhoz. Ha egy kicsit meg akarod ébredni a dekorációt, és ezzel ellentétben adja, jobb, ha fényes formatervezést választana.

Ami a bútorok és a befejező modulok közeli vagy azonos árnyalatát illeti, lehetővé teszik a szoba pihenését és kényelmét. A szoba elrendezése jó lehetőségnek tekinthető kontrasztos bútorokkal. A fénypalettát sötét modulokkal kell kiegészíteni. A kis nappaliban jó a fényes kanapék használata, segítenek kompenzálni a fiók hiányát, és így nyugodt lesz.

Érdemes megjegyezni, hogy minden szekrénytervnek meg kell szereznie a természetes fákból: a szilárdság a helyiségbőr székeket és a tölgyből származó hatalmas asztalokat fogja megnézni.

Függönyök

A bézs nappaliban lévő ablakok nyilvántartása természetes szövetekkel kell elvégeznie. Javasoljuk, hogy előnyben részesítsen selymet és len. A kikötők kombinálhatják a legkülönbözőbb színeket. Például egy jó lehetőség tekinthető sárga vagy barack függöny, kiegészítve egy minta smaragd, égi vagy narancs árnyalatú. Gyönyörű és bézs függönyök díszített arany díszítéssel.

Fontos, hogy a díszített ablakok kiemelkedjenek a fali dekoráció hátterében. Ha a nappali tágas, akkor megvásárolhatja a feszes függönyöket, és világos világítást biztosít. Ha a szoba kicsi, megkönnyíteni kell, hogy könnyedén és a légtelenesség, a természetes szövetekből készült átlátszó függönyök segítséget nyújtanak. A CELERER-t a szoba stílusának megfelelően választják.

Fontos szerepet játszik a Windows méretével. Mert tágas nyílások, függönyök, fodrokkal és fodrok tekintik relevánsnak, csipkés és átlátható szövet igen alkalmas kis ablakok.

Textilek és tartozékok

A tervezés kötelező összetevője a szoba dekorációja. A bézs-tónusú nappali puha szőnyegekkel, kötött gyapjú tekercsekkel, valamint az aranyozott keretek festésével díszíthető. Megfelelő belső tárgyak fonott kosarak, vázák, szokatlan figurák.

Ahhoz, hogy a terem kiegészítõinek megfelelően válasszon, figyelembe kell vennie a szoba általános kialakítását, a színvonalat és az uralkodó színeket. Leggyakrabban az ilyen nappali szobák tele vannak elárasztott tárgyakkal, ugyanakkor nem lehetnek nagyok és túl fényesek. Az anyag textúrája lehet fényes, dombornyomott (selyem), matt.

Modern tervezési ötletek

A Hall egy különleges helyet foglal el a lakásban, a szoba belsejének elegáns és szép. Szokatlanul nézd meg a nappali bézs falakat. Lehetővé teszik, hogy vizuálisan “húzza” a mennyezet magassága és az otthoni hő légkörének helyét. Ezt a kialakítást a mennyezet és a falak hasonló színekben kell befejezni. Ugyanakkor a padló jobb a világos színt, és a mennyezet előnyösebb fehér betétekkel díszíthető.

A felfüggesztett tervezéshez ajánlatos egy fényes felületet használni fényes felületen, a kompozíció végső lökete egy kis kávéfúvóka lesz.

Kiváló lehetőség lesz a háttérképekkel díszített falak kombinációja mintákkal és a bézs hang mennyezetével. A falak ebben az esetben a bársony vagy a velúrban lévő háttérképet hordozhatják. Engedélyezhet egy nappaliat több bézs árnyalatában. Ez lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a szobát, és egyedülálló legyen.

Szokatlanul ilyen tervezési fehér bútorok és sötét padló laminált padló. Az ablakokon az aranyfüggönyöket lóghat. A belső tér ajánlott kiegészíteni a kis dekorációs tárgyakat és a kis könnyű szőnyegeket.

Hogyan kell kiadni és felszerelni a nappali bézs színekben, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: