Túlélők az ételekhez a nappaliban: Stílusos belső megoldások

A XVIII. Század végén Franciaországban készült az első szolgák és svédasztalok Franciaországban készültek. Széles körben elterjedt, hogy a bútorok a nemesség és a gazdag állampolgárok körében érkeztek. Abban az időben divatos volt a kedves kerámia edényekből és mindenféle porcelán dekorációból. Azóta a Bútorok ezen objektumainak divatja a vállalat magasabb körében változatlan marad. És időnkben vásárolni egy jó és nem túl drága, szinte bárki lehet.

Fajták

Rendszerint a szolgákat pontosan megvásárolják a nappali számára, így a gyártók óriási különböző stílusú irányokat kínálnak a bútorok piacán, így a vevő könnyen kiválaszthatja a díszdíszek bármelyikét alkalmas bútorokat. A készülék konfigurációjával a szolgák a következő típusokra oszthatók:

 • Standard modellek, a szokásos szekrényekhez hasonlító alak;
 • alacsony szembeszállókúti iskolák;
 • Teljes és alacsony falmodellek;
 • Túlélők kirakat üvegajtókkal;
 • Beépített modellek;
 • A sarokváltozások elengedhetetlenek a szobákban, ahol szabad helyet kell menteni;
 • Moduláris és szekcionált struktúrák.

7

Fotók

A leggyakoribb és keresett stílusú megoldások az ilyen típusú bútorok kialakításában a következő lehetőségeknek nevezhetők:

 • etnikai stílus vagy Stílus “eco”. E kategória bútormodelleinek gyártásához a legmagasabb minőségi kivételes természetes anyagokat használják. Általános szabályként drága fafajok, gyakran gyönyörű faragványokkal vagy festett homlokzatokkal díszítve;
 • Régi fajta “Klasszikus”. Ennek a stílusból származó bútorokat az űrlapok és vonalak szigora jellemzi, amely lehetővé teszi, hogy sikeresen belépjen a belső térben sokféle irányba. A gyártás során csak természetes fát is használnak. Leggyakrabban a modellek lenyűgöző méretűek és alkalmasak tágas szobákra. Különösen szép a belsejében a nappali néz ki klasszikus fehér szolgák;
 • Bútor stílusban “Modern”. A modellek modernebb változata a végrehajtás, különböznek a formák egyszerűségében és a bonyolult dekoráció hiányában. Nem csak természetes, hanem mesterséges anyagokat is használhatunk a bútorok előállításához, ami jelentősen csökkenti a végterméket, és megfizethető széles körű vevők köré teszi.

Hogyan válasszuk ki?

Mielőtt elindulna a bútorszalonhoz, hogy megvásároljon egy luxusszalagot a nappaliban, jó lenne gondolni, hogy mit fogsz használni, hogy milyen bútorokat fogsz használni. Ha a fő funkciója csökken a drága porcelánkészletek, cseh üveg vagy kristály tárolására, akkor meg kell állítania a választásodat a beépített háttérvilágítással vagy nagy mázas homlokzatokkal rendelkező modellekkel.

A büfé vagy a szolga funkcionalitása nagyon fontos, amelyet az ételek tárolására vásárol.

Így a hasznosításukban szereplő szolgák modern modellje a következő típusokra osztható:

 • Szolgák-gorki, Ezek a módosítások, a kényelmes polcok és szakaszok halmaza mellett speciális résszel rendelkeznek a háztartási készülékek, például a TV vagy a házimozi telepítéséhez. Az ilyen modellek jól illeszkednek a modern nappali lakásokhoz, ahol gyakran szeretnek összegyűjteni az egész család meleg otthoni körét;

 • Sarokmodellek, mind a tágas szobák, mind a kis szobák számára készült. Különböző módosítások lehetnek egy vagy több szakasz, és nagymértékben eltérőek lehetnek;

 • Hagyományos Büfék – Klasszikus műfaj a drága ételek és porcelán termékek tárolására. A svédasztalos modellek különböző belső stílusokban is kaphatók a klasszikusoktól a modern;
 • Túlélő showline – elegáns függőleges modell, amely egy keskeny szekrénybüntetéshez hasonlít, amelynek fő célja a drága objektumok bemutatója. A modellek gyakran rendelkezésre állnak a beépített belső megvilágítással, amely lehetővé teszi, hogy egy hangulatos romantikus hozzon létre a nappaliban este.

Ha az edények mellett egy szolgaban és más dolgokban kíván tárolni a mindennapi életben, akkor figyelmet kell fordítanod a termék alján lévő nem sugárzott ajtókkal rendelkező modellekre, beépített tanfolyamokkal és Süket fiókok. A modern szolgagyártók kínálnak Sok olyan modell, amely a funkcionalitásukban különbözik. Lehet:

 • különböző számú szakaszok, két ajtóval, valamint három vagy négyajtós modellekkel;
 • zárt vagy nyitott alján található termékek;

 • Tükrözött vagy matt hátsó falakkal ellátott modellek;
 • Drága elegáns kivitelű termékek vagy szükségtelen dekoráció nélkül;
 • Teljes üvegmodellek vagy fából készült keret, dobozok, polcok és ajtók.

A belsőépítészet kiválasztása

A bútorok közvetlen választása attól függ, hogy milyen stílus belső kialakítás történik. Például, ha a nappali stílusban díszített “Provence” vagy “Shebbi-Shik”, Ezután a bútorok kiválasztásakor jobb, ha előnyben részesíti a fényt vagy a fehér tónusokat. Ebben a belső térben a fehér szolga hibátlanul néz ki. Ha megállítja a választását a fehér modellen, nagyon fontos, hogy figyeljen a méreteire. Tágas alkalmazottak és büfék, sok kényelmes polcok és dobozok lesznek megfelelőek a tágas termek és nagy nappali, ahol hangsúlyozzák a gyönyörű luxus és elegancia a belső tér. De egy nagyon kis területen a szoba, jobb, ha egy ajtóval korlátozza a mini-modellt.

Klasszikus design klasszikus felmérési kiszolgáló, akkor szinte bármilyen belső lépést adhat meg. A megjelenésben ezek a modellek úgy néznek ki Hagyományos büfék, Az egyetlen különbség az ételek tárolására szolgáló további rekeszek. Az alsó ajtók, ellentétben a felső ajtókkal, az ilyen modellek nem mázolva – ez a kötelező követelmény az összes klasszikus hetvenes modellre vonatkozik. Az ilyen modell megvásárlásával a nappaliban könnyedén megteheti az összes szükséges konyhai edény alján, a gyönyörű készletek, a vaz, a poharak és egyéb elegáns porcelántermékek tetejét hagyva.

A természetes fából készült büfékek észrevételek, de ugyanakkor sokkal fényűzőnek tűnnek, és sokáig szolgálják a családodat. A klasszikus modellek nagyszámú színváltozata található: káprázatos fehérre, hogy teljesen fekete szekrények. Különösen gazdagon nézett a belső megvilágítással felszerelt modellekre.

A kis apartmanok tulajdonosai, amelyek biztosan meg akarják díszíteni nappali, elegáns ruhásszekrény az edények számára, a legjobb, ha megállítja a választását egy szögmodellen, amely a termék egyik legmegfelelőbb módosításának tekinthető, mivel különleges előnyei vannak A tervezés. Az ilyen típus fő jellemzői között a következő tételek megkülönböztethetők:

 • A design a modell könnyen illeszkedik szinte bármilyen belső stílus, ez tökéletes, tágas és nagyon kis szoba, a megtakarítás a tulajdonosok a ház a sok szabad hely;

 • Ha egy teljesen üvegezett showcase van kiválasztva, akkor a háztartási elemek tárolása ilyen ruhásszekrényben nem tud menni. A modell-showcase kizárólag a drága készletek és művészeti tárgyak átfogó felülvizsgálatára szolgál;
 • Általában a szögmodelleket leginkább úgy tervezték, hogy gyönyörű ételeket mutassanak be, ezért ha egyes objektumokat tárolnak, akkor a bútorok alján speciális szekrényekkel és nem sugárzott ajtókkal kiegészített modelleket kell kiválasztani.

Bármi legyen is a választott szerver, a modellnek jól illeszkednie kell a szoba teljes tervezési sorába. Nagyon fontos, hogy válasszon bútorokat a megfelelő stílus és kombinálva az összes többi belső elem.

Hasznos tanácsadás

A mai napig a bútorpiacon a legkülönbözőbb szekrények javaslatai az ételek tárolására képesek lesznek kielégíteni a leginkább releváns vevőt. De mielőtt végül eldöntené a kívánt modell választását, Javasoljuk, hogy figyelembe vegye az összes fontos árnyalatokat:

 • Az első dolog, amellyel figyelni kell, a munkaszerver kiválasztása a bútorok mérete. Természetesen egy nagy és tágas svédasztalos, jó beszerzés a ház számára, de ésszerű, hogy megbecsülje az ilyen szilárd bútorok objektumának befogadását a nappaliban. Ha szabad helyen korlátozódik, jobb, ha elutasítaná az ilyen vásárlást, előnyben részesítették a kevésbé terjedelmes modelleket. És éppen ellenkezőleg, ha boldog tulajdonosa egy nagyon tágas nappali, akkor ne díszítse meg a mini szolga-showcase-t. Milyen gyönyörű, hogy nem tűnik számodra a boltban – egy nagy szobában ilyen bútorok vizuálisan elveszettek;

 • A második, amelyre szoros figyelmet kell fordítani, az ételek szekrényének kiválasztása a polcok struktúráinak és megbízhatóságának minősége, amelynek nagyobb terhelésnek kell ellenállnia;
 • Ezután győződjön meg róla, hogy a homlokzati zsírok erőssége és abszolút átláthatósága. Mivel minden kiszolgáló elsősorban az elemek belsejében történő bemutatására szolgál, az üveg átlátszóságának, majd az általuk elhelyezett, tökéletesnek kell lennie;
 • A termék szerelvényeit szintén gondos csekknek kell alávetni, a büfében lévő összes fogantyúnak kényelmesnek és megbízhatónak kell lennie, és a bútorok színét minden bizonnyal harmonizálni kell a nappali lakberendezésével.

Kényelmes és gyönyörű szolga – nélkülözhetetlen dolog bármely házban. És ha ezeket a legfontosabb paramétereket tartja: a megfelelő méretek, jó kombináció a helyiség kialakításával, a kényelem és a biztonság működésével és környezetbarátságával az anyag, amelyből a modell készül, akkor együtt az Ön által kapsz A maximális kényelem és a nappali dekorációja egy kis remekművel a bútorok művészetével.

Hogyan lehet önállóan visszaállítani az ősi szolgát a decoupage technikában, amely a “Provence” stílusában a nappali tökéletes kiegészítése lesz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: