Tumbler-bár a nappaliban: előnyök és hátrányok

  A nappali fő célja – recepció és szállás, kellemes időtöltés, rekreációs terület és szórakozás. A bútorok fontos gyakorlati funkciót végeznek ebben a házban.

  A modern piac széles körű multifunkcionális bútorokat kínál, amelyek kényelmes környezetet biztosítanak a kommunikációhoz, míg a minimális helyen. Fontolja meg, mi a kabinet bár, annak jellemzői, előnyei és hátrányai.

  Sajátosságok

  A Standard Bar gyakorlati lehetőség bármilyen méretű nappali számára. A legtöbb modell hordozható, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja a lakás szabad helyét. A bútorok fő célja az alkoholtartalmú italok és ételek tárolása. A termék is használható kényelmes és kompakt bárpultként.

  Ez a bútorok mini formátumúak, azonban nagyobb és általános verziók találhatók, amelyek hasonlítanak a szolgákra vagy a bemutatókra.

  A kényelem érdekében a hordozható rudak kerekekkel vannak felszerelve. A megjelenés változatos lehet. A Cubs lehet nyitott vagy zárt típusú. A design speciális rekeszekkel van felszerelve a palackok és ételek kényelmes elhelyezéséhez.

  Szerep a belső térben és a funkcionalitásban

  Ha a szoba mérete lehetővé teszi, a tervezők ajánlottak, hogy az ömlesztett tombok javára válasszanak. Megosztott Chic dekorációt adnak. Az italok mellett ételeket és egyéb háztartási cikkeket tárolnak.

  A dekoráció díszítéséből származó szakemberek számos olyan szabályt állítottak össze, amelyekre szükség van:

  • A kényelem és a nagyobb praktikusság érdekében állítsa le a választást a modellre osztva. Segítenek több elemet. Az alkoholtartalmú italok és az ételek nem keverednek.
  • Vintage, gyűjthető borok kiemelkednek. Ha az aljára szeretné felvenni őket, a szekrényt üvegbetétekkel kell felszerelni. Az elit italokkal tökéletesen harmonizálja a gyönyörű ételeket.
  • Ha a háziállatok vagy kisgyermekek élnek a lakásban, a reteszelő mechanizmusnak biztonságosan meg kell védenie az állványok tartalmát.
  • Határozottan rögzített polcok és tartók garantálják, hogy ellenállnak a nehéz súlynak és az állandó terheléseknek.
  • A fiókos szekrény nemcsak közvetlen célokra, valamint kompakt asztalra, vagy különféle díszítőelemekre állítható.

  Előnyök és hátrányok

  A szakértők számos előnnyel rendelkeznek az asztali rudakkal szemben, összehasonlítva a standard állványokkal és a BAR zóna berendezésekhez használt magas asztalokhoz:

  • A zsebek sokkal praktikusabbak és kényelmes használni. A kompakt méretek miatt mobil és alkalmas kis helyiségekre;
  • A modellforma változatos lehet. Egy szabványos téglalapról egy körre vagy oválisra. A nem szabványos opciók hordók, gömbök és más dolgok formájában állíthatók elő;
  • A mimenzióinak köszönhetően könnyű. Nem fog sok időt vesz igénybe;
  • A gyártási folyamat során különböző anyagokat használnak. Természetes fából műanyagból. Ez biztosítja az ügyfelek számára óriási választás választás;
  • További rekeszek, A többfunkciós struktúrák és más elemek lehetővé teszik az összes kedvenc italodat;
  • Eredeti modell kifejező és vonzó belső kiegészítéssé válhat.

  A csőbár kompakt dimenziói egyidejűleg nemcsak plusz, hanem mínusz is:

  • Ha egy nagyvállalat meglátogatott, nem fog működni egy bárban.
  • Az italok és edények tárolása mellett ez a fajta bútorok csak kis asztal tetején használhatók.
  • A teljes sáv zónát nem csak ivás, valamint különböző koktélok előkészítésére tervezték. Ez nem csupán különleges szerszámok és eszközök, valamint a széles munkalap befogadni az összes szükséges és a kényelem a folyamat a munka.

  Stílusok

  A káposzta sáv egyre inkább megtalálható a nappaliban és a csarnokokban. Tekintettel a gazdag választékra, meg kell választani a megfelelő modellt.

  A fő kritérium a bútorok kiválasztásakor dekoráció stílus. A gyártók szabványos, klasszikus színekkel, valamint szokatlan árnyalatokban kínálják az ügyfelek számára készült termékeket. Azonos Figyelembe kell venni az építés típusát és a kanapé alakját.

  Minimalizmus

  Ez az irány az egyik legnépszerűbb modern stílus. Fő ötlete minimális dolog, maximális gyakorlatiasság, előnyök és szabad hely.

  A minimalizmushoz a szigorú geometriai alakú modelleket választják. Anyagok – műanyag és üveg. Corner Dresser, amelynek célja, hogy bort, pálinkát és más italokat tároljon, tökéletesen megbirkózzon a bárfontoló szerepével, és nem fog sok helyet foglalni.

  Csúcstechnológia

  A csúcstechnikai stílus a minimalizmus elveken alapul. Tökéletes színes Hamma cső bárhoz: szürke, fehér, fekete. Tökéletesen megfelelő modellek díszítve krómozott részletekkel. Futurisztikus formák, szokatlan kanyarok és vonalak szívesen láthatók.

  Ha azt szeretné, hogy a bútorok kulcselemekké váljanak, válasszon a fényes termékek javára. Előnyösek lesznek a semleges színek hátterében. Kívánatos, hogy a kanapé felülete fényes, egyenletes ragyogással.

  A fenti design bútorok üvegből készült, tartós műanyagból készültek, fémrészek hozzáadásával.

  Ország

  A vidéki stílusú sávot természetes fából kell készíteni. Mint a kifejező anyag, annál jobb. Válasszon egy texturált fát, amely éves gyűrűkkel és egyéb mintákkal díszített. A belső térben a hordó vagy az antik mellkas formájában lévő modell harmonikusan illeszkedik. Színpaletta: természetes és természetes.

  Figyeljen a termékekre az antik hatásával. Kis kopogások, zsetonok és repedések bútorok különleges varázsa. Országos stílusra, a kovácsolt elemekkel díszített modellek, valamint a láncok is alkalmasak lesznek. A díszítő bevonat használata patina.

  Provence

  Hófehér szekrény szekrény – tökéletes lehetőség a dekorációhoz Provence. A vonzóbb vonzóbban fogja megnézni a modellt a térfogati virágdíszekkel díszített vagy nyomatok a Decoupage technikában. A színpaletta puha és könnyű pasztell színekből áll. Ezekben az árnyalatokban lehet bútorok ehhez a stílushoz.

  Skandináv stílus

  Ez a stílus könnyű és könnyedén könnyű. Laconicitását és egyszerűségét. Ebben az esetben meg kell állítania a kiválasztását a modellek fényes színsémában. Ideális fehér és világos bézs kanapén. Anyag – Természetes fa. A Tumba bárnak dekoratív elemek és frills nélkül kell lennie.

  Klasszikus (barokk, rokokó, ampir)

  Ezeknek a stílusoknak a termékei, mint kiegészítők díszítik a faragás, stukkó, ömlesztett alkatrészek, aranyelemek és még sok más. A szín lehet bárki, kivéve a fényes és fülbemászó festékeket. Klasszikus dekoráció kiváló minőségű fa. Az anyagot átlátszó lakk vagy speciális zománc borítja. A leggyakoribb színbeállítások: fehér, bézs, fekete és barna.

  Ahhoz, hogy egy termék vonzóbbá és kifejezőbbé váljon, a Masters festéket használjon, ezüst, arany, réz vagy bronz után. A modellek kiegészítik a fogantyúkat és a lábakat.

  Padlástér

  Ez a stílus jellemzi az ipari elemek (csövek, tégla, szellőztetés, biztonsági másolatok és sokkal több) jelenlétét. Tuba-bar egy természetes fa, kiegészítve fém alkatrészek, tökéletesen illeszkednek az általános dekorációba. Sok modell mesterségesen idősebb.

  Az üvegből és fémből készült termékek szintén győzelemes lehetőség a tetőtér irányára. Állítsa le a szigorú formák és a kompakt méretek választását.

  A következő videóban megtudhatja a nappali csőcsarnokának finomságait és kényelmét.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: