Válasszon egy bár állványt a nappaliban

A bár állványok nem új találmány, hanem népszerűsége elkezdett növekedni a nagy apartmanok, magánházak, kúriák megjelenésével együtt. Gondolkodó akciókkal ilyen divatos háztartási tárgyak telepíthetők kis apartmanokban, kis konyhákkal. Tervezőink megbirkóznak bármilyen feladattal.

Sajátosságok

Bar rack magánházakban és modern apartmanok egyre jobban megerõsödnek, mint az egyik fontos társalgó belső tulajdonsága. A felszerelésükkel a szoba területe funkcionálisabb lesz. A különböző bár állványok lehetővé teszik a legmegfelelőbb lehetőség kiválasztását minden nappali számára. Valójában az állvány egy minimális tárgyakból áll.

Ez egy magas munkalap és széklet vagy magas székek, amelyek a kiválasztott stílustól függően különböző eredeti teljesítményű lábtartóval rendelkeznek. Tény, hogy a bárállvány folytatja a konyhát, és elválasztja az étkezőterületet a fő konyhából. Néha egy ilyen állványt használják az étkezőasztal helyett, különösen akkor, ha a család kicsi, 3-4 fő.

Teljesen az étkezőasztaltól nem szükséges megtagadni, egy nagy család számára, hogy csak szükséges.

Előnyök

A bár állványok saját jellemzőikkel rendelkeznek, amelyek megkülönböztetik őket a szokásos étkezési táblákból:

 • Kompakt formaterveket hozhat létre kis nappali és konyhák számára. A lekerekített élek állványa meglehetősen nagy céget ülhet. Az egyszerű kiszolgálás nem igényel magas időt és tárgyakat, szükség esetén az étkezőasztalhoz;

 • A BAR Rack természetesen elválasztja a konyhát és a nappalit, létrehoz egy eredeti beállítást a házban;
 • Modern otthon struktúrák az állványok nem okozhat egyesületek bárokban és más helyeken a pihenés és a táplálkozás, a stílus és a modellek megfelelnek csak a belső és elrendezések az új lakások és magánházaknál.

Modellek és stílusok

A nappali a bár számlálóval teljesen új célt ad, és megváltoztatja a megjelenését, a stílusát és kiterjeszti a tervezési képességeket. Most többféle stílust kell felosztani:

 • Nagy tapadás. A fém és az üveg szövetség itt érvényesül, a fényes elemekre összpontosít. Pezsgőfém hordozók, üveg, rozsdamentes acél, fluoreszkáló megvilágítás. Az irányok különbözőek, a sportról fantasztikusra.
 • Klasszikus. Ez a stílus hangsúlyozza a lakás vagy a magánház tulajdonosának tiszteletben tartását és részletes ízét. A klasszikus stílusban lévő bárállványok drága és tartós fafajokkal díszítettek, de a költségvetési verzióban az MDF és a forgácslap anyagokat használhat. Az állványok viszonylag nagy számú alaposan kész kis részből állnak szilárd fából készült.

 • Modern. Ez a koncepció minden részletben a kifinomultság és az elegancia követelményeit tartalmazza, míg a bútorok fő funkcióinak gyakorlatiasságát és teljesítményét folyamatosan meg kell menteni. Modern stílusú sokoldalúság alapul a különböző színek, amely lehetővé teszi, hogy adjon meg egy pajta rack a nappali bármilyen környezetbe. Az összes Art Nouveau terméket tiszta vonalak, magabiztos és kemény design alapján különböztetik meg. A stílus ismétlésének és összeférhetetlenségének kiküszöbölése, az egyes projektekhez tartozó bár állványok.
 • Disco, Fény és dinamikus stílus. Ifjúságnak is nevezik. Disco Style Interiors Express íz, dinamika egyidejűleg kényelmesen, könnyű kapcsolatok. A stílust tartalmazó bárállványokat fém krómozott felületek, rengeteg műanyag, jó mesterséges bőrrel megkülönböztetik. Élénk színek és állandó csillogó golyó a rack felett különleges varázsa.

 • “Folk” országstílus. Ez nem csak egy cowboy esztétika, hanem az ország színezését is, ahol a ház található. Valójában a Saluns Bar Rack csak egy kapcsolat volt az intézmény intézményének valamennyi eleme között. Természetes anyagokból származik, néha kőből, vászonszövet, szalma. Az országstílusát fém és kerámia jelenléte tartja fenn a racken, közel a népi motívumokhoz. Fa székek egyszerű, de erős és kényelmes formák – a bár állványok kötelező tulajdonsága.

 • Francia “falu” Provence. Könnyű, könnyebb, könnyű ez a stílus vonzza a falusi kényelem szerelmeseit. A rack tömörfa készült. Provence styitorist nehéz keverni országból vagy rusztikus. Provence létezik az egységben a természetben, amely szerepel a házban és a küszöbértékkel, meghódítja az összes helyet. A fő dolog ebben a stílusban a természetes anyagok és pasztell aura használata. A belső tér fából, agyagból, kerámiából, kőből, rézötvözetekből, pamutból és lenből készülnek. Mindezek közül az egyszerűség és gyengédség, az egyszerűség és a kedvesség. A Provence látszólagos fényessége és naivenciája nem lehet félrevezető. El tudod érni őket, csak ismerjük a Tartozékok használatának történetét, életét és jellemzőit.

Egy kicsit távol a kifinomult stílusoktól padlástér. A tetőtéri stílus elsősorban egy külső belső benyomásban észrevehető. Mindenekelőtt az elsődleges az asztal tetejétől függ. Az alakzat ingyenes kiválasztása lehetővé teszi, hogy bemutassa a munkalapokat, mint négy éle, lehet, hogy akár vágott fa is.

A felületet jól kell kezelni, impregnálni egy megfelelően kiválasztott színű vagy ügyes és kiváló minőségű festett. A szín lehet. A bár állványok gyártása során a tetőtér:

 • jól felkészített fa;
 • Krómozott és nikkelezett fém részletek.

Bélés természetes és tartós mesterséges bőrből és kiválasztott tartozékokból.

Érdekes fejlesztés – zárt bár rack telepítve a konyhában vagy a csarnokban. Ez a rack különböző polcokat és dobozokat tartalmaz, amelyek egy büfét kiderülnek, ahol az alkoholtartalmú italokat és tartályokat alkoholos italokkal helyezik el.

Hol lehet telepíteni?

A nappaliban lévő bárszámláló telepítésekor az egész szoba tér belsejének középpontjává válik. A nappali pihenőhely az egész család számára, és fogadja vendégeit, ünnepeket. A BAR Rack felvonulja az egyetemes figyelmet, és ha szigetként csinálod, akkor a funkciói még bővítettek. A színes kontraszt és az anyagi textúra hatását használva a BAR rack sikeresen kiemelhető az általános belső térből, nem fogja megtörni a teljes harmóniát, de számos lehetőségre lehetőségeket teremt minden ízlésre.

A házban magas mennyezetekkel többszintű bár állványokat telepíthet. Minden szinten külön rudakra van csatlakoztatva, amelyek összeszerelés után díszítették a rack teljes díszítésével. Egyszintű – ezek a leggyakoribb bár állványok, olcsóbbak, mint mások, de drága alatt díszíthet. A stand modell és a bárkészlet kiválasztásakor figyelembe kell vennie a konyha és a nappali belső terét, széles körben az anyaghasználat és a szín használatát

A tágas apartmanokban ez a készlet természetes partíciós lesz a nappali és a konyha között, konyhával és nappalival. A bar strutok tervezésében a minimalizmus elve van, amelyben a fő dolog a kényelem és a kényelem. Ne terhelje meg őket polcokkal, álljon, elég szekrények a konyhában. Különböző ízlésekkel és szenvedélyekkel rendelkező állványok a kanapé mögött vagy a kanapé előtt, a fal mentén, vagy szögletessé válhatnak. A fő dolog a kényelem, kényelem és kötődés a nappali lakás vagy otthon.

Munkalapok

Ezek a stílusa, modellek és gyártási módszerek bárállványai főbb részletei. A legmegfelelőbb anyagok a rudak főbb funkcióinak elvégzéséhez és a bárkészletek szépségének hangsúlyozásához sokat hangsúlyozzák. A munkalapok fából készült tömbből, mesterséges kőből, márványból, üvegből, műanyagból készültek. Van egy anyag, amely helyettesíthető a felsorolt ​​bármely tulajdonsággal.

Ez egy koran, aki nehezebb márvány, de könnyen csiszolható. Külsőleg nagyon vonzó, lehet hajlítani, hogy különböző formákat adjon. Az anyag nem mérgező, azt jelenti, hogy a konyhai gazdaságban használható.

Színek és dekoráció

A BLACK RACK tervének fekete márványa valódi műalkotásgá válik. A könnyű márványból egy téglalap alakú tágas design, amelyet egy egész vállalat elfoglalhat. Itt különböző funkciókat tartalmaz.

A Laconic Rack a mesterséges fekete gránitból készült. A fehér bár ülések észrevehetően és ugyanakkor hangsúlyozzák a csúcstechnológiai stílus általános képzését. Vonzza a lineáris bárállványt a penthouse lounge zónában. Itt kiemelték a rack és a konyhai kötény homlokzatait, amelyek az onyx alatt befejeződnek.

A gyönyörű fényes vénákkal rendelkező márvány nélküli sötét színű sötét színű, sötét színű állvány a konyha terület és asztali tér között partíciós lesz. Itt is használják ellentétben a belső világos tónusok, amely hangsúlyozta a világos és észrevehető design.

A BAR Rack (sziget) számára göndör pezsgőfém lábakat kínált, és ezek a kompozíció leginkább kifejező eleme lettek. A Fényes megjelenés és a finom elegancia az Art Deco stílus használatának eredményeként kiderült.

Az aranyozott faragás és mini oszlopok, amelyek gazdag fővárosokkal vannak kitéve, összetett gyönyörű gyönyörű kompozíciós barokk, t-alakú. Sikeresen hozzáadja a bar székek, a friss krém valódi bőrszínével kárpitozott.

A kompakt félsziget két helyen áll egy kis fehér konyhában. Mindent egyesít egy bútorfejlécel, és dombornyomott homlokzatát díszített, valamint konyhai szekrények.

Tippek a választáshoz

A stílusok és struktúrák ilyen bősége megnehezítheti a sávállványok sikeres kiválasztását. A tapasztalt tervező segít megmutatni a beállításokat, és felajánlja a kívánt lehetőséget. A luxus és az ár elválaszthatatlanul kapcsolódik, és az Ön választása beérkezett. A pénzügyi képzésnek és a pontos előzetes számításoknak óvatosnak és garantált készletekkel kell rendelkezniük. Ez kellemetlen lesz, ha jó ötlet a munka fele, vagy fontos befejezési szakaszban van.

A nagy jólétekkel rendelkező emberek lehetősége nem vezethet szélsőségekhez és túlzott mértékű, aláhúzott túlzott luxus. Túlterhelés alanyok az antik, keverési stílusok megszakíthatják a design harmóniáját, és ahelyett, hogy csak a nevetségessé válnak. Ha a stílus és a tervezés kiválasztásra kerül, minden számítás történik, minden költséget és ütemtervet állapítanak meg, szabadon hozhatják az ügyet egy gyönyörű és teljes összesen.

Arról, hogy hogyan lehet önállóan az eredeti bar rack, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: