AIC KJF-20B06

Felvéve a1 hely a minősítésben:

LEGJOBB LÉGTISZTÍTÓK TÖBBLÉPCSŐS SZŰRÉSSEL

Ugrás a minősítésre

Az AIC KJF-20B06 jellemzői

Általános specifikációk

A készülék céljalégtisztítás
Energiafogyasztás50W
Lábnyom40 négyzetméter.

Légtisztítás

Levegőtisztítási teljesítmény (CADR)200 cu.m/h
SzűrőkElőtisztító, HEPA szűrő, fotokatalitikus, faszénszűrő

Jellemzők

Ionizációelérhető a
UV lámpaNézd meg
Telepítéspadló
Energiaforráshálózat

Comfort

Menedzsmentelektronikus, kijelző, időzítő, távirányító

Méret és súly

Méretek (WxHxD)360x500x180 mm
Súly6 kg

Vélemények az AIC KJF-20B06 termékről

Előnyök:Mi lehet az előnye egy műanyag doboznak??!
Hátrányok:Ez NEM légkondicionáló !!!
Hátrányok:Szégyellem magam, hogy egy internetes boltban átvertek, tanácsot kértem, és megvettem ezt a “csodakészüléket” anélkül, hogy megfelelően utánanéztem volna. A készülék szép, könnyen hordozható és a távirányító (nagyon kicsi, elvesztette a csomagolását) valószínűleg tisztítja a levegőt. Nincs miről vitatkozni, a pénz ment kárba, az előző 1. és 2. értékelés százszor igazabb, mint az összes pozitívum együttvéve. A készülék ugyanolyan kínai kinézetű : színes kijelzők világítanak, a levegő mozog, de NINCS SZŰRŐ, és NEM MŰKÖDIK, a készülék belseje és a gyártás módja soha nem fog szűrőként működni!!! Szemét és olcsó.

A felhasználó nem kívánt részleteket közölni


Előnyök:Gyönyörű, könnyen hordozható, távirányító (nagyon kicsi, már elveszett) valószínűleg tisztítja a levegőt. Még nem néztem meg a szűrőket, egy hete vettem őket.
Hátrányok:Mindenki azt írja, hogy nagyon csendes, de nem annyira csendes, mint inkább nagyon hangos. Lehet, hogy hibásat kaptam((
Hátrányok:Egy hete vettem, mivel pollenallergiában szenvedek a nyírfapollenre.Valószínűleg tisztázza a helyzetet. Még nem néztem meg a szűrőket, egy hete vettem őket. Nem tudom, hogy hibás-e vagy sem(!) mindenki azt mondja, hogy szuper csendes, de nem csendes – nagyon hangos. És talán hibás lettem (( Erősen zümmög, azt hittem, hogy hangosan működő párásítóm van, de kiderült, hogy a párásító 10-szer csendesebb, mint az AIC KJF-20B06 éjszakai üzemmódban. A ventilátor valóban hallható egy kicsit, de a ventilátor mellett sokat zúg, és a különböző sebességeknél a zúgás ugyanaz, csak a ventilátor zaja csökken. Éjszaka nem használom, mivel még a baba is felébred, amikor alszik a zaj miatt, amit csinál . A hátránya, hogy nincs szennyeződésjelző és nincs utasítás a szűrők tisztítására (vízben mossa őket vagy sem), csak azt mondja, hogy havonta egyszer tisztítsa meg őket, és évente egyszer cserélje ki őket

Mariana Dovcsenko


Előnyök:Egy új bérlakásban való használatra vásárolt, t.. Nagyon poros volt, és van egy csecsemőnk. Nagyon csendes, különösen éjszakai üzemmódban. Tényleg hatékonyan tisztította a levegőt, amit a kivehető szűrő észrevehető sötétedése is bizonyít.
Hátrányok:Nehéz csere szűrőket találni. Szentpéterváron élek. Moszkvából kell rendelnem. Sötétben alig látom a kijelzőn a világító ikonokat. Nincs mód az UV-lámpa és az ionizátor teljesítményének ellenőrzésére, t.. nem látom őket. Az önnyitás nem tartozik a gyártó garanciája alá.
Hátrányok:A tisztítószert a 2. éve használom, gyakorlatilag éjjel-nappal. Nincs panasz.

Stingray Philip


Előnyök:Kevés helyet foglal, meglehetősen csendes.
Hátrányok:a kézikönyvben nincs leírás a fotokatalitikus szűrő, az UV-lámpa és az ionizátor meghibásodásának öndiagnosztikájáról. Az UV-lámpa és az ionizátor együtt működik, miért ne lehetne külön-külön is működtetni őket??
Hátrányok:Összességében elégedett a vásárlással, mivel viszonylag olcsó, és a levegőben némi frissesség keletkezik a légmozgás és a tisztítás révén. Van egy hatalmas mínusz: az a tény, hogy senki sem tudja megmondani, hogy a készülék jó állapotban van-e. Például a ventilátor és az UV-lámpa működőképességét Ön is ellenőrizheti, de hogy az ionizátor működik-e, azt nem? Működése csendes, nincs fény vagy szag. Ebben az esetben a hivatalos képviselő felajánlja, hogy csak a szervizközponthoz forduljon, ahol további 800 rubelért válaszolnak erre a kérdésre.

Vasiliev Alexey


Előnyök:tervezés, szükséges funkciók. Ionizáció és ultraibolya kikapcsolása!!!, A párás levegőnek nagyon finom hatása van, és nagyon csendes, frissítő és szédítő az első pillanatban)
Hátrányok:Eddig még nem volt panasz (lehet, hogy hamisat kaptunk).. ????((((
Hátrányok:ÓVATOSAN, KÉRDÉSEK! Mi 6000P-ért vettük, ahol 7900-ért van. AMIKOR FELHÍVTAM, AZT MONDTÁK, HOGY NE AGGÓDJAK, NE AGGÓDJAK, NEM HAMISÍTVÁNY! Van egy kínai gyártónk!!! Azt írja, hogy made in China. Nincs sorozatszám, és a doboz és egy rövid könyv-az összes orosz nyelven csak azt mondja, hogy ez egy koreai cég, de általában azt állította az interneten, hogy valójában AIC – olasz cég. Nem értem, aki műanyagszagot érez, vegye le a zacskót a szűrőkről:) Még a kínai vergia is nagyon tetszik ;)) ajánljuk! 1,5 napig tartott a választás! A legjobb az elfogadható árért. Egyelőre működik

Novikova Júlia


Előnyök:A készülék tökéletesen összegyűjti a port a levegőből, meglehetősen csendes, sok üzemmóddal.
Hátrányok:Magas ár, de megéri a pénzt.
Hátrányok:Már több mint 4 hónapja használom ezt a légtisztítót. Szinte folyamatosan fut minden nap minimális teljesítményen, a szűrők időközben sok port szívtak fel. Nem panaszkodhat a munka minőségére – tényleg nagyon jó a por befogásában és a szagok eltávolításában. Ha problémája van a rossz levegőminőséggel a lakásában, és van elég pénze, akkor ajánlom.

Orlov Ivan


Előnyök:Nagyszerű légtisztító.
Hátrányok:Nincsenek.
Hátrányok:A feleségemmel együtt vettük a baba születése előtt. Orvostechnikai boltban vásárolt. Egy forgalmas sugárúton élünk Szentpétervár központjában. Mindig sok volt a por. Szintén otthon él egy macska nagyon szőrös és vedlő. A készülék telepítése után a por és a haj mennyisége időnként csökkent (most már nem kell hetente kétszer letörölnöm a port). Nem vagyok asztmás és nem vettem észre azonnal a levegő tisztaságának hiányát, de egy hét használat után kivettem a szűrőt és elborzadtam!. Annyi por és szőr volt benne, hogy nem gondoltam, hogy érdemes megvenni többé. Aki nem látja a különbséget és nem érzi a műanyag szagát, az valószínűleg nem csomagolta ki a szűrőt, az celofánban van. Nagyon csendes, különösen éjszakai üzemmódban (még mindig sötétíti a háttérvilágítást) a feleségem, aki a legkisebb zajra felébred, boldog. A szőnyegek hosszú élettartamúak, így ha sok por vagy vedlő háziállat van, akkor csak egyet kell választania.

smirnov roman


Előnyök:Jó csomagolás, szép távirányító, nagyon csendes.
Hátrányai:Szörnyű felépítés, szörnyű szag, amikor a készülék működik, nem ionizálja a levegőt, nem tisztítja a levegőt, nem távolítja el a szagokat! A többi a hozzászólásokban.
Hátrányok:Ezt a készüléket a gyerekszoba portól való megtisztítására vettem. Miután megvettem, úgy döntöttem, hogy nem a babaszobában kapcsolom be, hanem egy másik szobában tesztelem. Teljes sebességgel bekapcsoltam. 30 perc elteltével a helyiségben frissesség helyett olcsó műanyagszag terjengett. Én magam nem vagyok allergiás, de még nekem is bizsereg az orromban. Arra gondoltam, hogy talán így működik a levegőionizátor. Szellőztettem a szobát, kikapcsoltam az ionizációt, és a “tisztítót” még 30 percig bekapcsolva hagytam, az eredmény ugyanaz – kellemetlen szag. Úgy döntöttem, hogy kiderítem, hogyan tisztítja a levegőt. A nyílások mellé, ahonnan a légbeömlőnek jönnie kell, egy száraz törülközőt rázok… Napsütéses nap volt, és a ruhából származó por tökéletesen látható volt, és azt is figyeltem, hogy csendesen leülepedik a padlóra, ahol pihen. Csak a készüléktől 10 centiméternél kisebb távolságban szívódott be néhány részecske, de hogy a szűrőn maradtak-e, vagy visszarepültek a szobába, nem tudom megmondani. a szag nem túl kellemes, kivettem egy kelbimbót a levesből, és a légbeömlőnyílások mellé tettem őket. A szobában kelbimbó- és műanyagszag terjengett. Egy nap tesztelés után visszavittem ezt a szemetet a boltba. Eredmény: Tisztítja a levegőt – nem eltávolítja a kellemetlen szagokat – nem, de létrehozza őket A levegő ionizálása – nem UV lámpa – nehéz megmondani, mert nem szedtem szét a készüléket, de a fentiek fényében komolyan kétlem, hogy egyáltalán ellátja a funkcióit.

Maxim Balukov


Előnyök:Nem
Hátrányok:Egy hete vásároltam egy online bolton keresztül. Hibás műanyag a tokban. Az egységen helyi kopások és rossz minőségű műanyag található, és a távirányító csak részben működik. Csak minimális sebességnél működik csendesen… Próbáltam a légtisztító minden üzemmódját, nem működik, és a levegő minősége nem változott, nem távolítja el a szagokat és az ionizálás nincs jelen. Allergiás vagyok, és sokáig tartott a légtisztítóm kiválasztása, a “Yandex mark” véleményei miatt vettem meg…. Most már tudom, hogy ez egy átverés. Ez a doboz egyáltalán nem hasznos. Megpróbálom visszakapni a pénzemet.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Van egy kijelző, távirányító (távirányítóval ), csendes – ami nagyszerű .
Hátrányok:Kevesebb, mint egy hónapos használat után még nem észlelhető probléma .
Hátrányok:Jó tisztítórendszer . Pontosan a gyerekszobába való . Olvassa el, hogy a szűrőre vigyázni kell . Eddig minden rendben – nincs meghibásodás . Igen, és jó a formatervezés . Eddig minden rendben .

strafilov nikita

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: