Panasonic F-VXH50

Vettem2 hely rangsorolás:

Legjobb légtisztítók

Ugrás a minősítésre

Panasonic F-VXH50 műszaki adatok

Általános teljesítmény

Készülék megnevezéseLégtisztítás / párásítás
Energiafogyasztás43W
Megmunkálható terület40 négyzetméter.

Párásítás

Vízfogyasztás500 ml/h

Levegőkezelés

Szűrőkelőtisztító

Jellemzők

Ionizációez az
Állítható ventilátor sebesség/párologtatási intenzitáslásd
TelepítésPadlóra állítható
Tápegységhálózat
További információzajszint 18-51 dB

Comfort

Vezérléselektronikus
Zajszint51 dB

Méretek és súly

Méretek (WxHxD)360x560x230 mm
Súly8.3 kg

Vélemények a Panasonic F-VXH50 készülékről

Előnyök:Teljesen automatikus működés. Magas szintű légtisztítás. Éjszakai üzemmód. Érzékeny szennyeződés- és szagérzékelők. Hosszú szűrő élettartam.
Hátrányok:Nem találok semmilyen jelentős hátrányt az út mentén. A víztartály lehetne nagyobb, de naponta egyszer nem olyan nehéz feltölteni. Teljes teljesítményen zajos – ami rendben van, tekintve, hogy ebben az üzemmódban úgy szívja a levegőt, mint egy porszívó.
Hátrányok:A tisztítószer nagyszerű munkát végez! Allergiás emberként beszélek, akinek macskája van otthon. Automatikus üzemmódban működik a nap 24 órájában (eldönti, hogy mikor kapcsoljon be, ha nincs használatban). Más készülékekhez képest alacsony energiafogyasztás és az elért teljesítmény. A lakás levegője tisztább és kellemesebb, mint kint (a lakás ablakai egy forgalmas sugárútra néznek), és minden bizonnyal jobb, mint korábban volt. A férjemnek alvászavarai voltak, de a tisztítószer megtisztította. Reggelente tiszta levegőre ébredni is nagyszerű érzés volt. Nincs semmilyen kellemetlen szag, amikor bekapcsolom, vagy a teljes üzemidő alatt, és 1-2 hetente egyszer porszívózom a szűrőt, amikor takarítok, anélkül, hogy kivenném. Allergiás vagyok a velünk élő macskára, a ház porára és még sok másra, és ez a tisztítószer volt a megmentőm. Nem értem, miért szenvedtem ennyit, nem tudtam, hogy olyan könnyű megszabadulni szinte minden tünettől. Határozottan megtérül. Soha nem bántam meg, hogy pénzt költöttem rá. Legalább megspórolja az allergiás tablettákat.:) Természetesen még mindig nedves tisztítással kell tisztítani a házat, de határozottan kevesebb por van a bútorokon és a levegőben. Szépnek és rendezettnek tűnik. Jól megépített.

Tugolukova Angelina


Előnyök:Eddig szeretem, kevesebb mint egy hete használom. a helyiség levegője jelentősen jobb. A frissesség érzése. Innen majd meglátjuk.
Hátrányok:Gyakran kell vizet adni a tartályba. Páratartalom 14%.
Hátrányok:A többi egyelőre rendben van. Tetszik a dizájn

Ivanov Ivanov


Előnyök:1) Könnyű karbantartás. 2) A fogyóeszközök tartóssága.
Hátrányok:Tisztítja a levegőt a portól.
Hátrányok:Szerintem az ár túl magas. Párásítóként 5+. Alig tud más funkciókkal együtt dolgozni.

Dvorzhetsky Alexander


Előnyök:A készüléknek a kinézeten kívül semmilyen más előnye nincs
Hátrányok:Kényelmetlen vezérlés, zaj működés közben, alacsony párásítási hatékonyság, magas ár. Részletek: Először is szeretném megemlíteni, hogy a készüléknek egyszerűen idióta vezérlése van, sok gomb, nem sok haszna van. Minden beállítás az elején “Auto” volt beállítva, ebben az állapotban nem lehet aludni a szobában, ha a készülék működik. A készüléknek van egy fényérzékelője, és meg kell értenie, hogy éjszaka működik, és az emberek alszanak, van egy jó fényérzékelője, és meg kell értenie, hogy éjszaka működik, és az emberek alszanak, van egy jó fényérzékelője, és meg kell értenie, hogy éjszaka működik, és az emberek alszanak, van egy jó hangszintje, változtatja a tompítók helyzetét, és jól érzékeli a környezeti fényt. A sebesség, az áramlás irányának és a kézi működtetés típusának meghatározásával gyógyítható. De az időszakos buborékosodás problémája (éjszakánként 2-3 alkalommal) több hónapos használat során nem oldódott meg, és valószínűleg nem fog megoldódni.. A víztartály alján csak egy nyílás van, és a levegő csak akkor tud alulról bejutni, ha már elhasznált egy kis vizet, ami hangos buborékos hangot okoz. Másodszor, szeretném megemlíteni a készülék hatékonyságát egy 16 négyzetméteres tetőtéri szobában. m egy vidéki ház egy fűtőtesttel, ahol a bútorok csak egy franciaágy és a textíliák csak egy függöny az ablakon, nincs szőnyeg vagy szekrény. Tehát a termék csak akkor befolyásolhatja a szabadon álló (nem beépített) higrométer leolvasását, ha az ajtó és az ablak szorosan zárva van, és akkor a 37% feletti leolvasás (a készülék 30%-os kikapcsolásakor) nem érhető el. Nyilvánvaló, hogy senki sem fog aludni egy zárt, szellőzetlen szobában, ezért az én személyes véleményem az, hogy a hatékonysága egyik sem. Harmadszor, néhány szó funkció “econavi” és “nanoe”, mint egy műszaki végzettségű személy, azt mondanám, hogy ez csak marketing, plusz minden illúzió összetört, miután elolvasta a lábjegyzet az utasításokat :) A légtisztításról nem tudok nyilatkozni, szubjektív, ahogy volt és van, a készülék azt mutatja, hogy a levegő tiszta.
Hátrányok:Sajnálom, hogy megvettem ezt a készüléket, azt kell mondanom, hogy a kézikönyvet kétszer olvastam el, az első alkalommal átlósan, a második alkalommal, két hét használat után, részletesen. Most és korábban sok más eszközt használok a Panasonic-tól, nem volt kritika, csak pozitív érzelmek. Összefoglalva, őszintén meg kell mondanom, hogy minden nap szeretném elküldeni ezt a terméket egy neves online bolhapiacra, és egyre inkább megkapni a ráfordított pénz egy részét.

Baranov Paul


Előnyök:Gyönyörű, csendes éjszakai üzemmódban, eltávolítja a szagokat.
Hátrányok:A páratartalom nem emelkedhet 37-38% fölé.
Hátrányok:Gyermeket szültünk, és úgy döntöttünk, hogy költségvetési korlátok nélkül klímaberendezést választunk. A szobája méretének megfelelően választottuk (17 négyzetméter), és a víztartály túl kicsi a használathoz..) és a páratartalom 20%-nál kezdődik. Maximális beállításokon futottam, nem könnyű a készülék mellé ülni, és az áramfogyasztás minimális. Úgy vettem észre, hogy az áramszámla nagyon ingadozik attól függően, hogy mit akar a felhasználó csinálni. Végül rájöttünk, hogy körülbelül 30 dollárral kell számolnunk egy mosogatóért.000. Sok fórumot kerestem, sok véleményt olvastam, és összehasonlítottam különböző gyártók több modelljét, és úgy döntöttem, hogy ezt a készüléket választom. A kezdeti érzés az volt, hogy “remélem, hogy nem fog meghibásodni”, mivel van egy légkondicionáló ugyanannak a cégnek a légkondicionálója, és erről csak pozitívan tudok beszélni. De… A remények kártyavárként omlottak össze. Páratartalom készülékenként: LED világít 40 (30 és 40% közötti páratartalmat mutat, ami elvileg nem egészen helyes, hogy jó páratartalomnak tekintsük – ez a készülék leírásából származik). Más eszközökben a higrométerek stabilan 37-38%-os maximumot mutatnak. Ugyanakkor a ventilátor minimális sebességgel működik (15 köbméter levegő óránként – 47 köbméteres teljes helyiségtérfogat), ami elvileg nem lenne rossz dolog a páratartalom növelésére. De a Panasonic makacsul megtagadja, hogy módot váltson a sebesség növelésére (mert úgy véli, hogy a páratartalom normális). Ha erőszakkal bekapcsolja a közepes sebességet, a páratartalom, ahogy korábban írtam, 37-38%-ra emelkedik. Legfeljebb, hogy őszinte legyek, lehetetlen hosszú ideig ülni mellette. A fogyasztásról: minimálisan a tartály valamivel kevesebb, mint egy napra elegendő (a páratartalom 32-33% körül tartható, közepes sebességgel 2,3 liter 6 órán keresztül (éjszaka nem elég: 23:00-kor a teljes tartály újratöltődik, 5 órakor üres), miközben a páratartalom 37-38%-on tart. nem próbáltam ki a maximumon – túl zajos. A jelző Nanoe – már írt itt, úgy ragyog, mint egy lámpa, lehet rögzíteni ragasztószalaggal. Remélem, hogy a véleményem segít valakinek jobb döntést hozni. Őszintén szólva, ha tudtam volna róla, akkor egy másik modellt próbáltam volna ki. Ez egy kicsit kiábrándító.

A felhasználó elrejtette az adatait


Előnyök:Nagyszerű párásító és légtisztító. Kiváló kialakítás (fekete készülékem van). Minimális zaj a készülékből, hogy napközben, hogy éjszaka egyáltalán nem zavarja a készüléket. Naponta 2 alkalommal – reggel és este – víz utántöltés (télen, akkumulátorok, ennyi). Csak egy szobában és a folyosón működik (20+10m2). Van egy ultrahangos párásító a konyhámban. Tehát tartsa szem előtt, amikor megvásárolja, hogy egy párásító (tisztító) szobánként. Az energiafogyasztás minimális, éjjel-nappal használom, és nem vettem észre drámai ingadozásokat a villanyszámlámban. A légszűrő porszívózása 2 hetente egyszer, és a vízszűrő mosása a rozsdás lepedéktől szintén kb. 2 hetente egyszer.
Hátrányok:Kis térfogatú víztartály. Az 5 literes kapacitás optimális lett volna. De gyorsan hozzászokik a tartály vízzel való feltöltéséhez, és ezt robotpilótával teszi. Egyszer lefekvés előtt, egyszer reggel.
Hátrányok:Tökéletesen illeszkedik a lakásba, tiszta párás levegő egész évben. Nem sokat panaszkodott, hogy mennyire piszkos és poros, de a levegő sokkal tisztábbnak tűnik a telepítése óta, és a párásítás nem ultrahanggal történik, ami eltávolítja a vízfürdő hatást. A legfontosabb dolog az, hogy nagyon csendes és nem zavarja az alvást. Kivéve az időnkénti vízcsobogást, de ez csak egy árnyalat. =) 17 decemberében vásárolt 21.700.

Chiryatiev Andrei


Előnyök:Jó, szép… Az első évben nem volt probléma. Tényleg jobban éreztem magam, hogy lélegezni. Háromszemélyes szobában aludni… és sokkal kényelmesebb az alvás.
hátrányok:Egy év elteltével rossz szag áradt belőle, savanyú és irritáló… Sokáig kerestem, mi a baj, kiderült, hogy bűzlik Cserélhető dezodorszűrő (faszénszűrő)… a faszén biztosan megsavanyodott és kiszáradt… Most e szűrő nélkül fut, és hamarosan veszek egy új szénszűrőt.
Gyengeségek:Összességében jó termék… De minden ilyen dolog óvatosságot igényel.. újratöltés, öblítés stb.. A felső szűrő annyi port gyűjt össze, hogy elképesztő, mennyi portól menti meg ez a dolog a tüdőnket.

Lukin Alekszej


Legjobbak:A mindössze 43 wattos fogyasztással egy 40 négyzetméteres helyiséget szolgál ki. . Cool. Ár-teljesítmény, könnyen kezelhető és könnyen cserélhető szűrő és víz
Hátrányok:Hátrányok nem találkozott
hátrányok:Úgy tűnik, mint egy jó párásító. Fut, mint az óramű, nincs probléma, a nyári és éjszakai balra – lehet aludni, sokkal kevesebb zaj egyébként most összehasonlítva – az ár nem változott az elmúlt hat hónapban.

Mamonov Andrej


Hátrányok:2 évvel ezelőtt vásárolta meg, hogy elmeneküljön az allergének elől. Ez hűségesen működött, és tényleg segít. Különösen nyáron, mindig működik a párásító funkció is fontos. Nem teljesen hangtalan, de a zajszint nem abnormális. Karbantartás gond nélkül – szűrőcsere szezononként egyszer.

Glushkova Pauline


Előnyök:Sokféle üzemmód Teljesen automatikus üzemmód Csendes
Hátrányok:Nem találtam
Hátrányok:Párásítót kerestem, és vettem egy klímavezérlő egységet! Áll egy 20 négyzetméteres helyiségben, párásít egy HORA-t, automatikusan fenntartja a páratartalmat. A készülék tökéletesen megszűri a bejövő levegőt Az ágy mellett van, és nem kelek fel éjszaka a zaj miatt, i …. nagyon csendesen működik, ajánlom!

Grayvoronsky Pavel

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: