Philips FC7088 AquaTrio Pro porszívó

Vettem1 hely rangsorolás:

A legjobb függőleges porszívók a prémium kategóriában

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok Philips FC7088 AquaTrio Pro porszívó

Általános teljesítmény

Típusfüggőleges
Moppingszáraz és nedves
Energiafogyasztás500W
PorzsákZsák nélkül (ciklonszűrő), kapacitás 0.65
Teljesítményszabályozónincs
FinomszűrőNézze meg
Tápkábel hossza8

Teljes készlet

Mellékletek2 mikroszálas forgó kefe

Méretek és súly

Hoover méretek (SzxHxV)32×30.5×115 cm
Súly6.7 kg

Funkciók

KépességA hálózati kefe csatlakoztatható
További információ9-es tartomány.5m; mosószerek használatára alkalmas; a szennyezett víztartály kapacitása 0.8 liter; bármilyen tisztítószer vagy tiszta víz használható

Vélemények Philips FC7088 AquaTrio Pro porszívó

✅A szakértők elmondják, hogyan válassza ki a tökéletes porszívót:Jól mos, a hajat a kukába szívja.
Hibák:Rendszeres kefecsere, a zsinór a padlóra húzása Korlátozott hely a felületek tisztítására. A lábazat/falak nem tisztíthatók, mert a ház ezt nem teszi lehetővé.
Hátrányok:2016 novemberében vásárolta ezt a felmosórongyot. Egy hét után, amikor körülbelül 10-15 percig használtam, a sörtés kefe fénye kigyulladt!A műszaki ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy szőr van a keféken. Bár nem volt haj tekeredett köréje! Elvittem a szervizbe.A diagnosztikában nincs hiba. Úgy kell használnom, ahogy van. Mert nem lehetett bizonyítani, hogy kb. 10-15 perc folyamatos padlómosás után kikapcsol, mintha túlmelegedett volna. Pihennem kellett, aztán újra bekapcsolt, mintha mi sem történt volna. Egy ideig nem használták, nélküle is boldogultam. Amikor újra kivettem, egyáltalán nem indult be! 2 piros lámpa világított, amikor a mosógombot megnyomták! Elvitte a szervizközpontba 05.12.2017 . Garanciális javítást végzett és átadta a terméket 09.01.2018 . Cserélve
ush puccs
 • A szerelvény, Drive
  szerelvény. Elvitte a szervizből és hazakötötte, amikor használta, látta, hogy még hangosabb lett, és csíkokkal is mosott. Súlyos vízcsíkokkal. Újabb kérést intéztem a szervizközponthoz, először is nem minden csavart csavartak fel a javítás után, készítettem egy videót arról, hogyan mos a porszívó, fotókat. Felajánlotta, hogy visszahozza javításra. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a készülék nem teljesen könnyű, és meg kell vezetni azt messze nem volt lehetséges, hogy azonnal vezetni azt. Elvitt 14.02.2018, 19.02.2018 szöveges üzenet jött, hogy vegye fel a gépet. Kiadott egy jelentést, hogy van egy hiba, de nem fogja megtenni a garancia keretében. Amikor újra felhívtam a forródrótot, azt mondták, hogy elveszik a garanciát, mert nem megfelelően használom a felmosót. A tartály típusa piszkos, akár az a tény, hogy hoztam, hogy piszkos vízzel) a szervizközpont küldött nekik fotók-fotó-jelentés, hogy mossák magukat, maguk mosott a mop a padló és a tartály piszkos vízzel küldött) karcolások a testen, egy chip a fogantyú) állítólag kefék elavult) bár vettem őket novemberben 2017-ben! És mivel a gép nem működik (kefék) nem használta őket. Találja meg az okot, amiért nem kell több garanciális szervizjavítást vállalnia. Eladta szegény szépségemet teljesen koszosan. A homokban. Szintén nem történt meg. Az üledék hatalmas. Nem is akarok velük többé szórakozni. A Philips pedig nem érdeklődik az ügyfelei iránt.

  A felhasználó elrejtette az adatait


  Előnyök:Jó minőségű tisztítás. Csökkenti a takarítási időt, mivel a padló felmosása előtt nem kell söprögetni vagy porszívózni.
  Hátrányok:2016 áprilisában vásárolta ezt a porszívó modellt. 2017 augusztusában a porszívó egy újabb takarítás során eltört: a porszívó feje, amely a forgó cserélhető keféket tartalmazza, leesett. A meghibásodás után néhány nappal egy hivatalos Philips szervizbe vittem. A Philips elismerte, hogy a törés nem garanciális eset. 13 Sep 2017. Elküldtem egy igényt a tárgyalás előtti egyezség keretében… Várom a választ. Előtte volt még egy kisebb probléma: a tiszta víz tartályának zárja leesett. Megjavítottam magam ragasztóval-második.
  Hátrányok:2016. április 30-án vásárolta meg a porszívót 34 999RUB-ért. Kellett cserélni két készlet kefék + 4,000 dörzsölés. A felülvizsgálatokban itt találták az ilyen javítások költségét (ecset jött le) = 11.000 rubel. Egy porszívó tulajdonlási költsége (39,000 USD). / 15) + 11,000 = 3,333 rubel. egy hónap. Helyesen valaki itt azt mondta, hogy olcsóbb felvenni egy takarítót ennyi pénzért. A porszívó nem éri meg a pénzt. A konstrukció gyenge és rövid életű. Plusz az ideg és a pénz, hogy megpróbálja, hogy a porszívó javítani a garancia alatt.

  Zsukov Denisz


  Előnyök:Már az első menetben jól tisztít. Elég könnyű tisztítani.
  Hátrányok:Hézagos foltot hagy a fal mentén.. Az ecset lényegesen keskenyebb, mint a test. Kisméretű takarmány- és felvételi ciszternák.
  Hátrányok:Játszott vele, és sikeresen eladta. Jobb, ha felmosóval tisztítjuk, kevesebb gondot okoz. Lehet, hogy nagy területek esetén megoldás, de egy átlagos lakás esetében ez inkább gondot jelent.

  serwww


  Előnyök:Nagyszerű lehetőség, ha egyáltalán nincs szőnyeg, csak csempe és laminált padló.
  Hátrányok:Hagy egy csíkot. Nem tisztítja a linóleumot. A legfontosabb – a garancia lejárta után a következő évben elromlott, és a legdrágább alkatrész a motor volt. Ezért a következtetés – a motorok ebben a modellben rosszak, hibásak.
  Hátrányok:Ha nem romlott volna el, akkor általában véve elégedett lettem volna vele.

  Andrey Mityukov


  Előnyök:Tetszett, hogy az ötlet jó, és amikor a porszívó működik, valóban megkönnyíti az életet. Egy sokgyermekes anya számára életmentő volt
  Hátrányok:Gyenge termékminőség. A fedél rögzítése – csak egy vékony műanyag tűvel. 4 hónapos napi használat után elromlott a rögzítés. A szerviz azt mondta, hogy ez nem garanciális eset, nem volt hajlandó megjavítani, fizettette velem a diagnosztikát. A javítás költségét nem közölték. Sassy. A végén, civakodás után, azt mondták, hogy a rész nem jön Oroszországba. .. Most egy 30k+ porszívót lehet kidobni. Használati költség 8 ezer havonta. Olcsóbb egy szobalányt felvenni.
  Hátrányok:Általában az ötlet – 5, a kivitelezés – 2. És dolgozzon együtt a szerviztechnikusokkal. Így nem lehet az ügyfelekkel dolgozni. panaszt tenne a Roszpotrebnadzornál

  zvezdunova


  Előnyök:A gép tisztasága miatt minden hátrányt el lehet nézni
  Gyengeségek:Törött. Több tucat felhasználó törte el az alsó platformot a fogantyúhoz rögzítő nyakat. Rendben lenne, de elvileg lehetetlen megjavítani! 30 ezer a vödörben, badarság. Sem garanciális, sem díjköteles. A szemetesbe

  Ogii Igor


  Előnyök:Nem igényel előporolást a padló súrolása előtt. Elég tisztán mosható.
  Hátrányok:A műanyag a fogantyú és a kefék közötti fontos kapcsolódási ponton nagyon gyenge! Kicsit oldalra fordítottam, ami elkerülhetetlen, a műanyag törik. Sok pénzbe kerül a javítás. Szándékosan készült. A műanyag lehetett volna erősebb. Csalás! Vékony nyak a rész, amely a kefék mozgó mechanizmusát tartja, amely 6500 fordulatszámot tesz lehetővé. Pontosan, ez egy átverés.Egy tanult mérnök nem tenne ilyen csúnya dolgot. Egyértelműen szándékos ötlet.
  Hátrányok:Az összbenyomás jó, de a hátrányok ismerete nélkül hamarosan csalódhat. Vagy nagyon óvatosan dolgozzunk vele, nem engedve a gyerekeknek, hogy porszívózzanak, vagy készítsünk pénzt…

  Nevo

 • n Evgeny
  Előnyök:Könnyen használható, csempe és laminált padló tisztítja száraz, még a gyermek is élvezte a tisztítást. Kivehető tartályok, kiöblítve és kész.
  Hátrányok:Visszavásárolt előrendelésre, 3 évig működött, majd lekapcsolódott. Elég drága és kevéssé használt termék. Korábban vásárolt csere kefék, folyamatosan öblítve és gondozva, semmi sem segített. A fogantyú elvesztette a műanyagot, és nem működik, majd a kefék megszűntek forogni, hosszú és fáradságos kézzel kell fordulniuk körülbelül 20 percig, hogy fussanak, különben csak kikapcsol. Kiderült, hogy a tisztításhoz több időt kell szánni arra, hogy a porszívó működjön.
  Hátrányok:Rendkívül csalódott. Kár, hogy olyan kevéssé működött.

  Natalja Boriszova


  Előnyök:Ezzel a modellel a fő típusa a padlótisztítás egy lakásban (két macskával!) – nem száraz, hanem jó minőségű nedves felmosószerrel! 10-15 perc alatt 40 m2 padlót a lakásban fényesre mossák!
  Hátrányok:Vásárláskor vegye figyelembe, hogy ez a tisztítószer csak padló tisztítására alkalmas, szőnyegek és bútorok tisztítására nem! FLIMSY PLASTIC ! AZ OROSZORSZÁGI SZOLGÁLTATÁS NAGYON DRÁGA! A tárolóknak gyenge kék klipszei vannak, és maguk a műanyag klipszek is. Az alsó – a vásárlás után szinte azonnal eltört a rögzítőcsap, a felső – a műanyag fülek eltörtek, így a kék klipsz most csak a látvány kedvéért lóg ott. Másfél év használat után (hivatalos garancia 24 hónap): ki kellett cserélni a mosószeres csészét, mert 2 darabra esett szét (3200 dörzsölés)!), ezután az alsó platformot és a felső csuklós fedelet összekötő csap leesett. A GYÁRTÓ SZERINT NEM GARANCIÁLIS! A javítás magában foglalja az alsó platform teljes cseréjét (11 200 rubel)!!!).
  Hátrányok:Ez a porszívó sajnos az egyetlen a piacon, amely többé-kevésbé alkalmas a lakás nedves padlójának tisztítására. A legfontosabb előnye a forgó súrolókefék, amelyek nemcsak felszívják a törmeléket, hanem egyúttal tiszta vízzel is átöblítik a padlót, és a piszkos vizet azonnal a gyűjtőtálcába szívják! Egyértelmű előnye van a meglévő gőzmopokkal, robotporszívókkal és a többi termékcsaláddal szemben. Egy plusz – a design és a funkcionalitás jól átgondolt, és a porszívót nagyon könnyű használni.

  Felhasználó által eldobott adatok


  Előnyök:Nedves padlótisztítás. Nagyon tiszta!
  Hátrányok:zsinór. a zsinór a padlón van, és nem a porszívóban ((
  Hátrányok:Nekem tetszik!

  A felhasználó elrejtette az adatait

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: