Sharp KC-D51RW

Kölcsönvett1 hely Értékelés:

A LEGJOBB MULTIFUNKCIÓS LÉGTISZTÍTÓ, PÁRÁSÍTÓ ÉS IONIZÁTOR

Tovább az értékeléshez

A Sharp KC-D51RW jellemzői

Általános teljesítmény

A készülék céljalevegőtisztítás/párátlanítás
Használható terület38 négyzetméter.

Párásítás

Víztartály kapacitása2.5
Vízfogyasztás600 ml/h
Hygrostatelérhető a

A levegő tisztítása

Levegőtisztító kapacitás (CADR)306 köbcenti.m/h
Tiszta levegő ellenőrzésea
SzűrőkHEPA szűrő, faszénszűrő

Jellemzők

Ionizációelérhető a
Állítható ventilátor sebesség/párologtatási intenzitásvan
Telepítéspadló
Energiaforráshálózat

Comfort

ellenőrzéselektronikus, kijelző, időzítő
Megjelenítésalacsony vízszint
Zajszint55 dB

Méretek és súly

Méretek (WxHxD)399x615x230mm
Súly9.2 kg

Vélemények a Sharp KC-D51RW készülékről

Előnyök:Nem túl zajos, éjszaka minimális teljesítményen és aludhat párásít és jól tisztít (gyors, érzékeny érzékelő a szennyeződésekre) Szép kialakítás Kényelmes kezelőpanel Kerekek (különösen nyilvánvaló, ha nem csak a hálószobában szeretné tisztítani és párásítani a levegőt)
Hátrányok:Még nem észlelték (egy hónapos használat után)
Hátrányok:4+, jó minőség a pénzért

Volkov Stanislav


Előnyök:Csendes működés, szép megjelenés, nem foglal sok helyet
Hátrányok:A semmiből AUTO üzemmódra vált és zajos.
Hátrányok:Összességében kielégítő

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:100%-ban a hirdetett módon teljesít
Hátrányok:Kicsit több víztartályt szerettem volna, de ez nem hátrány, hanem javaslat.
Hátrányok:Csendes üzemmódban végzi a munkáját, és egyáltalán nem hallható. Maximális teljesítménynél természetesen egy kicsit zajos, de ez várható volt. Percek alatt párásítja a szobát.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Párásít
Hátrányok:Eddig nem vettem észre semmilyen változást, eltekintve a nagy teljesítményen jelentkező zajtól
Hátrányok:Eddig nem vettem észre semmilyen változást, eltekintve a kijelzőn megjelenő páratartalom értékének változásától.

Nesmiyanov Pavel


Előnyök:Tervezés
Hátrányok:Kis víztartály, időről időre buborékosodik. Nincs távirányító. Zajos az érzékeny fül számára, még a legcsendesebb üzemmódban is.
Hátrányok:A lakás nagyon poros, vásárolt abban a reményben, hogy csökkenti a por. Valamit kiszűr, de nem tesz érdemi különbséget. a párásító gyenge. Egy erősebb párásítót vettem volna, ha most veszek egyet.

Mistershmit Bedros


Előnyök:viszonylag olcsó a versenytársakhoz képest, a szűrők 10 éves élettartamra vannak specifikálva. Van egy csendes üzemmód.
hátrányai:1. A bűz néhány nap múlva kezd kijönni a víztartályból. Szűrőből öntött víz, még nem jöttem rá, hogyan kell drasztikusan kezelni. Büdös belső szűrő/őrlő. A szűrő közepén sárga iszap van, és olyan szaga van, mint a rohadt zokniknak, gyakran kell öblítenem, és néha citromsavba áztatom. 2. időről időre buborékosodik, amikor a fiókban lévő vizet újratöltik. meg lehet szokni. 3. nincs intelligens időzítő, pl. ki- és bekapcsolás egy bizonyos időpontban. Csak egy időzítő van, vagy be- vagy kikapcsolva. egy bizonyos idő után
Hátrányok:A feleségem kérésére vásárolt. Nem érzek különbséget, csak a páratartalom százalékában van egy mutató (a csibék vagy a papagájok nem jöttek rá =). nyissa ki az ablakot, és a százalékok csökkennek. Ritkán éri el a 45%-ot, majd leáll. éjszaka úgy alszunk, hogy be van kapcsolva.

Jurij Szevosztjanov


Előnyök:Termelékeny, olcsó, megbízható.
Hátrányok:Nagyszerű kivezetés, ha légtisztítóra van szüksége egy nem túl nagy helyiséghez. A párásító 40 négyzetmétert képes lefedni, és a terület jól alkalmazkodik. Az építés jó, minden a leírtak szerint van, és nincs ok a panaszra.

Zelenina Svetlana


Előnyök:hatékony párásítás, modern design
Hátrányok:A víztartály (2,5 l) nem elég hosszú, az újratöltés elvonja a figyelmét
Hátrányok:Munkahelyre vettem, az osztályomon nagyon száraz a levegő. A párásító kiváló, kényelmesebb a munka és kevesebb a por. Az egyetlen hátránya – kis víztartály, naponta 1-2 alkalommal kell újratölteni.

Diana Levshukova


Előnyök:HEPA szűrővel, kijelzővel rendelkezik.
Hátrányok:nincs.
Hátrányok:mint a kijelző, hogy elmondja, mi történik. Megjegyzem a párásító elég tisztességes teljesítményét is, nem vártam ilyesmit egy ilyen pénzösszegért. Nyár eleje óta használom, és eddig még nem volt semmi probléma.

Makarova Shurochka


Előnyök:Kényelmes és egyszerű elektronikus vezérlés
Hátrányok:Nem, elégedett vagyok a vásárlással
Hátrányok:Allergiám miatt légtisztítót kellett vennem. És a tisztítószer, amely a leginkább megragadta a figyelmemet, a Sharpe tisztítószer volt. Mint kiderült, jó okkal, ez tette az otthonom allergiás menedékké. A HEPA-szűrő nagy segítség volt ebben a kérdésben

Soloshina Anna

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: