Winia AWM-40

Taken2 hely az értékelésben:

A prémium kategóriás légtisztítók csúcskategóriája

Ugrás a minősítésre

Winia AWM-40 jellemzők

Általános teljesítmény

Készülék funkció levegőtisztítás / párásítás
Energiafogyasztás 11 Watt

Humidify

Párásító típusa hagyományos
A víztartály kapacitása 9

Légtisztítás

légtisztító kapacitás (CADR) 150 köbcenti.m/h
Szűrők víz

Jellemzők

Ionizáció van
Állítható ventilátor sebesség/páratartalom elérhető a
Telepítés padló
Energiaforrás hálózat

Comfort

Vezérlés elektronikus, kijelző
A kijelző szűrő szennyeződések

Méretek és súly

Méretek (WxHxD) 315x390x310 mm
Súly 6 kg

Vélemények Winia AWM-40

Előnyök:Párásít. A szoba körülbelül 14 négyzetméteres. Elég csendes. Könnyen tisztítható.
Hátrányok:1. Költségek (majdnem 12 K a ventilátorért és a műanyag vödörért) 2. A párásítás meglehetősen lassú, de ha jól tudom, ez minden hasonló típusú mosógép jellemzője 3.Egyetlen gombbal vezérelhető, amely éjszaka nem világít. Összesen három és ventilátor üzemmód 4. A páratartalom-érzékelő nem világos, hogyan működik (lényegében hiányzik)
Hátrányok:Általában nem bánom, hogy így alakult, de…. Korábban egy Electrolux párásítót használtam, aminek még több hátránya van. 3 pont.5 az 5-ből

Sigaylov Alexander


Előnyök:Megfelel az elvárásoknak
Hátrányok:napi 5 liternél kevesebb vízfogyasztás. Páramentes!
Hátrányok:Egyszerűen és minőségileg

Felhasználó által elrejtett adatok


Előnyök:Elegáns gép! Ez a harmadik és legjobb. Nincs zaj, nincs recsegés, nincs kattogás, nincs gurgulázás (mint a Boneko és a Vente esetében) Ez hatalmas előny. Nagyon szép megjelenésű műanyag, csak esztétikailag kellemes, drágának tűnik. Bár ez kevesebbe kerül, sokkal jobban néz ki. Könnyen tisztítható. A szűrő lényegében felesleges, ha megijed a szűrőtől, nyugodtan elviheti, és a szűrő nélkül is elvégzi a munkát. Nincs szükség a lemezek eltávolítására és szétszerelésére, mint például a boneco esetében, minden össze van fűzve, egy dobban. A higroszkóp jelen van, ami azt jelenti, hogy nem nedvesedik túl, és 60 százaléknál kikapcsol. De nekem van egy stand alone, amit én irányítok. Sok üzemmód, egyszerű működés. Összehasonlítva másokkal 2 üzemmóddal és az összes. Semmi sem fénylik a szembe éjszaka (mint például a Vente esetében) Egy másik hatalmas plusz. könnyű lecsavarni a fedelet és kiporszívózni a ventilátort!!!! Amit más párásítóval nem tudok megtenni. Ezt a funkciót kifejezetten erre tervezték. Nem is tudom, mit tudnék még hozzátenni, csak plusz pontokat! Örülök, hogy megvettem ezt.
Hátrányok:Csak nagy méret, nem mind kicsi. Ha a szobája nem 10 méteres, akkor kevesebbet is kérhet, de ha több, akkor a jó párásítás érdekében fel kell áldoznia egy keveset. Nagy víztartály, ez egy hatalmas plusz, ez is egy kis mínusz, nem kényelmes a víz felvétele, jobb, ha közvetlenül a helyszínen adunk vizet.
Hátrányok:Nagyszerű, egyszerűen nagyszerű, ajánlom.
Olvasson tovább  Sharp KC-D51RW

Moszkalcsuk Alekszej


Előnyök:Hatalmas tartály, kellemes kialakítás
hátrányok:A fő funkció – a párásítás – nem jó. Korábban UZ-t használtam – az nagyon felvette a páratartalmat, még szellőztetéssel is. Ez – csak légmentesen zárt helyiségben (zárja be az ablakokat és az ajtókat). A hatalom nem elegendő. Mi értelme van a zuhanyzónak? Nagyon rosszul párolog, még akkor is, ha az ablak nyitva van, és nincs páratartalom (a t.. 9 literes tartálya van, amelynek elpárolgása két napot vesz igénybe. Az UZ ugyanilyen körülmények között 3 db 7l-es (21l) tartályban párolgott, ez a különbség a teljesítményben.
Hátrányok:Rossz tervezés. A dobot körülfújó ventilátor nem közvetlenül fúj, és a levegő egy része azonnal visszafújódik. Sok energiát szív be, de a kivezetésekben alig van levegő. Képzeljünk el egy porszívót, ahol a tömlő nincs hermetikusan rögzítve, erősnek tűnik, de rosszul szív. Én is.

rsv.msk


Előnyök:Minden szempontból jó párásító: az ár és a minőség kombinációja, a víztartály kapacitása, az egyszerű működés, a háziasszonyok számára, valamint a viszonylag kompakt test, nem zsúfolt tér.
Hátrányok:a zaj a kis teljesítmény ellenére is észrevehető

Manaev Szergej


Előnyök:Csendes, kicsi, könnyen kezelhető.
Hátrányok:nincs.
Hátrányok:Emlékezz, hogy a páratartalom ellen úgy küzdöttünk, hogy nedves törülközőt tettünk a radiátorra, vagy egy üveg vizet tettünk alá. Ez már a múlté, csak kapcsolja be ezt a párásítót, és minden készen áll, egyébként maximális teljesítményen gyakorlatilag hangtalan.

Smekhova Zarina


Előnyök:Jó hatékonyság
Hátrányok:Nem találkoztam velük
Hátrányok:hatása fél óra alatt észrevehető – a teljesítmény lehetővé teszi a. A folyamat során nagy sebességgel akár 0,45 liter vizet is felhasznál óránként. Az ár – eléggé kedvező árú opció. Nem igényel különösebb karbantartást, meglehetősen igénytelen.

Sarychev Ivan


Előnyök:Színválaszték, megfizethető ár, építési minőség.
Hátrányok:Minden rendben.
Hátrányok:Egy teljesen más párásítót akart vásárolni, de nem volt raktáron, a menedzser ennek megfelelően ezt tanácsolta, azt mondta, hogy közepes teljesítményű és meglehetősen olcsó volt. Bíztam benne, és jó okkal. Elégedett a párásítóval, nagyon ajánlott.
Olvasson tovább  AIC XJ-3800A1

Kasyanova Elena


Előnyök:megfelelő ár, higrométer
Hátrányok:nincs
Hátrányok:A beépített nedvességmérő lehetővé teszi a páratartalom állandó szinten tartását egy előre beállított szinten. A víztartály (9 liter) üzemmódtól függően majdnem egy napig tart. Nem drágább, mint a versenytársai, de bizonyos szempontból jobb. Ítélet: jó párásító.

Selischev Alekszej


Előnyök:nem rossz az árához képest.
Hátrányok:Nem, semmi baj.
hátrányok:az orvos azt tanácsolta, hogy vásároljon párásítót a gyerekeknek az óvodában. Így volt, ezt vettük meg, csakhogy teljesítmény szempontjából nem gyenge, és a zsebemhez képest elfogadható összegbe kerül. Elégedett a választásunkkal, nincs probléma a párásítóval, minden tökéletesen működik.

Beljajev Alekszej

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: