Az Imoferase és a Contraktubex összehasonlítása | A legjobb gyógyszer meghatározása

A bőr nemcsak a mechanikai, fizikai, kémiai és biológiai típusú külső tényezőktől védi az emberi testet, hanem a hibátlan szépség egyik eleme is. Bármilyen bőrelváltozás csak egy újabb heg, ezért az emberek mindenáron megpróbálnak megszabadulni tőle. A kisebb hegek és a mély keloidok kezelésére számos módszer létezik. A korrekció leggyakoribb módszerei a kémiai és a sebészeti módszerek. Nem mindenki számít ismételt fájdalomra és hosszú gyógyulási időre. A fájdalmat leszámítva ezek a módszerek nem olcsók, és nem mindenkinek van a pénztárcájában a szükséges összeg.

A farmakológia, a kozmetológia, a plasztikai sebészet és a bőrgyógyászat területén dolgozó professzorok, végzős diákok és tudósok által vezetett tudomány talált egy másik módszert, amely kíméletesebb és könnyebben használható – a túlzott kötőszövetet felszívó krémeket és géleket. Szakértőink az Expertology-nál alaposan tanulmányoztak több nem invazív kezelést a hegek és hegek kezelésére, és a következő információkat nyújtjuk Önnek: Imoferase vagy Contraktubex: a terápiák összehasonlítása és melyik a jobb – a választás az Öné.

Imoferáz

Imoferáz

Krém formájában előállított készítmény bármilyen eredetű hegek, halántékok és keloidok helyi kezelésére. Az imoferáz a hialuronidáz hatóanyagon alapul. Ez egy mélyen behatoló anyag, amely áthatol a bőr minden rétegén, egészen a bőr alatti zsírszövetig és az izomkéregig. A fő hatásmechanizmus a bőr és más szövetek anyagcseréjének javítása, az ödéma megszüntetése, az intercelluláris mátrix regenerációjának fokozása, és ami a legfontosabb: a túlzott kötőszöveti képződmények felszívódása.

E hatás miatt a hialuronidáz alapú krémet széles körben használják a kozmetológiában az arcon és a testen lévő műtét utáni hegek helyreállítására, égési sérülések és pattanások utáni hegek kezelésére, valamint a sérülések utáni keloidok csökkentésére. A krém, vagy inkább annak hatóanyaga gátolja a kötőszövet túlzott növekedését, közvetlenül hat a szerkezetére, lágyítja és felszívja a felesleges képződést, simává és rugalmassá teszi a bőrt. Egy teljes kúra után nem maradnak hegek, újságíróink a klinikán a betegek megfigyelésével igazolták ezt a csodát.

A hatásmechanizmus

Hialuronidáz glicerin-monosztearáttal, cetearáttal (23, 6), nátrium-benzoáttal és cetil-sztearil-alkohollal és némi vízzel kombinálva, ideális a bőr integritási hibáinak kezelésére.

A dermotróp krém összetevői a következő mechanizmussal rendelkeznek:

 1. Az összetevők mélyen behatolnak a szövetekbe, lágyítva a hegek és keloidok durva kinövéseit.

 2. Feloldja a lágy kötőszöveti rostokat, ezáltal csökkenti a hegek térfogatát.

 3. Az összetevők gátolják a hegképződést műtétek vagy sérülések után.

 4. Helyreállítja a bőr trofikus és barrier funkcióját.

 5. Szabályozza a heg területének pH-értékét, és a vízháztartást a normál tartományon belül tartja.

 6. Csökkenti vagy teljesen elnyomja az allergiás reakciókészséget.

 7. Visszaállítja a bőr rugalmasságát és egészséges színét pigmentáció nélkül.

Olvasson tovább  Az Ascoril és a Fluditek összehasonlítása | A legjobb termék kiválasztása

Az ilyen tulajdonságok egy másik gyógyszerrel rendelkeznek Contraktubex, amelynek kiválasztásakor jól meg kell vizsgálni mindent: Imoferase vagy Contraktubex: a gyógyszerek összehasonlítása és mi a jobb?. Egyedülállóan alkalmas bármilyen heghez, függetlenül annak helyétől. Nem ajánlott azonban ezt a kezelést orvoshoz fordulás nélkül alkalmazni. Még ha a krémnek nincsenek is mellékhatásai, egyes esetekben váratlan reakciók előfordulhatnak.

Javallatok és ellenjavallatok

Az imoferáz kezelés ajánlott:

 1. A túlburjánzott kötőszövet felszívódása a bőr sérült integritásával járó traumás területeken (hegek, hegek, keloidok);

 2. Kémiai és termikus égési sérülések utáni hegkezelés;

 3. a bőr striák megszüntetése (terhesség, szülés és gyors fogyás után);

 4. Akne hegek, kelések és karbunkulusok kezelése.

A kenőcsöt az arc, a nyak és a dekoltázs plasztikai műtétje, felszínre hámlasztása vagy hámlasztása után ajánlott helyileg alkalmazni. A kozmetikus tájékoztatja Önt a krém helyes használatáról a kozmetikai beavatkozás után.

Kozmetikai alkalmazások

Hialuronidáz krém alapú termék, amelyet a kozmetológiában és a bőrgyógyászatban használnak mikro- és makrohibák gyógyítására gyulladásos folyamatok, például pattanások, pattanások vagy akne után. A bőr mélyebb rétegeibe behatolva ezek a rendellenességek mély hegeket, hegeket és specifikus gödröket képeznek. Az arc bőre eltömődik, sötét, foltos hegekkel. Az Imoferase krémmel történő teljes kezelés után (2-3 hónap) a problémás területeken nem marad nyoma gyulladásos gennyes fertőzésnek.

Figyelmeztetés! Az imoferáz krémet széles körben használják a kozmetikai szalonokban az életkorral összefüggő ráncok csökkentésére. Ez a termék nem ilyen eljárásokhoz készült, de a kollagént, elasztint, hialuronsavat és vitaminkomplexet tartalmazó krémekkel kombinálva jó eredményeket hoz. Ne próbálja ki ezeket a kezeléseket magának, ebben az esetben csak kozmetikai bőrgyógyász tudja meghatározni az ideális arányokat anélkül, hogy károsítaná az egészségét és pigmentációt okozna. oktatás 1 Ne próbálja ki ezeket a kezeléseket.

Mellékhatások

A laboratóriumi vizsgálatok eredményei és számos beteg megfigyelései szerint az Imoferasa krémnek gyakorlatilag nincsenek mellékhatásai. Szakértőink csak elszigetelt eseteket (100-ból 1) azonosítottak, amikor a betegek allergiás reakciót mutattak a krémre.

Felhasználási módszerek

A krém alkalmazása előtt a bőrt kozmetikai termékkel kell megtisztítani vagy meleg vízzel jól leöblíteni. Az arcon vagy más testrészen, ahol heg, heg, keloid van, 15 percig nedves törülközőt kell tenni. Ezt követően egy kis mennyiségű krémet lehet alkalmazni. A kezelést reggel és este megismételjük. Teljes kezelés – 2-2,5 hónap vagy több, a károsodás mélységétől, a heg mennyiségétől, a test állapotától és a túlzott kötőszöveti képződmények felszívódásának sebességétől függően.

Olvasson tovább  A Captopril és az Anaprilin összehasonlítása | A legjobb meghatározása

Fő fogadás!Pattanások esetén a krémet helyileg, azaz a heg vagy a hibás területre kell felvinni. A kezelés után kerülni kell a közvetlen UV-sugarakat.

Contraktubex

Contraktubex

Gyulladáscsökkentő, trombóziscsökkentő és hegek felszívódását segítő gyógyhatású készítmény. A Contraktubexet jellegzetes árnyalatú és szagú gél formájában állítják elő. Mélyen behatol a bőr minden rétegébe, a vázizomzat kéregállományába, egészen a csontokig. A termék képes regenerálni a sérült szöveteket, elősegítve azok gyors helyreállítását. A kezelési komplexet szelektív technológia alapján fejlesztették ki, azaz a hatóanyag csak a sérült sejtekre, a hegesedésre és a gyulladásra hat.

A hatásmechanizmus

A készítmény Sera hagymakivonatot, heparint és allantoint tartalmaz. Ez a komplex bizonyos arányban fibrinolitikus, gyulladáscsökkentő, trombolytikus és keratolitikus hatású. A gyógyszer elsődleges célpontja vagy célpontja a sérült szövet. Ha a Contraktubexet az előírt ütemterv szerint kezelik, a kötőszöveti (keloid fibroblasztok) proliferációjának megállításával fokozza a regenerációs folyamatot. Helyileg alkalmazva ez a termék nem okoz szöveti hiperpláziát. A magazin szakértői megállapították, hogy az 50 elemzett esetből csak egy nem gyógyítható a termék használatával. Ezt a késedelmet számos rendszer és szerv krónikus betegségei okozzák, azaz a legyengült szervezet lassú reakciókkal és anyagcserével. A fennmaradó 49 betegnél a transzepidermális heparinizálás megszüntette a gyulladást és a felesleges kötőszövetet az érintett területen.

Javallatok és ellenjavallatok Contraktubex

A gyógyszer gél formájában történő alkalmazása minden beteg számára ajánlott, életkor vagy nemi korlátozás nélkül. A termék 4-5 éves korú gyermekek számára is alkalmas, ha az orvos előírja. Kivétel nélkül alkalmazható a rendszerek és szervek krónikus betegségeiben is.

A gél alapú terméket a következőkre használják:

 1. keloid és hipertrófiás hegek, különböző etiológiájú és patogenezisű hegek;

 2. a deformálódó arthrosis utolsó szakasza kontraktúrákkal és teljes ankylosissal;

 3. Szalag- és izomösszehúzódások;

 4. műtét utáni hegek;

 5. Bármilyen típusú striák.

Az egyetlen ellenjavallat a transzepidermális heparin gyógyszerrel szembeni allergiás reakció és a terhesség. Ha az első alkalmazás során vörös foltok jelennek meg a bőrön vagy kiütés jelentkezik, a Contraktubex alkalmazását abba kell hagyni. Ebben az esetben használhatja az Imoferase vagy Contraktubex összehasonlító információkat: a gyógyszerek összehasonlítása és melyik a jobb, és váltson egy hasonló helyi alkalmazású gyógyszerre.

Különleges jelzések! A keloidok regeneratív és reszorpciós tulajdonságait fizioterápiás eljárásokkal kell fokozni. Napozás vagy krioterápia tilos a kezelés alatt.

Olvasson tovább  Az Andipal és a Capoten összehasonlítása | A legjobb megoldás meghatározása

A kezelés módja

A gélt az érintett bőrfelületre kell felvinni. Az adagolásnak meg kell felelnie a következőknek: 0.5 cm a termékből 20-25 cm-re2. Használja naponta 2-3-4 alkalommal. az elváltozástól és annak mélységétől függően egy hónapon belül vagy annál hosszabb időn belül. A súlyos hegesedés, az ízületi kontraktúrák, a bonyolult posztoperatív események hosszabb kezelést igényelnek, a kezelés időtartama 2-3 hónaptól hat hónapig terjedhet. A kezelés időtartamát a kezelőorvos határozza meg.

Melyik a hatékonyabb és mi a különbség?

Ezeknek a helyi gyógyszereknek ugyanaz a céljuk: a sérült bőr integritásának helyreállítása. A hatóanyagok felpuhítják a hegeket, felszívódnak és helyreállítják az elveszett struktúrát. Kétség esetén bármely kenőcs vagy gél hatékonyságával kapcsolatban fontos, hogy olvassa el az Imoferase vagy a Contraktubex összes árnyalatát: a termékek összehasonlítása és melyik jobb, és világossá válik, hogy mi hatékonyabb egy adott diagnózis esetében.

Összehasonlító tulajdonságok, készítmények listája a hegek és egyéb kötőszöveti képződmények megszüntetésére:

Tulajdonságok

Imoferáz

Contraktubex

Aktív összetevő

Hialuronidáz.

Transepidermális heparinizáláshoz használt anyag Serae hagymakivonat, heparin, allantoin alapú anyag.

Készítmény

A krém.

Gél.

Ajánlások

Hegek, hegek, keloidok.

Burns.

Poszt-traumás hegesedés.

Sebészeti beavatkozások utáni hegmegelőzés.

Pattanások, kelések, karbunkulusok.

Hasonló ajánlások plusz több, bármilyen etiológiájú ízületi ankilózis, bármilyen etiológiájú rozsdagyulladás és gyógyuló bőrfekélyek, visszér, tromboembólia.

Termelés

Belföldi termelés (Oroszország).

Importált (Németország, Magyarország).

A karcolás elleni és regeneráló helyi kezelések mélyen behatolnak a szövetekbe. Elősegítik a kötőszövet felszívódását a bőrpusztulás helyén. Mindkét készítmény rendkívül hatékony és könnyen használható. Az egyetlen különbség: a Contraktubex mélyebb penetrációval rendelkezik, emellett feloldja a trombusokat, helyreállítva a troficitást a heparinnal.

Következtetés

A hegszövet proliferáló és hiperkeratózis tulajdonságokkal rendelkezik, azaz gyorsan növekszik és durvul. A sérülések, műtétek, égési sérülések, kelések vagy mély karcolások helyén terjedelmes és durva hegek alakulhatnak ki. Többféleképpen lehet eltávolítani őket: sebészileg, kémiailag, csiszolással + lézeres égetéssel, de a krémes helyi kezelés a legkíméletesebb módszer. A heg mélységétől és kiterjedésétől függően krémeket vagy géleket használnak. 1-2-5 hónap múlva a sérülés vagy a keloid helyén nem lesz felesleges kötőszövet. Szakértőink azt javasolják, hogy olvassa el az Imoferase vagy a Contraktubex: a termékek összehasonlítása és melyik jobb, és ha orvosa felírja az egyik ilyen jogorvoslatot, ne utasítsa vissza! Sokéves kutatás bizonyította: ezek a gyógyszerek rendkívül hatékonyak és nem okoznak kárt a szervezetben.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: