Hogyan kell felszerelni az öltözőt?

A kényelmes és a tágas ruhásszekrényről az apartmanban minden nő álmodik. Egy ilyen szobában tárolhatja az összes ruhát, cipőt és tartozékot. A népszerű meggyőződéssel ellentétben nemcsak a szakemberek felszerelhetik az ilyen szobát, hanem az újonnan érkezőket is.

A megállapodás jellemzői

Egy gyakorlati ruhásszekrényben minden sarok termelékenységet kell használnia. Kezdetben meg kell határozni, hogy hány dolgot fogsz tárolni egy ilyen szobában. Ezután lehetséges, hogy pontosabban kiszámolják a hornyokat és a fülkéket.

A tér szervezésével szokásosan oszd meg több zónába, hogy a dolgok felhasználásának gyakoriságától függően.

A szoba kitöltéséhez érdemes felvenni a következő ruházati tároló rendszereket és cipőket:

 • Háló (celluláris) A rendszer egy csapágyhordozóból áll, amely a falhoz és a rögzített polcokhoz, fiókokhoz és rekeszekhez kapcsolódik. Az ilyen lehetőségek népszerűsége a dinamizmusuknak köszönhető. Az összes funkcionális elemet más helyekre lehet átrendezni, vagy valami új kiegészítőt lehet átrendezni.

A háló rendszerek könnyen illeszkednek bármely szobában. Tágas és nagyon kis szoba lehet. Gyakran ezek a másolatok ruhásszekrényekkel, raktárakkal vagy nagyméretű szekrénnyel vannak felszerelve.

 • Vonzó és eredeti ruhásszekrény belsejét alkothat egy cellás rendszer segítségével, természetes fával díszítve. Ezek a másolatok többfunkciós, praktikus és hihetetlenül szépek.

 • Az olcsóbb opció a forgácslap kialakítása. Ez utal a költségvetési kategóriára és szó szerint létrehozott azok számára, akik gyönyörű öltözőt szeretne készíteni, nem töltenek nagy pénzt. Az ilyen anyagból készült dobozok és polcok az öltözők körülményeiben nagyon harmonikusak és frissek, de a sejtrendszerek gyengébbek a gyakorlati jellemzőikben. Az ilyen struktúrák kialakulásában figyelembe kell venni a helyiség összes elemének helyét, mivel nehéz lesz később változtatni.

A szobák kényelmesebb tárolására polcokat, rudakat, vállfákokat, horgokat és kosarakat telepíthet. Hasonló részletek segítségével a lehető legpontosabban elhelyezheti a ruhákat és a tartozékokat a lehető legpontosabban és praktikus.

 • A keret tároló rendszerei szép design. Megkülönböztetik a megbízhatóság és a gyakorlatiasság. Bennük a fuvarozó részletei fém állványok, a padlón és a mennyezeten nyugvóak. Az ilyen lehetőségek tökéletesen néznek ki egy tandemben, fából készült polcokkal. A keretszerkezetek egyszerűek és újra összegyűjtik.

Az öltöző vonzó kialakítását képezi, nemcsak a funkcionalitását, hanem a külső végrehajtást is figyelembe vesszük. Legutóbb, dekoratív kosarak és polcok fából, kiegészítve szöveti részek vagy szalma készítmények, nagyon népszerű.

Nagy gardróbszobákban nemcsak ruhákat, cipőket és tartozékokat is elhelyezhet, hanem különböző háztartási cikkeket is. Lehet vas, porszívó vagy vasalódeszka. Javasoljuk, hogy külön zóna legyen.

A ruhásszekrény típusai

A gardróbszobák a tervezéssel különböznek egymástól. Tekintsük a leggyakoribb lehetőséget.

 • A sarokszekrény felszerelhető beltérben anélkül, hogy nagy területet veszünk. Még egy kis szobában is választhat egy helyet ilyen design. Meg kell előterjeszteni a dolgokat a fennmaradó területen, és eldönteni, hogy hol lesz a bútorok.

 • Lineáris opciók alkalmasak a tágas helyre. A tervezők azt állítják, hogy az ilyen öltöző ideális a helyiségek számára, amelynek mérete 3 1,5 m. Hasonló elrendezés lehetővé teszi, hogy a dolgokat egy fal mentén helyezze el. Néhány ember más módon fordul: a helyek és a polcok mindkét falak mentén maradnak egymással szemben.

 • A hálószobában a legjobb megoldás M-szerű kialakítás lesz. Nem szükséges külön helyiséget átirányítani. Egyszerűen kiemelheti a két falakat a sarokban lévő tervezéshez ablak nélkül. Az opció méretei a szabad területetől függenek.

Az M-alakú kialakításban nem lehet nyitott polcok. Ha egy ilyen design a nappaliban vagy a hálószobában található, akkor jobb, ha előnyben részesíti a zárt példányokat, mert esztétikai lesznek.

 • A kiterjesztett területen kiváló megoldás lesz a P-alakú öltöző. Ha ezt a tervet szeretné tenni a szoba folytatásához, akkor még mindig úgy néz ki, mintha izolálna, mivel három falak van.

A kiterjesztett területen kiváló megoldás lesz a P-alakú öltöző. Ha ezt a tervet szeretné tenni a szoba folytatásához, akkor még mindig úgy néz ki, mintha izolálna, mivel három falak van.

Zónás tér

Bármely gardróbszoba ajánlott a zónákra osztani a területétől függetlenül. Ez szükséges ahhoz, hogy az illetékes és kényelmesebb térszerkezet.

 1. Az alsó zóna tárolható a nem túl gyakran használt dolgok tárolására. Jobb leszállni az ágynemű és más apróságok visszahúzható dobozaihoz. Gyakran ebben a zónabár cipőben. Ilyen célokra jobb, ha magas polcokat készítenek, hogy a női csizmákat hozzák ki, nem mászni.
 2. A középső zónát érdemes kiemelni a leggyakrabban használt dolgokat. Itt telepíthet rudakat, akasztókat, polcokat és t. D. A nagy területeken egy emelőmechanizmust hozzon létre vállával, de meglehetősen drága lesz. Az ilyen struktúrák nem ellenállnak a nagy súlyok ellen. Polcok és dobozok jobban felszerelik a szem szintjét, így láthatja a tölteléket. A középső zónában van egy helyhorgok. Hasznosak lesznek az ideiglenes ruházati tároláshoz (például az öltözködés idején).
 3. A felső terület olyan dolgokat tárol, amelyeket ideiglenesen nem használsz. Lehet, hogy kalapok, sapkák és t. D. Leggyakrabban egy ilyen zóna a mennyezet alatt van felszerelve, és lépcsőházat kaphat.

Ajtók és világítás

Ha egy külön helyiséget rendelnek az öltözőhöz, akkor ajtóval kell felszerelni. Meg kell választani, az általános stílus stylist alapján:

 • Az ajtók az üvegfelületekkel igényesek. Lehet matt, átlátszó vagy díszített minták. A gyakorlatiasság különböző fényvisszaverő betétekkel rendelkezik.
 • A fa vagy a műanyag minták rosszabbnak tűnnek.
 • Az öltözködési design duzzadt, csúszó vagy összecsukható (ajtók-harmonika).

A megfelelő példány kiválasztása a szabad területetől, az elrendezéstől és a gazdaszervezetektől függ.

A világítás fontos szerepet játszik az öltözőben:

 • Gyakran vannak mennyezeti lámpák ilyen helyiségekben, kiemelve még a legtávolabbi mezzanint is.
 • A falakon nem lesz felesleges felfüggesztés az alsó és középső zóna megvilágításához. Az izzók magukba ágyazódhatnak a dobozokba, vagy telepíthetik őket a fali konzolokban.
 • A sarokellenes szobákhoz, a ruhákkal ellátott lámpák, a dőlési szögek megváltoztatása és a megfelelő helyeken.
 • Az ilyen helyiségekben érdemes kiválasztani a LED-beállításokat. Nem melegek és tűzállóak.
 • A halogén lámpák erős fényűek, de nagyon melegek, így jobbak, hogy ne tartsák őket a ruházat mellett.

Belső töltés

A ruhásszekrényben kereszttartók és vállfákon kell részt venni:

 • A magas rudaknál legalább 165 cm szabad helynek kell maradnia. Ezek ruhákra, esőkabátokra és kabátokra tervezték.
 • A középső rudak alkalmasak blúzokra, ingekre és kabátokra. Az opció optimális hossza 80-100 cm.

A Pantograph hívás egy speciális visszahúzható sávot, amely lefelé csökkenthető vagy felemelhető a felső szinteken. Egy ilyen dolog tökéletes az inconceptek előmozdítása érdekében.

  • A braches összecsukható és visszahúzható. Szabad helyre van szükségük legalább 60 cm magasságban.
  • Roller dobozok szükségesek a porból érdemes dolgokhoz. A kisméretű osztályokban vannak olyan osztók, hogy tartalmukat nem vegyes.

  A dobozok teljes egészében vagy részben egy fogantyúval vagy sajtóval bővíthetők. Sok modellben vannak közelebb.

  • Az öltözőben lévő polcok statikus vagy visszahúzhatóak. Szélességük nem haladhatja meg a 30 cm-t. Másolatok 60 cm-ről érdemes telepíteni a mezzanine-t. Ezek alkalmasak nagy és nehéz dobozok tárolására.
  • Kis tételek és ágynemű illeszkedése dobozok és kosarak. Rendszerint visszahúzhatóak és görgős mechanizmusok vannak. A dobozok speciális szerelvényekkel vannak felfüggesztve.
  • A cipők polcai kis lejtőn van. High-top csizmák felfüggesztették a horgokat, hogy megmentsék az alakot és a fade figyelmeztetését.
  • Tartozékok (nyakkendők, kalapok, sálak és t. d) vannak fogasok és horgok. A falakra vagy ajtókra vannak csatlakoztatva.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: