A bronz fűtött törölköző sínekről szól

  Sokan közülünk ismerjük az örökre nedves törölköző problémáját a fürdőszobában. Mindenki ezt a kérdést különböző módon határozza meg. A legoptimálisabb lehetőség egy fűtött törölköző sín megvásárlására, amely nemcsak gyorsan szárad, hanem a levegőben is felmelegíti a levegőt.

  A fajok áttekintése

  A bronz fűtött törölköző sínek nem jelenti azt, hogy a termékek e fémből készültek. Általában csak egy bronz permetezés vagy festékek használata erre a fémre. Az ilyen termékeket gyakran antik designban vagy retrosztilisben használják, mivel úgy néz ki, mint egy különleges. A vintage stílus nem nagyon népszerű, mégis gyönyörűen osztja a szobát a többiek között.

  A bronz termékek különböző formájúak lehetnek – a “Lestenka” standardról különböző tervezési modellekre. Ezek funkcionálisak, az árnyalatok széles választékában, a forgalomban lévő fények és az ellátás fényében, egyedi megjelenésűek, képesek kombinálni különböző dekoratív elemekkel a szobában, és figyelni kell.

  A bronz bevonat ellenáll a rozsda számára, mivel a permetezés több szakaszban történik. Ehhez a porfestékek és az akril kompozíciók.

  Az ilyen szárítók a törülközők különböző fajokból származnak, amelyek elsősorban az elvében különböznek.

  • Népszerű és olcsó működés esetén a víz fűtött törölköző sínek, amelyek a forró vízellátó rendszerhez vagy a központi fűtésből származnak. Az ilyen termékeket a tartósság és az olcsó kizsákmányolás jellemzi, mivel nem igényelnek villamosenergia-fogyasztást. Az egyetlen hátrány, hogy összetett és időigényes kapcsolatot, valamint nyáron inaktívak, mivel a fűtési rendszer nem működik.

  • Elektromos modellek, viszont nagyon egyszerű a telepítésben, és nem igényelnek speciális tudást. Ehhez csak ki kell választania a készülék megfelelő helyét, és kapcsolja be a dugót a kimenetbe. A villamos energia munkája további költségeket igényel. De ilyen verziókban lehet kiválasztani a megadott üzemmódot, és szükség szerint kikapcsolhatja.

  • A kombinált modellek a leginkább ideális megoldás, Mivel két forrásból dolgozhatnak: a fűtési időszak alatt – a forró vízből és a távollétében – a villamos energiából. Az egyetlen mínusz ilyen termékek a magas költségek.

  Népszerű modellek

  “Terminus gazdaság foxtrot”

  Fűtött törölköző sín bronz rozsdamentes acélból készült. A vízmodell a központi fűtési oldalon csatlakozik. Csatlakozás átmérője – 1 hüvelyk. A termék súlya 2,6 kg, és ilyen méretekkel rendelkezik:

  • Magasság – 35,2 cm;
  • Szélesség – 50 cm;
  • Mélység – 11 cm.

  A közép-jelenet távolság 32 cm. A kialakítás a maximális üzemi nyomás 9 atm, és a krimpelési nyomás 15 atm. A szárításnak van egy P-alakú formája, négy kereszttartóval, polcgal felszerelt. A szobát legfeljebb 1,4 m2-es területekkel melegítheti. A maximális üzemi hőmérséklet 110 fok. A termék nagyon tartós, így a gyártó garanciát ad 10 év.

  Domoterm “orpheus”

  Elektromos törölköző sín rézből ősi bronz színben. A terméknek a “Lestenka” formája 7 részből áll. A hatalma 300 W, fagyásgátló hűtőfolyadékként használható. Csatlakozik az alsó részrel a villa villamosan. A modell termosztáttal van felszerelve, amelynek köszönhetően konfigurálhatja a kívánt hőmérsékletet. A maximális fűtés esetében az automatikus leállítás jellemzője is van, lehetővé téve a villamos energiát. A modellnek ilyen méretei vannak:

  • magasság -70 cm;
  • Szélesség – 42,8 cm;
  • Mélység – 12 cm.

  A vízszintes inter-tengelyek 40 cm.

  Margariis Sole 442-4

  Az Olaszországból származó vízmelegedő törülköző sín 6 részből álló “Lestenka” formájában készül. Csatlakozik a forró vízellátó rendszerhez vagy a központi fűtési rendszerhez vízszintes irányba. A retro bronz stílusban készült sárgaréz. A szobát akár 6 m2-es területen melegítheti. Ilyen dimenziói vannak:

  • Szélesség – 53 cm;
  • Mélység – 12 cm;
  • Magasság – 98 cm.

  A működési nyomás 2 bar. Tengelyek – 47 cm. A termék tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba belsejébe ősi.

  Bubble 2

  Víz törülközőmelegítő készült ételek rozsdamentes acél, a színes „öregített” bronz. Van egy univerzális kapcsolat típusa. A kollektorfal vastagsága 2 mm. A vízmodellt 8 ATM üzemi nyomására tervezték, a vizsgálati nyomás 40 atm.

  Maximális fűtési hőmérséklet – 110 fok. A terméket “Lestenka” formájában készítjük, 7 kereszttartozó, díszítve egy hologrammal és lézeres gravírozással. A PC “DVIN” (Oroszország) gyártója az értékesítés napjától számított 60 hónapos garanciát nyújt.

  Tippek a választáshoz

  Amint már megjegyezték, a bronz bevonattal történő szárítás különböző fémből készülhet. A legmegbízhatóbb termékek rozsdamentes acélból származó termékek, mivel nem tartoznak a korrózió, de gyenge hővezető képességgel rendelkeznek, ami elengedhetetlen és az egyetlen mínusz. A bronz termékeket a jó megbízhatóság és a szorosság jellemzi, de magas költsége van, így nem különösebben kereslet.

  Nagyon fontos árnyalat, amikor a fűtött törölköző sín választása egy hűtőfolyadék. Ez különösen igaz a nagyméretű tervekre, amelyek a szobát felmelegítették. Víz, olaj vagy desztillátum használható ott. Az ilyen szárítást csak a fűtési hálózat téli munkájára tervezték.

  Nyáron desztillátummal tölthető. Jótékony, hogy milyen jó hővezető képességgel rendelkezik, nincsenek skála, egy dielektromos.

  Az olaj a legjobb a tulajdonságokban a jó hővezető képességgel rendelkező eszközökkel. Nem hagy méretet, és teljesen kiküszöböli a korróziót, de a költsége meglehetősen magasabb, mint más eszközök. Az üzemanyag-szivárgás esetén a szárításra szárított dolgok.

  Ami az elektromos fűtött törölköző síneket illeti, kétféle babból dolgoznak.

  • Nedves típusa Közvetlenül a hűtőfolyadék közegbe kerül, így károsodás esetén áramütés történhet. Gyakran az elemen alakul ki, mert zárt áramkörrel rendelkezik.

  • Száraz típusú tan Egy speciális lezárt csőbe van telepítve, amelyen keresztül érintkezik a hűtőfolyadékkal, vagyis a tíz a cső által a cső által fűtött, és ez viszont a hűtőfolyadék. Ilyen struktúrákban az áramütés valószínűsége kizárt. A barna kopás nagyon alacsony, és bontása esetén a cserét önállóan hajthatjuk végre. Ehhez nem kell egyesítenie a hűtőfolyadékot. Az ilyen eszközök lényegesen magasabbak, mint analógjuk.

  Példák a belső térben

  A bronz fűtött törölköző sínek ideálisak a klasszikus vagy régi stílusú fürdőszobák számára. A kompakt belső térben retro stílusban tökéletesen illeszkednek a fűtött törölköző sín falmodelljének. Nem vesz sok helyet, modernnek és tömörnek tűnik.

  A mosógép felett vagy közvetlenül a mosogató közelében lehet felszerelni. Az elektromos beállításoknak legalább 60 cm-es távolságban kell lenniük, a víz belátása szerint telepíthető – a legfontosabb dolog az, hogy nincs közvetlen víz belépésre.

  A jó és nagyon kényelmes lehetőség különálló elektromos modellek, amelyek a helyről helyről mozgathatók. A termék megtervezése és helye sokféleképpen függ a fürdő fürdő méretétől, valamint attól, hogy hány elem van ott.

  Például egy magas és keskeny fűtött törölköző sín lehet kompakt bármely szabad falon. Kis rövid modellek U-alakú vagy Zigzag formájában megtalálják a helyüket a mosogató közelében vagy WC-vel, valamint bármely elérhető területen a kimenet közelében.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: